Svømmepigen fistede mig del.3

SPAR MANGE PENGE

Jeg tog en stor pik i hver hånd og vendte mig om mod min mand, der med halvåben mund stod og blev malket af Pil. Jeg stønnede og sagde: ”Kom, skat – skyd din sæd…

Jeg vidste ikke om jeg skulle råbe, skrige eller blive sur da Pil og mændene løsnede læderremmene og jeg kunne igen bruge mine hænder og ben. Jeg var sovset ind i Jo’s varme sæd og min fisse værkede fælt og trængte uhyggeligt meget til pik.

”Er du ved at være varm, skat”, kurrede Pil og strøg mig let over håret. ”Jeg er næsten ked af at det hele gik så stærkt og du ikke blev rigtig ophidset”, sagde hun og blinkede frækt til min mand og Jo, der ikke vidste om de skulle smile eller bare nikke og give hende ret. Det var tydeligvis hende der styrede showet, og hende der havde initieret min ”afstraffelse”.

”Ved du hvad, jeg syntes at vi lige skal få dig vasket, og så vil jeg bede Jo om at give dig en ordentlig tur bagefter”, sagde hun og smilede til Jo der nikkede kraftigt og grinede til mig.

De sende mig i bad og under opsyn så jeg ikke onanerede mig til orgasme ude i badet. Da jeg kom tilbage var Pil ved at sutte min mands pik der strittede frækt igen, mens Jo stod med sin store pik i hånden og bare kiggede på. Han var tydeligvis meget opstemt af situationen, og hans pik havde igen nået sin uhyrlige størrelse. Det var voldsomt frækt at se ham stå der med den store brune pik i hånden og gnide det blottede hoved i roterende bevægelser. Det gøs igennem mig når jeg tænkte på hvordan det ville være, når han penetrerede mig og kneppede mig med det der uhyre.

Pil smed mig ned på sengen og spredte mine ben og suttede forsigtigt på min klitoris og smagte på mine safter. ”Ja, hun er meget klar og åben til dig, skat”, henvendte hun sig til Jo, der nærmede sig langsomt. Hans flotte muskuløse krop stod flot og rank i skæret fra stearinlyset, og selv om jeg slugte ham med øjnene, så var mine tanker rettet et helt andet sted. Hans store tykke pik som han stadig forsigtigt gned på, men denne gang i lange, seje rolige tag, så man rigtig så hvor lang og tyk den var og hvor stort og blåviolet det kæmpestore hoved var.

Jo satte sig på hug mellem mine ben, og Pil greb hans store jern med den ene hånd og spredte mine store opsvulmede skamlæber med den anden. Hun gned frækt pikken rundt på min klit og mellem mine skamlæber så den blev rigtigt fedtet.

Da Jo begyndte i små stød at presse sig op i mig, var jeg ved at besvime af liderlighed. Mine skamlæber blev brutalt skubbet til side, og kæmpepikken arbejdede sig langsomt men sikkert op i mit underliv. Ved siden af sengen sad Pil på hug med min mands pik i munden og ud fra lydene at dømme, så nød de begge to synet og behandlingen. Åh gud hvor var jeg liderlig . . . .

Jeg var ved at sprænges da Jo endelig var i bund i mig. Jeg lå med hovedet så højt at jeg kunne se ned mellem mine ben, hvor alt bare var skubbet til side og en kæmpe stor brun tyk pik kørte ind og ud af min fisse som et stempel. Jo ommøblerede mit skød med sin pik, og jeg var lige ved at eksplodere.

Han lagde sig tungt ned over mig og begravede sit monster dybt oppe i mig og huggede i små korte stød, som for at være helt sikker på at jeg var fyldt helt ud og pikken var i mig – helt til roden. På den måde var hans skamben i tæt kontakt og berøring med min klitoris og det var bare mere end jeg kunne holde til. Det sortnede for mine øjne og jeg krampede på ham i den sygeste orgasme nogensinde. Han prustede og stønnede og stødte endnu hårdere til. Jeg mistede enhver kontakt med det virkelige liv og hylede min orgasme ud, mens fråde og spyt stod mig ud af munden. Jeg klynkede og råbte og kunne slet ikke samle mig. Jo stønnede højere nu og jeg sansede at han ikke kunne holde mere. Han trak sig ud af mig og hans pik skød flere lange stråler af varm sæd ud over mig. Min mave, mine bryster og helt op under hagen blev jeg ramt, inden han med et stort suk faldt sammen over mig.

