Svømmepigen fistede mig del.2

SPAR MANGE PENGE

Min mand var næppe kommet på plads ud foran hendes mund, da Pil skreg og hylede sin orgasme ud i rummet. Jo pulede hende og skubbede sin store brune spegepølse helt i til roden…

Efter at have fortalt min mand om episoden med Pil, blev han voldsomt opstemt og vi knaldede vildt i en times tid. Alle remedierne i skuffen blev trukket frem, og jeg blev i den grad tilgodeset af en mand der var enormt liderlig, efter at jeg i brede vendinger havde fortalt om hvad vi gjorde ved hinanden i Pil´s hus. ”Uartige tøs, nu skal jeg lære dig hvad der sker når du sådan render rundt og sutter på fremmede damer”, spøgte min mand, mens han med et solidt tag på mine hofter gennemkneppede mig og klemte meget hårdt på mine brystvorter. Præcis som jeg elsker det . . .

Jeg var noget øm bagefter og mine brystvorter godt slidte da jeg senere på dagen skrev sammen med Pil på Messenger. Pil’s kæreste havde reageret på samme måde og hun var også blevet ”straffet” og gennemkneppet da han kom hjem. Det var åbenbart noget hun havde prøvet før, og var ikke bleg for at udleve drømme og fantasier – både med og uden sin kæreste.

Vi mødtes som sædvanlig i Svømmehallen om morgenen, og stemningen var helt den samme og om end mere fri nu hvor vi havde udforsket og været intime med hinanden. Pil spurgte om ikke vi skulle mødes i weekenden til lidt hygge, mens hun frækt blinkede til mig og lod den lange piercede tunge løbe frækt mellem læberne. Jeg kunne ikke lade være med at sende en lang, varm, lummer tanke tilbage til Pil’s hus hvor vi havde leget med hinanden, og hvor hendes tunge havde bearbejdet mit skød på frækkeste vis. ”Frække tøs”, sagde jeg og klaskede hende på bagdelen. ”Du kan vente dig til jeg får fat i dig igen”. ”Uuuh, det vil jeg se frem til”, sagde hun og slikkede sig om munden igen og gav mig et stort tungekys. Jeg blev enormt varm og det begyndte at syde nede i mine trusser. Det blev en meget lang dag på arbejde den dag.

Vi mødtes i weekenden hos Pil og Jo. ( Joseph ) Jo var halvt Svensk/Jamaicansk og havde foruden en skøn accent også en fantastisk flot atletisk krop. Hans semi-brune hud stod flot under den hvide skjorte og jeg sendte skjulte blikke til hans faste runde numse og fantaserede om hvad der gemte sig bag bulen i hans løse hørbukser.

Samtalen gled let og ubesværet og med den også lidt for meget vin, tror jeg. Jeg glemte alt om god opførsel og smed alle hæmninger efter et stykke tid. Jeg havde holdt øje med min mand hele aftenen, og det var let at se at der var god kemi mellem ham og Pil. Jeg tænkte frække tanker om Pil der suttede min mands pik mens jeg kiggede på, og blev ret hurtigt meget varm og liderlig. Jo var meget beleven og opmærksom på mig under maden. Han sørgede godt for mig og spurgte ofte om der var noget jeg havde lyst til. Jeg tog mod til mig og lagde min hånd på hans lår og lod den vandre helt op i skridtet på ham. Det var tydeligt at han ikke havde noget på inden under. Han kiggede på mig med forbavselse og åben mund, men smilte frækt til mig og sagde at jeg gerne måtte fortsætte. Hans pik begyndte at vokse og jeg kradsede drillende med fingerspidserne på hans krans bag hans pikhoved. Bulen bag buksen voksede og jeg fik hede forestillinger om hvad der gemte sig dernede. Jeg kunne mærke at jeg blev varm i underlivet og fik den der spændte fornemmelse i brystvorterne der meget hurtigt blev stive og meget synlige. Pil havde luret det og spurgte om ikke vi skulle tage desserten i soveværelset.

Jeg nærmest rystede ved tanken om hvad Pil var i stand til når hun virkelig foldede sig ud. Hun var meget dominerende og overtalende på samme tid. Jeg opfordrede derfor Jo og min mand til at tæmme hende lidt før jeg deltog.

De to mænd trak alt tøjet af Pil, og mens Jo stod bag hende og holdt hendes arme fast på ryggen, stod min mand foran og masserede hendes flotte muskuløse krop, suttede på hendes bryster og fik med et fast greb hendes ben skilt ad. Hendes krop sitrede og hun bønfaldt dem om at være hård ved hende, Bide i hende, udnytte hende.

