Gratis Massage!!!

Mærker hvordan dit G-punkt er helt hævet ud nupret. Der skal ikke mange strøg til før du stønner tungt. Du har ikke fået pik endnu og er allerede klar til at komme ud over mine fingre…

Du ligger fladt på maven med armene ned langs siden og let spredte ben. Jeg sidder ved dine fødder og kan ane din fisse mellem dine ben.

Jeg starter med dine fødder (kender nogle gode punkter) og arbejder mig videre op ad dine lægge. Jeg kan allerede høre dig stønne svagt ved tanken om al den pik du snart skal have.
Lår og baller … inderlår. Tager godt fat og får varmen til at brede sig. Strejfer ’tilfældigt’ din allerede våde fisse. Du ved jeg allerede nu har lyst til at læne mig ind over dig og lade min stive pik glide op i dig bagfra.

Årh … ballerne. De skal ikke forsømmes. En ad gangen og tæt på hvor det allerede er varmt og vådt. Så en til hver hånd. Tager fat og spreder dem og sidder lige hvor jeg kan se hvordan dine safter allerede løber ud af dig og ned over din klit. Du vil ha’ pik men får ikke … endnu.

Opad … og jeg rykker mig opad. Min stive pik er lige ud for din fisse mens jeg masserer din lænd. Du kan mærke den mod din fisse som jeg stille nærmer mig toppen af ryggen. Jeg er så tændt og sikkert ligeså våd som dig, og kan se at vores safter løber sammen. Du kan ‘kun’ mærke det. Jeg lader stille min pik glide ned mellem dine skamlæber til din klit … tilbage. Lidt for langt til hvor det bliver uartigt … frem igen. Tilbage. Lader min pik blive lidt foran din stramme ring og trykker lidt til. Du stønner usikkert og tænker: hvad har han nu gang i? Kører pikken længere op mellem dine baller og tilbage igen uden at glide ind nogle steder .. Massage.

Sidder nu og masserer dine skuldre og arme, og det eneste jeg kan tænke på, er hvordan det vil føles at køre min store stive pik op i dig, mens jeg holder fast i dine arme der nu er krydset på ryggen. Men jeg behersker mig. Indtil videre.

SEX I DAG?

Vend dig om, din frækkert!

Sidder nu hen over dit bryst med min stive pik mellem dine bryster. Tager fat i dine skuldre og begynder at massere, men for pokker … din mund er lige der. Læner mig frem og lader dig smage den pik der senere skal bolle dig fuldstændigt ør. Dine hænder vil gerne gribe og styre, men holder dem fast mellem mine ben. Du må bare tage imod og lade mig bestemme hvor hurtigt og hvor dybt når jeg har fat i dit hår. Du slipper … indtil videre.

Bryster … årh, de kære bryster. Sidder på din mave mens min pik stadig er våd efter din mund. Ville gerne have haft mere mens jeg kunne høre dig stønne, men jeg er slet ikke færdig med dig endnu.
Jeg kan ikke lade brystvorterne være, men nøjes med den ene mens jeg masserer det andet. Klemmer den mellem mine fingre indtil jeg kan mærke at grænsen er nået … du hæver underlivet. Holder fast, nuldrer og klemmer forsigtigt lidt mere. Nu er det jo mig der bestemmer.
Den anden ligner en der godt kunne bruge et slik og bid. Slikker med flad tunge over brystvorten, lidt under, lidt over. Mmmm til siderne og tilbage …. troede ikke den kunne blive stivere, men den rejser sig alligevel mod min tunge. Griber den med tænderne og trækker mig forsigtigt tilbage. Den strækker sig i takt med at dit underliv rejser sig.

Nu kan jeg ikke lade din fisse være mere. Rækker ned og mærker safterne løbe ud af dig. En finger … for fanden, hvor er du liderlig og våd. To fingre glider op i dig, og jeg mærker hvordan dit G-punkt er helt hævet ud nupret. Der skal ikke mange strøg til før du stønner tungt. Alt for tungt. Du har ikke fået pik endnu og er allerede klar til at komme ud over mine fingre.

STOP!

Det eneste vi begge har lyst til er at mærke min alt for stive pik oppe i dig, men jeg vil se dig være dig … på din måde.
Kravler ned mellem dine ben og der dufter skønt af våd fisse. Du prøver at trække mig ned over dig, så du kan mærke min pik glide op i dig, men nej. Jeg holder dine ben oppe og sætter min pik mod din fisse.
Jeg vil se dig gnide din klit som du gør når du er alene. Årh, den fisse tigger ligefrem om at blive kneppet grundigt.
Langsomt lader jeg min pik glide op i dig … ganske langsomt selvom du vil have mere NU! Du prøver at bestemme tempoet med dit underliv men jeg følger dig.

Helt i bund … endelig.

Fat i dit hår, det ene bryst, bider dig let i den ene øreflip. Helt ud, helt ind. Du vil bare have pik nu … trænger … Nu får du!
Vi finder hurtigt rytmen. For fanden! Du kom allerede ud over min pik. Trækker mig ned til dig og du stønner højt. For fanden, det er frækt at høre og mærke dig komme. Jeg glider stadig stille ud og ind i dig … mærker dine safter flyde. NU er det min tur.
Om på alle fire med den dejlige røv lige i vejret. Spred dine baller og lad mig se din våde fisse! Trykker straks min pik mod din fisse og glider helt i bund med det samme. Kan stadig mærke den svage sitren fra din sidste orgasme. Begynder at kneppe dig … tager fat i dit hår og trækker dig hen mod mig. Min anden hånd glider ned mellem dine ben, en finger på hver side at din hævede klit. Den er stadig for følsom til berøring, så jeg klemmer dine skamlæber forsigtigt sammen om den. Små cirkler … Fuck, jeg er tæt på at komme. Du skubber imod mine stød og jeg kan mærke mine nosser begynde at trække sig sammen, men jeg vil have dig med. Hurtigere cirkler … hårdere stød. Jeg kan mærke mine nosser slå mod mine fingre som nu gnider din klit igen heftigt.

Nu …. Nuuuuuu! Trækker dig hårdt imod mig og støder til igen og igen. Kommer som jeg aldrig er kommet før. Safter, sæd og sved løber sammen og ned af dine lår og mine nosser. Det hele snurrer rundt, hele mit ansigt summer, prøver at sige noget om at det er det frækkeste sex jeg har fået, men det eneste forståelige der kommer ud af min mund er: åååååååååårh, for fanden, din frækkert!

Ligger stille og stønner og nyder duften af vild sex. Putter mig ind til dig mens mit hjerte stadigt hamrer. Kan mærke min pik blive mindre for hvert pulsslag, mærke safterne løbe mellem os.
Jeg trækker mig ud og du vender dig rundt og kigger intenst på mig …

porno med danske piger