Ovre ved siden af sengen kunne jeg høre min mand stønne. Han havde set det hele og fyrede hele sin ladning af sæd ud i munden på Pil, der sad på hug foran ham med åben mund og den lange piercede tunge stikkende ud.

I lange seje tag malkede han sin lange pik ud i munden og i ansigtet på Pil, der sad med lukkede øjne og bearbejdede sin fisse med begge hænder. Hun rystede kraftigt mens hun påførte sig selv en kraftig orgasme mens hun gned på sit skridt og med flere fingre begravet i fissen.

Noget senere da vi var kommet hjem, var jeg stadig liderlig. Vi lå i sengen og talte om oplevelserne med Jo og Pil og blev begge to meget opstemte. Jeg opdagede at min mand faktisk tændte på at høre mig fortælle om mine oplevelser og de ting der ophidsede mig mens det hele stod på. Ingen jalousi og ingen mindreværdsfølelser, selv om Pil havde været meget styrende og så fantastisk godt ud, og så det faktum at Jo’s voldsomme udrustning var næsten altoverskyggende og i visse andre sammenhænge ville virke intimiderende på andre mænd. Men min mand tændte på når jeg fortalte ham hvor liderlig jeg blev, når jeg så ham sluge mig med øjnene når Jo udblokkede mig med sin enorme snabel og jeg skreg min orgasme ud. Jeg så ham i øjnene og spurgte ham om han syntes det var frækt at se mig blive gennemkneppet af en kæmpepik, der var en hel del større end sin egen. Han stønnede og blev enormt hård og stiv, når jeg i brede vendinger fortalte hvor ophidsende det var, at tage det kæmpestore jern i hånden og gnide det for derefter at tage det i munden og mærke hvor stort og tykt det var, og mærke det dunke i det lange skaft og det enorme blåviolette pikhoved vokse og smage de første dråber af precum der så småt dryppede ud af hovedet.

Vi elskede heftigt i en times tid og lovede hinanden at det ikke var sidste gang vi havde besøgt Jo og Pil, og samtidig huskede hinanden på at der ingen grund var til jalousi. Vel var Pil meget velskabt og fantastisk fræk, og Jo exceptionelt veludrustet og udholdende, men vi mindede hinanden om at det her var begær og ikke kærlighed. Og det tålte ingen sammenligning. Vi elskede hinanden, stolede på hinanden og søgte kun det her som et krydderi og for spændingens skyld.

Dagene gik og jeg mødtes ofte med Pil i svømmehallen om morgenen. Hun fortalte at de ventede besøg af en af Jo’s venner fra Jylland. ”Ham skal du møde”, fortalte hun med et drømmende udtryk i øjnene. ” Du vil finde ham meget interessant, og specielt når han får tøjet af”, sagde hun og satte en masse rigtig uartige tanker i gang hos mig. Hun ville ikke uddybe hvorfor, men jeg havde mine anelser om hvorfor, og spurgte om hvornår vi kunne møde Kris (Kristopher) som han hed. Pil foreslog at kommende weekend når turneringsplanerne var overstået, så ville de gerne se os til middag. ——-oo———-

Vi dukkede op lørdag kl. 17 som aftalt til grill og drinks på terrassen. Jeg havde på forhånd fortalt min mand om arrangementet og om tilstedeværelsen af en af Jo’s venner. Vi blev modtaget af Pil der førte os om i haven hvor Jo og Kris var ved at rydde op efter stævnet, kun iført stramme badetights. Jeg tabte næsten pusten da jeg så Kris. Pil havde ikke overdrevet da hun sagde at han var interessant. Han var næsten 2 meter høj og elitesvømmer og surfer. Han var om end mere atletisk og muskuløs end Jo, og så havde han en stor afslørende bule i buksen, der i den grad fangede min opmærksomhed. Pil fangede min forbavselse og trak mig grinende ind i køkkenet og sagde, ” Fik du set noget du kunne lide”, smilede hun og tilføjede: ”Og det du tror der i bukserne på ham; det er rigtigt nok”, sagde hun og viste ud i luften med to hænder som for at illustrere længden på et-eller-andet . . . . Der gik en djævel igennem mig og jeg fik den der sydende fornemmelse i underlivet jeg kendte så godt.