”Ååh, vær hård ved mine patter, stik nogle fingre op i min fisse, udnyt mig, hold mig fast, jeg er en lille fræk tøs der bare skal have noget pik”, nærmest stønnede hun og lod sig helt overrumple af fyrene.

Det var meget ophidsende at se hendes muskuløse krop langsomt give efter for liderligheden og samtidig se hvor meget drengene virkelig gik op i det. Min mand var helt nøgen og hans pik stod stiv og flot som jeg kendte den. Jo stod bare og holdt Pil fast, så min mand kunne udforske hendes svømmekrop mens hun blev mere og mere våd og liderlig. Hendes brystvorter strittede nu frækt og min mand var virkelig hård ved dem. Han måtte have gættet sig til at det kunne hun godt lide, fordi i takt med at han var rigtig hård ved både vorterne og med indtil flere fingre i hende fisse, så fik de to drenge efterhånden Pil helt derud hvor klynkende bad dem om at kneppe hende i begge huller mens de holdt hende fast som den lille underdanige tævetøs hun var.

Jo slap Pil og begyndte at tage sine hørbukser af. Ud væltede en stor, tung, brun mandepik. Han var glatbarberet og omskåret, og det store blåviolette pikhoved stod i flot kontrast til hans gyldne hud. Nogle store blodårer løb langs det lange tykke skaft, og jeg begyndte at forestille mig hvordan den så ud og hvor tyk den ville være når den blev stiv. Den var pt kun halvstiv og så meget spændende ud. ”Hold da op et jern”, tænkte jeg ved mig selv, ”den kølle der ser jeg meget frem til at smage på om lidt”. Mine hænder havde hele tiden været nede i min trusse, men jeg var blevet markant mere våd ved synet af Pil der blev behandlet af de to frække drenge, der lige foran mig. Bare smaskelydene af hendes store brune fedtede skamlæber der blev masseret af min mand, samt hendes tunge åndedræt og stønnelydene gjorde mig afsindig liderlig. For fanden hvor var det frækt bare at kigge på, og jalousi var bare ikke et issue.

De trak Pil hen til sengen hvor de placerede sig på begge sider af hende. De tog hårdt fat i hendes hænder og førte dem op til deres manddom. Hun spillede dem først forsigtigt, men da begge fyrene syntes at det gik for langsomt, så tog min mand hårdt fat i hendes hår og brutalt stak sin pik ind i munden på Pil der stønnede højlydt. Min mand mundkneppede Pil og trak til tider sig ud af hendes mund og tværede den rundt i hendes ansigt. Spyt og savl hang på det lange skaft, og det blev sovset rundt i Pil’s ansigt og ud i håret på hende. Det var meget ophidsende at se på, og min fisse og mine brystvorter var begyndt at værke fælt mens safterne løb mig ned af benene. Jo’s pik var vokset til en uhyrlig stor brun dunkende muskel. Igen en fantastisk kontrast til Pil’s lyse hud. Pil klemte hårdt om Jo’s pik der fik hendes hænder til at virke helt små. Jeg havde aldrig set et så stort og velskabt eksemplar af en mandepik før. Min mand trak sig ud af hendes mund, og Jo overtog grebet i Pil’s hår og tvang sin store tykke mørbrad ind i munden på hende. Pil kunne næsten ikke gabe over den, og hun havde vanskeligt ved at trække vejret med munden fuld af den store dunkende muskel. ”For helvede hvor er den tyk og lang”, tænkte jeg mens mine fingre kørte ind og ud af min hævede kusse.

Min mand tog med begge hænder hårdt fat i hendes patter og klemte dem sammen og æltede dem. Pil stønnede og vred sig lidt da han med stor kraft klemte hende på brystvorterne. Hendes stønnen blev markant højere og hendes underliv trak sig konvulsivisk sammen i små ryk. Der var samlet sig en lille pyt neden under hendes dryppende kusse og de store brune hævede skamlæber sitrede hastigt i takt med at hun blev mundkneppet og udsat for den hårdhændede behandling på brysterne.

Jo trak sig ud og fandt en tube glidecreme samt en sort buttplug i en anseelig størrelse frem fra skuffen. Han henvendte sig til min mand og sagde at han skulle holde den lille frække tøs fast mens han placerede buttpluggen i hendes røv.

Min mand holdt hårdt fast i Pil’s hår og tvang hendes mund åben og stak sit jern ind i den. ”Sut på min pik med din lange tunge”, kommanderede han. Pil adlød og snoede sin lange piercede tunge rundt om hans lange stive pik. Han stønnede højt og nød behandlingen da hendes piercing i hurtigt tempo dansede rundt om hans glans.

