Leg mellem benene på køretur med familen

SPAR MANGE PENGE

En dag skulle vi, som så ofte før, hjem fra familiebesøg. Pigerne sad bagi bilen og sang og pjattede; men da vi har et stykke vej at køre, varede det ikke længe, før vi kunne høre en sagte snorken fra bagsædet.

“Sku’ vi ikke køre den “gamle” vej?” spurgte P. “Mjaa det kan vi godt” svarede jeg og begyndte at forestille mig, hvad vi nu skulle køre ad den meget mindre befærdede vej for. Mit underliv føltes varmt og meget levende, og da P’s hænder “tilfældigt” faldt ned på mine inderlår efter et gearskift, vidste jeg, at vi som sædvanlig havde haft den samme tanke, og min hånd fandt hurtigt frem til hans skridt, hvor jeg kunne mærke, at bare tanken om, hvad vi nu skulle lave, havde virket ganske ophidsende.

Gennem Hobro med gadelyst og trafikfyr måtte vi tage os sammen for ikke at blive alt for tændte på hinanden, P skulle jo også køre forsvarligt, og det kan være svært, når konen sidder og nulrer ens stive lem imens, så vi holdt os fra hinanden så længe.

Efter Hobro var der fred igen, og P’s hånd blev dristigere. Jeg spredte benene, så han bedre kunne komme til, og sukkede saligt, da hans hånd endelig kravlede så langt op ad mit inderlår, at jeg kunne føle vibrationerne fra den. “Hva F……!” udbrød P.

Jeg havde nemlig for at glæde ham barberet mig helt glat i skridtet, (det elsker han), og trusserne havde jeg for en sikkerheds skyld taget af, inden vi kørte, og da det var et godt stykke tid siden sidst, fik hans hånd travlt med at føle efter, om det var rigtigt. Imens havde jeg også travlt, for min hånd, der nu længe havde kælet for P’s hårde lem udenpå bukserne, fandt frem til lynlåsen, og med et saligt “Ååhhh” fra P gled den ned og gav plads til noget, der i et godt stykke tid havde varet lidt indeklemt, og så kunne jeg komme til, for er der noget jeg tænder på, er det at mærke en stiv pik i mine hænder. Den fornemmelse er simpelthen …………………..!

Pigerne sov tungt, og de vågner normalt heller ikke derhjemme, selvom vi ikke ligefrem er stille, og P fandt en af de små rastepladser lige ud til vejen. Han standsede bilen “Sut min pik” sagde han, og kørte sit sæde tilbage så jeg kunne komme til, og jeg efterkom hurtigt og gerne hans ordre . Det var enormt ophidsende, at sidde i bilen lige ud til trafikken med et stift lem i munden og vide, at han havde tænkt sig mindst at gøre gengæld.

Ganske rigtigt. Da jeg havde suttet og nulret lidt stønnede han “Nu er det din tur” og skubbede mit hoved tilbage. Hans hænder skubbede min nederdel op om enden, og for at kunne komme endnu bedre til, satte han sig over foran mig. Hans tunge fandt lynhurtigt sit mål og jeg næsten skreg, da den ramte klitoris. Den var bare SÅ øm af ophidselse. Er der noget P kan, så er det at slikke fisse.

Han ved, at jeg ikke er så meget for at blive sjasket ind i spyt, men slikker med tungespidsen hurtigt og pirrende, rundt om klitoris, rundt om vagina, lidt ud på skamlæberne og så pludselig rammer han klitoris så præcist som var det en amerikansk jager på bombetogt over Irak.

SEX I DAG?

“kom så!! Jeg vil have PIK” skreg jeg halvkvalt, mens den første orgasme gennemrystede min krop. “Herop med dig” og jeg nærmest trak P op over mig. Med et fast greb i hans kæp førte jeg den i mål. Ooohhh det gjorde godt. En stiv tissemand i skeden er nu engang noget ganske særligt.

