Solnedgang og sex ved havet

SPAR MANGE PENGE

Kan du huske, sidste sommer, da vi kørte til vandet sammen.. Vi havde en flaske vin med og skulle nyde solnedgangen sammen.. Vi sad oppe i klitterne og delte vinen, småhyggede os og lo som teenagere igen.

Du tog min hånd og bad mig følge med dig.. sammen gik vi ned til vandet. du klædte mig langsomt af og jeg hjalp med dit tøj, alt smed vi og gik ud i vandet, der var koldt at komme i men snart føltes varmere igen. Vi gik ud til det dybe og tog en kort svømmetur.

SEX I DAG?

Så vendte vi tilbage på stranden. Du lagde mig ned ved vanskanten og kærtegnede blidt mine bryster mens du bed blidt i dem. Jeg kyssede dig på panden og vores læber mødtes i et lidenskabeligt kys. Det var frækt, at ligge der sammen med dig. jeg kyssede din mave og legede lidt med dine kugler, mine fingre masserede dem og min mon søgte dit lem. men først, tog jeg kuglerne ind i munden og suttede frækt på dem.Min pegefinger kredsede blidt udenfor dit lille hul..Din tunge fandt nu min kilder og du sugede let på den.Vi stønnede sagte i vinden. Jeg tog dit dejlige stive lem i munden og smagte let på den, kunne smage saltet fra vandet.. Den var lækker og jeg tog den langt ned i halsen og langsomt tilbage igen. gjorde det nogle gange og kunne mærke, at du kunne li det. Dine fingre legede kælent i mit skød og du kørte et par fingre op i min fisse.

Jeg var drivvåd af safter og din pegefinger kørte blidt op i mit frække hul. Vi lå sådan længe og var på nippet til en dejlig orgasme, da du vendte mig om og tog mig bagfra. vores kroppe kørte i en fast og dejlig takt. jeg trak dig blidt ud og lagde dig ned i sandet. satte mig ned over dig og dine hænder, havde et godt solidt tag, om mine balder. Du kiggede mig dybt i øjnene, da du sagde Åhhh ja, kom sammen med mig skat og vi blev smeltet sammen som et.

Gad nok vide om der var nogen der så os, den aften?

porno med danske piger