Lær at flirte på din bytur/date og få succes (Guide)

Lær at flirte på din bytur/date og få succes (Guide)

SPAR MANGE PENGE

Har du lyst til at finde den helt rigtige til sjov, god sex, for ømhed og intimitet?

Så skal du da både kunne flirte og forføre Uanset om du leder efter den helt rigtige, eller bare vil flirte lidt for sjov, om du er knaldgod til at flirte eller halter lidt, så er det værd at læse med. Flirt er nemlig genvejen til den gode kontakt og med til at give et selvtillidsboost når man kan det.

Flirt er flirt og ikke et frieri. Hvis du forventer at score dit livs kærlighed, hver gang du flirter, vil du blive svært skuffet. Tag det som en leg, og nyd det!

1. Selvtillid er tiltrækkende

”Tro på dig selv” lyder lettere sagt end gjort. Men har du lav selvtillid, er det faktisk noget du kan – og bør – arbejde med.
Husk på at vi alle har sider af os selv, som vi er glade for – og andre som vi er mindre tilfredse med. Det handler derfor om at lægge dit fokus de rette steder:
Ros dig selv for dine fortrin og forsøg at skyde dine usikkerheder til side. Så vil opleve en større indre ro, som får dig til at føle dig bedre tilpas… Og når det er tilfældet, bliver flirteriet pludseligt langt lettere.

2. Hav et positivt sind

Vi kan vist alle skrive under på, at søde, glade og positive mennesker er mere sexede end negative? Mød derfor din date med smil og et åbent sind… Fokuserer på de positive ting i livet, giv oprigtige komplimenter og vis, at du rent faktisk er interesseret i at lære personen bedre at kende.
Du får svært ved at finde folk, som ikke elsker at blive anerkendt for dem, de er. Derfor er det positive sind altafgørende for, at flirten bliver en succes.

SEX I DAG?

3. Hold øjenkontakten (tilpas) længe

Her er det en balance. Med for kort øjenkontakt udviser du en usikkerhed, som de færreste finder tiltrækkende. Omvendt kan for lang øjenkontakt virke intens, overvældende og ligefrem ubehageligt:
Holder du blikket i en tilpas doseret mængde, viser du derimod, at du er interesseret – og dette vil bidrage til intimiteten. Typisk betyder det, at du skal forsøge at holde øjenkontakten en anelse længere, når du prøver at score, end hvad du ellers ville.

4. Tag initiativ

Lad være med bare at skyde bolden over på din dates banehalvdel. Tag i stedet initiativ til at få isen brudt, så samtalen kommer godt i gang. På den måde viser du, at du føler dig godt tilpas i fyrens eller pigens selskab – og det er jo et kompliment, de fleste af os gerne tager med.

5. Husk humoren

Humor er et perfekt middel til at lette stemningen. En lille sjov bemærkning er derfor en oplagt genvej til at skabe en hurtig connection til din flirt.
Som med alt andet skal humoren dog komme i den rette mængde. For de færreste har lyst til en klovn. Derfor skal du også gerne have noget andet – og mere sensuelt – at byde på end lette jokes, når du flirter.

6. Fortæl OG lyt

Når du skal flirte, må du være klar til at give noget af dig selv. Fortæl derfor gerne om dit liv, interesser m.v.
MEN: Fornem også hele tiden hvordan din flirt reagerer på det du siger og ret ind, så I finder nogle fælles ståsteder, som bringer jer tættere sammen… Og stil for guds skyld spørgsmål. Dit nærvær og din ubetingede opmærksomhed vil få din date til at føle sig værdsat, hvilket er en grundlæggende del af den flirtende forførelse.

7. Dyk det flirtende kropssprog

Forførelse handler om meget mere end det, du siger. En stor del af vores førstehåndsindtryk af hinanden bliver nemlig afgjort af kropssproget.
Først og fremmest bør dit sprog med kroppen være åbent. Undgå derfor krydsede arme som får dig til at fremstå afvisende.
Kropsspejling en metode, du kan benytte dig aktivt af. Ved spejlingen følger du din flirts bevægelser – så du eksempelvis læner dig fremad, når han eller hun gør det. Dette vil fremme en følelse af, at I er i sync med hinanden, hvilket har en tiltrækkende virkning.

8. Signalér at du er interesseret

Måske særligt her i Danmark har vi en tendens til at ville beskytte os selv ved ikke at turde gå all in og stå ved det, når vi er tiltrukket af hinanden. Det er en skam, da mange møder som kunne være blevet til noget skønt og romantisk, så går tabt.
Vær derfor ikke bange for at smile, give komplimenter m.v.… Så længe du ikke overgør det og fremstår som en, der prøver ALT for meget, vil de fleste af os jo bare synes, det er rart, hvis vores flirt viser, at vi er noget ganske særligt.

9. Overdriv ikke – Vær afslappet

Det var mange ting at holde styr på… Her til sidst er det derfor vigtigt at understrege, at du skal bevare dig selv i flirten. Alle rådene er tips til elementer, du kan skrue på, men du bør aldrig gøre det på en måde, som bare slet ikke er dig.
Prøv i stedet at give dig hen i flirten samtidig med, at du gør dig en smule mere umage, end hvad du ellers ville gøre. Så er grunden nemlig lagt for, at din flirt vil finde dig både tiltrækkende OG reel.

… Flirteriet er på plads – nu mangler du bare en date

Anbefalet sider til at finde kvinder og mænd at flirte med 😉

porno med danske piger