SEX I DAG?

Jo stod bagved Pil’s røv og fedtede pluggen godt ind i glidecreme. Hun havde en fantastisk smuk og velformet numse og et stramt lille brunt numsehul. Han dryppede creme på hendes krans og stak forsigtigt pluggen op i hende. Det gav et ryk i hende og hun udtrykte et langt suk da den gled på plads. For søren hvor var det dog ualmindelig frækt at se hendes numse blive fyldt ud af den der sorte buttplug, og med en kraftig krans i slutningen, så sad den godt og kunne ikke ryge ud selv om drengene var mere end hårde ved hende. Det dryppede frækt fra hendes fisse, og fra min stol ovre ved sengen kunne jeg se at hendes store brune skamlæber hang frækt ned på begge sider af hendes klitoris der stod stiv og flot som den dag hvor jeg havde slikket hende til den der kæmpeorgasme. Min fisse dampede og jeg var enormt liderlig, ved synet af det der foregik foran mig. Jo’s hårde atletiske krop og hans kæmpestore tykke brune snabel, satte nogle ret så uartige tanker i gang hos mig, men jeg besindede mig og lod deres liderlighed gå ud over Pil – indtil videre.

De lagde Pil ned på sengen, og med Pil imellem sig begyndte begge to at sutte hårdt på hendes brystvorter. Hendes flotte velformede ben var vidt spredte og hendes skridt var drivende vådt. Mens sutteriet stod på, masserede og kærtegnede de hendes krop, hendes fisse og hendes bryster. Hendes fisse trak sig sammen i takt med at de udsatte den for berøringen, og hendes numsehul var godt fyldt ud af pluggen der sad godt begravet. Hun stønnede højt og bad om at blive kneppet hårdt.

Jo gav tegn til min mand om at stikke sit jern op i hende som hun lå der. Pil’s underliv roterede frækt og udfordrende ud mod min mand der brutalt stak sin pik op i hendes drivvåde fisse. Hun stønnede endnu højere og forsøgte at holde hænderne i ro, da Jo stak sin store brune kølle ind i munden på hende samtidig.

Det var sindssygt ophidsende at overvære hvordan Pil blev ”straffet” af de to mænd. Hun stønnede og vred sig og kunne slet ikke styre det. Hendes fisse havde min mands pik til roden og hendes røv var blokket ud af gummipluggen samtidig. For helvede hvor var det frækt, og jeg ønskede at det var mig der lå der. Hendes safter løb ned af fissen på hende, og der var helt fedtet på hendes baller og nedenunder hendes numse.

Jo tog pludselig to træklemmer frem og placerede dem på Pil’s brystvorter. Hun kvitterede med et højlydt klynk og stønnede endnu højere. Det var tydeligvis noget de havde gjort før, for hun sprællede og vred sig som en gal ud mod min mand der stadig kneppede hende hårdt. Jo knipsede frækt til klemmerne der vippede frækt fra Pil’s hårde runde bryster. Frækt . . . . .

Jeg sad på min stol og kunne se det hele ske foran mig. Jeg havde begravet flere fingre i min sjaskvåde fisse og mine tunge bryster med de stive vorter var super følsomme nu. Jeg måtte tage mig sammen og stoppe, ellers var jeg eksploderet i en mega orgasme.

Ovre på sengen var Pil blevet vendt om og Jo tog opstilling bag ved Pil’s røv. Han sigtede med sin hestepik på Pil’s vildt hævede og åbne kusse, og stangede sig brutalt op i hende i lange seje stød. Hendes hoved røg bagover og hun sagde nogle lyde der var meget ophidsende. Jeg kunne se det hele ovre fra stolen. Pil’s store skamlæber blev brutalt skubbet til side af kæmpen der langsomt møvede sig op i hendes slimede sprække. Han havde en flot muskuløs krop og en dejlig rund røv. Hans store brune nosser dinglede endnu dovent under hans monsterpik, når han penetrerede hendes fissehul.