Jeg havde Kris til bords og han viste sig at være rigtig sød og et behageligt menneske. Han var ud over at være svømmer også vindsurfer og rejste rundt i landet alt afhængig af stævner, og boede hos Jo og Pil når chancen bød sig. Han var særdeles gavmild med boblerne, og sørgede for at mit glas aldrig var mere end halvtomt før der blev fyldt på. Tror nok jeg blev lidt beruset !

Der gik ikke længe før vi flirtede uhæmmet, og jeg kunne se at min mand og Pil var meget optaget af hinanden. ”Fint nok, – så er han også beskæftiget og lider ingen nød når Pil er i nærheden”, tænkte jeg og sendte nogle lumre tanker tilbage til sidst hvor vi hyggede i soveværelset.

Jo skulle på et tidspunkt vise mig noget inde i køkkenet, og jeg fulgte efter ham. Vi stod meget tæt og så nogle billeder fra stævnet, da jeg mærkede en hånd på min bagdel. Bagved stod Kris og smilede til mig og spurgte om ikke jeg ville se nogle andre billeder. Jeg blev helt mundlam og blød i benene, da Jo og Kris trak mig ind i soveværelset. Min første tanke var om Pil havde en aktie i det her og stod grinende og så på et eller andet sted. Men jeg overlod styringen til de to frække fyre og fulgte villigt med.

Pludselig følte jeg mig så lille mens jeg stod mellem de to store muskuløse fyre, der hurtigt havde taget deres skjorter af og afslørede en imponerende muskelmasse og vitalitet på samme tid. ”Hold da op nogen pragteksemplarer”, tænkte jeg og forestillede mig hvad sådan to meget yngre mænd af den kaliber ville kunne tilføre mig af vellyst.

De tog forsigtigt mit tøj af, og hver en fiber i min krop var spændt og mine bryster var enormt følsomme. De tog mine hænder og bad mig køre dem rundt på deres overkrop og mærke de spændte muskler. Det var fantastisk ophidsende både at se og røre de spændte, unge muskuløse kroppe, og jeg kunne ikke vente med at få lov til at tage deres shorts af og se hvad der gemte sig dernede. Mine hænder var alle steder, og langsomt begyndte de at gøre antrit til at tage bukserne af, hvilket ville give mig incitament til at få endnu et sted at udforske.

SEX I DAG?

Ud af øjenkrogen kunne jeg se Pil og min mand stå i døren og kigge interesseret med i hvad der skete. Min mand var helt opslugt i scenariet og Pil havde sin ene hånd begravet i hans bukser. Jeg tænkte; ” De nyder det sgu, at stå og kigge på os”, og faldt hurtigt tilbage i rollen som den der skulle udforske de to unge stærke kroppe. Jeg fastholdt min mands blik og sørgede for at han kunne se alt hvad jeg lavede. Jeg kunne se at hans åndedræt var tungt og hans pik var enormt stiv, nu hvor Pil havde taget den frem, og langsomt stod og masserede den uden for bukserne. Hun hviskede ham i øret så højt så jeg kunne høre det; ”Se din kone, hun har nok at se til og drengene skal nok sørge for at hun ikke mangler noget”. ”Prøv og se hvor liderlig de har gjort hende, og forestil dig hvad hun har i hænderne lige om lidt”, og nikkede hen imod os og pegede på de efterhånden meget fremtrædende buler i bukserne på Jo og Kris.

Jeg var ved at få åndenød da de tog deres shorts af og afslørede to unaturligt store lange tykke tissemænd, der pt kun var halvfede. Jo havde en stor pik, det vidste jeg – men Kris’ udrustning syntes bare overvældende lang og uhyggeligt tyk på samme tid, og det var bare i halvfed tilstand. Hans monsterpik hang tungt ned af låret med nogle meget fremtrædende blodårer ned langs det lange tykke skaft. Han var ikke omskåret som Jo og slet ikke så brun i huden, men jeg kunne sagtens se at skaftet endte i et enormt stort pikhoved der så småt var ved at få en flot farve. Det jog igennem mig af ophidselse, da de tvang mig ned på knæ og holdt mit hoved fast så jeg kunne sutte dem.

”Se din kone, hun har vist fået munden og hænderne fulde”, kunne jeg høre Pil sige til min mand, der stod med halvåben mund og fik sin lange pik malket af Pil’s stærke hænder. ”Din lille kone er kommet i menneskehænder, og jeg kan godt love dig at hun kommer til at blive udfordret, når de der to store hestepikke bliver kampklare”, hørte jeg Pil sige til min mand der var begyndt at stønne ved syn og berøring.

