Debut på stranden

Hej må jeg være med, det var en ganske ung fyr 16-17 år som stod med en stor stiv pik og så på at jeg fik suttet pik. Mogens som suttede mig sagde ok…

Jeg er en lykkelig gift mand som har et dejligt sexliv sammen med min skønne kone. Den hændelse som jeg nu vil fortælle er helt sandfærdig.

En var sommerdag hvor jeg havde fri fik jeg lyst til en strandtur, jeg kørte til Hundige Strand hvor jeg parkerede min bil på den store P. plads, jeg gik ned til vandet og langs stranden.

Efter et par hundrede meter gik jeg op i klitterne, her så jeg til min store overraskelse at næsten alle der solede sig var nøgne og alle var mænd, en enkelt lå og spillede pik og forsatte selvom jeg gik lige forbi, andre lå med halv stive pikke og de var i alle aldre.

SEX I DAG?

Jeg fandt et sted hvor jeg lagde mit tæppe tog tøjet af og smurte mig ind i solcreme, jeg beholdt dog mine shorts på.

Mens jeg lå og solede mig må jeg indrømme at jeg var blevet opstemt af det jeg havde set, det kom bag på mig at jeg kunne blive liderlig af at se på mænds pikke. Jeg besluttede så at tage mine short af, jeg var faktisk halv stiv nu og begyndte at lege med min pik som har en god størrelse på ca. 21 cm og er ret tyk, den er altid glatbarberet på skaft og nosser.

Jeg troede ikke der var nogen der kunne se mig i klitten men pludselig hørte jeg en mand spørge mig om jeg havde en øl oplukker, jeg blev forskrækket over at blive afsløret i denne situation, min pik var fuldstændig stiv, jeg så op på manden der spurgte, han var høj og slank, helt nøgen og med en pik der selv i slap tilstand var stor, hygger du dig spurgte han mens jeg fandt min oplukker, han åbnede sin øl og spurgte om han måtte sætte sig, det ok. svarede jeg, min pik forsatte underligt nok med at være stiv mens vil talte om løst og fast.

Pludselig rykkede han helt tæt hen til mig og tog fat i min stive pik som han begyndte at gnide på, jeg kunne virkelig godt lide det og det kom helt bag på mig, han lagde mig ned og begyndte at sutte min pik som den aldrig er blevet suttet før, jeg var lige ved at komme i hans mund da jeg hørte en anden stemme, hej må jeg være med, det var en ganske ung fyr 16-17 år som stod med en stor stiv pik og så på at jeg fik suttet pik.

Mogens som suttede mig sagde ok, jeg var nu så liderlig at jeg ville alt, jeg begyndte at sutte Mogens, det var dejligt at prøve at sutte pik for første gang, imens legede den unge med min røv hvor han satte 2 fingre op efter at have smurt godt med sol creme i i hullet, pludselig mærkede jeg hans stive pik trænge helt op i min røv og han begyndte at kneppe mig voldsomt, det var ubeskrivelig dejligt.

Mogens begyndte at stønne nu og jeg kunne mærke han ville komme nu og det gjorde han med en stor ladning sperm som jeg slugte det meste af, resten tørrede han rundt i mit ansigt med sin pik mens den unge stor kneppede mig, nu kunne jeg mærke at han var ved at komme i min røv, han trak pikken ud og sprøjtede mig helt op af ryggen, gned spermen rundt med hånden. Derefter vendte han mig rundt og tog min pik i munden, den kom meget hurtigt og han slugte det hele. Vi sad alle 3 og sundede os lidt, derefter rejste de sig og sagde pænt farvel.

Det var en fantastisk dejlig debut og jeg må indrømme at jeg siden med jævne mellemrum besøger Hundige for at få tilfredsstillet min bi- side enetn på stranden eller den store P. plads.