Svømmepigen fistede mig del.1

SPAR MANGE PENGE

Det var en enormt ophidsende fornemmelse at mærke den faste kvindehånd gå på opdagelse i mit skød. Jeg stønnede at hun skulle være hårdere og se at komme i gang…

Min svømmetime om morgenen er mit frirum. Har altid elsket det og det giver mig et nødvendigt boost af energi. Og så holder det mig i god form. Min snart 40årige krop er tidstypisk men jeg holder mig stadig slank og ser sundere ud end flere af mine medsøstre. Jeg er gift med en vidunderlig mand og har et fantastisk sexliv. Der har aldrig manglet noget på den front.

Når man som jeg kommer til åbningstid i svømmehallen, så er det sædvanligvis de samme mennesker der er der. Det var også tilfældet denne sommermorgen. Jeg fik svømmet de sædvanlige 2000m og hang på kanten efter målsætningen. På banen ved siden af svømmede en ung kvinde på ca. 25 år. Hun havde et flot smil og så fantastisk fit ud. Hun var sikkert elitesvømmer eller triathlonpige, tænkte jeg. Men hun var sød og venlig og vi faldt hurtigt i snak. Ude i badet aftalte vi at snuppe 20 min. i saunaen og møde det lidt senere på arbejde.

I saunaen gik snakken meget let og hun var meget lattermild og med en syrlig humor. Mine øjne vandrede i smug ned over hendes krop der var meget velskabt og trænet. Hendes bryster var modsat mine, runde, faste og hun havde tydeligvis ikke fået børn som jeg. Men når jeg ser mig i spejlet, så ser jeg en flot 40årig krop, store tunge bryster, lange ben og et ganske pænt ansigt. ” Ikke dårligt scoret”, plejede min mand at joke når jeg blev for kæk.

Hun hed Pil og var 25 år og gammel elitesvømmer og nu beachvolley-spiller. Hun var piercet i tungen, med hvilken hun frækt klirrede mellem tænderne når hun grinte eller udtrykte noget der skulle være morsomt. Udover hendes faste flotte krop, så stirrede jeg som hypnotiseret på hendes lange tunge og så den der piercing og fik nogle frække forestillinger om hvordan det måtte være at få slikket sin klitoris med sådan en.

De næste 2 uger mødtes vi ofte og fik svømmet og grinet sammen på trods af aldersforskellen. En dag i saunaen hvor vi havde bevæget os ind på noget af det mere intime, så spurgte hun mig pludselig om jeg havde prøvet pigesex ? Jeg blev lidt forfjamsket og måtte indrømme at jeg havde prøvet det en gang og havde nydt det, men ofte leget med tanken om at prøve det igen. Uden videre så lagde hun en hånd på mit lår og strøg det blidt mens hun foreslog at vi kunne tage en fridag og så tage hjem til hende og få en kop kaffe.

SEX I DAG?

Jeg aflyste et formiddagsmøde og tog med Pil hjem, dirrende af spænding og en smule forventningsfuld over min beslutning og hurtige overtalelse. Hun gik i gang med det samme vi kom ind af døren. ”Lad os skippe kaffen til senere”, sagde hun og trak mig ind i spisestuen. ”Min kæreste er ikke hjemme før kl. 16, så vi bliver ikke forstyrret”, sagde hun kælent.

Hun tog med beslutsom hånd min sommerkjole af og trak mit hoved bagover og kyssede mig fast på halsen. Hendes hænder var straks overalt på min krop og det føltes meget overvældende. Men snart blev min overraskelse afløst af vellyst og jeg spredte villigt benene så hun kunne komme til. Hun havde tydeligvis prøvet det før, og hendes stærke velformede hænder vidste præcis hvor de skulle trykke til.

Hun førte mig hen til spisebordet hvor hun meget overtalende lagde mig ned og sagde med fast stemme at jeg skulle blive liggende. Hun lagde en pude under mit hoved så jeg kunne se hvad der skete.

Hun spurgte om jeg syntes det var frækt med en piercing i tungen. Jeg nikkede og bad hende om at bruge den på mig. Hun stak sin lange spidse tunge ud og lod den køre mellem læberne og klirrede med piercingen mellem tænderne, for derefter at lade tungen køre i cirkler rundt om mine store brystvorter. De blev på rekordtid enormt hårde og meget stive og følsomme. Jeg stønnede højlydt og tiggede og bad hende om at slikke min fisse og lade piercingen vandre hen over min klitoris. Pil var meget grundig. Hun spredte mine ben der lå ud over kanten på spisebordet, og nærmest sugede sig fast på min klitoris. Hendes lange tunge vred sig op i mig og ramte et stykke inde. En ubeskrivelig liderlig fornemmelse. Det gav små jag af vellyst hver gang hun hårdt tog mine store opsvulmede skamlæber i munden og sugede på dem, mens den lange piercede tunge masserede ind i mellem dansede over min store stive klit. Åh gud hvor var jeg liderlig nu, og bad hende om at fingerkneppe mig mens hun slikkede mig på fissen. Hun var en drillepind, for hun lod et par fingre bare sådan lige bevæge sig indenfor og kun i meget bløde cirkulerende bevægelser. Jeg var efterhånden ved at blive utålmodig og meget opstemt – jeg ville bare have at hun skulle begrave nogle flere fingre oppe i mit fedtede hul. ”Åh kom nu, stik nogle fingre op i mig nu og hårdt”, fik jeg fremstønnet. Pil blev straks lidt mere håndfast og jeg kunne mærke at hendes fingre nu var samlet og hun pressede på mit skridt mens hendes tunge fortsat dansede hen over min klitoris og hun sugede på mine store fyldige skamlæber.