”Jeg tror at hun giver op – hun kan ikke tage Kris når han bliver stiv. Den der pik er for meget – selv for mig når han er størst. Din kone bliver splittet ad og du får hende hjem med en udblokket fisse der er udvidet for vildt, som ikke kan noget de næste par dage”, hviskede hun med hæs stemme til min mand, der med store øjne iagttog mig blive domineret af de to tyre.

”Prøv lige og se hvor liderlig de har gjort hende”, sagde Pil med halvhøj stemme til min mand, der var meget tæt på at komme. ”Hun forsøger skiftevis at sutte dem og få vejret samtidig, men der er vist ikke meget plads i hende lille mund – men de er også meget store, de to”, fortsatte Pil. Jeg fik øjenkontakt med min mand og det var tydeligt at han var opstemt og meget liderlig.

Jeg blev pludselig meget kæk og tog Jo’s pik ud af munden og spurgte ham direkte mens jeg så ham i øjenene: ”Tænder det dig når jeg sutter de her to store pikke,skat”? Han nikkede og han stønnede under Pil’s behandling af hans pik.

Jeg fortsatte; ”Jeg tror at de vil være mere end villige til at kneppe mig begge to om lidt når jeg har suttet dem rigtig stive”. ”Vil du syntes om at jeg bliver udblokket af dem og vil du høre at jeg skriger når det gør ondt i fissen på grund af presset”? ”Det er ikke sikkert at jeg er til noget i lang tid bagefter, når de er færdige med mig”. ”Det bedste eller værste er nok, at deres pikke er så store og tykke at du får svært ved at fylde mig ud når de begge to har gennemkneppet mig”. ”Min fisse trænger rigtig meget til noget stort, og jeg er sikker på at drengene vil fylde mig ud hvis jeg beder dem om det”.

Pil brød pludselig ind: ”Jeg tror din mand er så liderlig at han hellere må få afløb for noget af dampen meget snart”. Hun tog hårdt fat i min mands pik og trak ham over til mig, der stadig sad på hug mellem de to store velhængte, muskuløse fyre.

”Kom søde ven, sprøjt din sæd ud over din lille kones patter mens hun stadig kan sanse noget”. Hun fortsatte:” Drengene overtager hende om lidt og der går noget tid før du kommer i kontakt med hende”.

Jeg tog en stor pik i hver hånd og vendte mig om mod min mand, der med halvåben mund stod og blev malket af Pil. Jeg stønnede og sagde: ”Kom, skat – skyd din sæd ud over mine store patter, før drengene udborer mig”.

Sekundet efter malkede Pil min mands lange stive jern ud over mine patter. Det sjaskede med varm sæd ud over det hele og jeg blev ramt på både brysterne og i ansigtet, mens min mand højlydt stønnede og nød Pil’s malkning af sin pik.

Jo og Kris trak mig ind i stuen, hvor jeg kun kunne forestille mig hvad de ville gøre ved mig. Pil fik igen opmærksomheden ved at spørge min mand, hvad han syntes drengene skulle gøre ved mig. Jeg fik igen en djævelsk tanke og huskede hvad vi havde talt om i soveværelset derhjemme. Min mand tændte meget på det visuelle men også på at høre hvad der skete – når det skete. Jeg så ham i øjnene og spurgte ham: ” Hvad kunne du tænke dig at de to store fyre skal gøre ved mig, skat”?

Han rømmede sig og sagde med hæs stemme:” Jo skal kneppe dig oppe på bordet først; holde godt fast i dine ben så de er vidt spredte, så han kan stikke sit store tykke jern langt op i dig så du er fyldt helt ud”. Han fortsatte: ”Han skal ikke stoppe selv om du klynker og beder ham om at passe lidt på”. Igen blev jeg lidt kæk da jeg så hvor ophidset han var, så jeg kiggede ham i øjnene og spurgte: ”Hvad med Kris,- hans 29cm store tykke hestepik, skal den ikke bruges til noget fornuftigt”??

Min mand rømmede sig og hviskede hæst; ” Kris – stil dig oppe ved min kones hoved og forsøg at få hende til at slikke din kæmpestore pik mens Jo knepper hende”.