Min mand var næppe kommet på plads ud foran hendes mund, da Pil skreg og hylede sin orgasme ud i rummet. Jo pulede hende og skubbede sin store brune spegepølse helt i til roden så hun var fyldt fuldstændig ud. Både i numsen og i fissen. Hun jamrede sig og det var noget af det mest ophidsende at se hende blive betjent af to mænd, og så de der store tøjklemmer der stadig sad klemt godt fast på hendes brystvorter. Hun smed hovedet fra side til side og hylede og prustede. Ufatteligt at buttpluggen stadig sad fast når man tænker på hvad de to frække mænd udsatte hende for. Endelig stoppede hendes klynkeri og hun faldt helt sammen. Jo trak sig ud af hende og jeg kunne kigge lige op i fissehullet på hende. Pludselig strømmede det ud med store klatter tyk sæd. Jo havde fyret sin ladning af oppe i hende, og der var en del. Alt det var på vej ud nu. Der løb sæd ud af hendes udbollede fisse og ned af lårene på hende. Hendes i forvejen store skamlæber var endnu mere hævede end før. Da hun var trillet om på ryggen og lå og trak vejret i små stød, så jeg at hendes ansigt var smurt ind i sperm. Min mand havde også fyret den af ud i munden og i ansigtet på hende, men jeg havde ikke hørt det fordi Pil var så højlydt. Eller også var jeg så optaget af at se Jo splitte hendes fisse ad med sin enorme pik, der nu hang mellem hans ben, tung og tyk og meget fedtet af en blanding af safter og sæd, og det dryppede frækt stadig fra det store blåviolette hoved.

Jeg var selv så langt ude at jeg måtte have noget pik. Men fyrene var jo allerede ukampdygtige, så jeg måtten ty til andre midler. Jeg rejste mig op og gik på rystende ben over til Pil der lå med krop og ansigt smurt ind i mandesafter, og satte mig op på hendes ansigt, greb fat i hendes hår og beordrede hende til at slikke mig det sidste stykke til orgasmen.

Hun greb mine lår og stak sin tunge så langt op i mig som muligt. Jeg var fuldstændig vild af bar’ lider, og hjalp lidt til med selv at gnide hårdt på min overdimensionerede klitoris. Der gik ikke længe så kom jeg med et skrig. Jeg vrikkede og rokkede rundt på Pil’s ansigt og kørte min fisse rundt i ansigtet på hende mens jeg prustede som en sindssyg. Jeg kunne mærke safterne sive ud af mig og ned i munden på Pil. Da orgasmen klingede af, fik jeg kigget på Pil der lå under mig, fuldstændig smurt ind i klar klæbrig sekret fra min dryppende kusse. Hun var fuldstændig færdig og lå helt stille og smilede mens hun kærtegnede sine bryster.

”Hvor var det bare vidunderligt, skat”, stønnede hun og trak den store sorte buttplug ud af numsen med et svup. ”Det er længe siden jeg er blevet så udblokket og misbrugt så dejligt”, smilede hun frækt til mig og blinkede til Jo og min mand der stod og belurede os med deres pikke i hænderne. Og hold da op – det må have været noget af et syn, fordi de var blevet begejstrede igen på meget kort tid.

Jeg følte mig en smule overset, men jeg havde jo selv givet bolden op og opfordret mændene til at tage lidt af dampen ud af Pil. Men nu var det altså min tur mente jeg.

Jeg lagde mig over på sengen sammen med Pil, og begyndte at sprede benene så de ikke var i tvivl om hvad jeg havde i tankerne. Min mand og Jo lagde sig på hver side af mig og tvang mig til at sprede benene. De kaldte på Pil der satte sig til rette for benenden og fortalte mig at nu ville hun slikke mig til jeg skreg. Jeg var på en og samme måde både voldsomt ophidset, men også lidt betænkelig over hvad Pil kunne finde på. Hun var en gennemført frækkert og havde med garanti flere tricks oppe i ærmet.

Da mændene havde suttet mine brystvorter meget stive og jeg var blevet slikket af Pil til noget nær ufattelig liderlighed, så mærkede jeg pludselig at hun viklede nogle læderremme rundt om mine ben, og bandt dem fast til sengebenene. Mine ben var vidt spredte og jeg undrede mig over hvad hun nu ville finde på.

Før jeg vidste af det, så havde mændene også bundet mine arme fast til sengegavlen. Der lå jeg så spændt ud som en søstjerne med min dampende fisse vidt åben, og den skreg på noget tykt og stift – nu !!

Pil rejste sig op og stod foran mig med hænderne på sine flotte bryster. ”Så, nu kan du få lov at kigge lidt på mens vi hygger lidt”, grinte hun og lod igen tungen spille mellem læberne. ”Men først skal du have lov til at smage min fisse, og hvis du er dygtig, så kan det være at vi knepper dig til sidst”, fniste hun og blinkede frækt til mændene og vrikkede frækt med underlivet.

