Solbadning gav to pikke del.2

Han begyndte at slikke spermen af min fisse, jeg stønnede, jeg kan  ikke tåle sådan en hunde tunge,jeg tror du kan tåle en hunde pik sagde Carsten…

 havde bestemt at jeg skulle have al den sol jeg kunne tåle, så min fisse kunne blive brun.Lørdag eftermiddag fik jeg besøg af min veninde, men jeg fortalte ikke om Carsten.

Da jeg kom på arbejde mandag, var jeg bare blevet brun, det lå til min hud, jeg havde et par meget små G strengs trusser på, min fisse var solskoldet, godt jeg ikke skulle have pik den dag.

Vi kan næsten ikke kende dig var der mange der sagde, du er så brun,Carsten smilede til mig,vi havde meget travlt så det var bare arbejde, vi var nogle stykker der skulle arbejde over,jeg var den sidste der gik sammen med Carsten, vi stod inde på kontoret,han låste døren, jeg skal se din fisse sagde Carsten, jeg trak kjolen op, det kan min pik ikke klare at se en fisse der har fået så meget sol, han tog om mig, jeg kunne mærke bulen i hans bukser,han ryddede skrive bordet, trak mine små g streng trusser af, løftede mig op på skrive bordet , begyndte at slikke min fisse, jeg troede ikke hans tunge var så lang, han blev ved med at tunge kneppe mig, jeg skreg svag af liderlighed, så trak han tungen ud, og satte pikken mod min sol skoldede fisse, åh den er så øm min fisse,den trænger til min pik,han løftede mine ben op over skulderne,holdt i mine skulder, så red han stille pikken hel i bund,jeg var væk i liderlighed,jeg skreg og stønnede , åh Carsten din pik er så vild , han havde pikken i mig længe.

Jeg skal vi hjem ,sagde han konen venter, må jeg komme ud til dig en aften når jeg har været til hunde træning, ja, det må du gerne, du kan give mig et vink på arbejde når du kommer.

SEX I DAG?

Carsten smilede til mig næste dag, men sagde ingenting,Der gik måske 14 dag, en dag vi alle sad og spiste frokost,sagde Carsten, jeg skal ud og aflægge prøve med min hund i eftermiddag, består den, kan den blive nr. 1 i sin klasse når den igen skal på udstilling.Så jeg tager hjem noget før.

Den forstod jeg, så jeg skyndte mig hjem , jeg var allerede våd ved tanken om at Carsten kom. Carsten var glad da han kom hunden Basse havde bestået prøven, men Basse opførte sig anderledes end den gjorde sidste gang, den stak snuden op under min kjole og begyndte at slikke min fisse, det var dejlig, uden at ville begyndte jeg at gispe, jeg tror Basse er vild med dig og ikke mindst din fisse, åhh Carsten Basse gør mig liderlig,jeg kunne se bulen i hans bukser var stor, jeg er nødt til at kneppe dig nu min pik kan ikke vente, vi smed begge tøjet,væltede om i sengen,Carsten lå sig imellem mine lår og begyndte at slikke min fisse,hans tunge  gjorde mig vild , jeg stønnede ,lavede kneppe bevægelser,åhh min fisse råber efter din pik.

I dag er det dig der skal kneppe mig, han lå sig på ryggen, sæt dig op på min pik, jeg tog om hans pik satte den mod min fisse, jeg pressede mig ned over den, ååh  hylede jeg, og satte mig hel i bund med pikken,mens jeg sad hel stille og nød det begyndte Basse at slikke mig bagi,jeg gispede,nu fik Carstens pik tur, jeg red uhemmet på ham,nu stønnede Carsten, din fisse voldtager min pik, jeg lå mig lidt tilbage,det strammede i min fisse,min pik har aldrig været så langt inde i dig som når du sidder på den, han stønnede, åh åh jeg sprøjter i dig.

Jeg sad længe på Carsten, hans pik blev ved med at bevæge sig i min fisse,da jeg stod ud på gulvet var Basse der , han begyndte at slikke spermen af min fisse, jeg stønnede, jeg kan  ikke tåle sådan en hunde tunge,jeg tror du kan tåle en hunde pik sagde Carsten, det kan man da ikke svarede jeg, skal vi prøve,sagde Carsten, dens pik er jo ikke så tyk, jeg tror Basse gerne vil bedække dig, han fortalte mig ikke at knuden på dens pik blev tyk.

Prøv at stå ned på alle fire ligesom en hund,den har jo tit parret sig med en hunhund,jeg gjorede som han sagde, men var lidt bange.

Da jeg stod der med rumpen bar, slikkede den op i min fisse, det føltes som tungen var inde i mig,det er så dejlig gispede jeg,så kom den op på mig den tog om mine hofter med sine forben, Carsten hjalp den med at få pikken ind i min fisse,Basse huggede dens pik hel i bund, av. av. hylede jeg ,den ødelægger mig indeni,nu begyndte den rigtig at kneppe mig,dens bløde pels mod min bag del, og pikken hel i bund, gjorde mig så liderlig, jeg stønnede,gispede,dens pik bliver mærkelig inde i mig, det strammer, åh Carsten jeg er så liderlig,det bliver så tyk i min fisse.

Basse var holdt med at ride på mig, hang stille oppe på min ryg,jeg kom i flere orgasmer,åh dens pik kører rundt inde i mig,min fisse trak sig sammen om dens pik flere gange,nu ville Basse ned, jeg gav et skrig, av det gør ondt , Carsten dens pik hænger fast i mig, jeg blev endnu mere liderlig, kom med din pik, jeg vil sutte på den, Carsten kneppede mig stille i munden, og sprøjte ned i halsen på mig, så jeg var nødt til at sluge spermen,nu begyndte Basse at trække i min fisse, det gør ondt,den gav et ryk, og jeg var fri af dens pik,jeg kunne mærke hvordan spermen løb ud af mig.

Puha sagde Carsten, det har den aldrig prøvet at have sin pik i en pige,det var så dejlig stønnede jeg, vidste du godt den ville hænge sammen med mig, ja måske, jeg troede din fisse var for stor , den hænger sammen med en hunhund,vi sad og snakkede lidt, Carsten skulle jo hjem til konen, jeg gik i bad og fik vasket min godt brugte fisse.

Når vi var alene på arbejde fik jeg et knus,og kunne mærke bulen i hans bukser, og talte om de dejlig timer vi havde haft, vi blev enige om at stoppe.

porno med danske piger