Strandsex debut ved Kerteminde

SPAR MANGE PENGE

Det var en varm sommerdag…jeg fik lyst til at tage til stranden, du ville med – og vi kørte til Kerteminde…

Vi fandt en god plads, hvor vi bredte vores tæppe og håndkæder og lagde os….puh det var godt hedt…

Der gik lidt tid med alm. solbadning, men vi blev så ophedet, at vi måtte en tur ud i bølgen…vi pjattede lidt ude i vandet, mine brystvorter de strittede lige ud..de var hårde og ville bare nulres, du trak mig ind til dig, og vi kyssede…først forsigtigt, men det blev heftigere og vildere…vi var godt tændt.

Pludselig så jeg dine badebukser ligge i vandoverfladen…du havde smidt dem, så din pik kunne stå frit…selvom vandet føltes koldt, så var der ikke tegn på at den ville krympe lige med det samme….jeg tog om dine nosser og klemte dem lidt…du var lige så liderlig, som jeg….

Jeg vendte ryggen til dig, og du kælede for mit ene bryst med den ene hånd….og med den anden, min fisse. Du fandt min klitoris, og nulrede og klemte…uhh det var frækt.
Og jeg var så liderlig…

SEX I DAG?

Du stak 2 fingre op i min dejlig varme fisse, og kørte dem hurtigt ud og ind….samtidig kyssede du mig i nakken og ned ad mine skuldre…vi blev så tændte begge to…vi ville bare kneppe, og det skulle være nuuuu.

Stadig med ryggen til dig, skød jeg røven bagud, så du bedre kunne komme til…din pik var heldigvis stadig strunk og stiv…du førte den op i mig og det var skide frækt og dejligt.

Vandet omkring os, hvor vi stod, blev pisket op….og jeg er sikker på, at nogen af de andre badegæster, var klar over, hvad vi havde gang i….der var et par yngre fyre (ca. midt tyverne) de kiggede langt efter mine hoppende bryster….jeg er sikker på, de kunne tænke sig at være med….

Efter en dejlig orgasme…fandt du dine badebukser igen, og vi svømmede lidt rundt, inden vi gik i land…op til vores varme tæppe.

Du havde svært ved at holde fingrene fra mig…du var klar igen…og jeg blev hurtigt tændt.
Du rullede mig om på siden, og du lagde dig tæt op ad mig…og du tog mig bagfra…lige der på stranden, dejligt…..du kom oppe i mig, og jeg havde svært ved, ikke at skrige min nydelse ud….men måtte dog beherske mig lidt…vi skulle jo nødig anholdes for blufærdighedskrænkelse, så vi måtte jo ikke vække al for megen opmærksomhed omkring os…

Efter vores orgasmer, lå vi bare helt stille og nussede, indtil din pik blev lille og smuttede ud…vi fik os begge en velfortjent lille lur, der i solen.

Jeg glemte vist at fortælle, hvor vi lå på stranden….det var ca. 50m fra et meget velbesøgt ishus… Se frække film med nøgne piger på stranden
 

porno med danske piger