Hun satte sig op på mit bryst, lagde en pude under mit hovede og med et fast tag i mit hår, så tværede hun sin våde fisse med de store brune skamlæber rundt i mit ansigt og tvang mig til at åbne munden og slikke på hende. Hun var kolossalt våd og hendes klitoris meget hævet. Hun stønnede mens jeg forsøgte at slikke hende og få vejret samtidig.

Hun hoppede af og sagde til min mand at han skulle smøre glidecreme på mit anus og placere buttpluggen i min numse. Jeg forsøgte at sige noget, men fik proppet et tørklæde i munden og kunne nu kun sige nogle brummelyde.

Min fisse trak sig fælt sammen da min mand stak pluggen op i min røv, og safterne drev ned af mig. For helvede hvor var jeg liderlig. Pil trådte ind foran mig viste mig to halvstore kugler med ledning i. ”Kender du sådan nogen, skat”?? ”Det er love-balls med batteri. Når jeg propper dem op i dig, så vil du ikke kunne være nogen steder, så liderlig bliver du – og der er ikke lige nogen der har tid til at kæle for dig, så du kommer det sidste stykke”, grinede hun. ”Din mand og Jo er meget travlt beskæftiget med at kneppe mig, og du skal kigge på fra første parket. Er du ikke bare heldig”, smilede hun til mig og lagde kraftigt op til de to meget ophidsede fyre ved siden af hende. Hun trak dem lidt væk fra sengen så hun var sikker på at jeg kunne se det hele. ”Åh, det havde jeg helt glemt”, sagde hun og åbnede skuffen og tog to store tøjklemmer af træ frem, og satte dem med fast hånd fast på mine enormt stive brystvorter. Jeg klynkede og hylede og forsøgte at få dem til at gøre noget ved mig, men Pil vendte sig bare om mod mig og sagde ”sshhh” . . . . samtidig med at hun aktiverede elskovskuglerne oppe i min fisse og smed fjernbetjeningen på lagnet.

Jeg kunne have eksploderet i en mega orgasme hvis bare nogen havde rørt ved min klitoris – men det var der ikke.

To meter fra mig begyndte Jo og min mand at kneppe Pil for vildt. Min mand stod bagved hende og med et solidt tag i hendes hofter så kneppede han hende voldsomt, mens hun suttede Jo’s kæmpestore brune pik samtidig. Jo var meget avanceret og kneb hende i brystvorterne samtidig med at han holdt hendes hoved fast, og mundkneppede hende. Hun hvæsede og spyttede og forsøgte at stønne, men med den der store dunkende pik inde i munden blev det kun til nogle lyde der mest af alt lød som om hun skulle kvæles. Hun var tydeligvis meget, meget ophidset og var helt i en anden verden.

Jeg lå på ryggen med safterne drivende ud af mig. De der kugler summede som en gal oppe i min fisse, og pluggen i min røv strammede fælt. Jeg var i en tilstand af liderlighed jeg aldrig før havde prøvet – og jeg kunne ikke gøre noget ved det. Jeg tænkte bare på at få lov til at komme – nu ! Jeg kiggede med de mest bedende øjne jeg kunne over på Pil, der nu havde vendt sig så jeg kunne kigge hende direkte ind i øjnene mens hun stadig blev kneppet af min mand. Men hun ænsede mig ikke. Hun fik bare så meget pik og var så liderlig at hun ikke kunne eller ville hjælpe mig til orgasmen. Min mand trak sig ud, vendte hende om og sprøjtede sin sperm ud i ansigtet på hende. Jo overtog hurtigt hvor min mand slap, og gennemborede hende med sin store tykke pik. Hun stønnede og savlede og sæden løb hende ned af ansigtet. Hver gang Jo stødte til, så rystede hendes krop og brysterne hoppede frækt mens hun udtrykte et halvkvalt ”ååååh – åååååh – ååååh”. Jeg ville give hvad som helst for at være i Pil’s sted, men jeg lå bare hjælpeløs med fissen fyldt ud med kugler og røven blokket ud med plugg – uden at have en chance for at røre ved mig selv.

Endelig da Pil var kommet i flere højlydte orgasmer, så opfordrede hun Jo til at gå over til mig og spille sin kæmpepik af ud over mig. Han stod helt tæt ved mit ansigt og jeg kunne dufte Pil’s safter mens han spillede sin store pik af ud over mit ansigt og mine bryster. Sæden væltede ud over mig og jeg var fuldstændig fedtet ind efter han havde malket den. Mine øjne var delvist lukkede pga sæd og jeg kunne mærke at mine patter var ramt af noget varmt og vådt.

Fortsættes . . .

porno med danske piger