Jeg endte på ryggen oppe på bordet, liggende på et liggeunderlag med underlivet trukket godt ud over kanten så Jo kunne komme til. Han havde spredt mine ben og holdt dem fast med begge hænder, og jeg lå nu relativt hjælpeløs og afventede hans store brune stav. Kris trådte frem ved siden af ham og tog med et fast greb om Jo’s tykke pik og førte den op i min kusse, mens Jo stødte langsomt til.

Min mand stod lige ved siden af med pikken ude af bukserne, mens Pil var ved at få liv i ham igen. Jeg forsøgte at holde øjenkontakt med ham, men presset på min fisse blev for stort da Jo trængte helt i bund og begyndte at kneppe mig, i lange dybe seje tag. Mine skamlæber blev igen brutalt skubbet til side og kæmpen mosede sig langsomt men sikkert op i mit indre. Der undslap et langt ”ååååååhhh” fra mig og det sortnede vist kortvarigt for mine øjne.

Oppe ved mit ansigt gik Kris i stilling og væltede sit enorme lem ud i munden på mig. Den var stor – kæmpestor, og hovedet var enormt. Jeg kunne næsten ikke rumme det inde i min mund og måtte forsøge at koordinere vejrtrækning gennem næsen der dog stadig var fri.

Jeg fik kigget på min mand og så ham lige i øjnene og fik hurtigt sagt: ” åååh, skat – det er næsten alt for overvældende det her”. Min fisse er ved at sprænges af Jo’s pik, og jeg tør næsten ikke tænke på hvad der sker med mig når Kris forsøger at kneppe mig med den her”. Jeg tog med begge hænder fat om hans enorme lem og demonstrerede herved størrelsen af den for ham. Jeg klemte hårdt om det tykke skaft, mens jeg med den anden hånd på hans røvballer fik ham trukket hen over mit ansigt, så jeg kunne slikke hans tunge nosser. Kris stønnede højt og jeg kunne mærke at der var en smule fedtet på det yderste af pikhovedet. De første dråber af sperm ventede lige inden på den anden side, klar til at sende en ordentlig ladning af sted ud over mig – eller hvor de nu havde tænkt sig at det skulle lande.

Jeg var efterhånden ved at være godt varmet op, og de to frække drenge sørgede for at jeg ikke manglede noget. Jeg kiggede igen på min mand og spurgte ham: ”Er det Kris tur til at kneppe mig nu, skat”? Han nikkede og forsøgte at virke klar i stemmen og sagde: ” Kris, gå ned og afløs Jo, og knep så min kone med din store tykke hestepik”. Jo trak sig ud af mig, og efterlod min fisse som et drivende vådt, udspilet hul med et par meget hævede skamlæber og en gigantisk klitoris. Min krop var i uro, og jeg ville bare have at Kris skulle sønderkneppe min stakkels kusse der stadig ikke havde fået nok, selvom Jo havde gjort hvad han kunne for at garve mit underliv med sin store tykke brune stav.

Kris og Jo byttede plads, og Kris gjorde sig klar til at forsøge at stikke sin kæmpesnabel op i mig. Jeg blev kæk igen og så på min mand og sagde: ”Skat, slip Pil og kom herover og tag fat i Kris store pik og hjælp ham med at udblokke mit fissehul”. Min mand så på mig med store øjne, skubbede Pil væk, og kom så over og med et fast greb om Kris kæmpestore kølle så førte han den hen mod mit skridt der var drivende vådt og meget åbent, takket være Jo’s behandling.

Jeg fortsatte:” Kan du mærke hvor stor den er, og tror du at den udblokker fissen på vejen op i mig”? Min mand holdt godt fast i Kris store tykke lange skaft, mens kris langsomt arbejdede sig op i mig. Presset på min fisse var stort. Pikken var simpelthen enorm, og det var tydeligt at mærke hvordan det store hoved gennemborede mit indre som en hegnspæl. Jeg var ved at sprænges, men det var på samme tid absurd ophidsende at mærke sådan en kæmpepik. De kvinder der siger at det ikke er størrelsen er enten fulde af løgn eller aseksuelle. Jeg har aldrig været så fyldt ud og bare tanken om det visuelle i at forestille sig mine store skamlæber skubbet til side af den der hestepik, og min fisse der blev garvet indvendigt af den, og min mand der fulgte med på sidelinjen, gjorde det til en overvældende oplevelse. Jeg har aldrig før været så liderlig og jeg tror ikke min mand har været så langt ude heller.

