Solnedgang ved Vestkysten

SPAR MANGE PENGE

Konen fortalte mig at der lå et ungt par og bollede i vandkanten, og jeg kunne se at hun var helt op at kører over synet, bare hendes måde hun fortalt historien på, fik min pik til at rejse sig…

SEX I DAG?

Vi er et ægtepar i vores tredje ungdom og det nyder vi. Om sommeren elske vi at tage til stranden ved Rødhus, vi finder et sted hvor der er fredeligt på grænsen imellem hvor nøgenbader holder til.
Vi har det hele med, frokost, kaffen og grillen til aftensmaden.
Fruen tager sig en dukkert i ny og næ, nok mest for at lige på egne hånd at se lidt nærmere på de
udstrakte mænd på deres badelagen. Jeg sidder som regel nøgen i en campingstol og nyder den lidt kejtet vandretur mellem vandet og vores ”borg”. Langsom varme vi hinanden op, vi nyder at pirrer hinanden og det kan ske at hun bøjer sig ned sutter den helt stiv, hvorved hun straks sætter sig i hendes stole og leger med sig selv. Den dag startede lige som all de andre gang med frokost og et par promenade tur, men sidste på eftermiddagen foregik der noget langs vandkanten som nok skulle kigges lidt nærmere efter. Hun fortalt at der lå et ungt par og bollede i vandkanten og jeg kunne se at hun var helt op at kører, bare hendes måde hun fortalt historien på, fik min pik til at rejse sig. Der blev kvitteret med ordentlig gang sutning, faktisk glemt vi hvor vi var… men blev hurtig kaldt tilbage til hverdagen da en bil kørt forbi, ja han kørt flere gang forbi.
Vi grillede lidt kylling den aften og nød en flask vin og gjord os klare til solnedgangen, vi vidst hver især hvad der vil ske men vidst ikke hvornår det vil ske. Solen hang cirka 2 centimeter over horisonten og der var efterhånden ikke mange på stranden, vi havde taget vores badekåbe på og de sidste dråbe vin blev skænket op.
Jeg kunne ikke vente længer og gik ned mellem hendes ben, skilte kåben fra og spredte hendes ben, hvis jeg var tændt så drev det fra min kone. Salt og hendes saft var en cocktail der overgik de fleste drinks man får serveret på en strand. Vores forspil er noget af det vigtigst i vores sex liv og derfor måtte der en afkøling til så med rejsning og en dryppende kusse drog vi ned til strandkanten. Da vi steg ud af vandet fik vi øje på vores unge par som lå cirka 25 meter fra vores ”borg”, ganske stille vendte vi tilbage til vores lejer, hvor vi lå lidt og holdt øje med den unge mand som kneppede hans kvinde. Min kone var allerede i gang at slikke min pik og det syn af både min kone og de elskende par var næsten for meget. Vi byttede stilling så konen kunne nyde udsigten og nød min pik som pumpede hendes kusse. Vi havde nok ikke forstillet at det unge par nærmede sig og sat sig på vores tæppe og forsat deres forestilling side om side med os. Nu kunne jeg ikke holde for orgasmen mere,
Trak ud og sprøjtede ud over min kone men ramt samtidigt det unge par på skulderen. Det var også manden tur til at sprøjte og med en skæv smil trak han ud og vendt sig mod min kone og skød sin ladning udover min kones bryst. Vi var salige og vi nyd det smuk ung par der gjort sig færdig.
I en total afslappet trance gik vi alle fire ned vandet og skyllede os. Vi sagde intet, gik hver til sit og kørt hjem.

porno med danske piger