Bilen gyngede sagte, da P med seje hug begyndte at arbejde sig længere og længere op i mig. (Han kunne ikke komme længere op, men det gjorde ikke noget, det er forsøget, der gør arbejdet.)

Pludselig lød der en banken på vinduet. Vi kiggede på hinanden og kiggede op. Udenfor stod en lastbilschauffør og vidste ikke, hvor han skulle se hen. Med møje fik vi os stavlet på “benene” med nogenlunde værdighed (det er svært, når man er blevet taget i at kneppe på offentlig vej). P lukkede ruden ned. “Hvad er der” spurgte han, med et næsten ligegyldigt tonefald. “Ja jeg kom jo lige forbi, og så at der var boget galt med bilen, fordi den duvede sådan” sagde chaufføren med et skævt smil. “Men I må undskylde forstyrrelsen” fortsatte han “Jeg havde på ære ikke set, hvad der var i vejen, før jeg bankede”. Så skyndte han sig væk.

Vi satte os og så på hinanden. “Vi må også hellere se at komme videre” sagde jeg, og uden et ord satte P bilen i gang og kørte.

Var han nu sur? Jeg kunne ikke altid greje P’s humør, og lige nu var det godt nok svært. Min fisse var stadig i hopla, og hvordan kunne jeg få gjort P opmærksom på det uden at tabe ansigt, hvis han VAR sur over afbrydelsen. Ligeså stille gled min hånd atter over på hans lår. “Oppe i skoven” mumlede P. Jeg kunne næsten ikke høre det, men da det gik op for mig, hvad han mente, flød min fisse over af saft.

Ved synet af konturerne af Rold Skov blev mit underliv om muligt endnu mere levende, og jeg nulrede atter P’s lem, der frejdigt strittede ud af gylpen, med den største entusiasme. P stønnede, og jeg slap lidt af taget, det var jo ikke meningen, han skulle gå endnu. P drejede bilen ind på en af de små skovveje og fandt min nu helt åbne fisse med “gearhånden”. Jeg var sjaskvåd.

Dér var den mulighed for et rast, vi havde ledt efter. Bilen blev parkeret, og vi kastede os mod hinanden i afsindig liderlighed. P’s hånd kørte ud og ind af min fjams, og jeg gned hans lem efter bedste evne. “kom herover P” hviske skreg jeg, og P entrede pladsen foran mine fødder.

Ihærdigt begyndte han igen af slikke, mens hans hænder gled op ad min krop – fandt mine bryster, løsnede min BH, så brysterne kom ud i fri dressur, gled opover til mine nøgleben – helt ovenud af kjolen – nulrede mine øreflipper – og begyndte en retræte – standsede atter ved mine bryster, der fik en kærlig omgang, – for at ende ved mine kønslæber, hvor hans tunge i forvejen gjorde livet hedt for mig. Da jeg ikke kunne komme til at kæle for ham, som han lå der, kunne jeg koncentrere mig 100% om min egen orgasme, og den kom selvfølgelig inden for ganske kort tid.

“Hvad nu?” spurgte P stille. “læg dig henover mig” svarede jeg og lagde mit sæde så meget ned jeg kunne, mens jeg passede på barnet på bagsædet. Hun sov stadig fast. P fattede meningen og førte stille sin stang ind i min drivvåde fisse og begyndte at køre frem og tilbage, mens han hviskede, hvor dejligt det var, og hvor højt han elskede mig. Det var dejligt, men der manglede noget. Jeg plejer ikke ligefrem at være lydløs, når jeg kommer, og det ikke at kunne sige en lyd, blev for meget for mig.

Blidt skubbede jeg P tilbage. “Kom lad os gå udenfor” hviskede jeg, åbnede bildøren og kravlede ud. P fulgte hurtigt efter, men han huskede dog det tæppe, vi altid har i bilen i tilfælde af nødsituationer. Vi noterede os, at pigerne sov videre, så fandt vi hinandens hænder og gik ind for at lede efter et godt sted.

Forfatter: Louise

porno med danske piger