Min mand kommanderede: ”Nu knepper du hende, Kris”. ”Få hende til at skrige og sørg for at hun ikke har mere plads deroppe når du støder i bund”.

Kris arbejdede sig målrettet længere og længere op i mig, til næsten hele pikken var begravet i min kusse. Det føltes som om nogen havde en hånd oppe i mig, bare med et twist af en ekstra dimension af kød og dunkende muskel.

Min mand brød ind igen: ”Jo, stil dig op ved hendes ansigt, og lad hende slikke dine store nosser”. Jo bevægede sig hurtigt op over mig og sank ned over mit ansigt så jeg bedre kunne slikke ham. Han gryntede da jeg sugede på hans nosser og jeg kunne fornemme at han spillede sin store brune pik samtidig.

Det var indtil nu, bare en lang nydelse der dog ikke var endegyldigt endt i en giga orgasme. Men hele processen var bare overvældende liderlig og jeg gled hen i en tilstand af ophidselse og liderlighed der aldrig var sket før.

Min mand brød ind igen og fik mig opmærksom: ”Pil, vær lidt nyttig her og masser´ hendes fisse og hæld noget af det der glidecreme på, så min kones klitoris rigtigt kan smutte mellem fingrene på dig”.

Det blev simpelthen for meget for mig. Pil gned og pillede med fast hånd på min klitoris. Den var i forvejen meget stor og hævet og meget følsom, men nu var det slut. Fornemmelsen af at have Jo’s store tykke pik i munden, mens han kneb på mine brystvorter, blandet med Pil’s frække fingre på min klit og så lige den detalje at jeg havde kussen blokket HELT ud af Kris enorme hestepik var bare for meget. Jeg eksploderede i den største orgasmetåge nogensinde. Min fisse forsøgte at trække sig sammen, men med en pik på størrelse med en arm oppe i mig kunne jeg kun krampe på Kris og jeg hylede og skreg og stønnede på samme tid. Jeg kastede mig rundt på bordet, men Kris holdt rigtig godt fast i mig og da mine ben var vidt spredte, så var det vanskeligt at gøre modstand. Kris fortsatte med at voldbolle mig og gjorde hvad min mand sagde til ham: ”Bliv ved, Kris, hun skal have mere, fyld hende ud, spræng hendes fisse, udblok’ hende, knep hende så hårdt du kan”.

Jo kom ud over mit ansigt med et brøl. Nogle tykke stråler af varm sæd væltede ud af det blåviolette pikhoved og ud over mit ansigt. Jeg åbnede munden og forsøgte at få noget af det ind i munden. Han stønnede og blev ved med at malke sit store brune skaft og klemte frækt på hovedet, for at få de sidste dråber ud og ned i min åbne mund.

Min fisse var ved at finde sit maksimum, og jeg kunne ikke rumme mere. Min mand brød ind igen og kommanderede Kris til at skyde sin ladning af dybt oppe i min kusse. Jeg fik kigget ned og kunne se Kris’ fantastisk muskuløse krop pumpe min fisse med sin hestepik. Hans markerede mavemuskler trak sig sammen og stod meget spændte da han brølede sin orgasme ud. Jeg kunne mærke varmen fra den kæmpeladning han afleverede oppe i mig. Han krampede og stødte helt i bund en 5-6-7 gange og tømte sig dybt oppe i min nu fuldstændig udbollede kusse. Der var så meget pres på min kusse, og så lidt plads, at spermen nu blev presset ud af mig mens Kris pumpede mig fuld. Efter hvert stød han leverede, så sivede det ud af mig og ned over mit numsehul. Jeg kunne ikke mere – Jeg var færdig. De havde virkelig fået ram på mig denne gang, og jeg følte det som om jeg skulle på toilettet og lade vandet. Min fisse havde fået nok. Den var mættet og fornemmelsen af at være blevet skamredet og udblokket var nu mere udtalt end nogensinde.

Min mand tog fat i Pil og førte hende ned til min udbollede fisse og sagde: ”Nu rydder du op og slikker hende ren for alt det Kris har spildt oppe i hende”.

Jeg ænsede dårligt nok at Pil stak sin lange tunge rundt i min fisse og slikkede den ren. Jeg var færdig og meget udmattet. Min fisse var øm og jeg kunne ikke tage mere.

Vi blev hængende til langt ud på natten hvor fik nogle store sjusser og nogle gode grin. Svømmepigen og Co havde så sandelig sat deres aftryk.

porno med danske piger