Det var en enormt ophidsende fornemmelse at mærke den faste kvindehånd gå på opdagelse i mit skød. Jeg stønnede at hun skulle være hårdere og se at komme i gang. Pludselig tog fanden ved hende og hun placerede sin højrehånd på mit bryst og kneb med stor kraft på mine brystvorter mens hun med den anden pressede hele hånden op i min dampende våde fisse. Jeg gav et skrig af vellyst og mærkede hendes roterende bevægelser med hele hånden oppe i mig. Mit G-punkt blev masseret og jeg kunne ikke kontrollere mig selv. Jeg skreg af ophidselse og råbte til Pil at hun bare skulle fiste mig og knibe i mine brystvorter. Det gjorde hun og jeg eksploderede i en giga-orgasme. Mine safter drev ned af mig og ned over min numse. Pil´s hånd fortsatte ubønhørligt med at rotere og ommøblere mit fissehul. Orgasmen ville ingen ende tage og jeg klynkede og bad hende om at stoppe.” Åååh, min fisse er fuldstændig udblokket efter din behandling”, fik jeg fremstønnet, mens Pil stod og smilede frækt til mig. ”Ja tak skal du have for en ladning du kunne sprøjte ud der”, kurrede hun og viste mig sin arm og bryst der var totalt fedtet ind i mine sekreter. ”Du har godt nok en dejlig stor fisse og en lækker stor klitoris”, sagde hun kælent. ”Du kunne uden videre rumme hele min hånd, men du var vist også lidt liderlig”, sagde Pil og grinede til mig. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har fået en så kraftig orgasme, og da slet ikke hvornår jeg har sprøjtet sidst.

Pil lagde sig ind på sengen og trak mig med sig. Hun tog en stor og meget tyk dildo frem og slikkede frækt på den med sin lange tunge. ”Værsågod, det er din og den skal du bruge på mig indtil jeg skriger og siger stop”, sagde Pil med et frækt smil.

Jeg lurede med ærefrygt på den store gummipik med de store blodårer og riller på og forsøgte at nå rundt om den med hånden. ”Hold da op hvor er den stor og tyk”, tænkte jeg. Det må da ikke føles behageligt med sådan en javertus. Pil lå og gnubbede sin fisse og jeg kunne ikke lade være med at nyde synet. Hun var meget smuk og meget attraktiv. Hun havde en frækt barberet fisse og nogle store brune skamlæber der glinsede af safter. Jeg lagde mig hen over hende og begyndte at massere hendes inderlår og gnide min egen fisse mod hendes. Hun stønnede og tog hårdt fat i mit hår. Så kyssede hun mig meget lidenskabeligt og stak sin lange tunge ind i min mund. Jeg sugede på den og blev om endnu mere liderlig og facineret af hende.

Jeg pressede drillende den kæmpestore gummipik mod hendes fisse der langsomt åbnede sig. Hun var ved at være åben og tog hurtigt imod det store hoved. De store brune skamlæber blev skubbet til side og gummipikken gled langsomt og forsigtigt ind i hendes fisse. Hun stønnede højlydt og jeg kunne se at hun krammede sine bryster og kneb sig hårdt i brystvorterne mens jeg bearbejdede hende fisse. Hun bad mig om at støde den store gummisjover længere op i hende og jeg kunne mærke modstand når jeg trak den ud og ind af hendes slimede våde sprække. Hun var meget tæt på nu, kunne jeg mærke. Hun lå og opfordrede mig til at gøre alt muligt frækt ved hende og hun var helt forandret. ”Knep min fisse hårdt, knib hårdt i mine brystvorter, bid hårdt i min klitoris, stød til – stød til fyld min stramme fisse ud med pikken, blok’ mig helt ud”, råbte hun, mens jeg kunne se at næsten hele gummipikken var oppe i hende. Hendes fisse var totalt udblokket og der kunne ikke engang komme svuppelyde ud af hende, så fyldt ud var hun. Huden omkring fissehullet var helt farveløst pga den store gummipik jeg mosede rundt i hendes indre. Så kom hun i et højt skrig, og hendes ryg skød bue og hendes fisse krampede og låste pikken fuldstændig fast. Jeg kunne ikke rokke den ud af hende. Hendes velformede lår sitrede og rystede under orgasmen, der kom savl og spyt ud af munden på hende, og hendes runde faste bryster var helt farveløse på grund af hendes hårde behandling. ”ÅÅåh, træk den ud af mig”, stønnede hun og gav så meget slip at jeg kunne trække den nu meget fedtede gummipik ud af hende. Sekundet efter kom der en lang, tyk, klar stråle af safter ud af hendes hævede og udbollede fisse. ”Hold da kæft hvor kan hun sprøjte”, tænkte jeg og forsøgte at undlade at fortsætte med at sutte på hendes klitoris, der stod helt hård og stiv mellem de store, brune og fyldige skamlæber.

Pil lå på sengen helt udkneppet og stønnede for at få vejret. ”Hold da op en omgang du gav mig her”, smilede hun frækt til mig. ”Du har gjort det godt”, stønnede hun.

”Hvad med om vi inviterer vores mænd med næste gang ?”, foreslog Pil . ”De vil med sikkerhed syntes om det de ser her”, grinede hun og lod igen den lange slangetunge køre rundt mellem læberne så piercingen klirrede frækt mod tænderne.

På vejen hjem glædede jeg mig til at fortælle min mand om Pil og om hendes tilbud. Det var helt sikkert være noget han blive opstemt over og tage godt imod.

porno med danske piger