Tændt i toget…

SPAR MANGE PENGE

Den velformede bule foran i dem. Mon han også har lyst? Mon han er på vej hjem til en kæreste som venter med aftensmad eller som ligesom jeg har fået lyst til ham og det hans bukser gemmer…

SEX I DAG?

Deres øjne mødtes gennem de beskidte ruder i linje H.
Toget havde netop forladt Østerport.
Hvornår var han stået på, tænkte hun? Hun havde set ham i toget før, og kunne huske at hun havde beundret hans barske og beskidte look. Hun var ikke i tvivl om at han måtte være håndværker, men det nagede hende at hun ikke vidste hvilken station han stod på ved.
Nå hun kiggede ud over Øresund kunne hun se at solen var ved at gå ned. Det havde været varmt i dag og varmen var næsten ulidelig i toget. Hun havde været alene i kupeen siden Vesterport og hun havde åbnet sin tynde skjortebluse lidt mere, for at køle sig lidt ned.
Han kiggede stadig på hende gennem de beskidte ruder der skilte de to vogne. Han glor på mig, tænkte hun. Hvad mon han tænker på? Hun kunne mærke at skjorten klæbede til hendes krop og hun kunne mærke hendes brystvorter trække sig sammen og blive nogle små hårde spidser, som tydeligt kunne ses gennem hendes blonde bh og den fugtige skjortebluse. Han smilede til hende da hendes øjne igen fangede hans. Hun gøs! Kan han se det, tænkte hun? Skal jeg sætte mig med ryggen til ham? Skal jeg give ham noget mere at kigge på?? Tankerne for gennem hendes hoved. Hun kunne huske at sidst de havde mødtes i toget, havde han sat sig lige ved siden af hende og hun kunne huske den euforiserende stærke mandlige duft af sved og træ. Hun lukkede øjnene og tænkte tilbage på den dag. Toget rullede ind på Svanemøllen og hun åbnede øjnene igen og kiggede efter ham. Han sad der stadig, og han kiggede stadig lige på hende. Hendes brystvorter trak sig endnu mere sammen. Nu kunne alle der kiggede ind i kupeen se hvordan de strittede, og pressede sig mod bh´ens stof.
Åh hvor er det længe siden tænkte hun. Hun havde ikke haft tid til at pleje sine veninder de sidste 4 måneder grundet arbejde, og det betød også at hun ikke havde haft tid til at gå i byen med dem. De plejede ellers at gå i byen hver weekend og det hændte da også at hun tog en fyr med hjem og fik løst op for den indelukkede lyst.
Hun begyndte at sitre lidt, og hun hev efter vejret. Hun kunne mærke hvordan blodet rasede gennem hendes krop helt ud til det mindste blodkar. Det prikkede og stak i hendes krop, mens hun mærkede lysten komme. Hun måtte kigge væk. Hun følte at han kunne se det. Hun ville ikke vise ham sin lyst. Hun kunne mærke blodet skyde op i sit hoved og at hun rødmede. Hvor ser han bare lækker ud, tænkte hun. Han var iført en beskidt hvid t-shirt som han havde revet ærmerne af. Den sad stramt om han brystkasse. Hun kunne ikke se hvad han havde på af bukser, men synet af hans overkrop var også nok til at få ilden til at rase igen. Han sad stille og røg en cigaret mens han kiggede på hende. Hun kunne ikke få sig selv til at kigge i hans øjne igen. Derfor begyndte hun at kigge alle mulige andre steder. Hendes perifere syn fangede i et kort glimt hans tænder, og hun rettede blikket mod ham igen. Han sad med et frækt grin om munden. Han ved det, tænkte hun. Satans, hvorfor skulle det også altid være så tydeligt at se når hun fik lyst. Toget standsede igen, men hun registrerede ikke hvilken station de var nået til. Pludselig rejste han sig op og gik mod udgangen. Øv tænkte hun. Først tænder han mig og så går han bare. Hun kiggede ud af vinduet i siden for at se hvilken vej han gik. Han kom ikke ud. Så drejede hun hovedet tilbage og kiggede ind i den anden vogn igen. Han var på vej tilbage til sin plads med et blad i hånden. Da toget satte i gang med et ryk, greb han fat i en sæderyg og nu kunne hun se hans velformede og store overarme spændtes. Han havde nogle stramme hvide arbejdsbukser, som manglede benene på. Gad vide hvad de gemmer, tænkte hun og kunne mærke nogle små ryk i hendes underliv. Hun følte det som en evighed før han satte sig ned igen. Står han og viser sig frem tænkte hun, skal jeg også prøve?
Hun kunne mærke at nu var hun blevet varm og hun rejste sig langsomt op. Langsomt nok til at når hun bukkede sig lidt forover for at få balancen, så havde han udsyn ned til hendes bryster. Hun var stolt af sine bryster. De havde hjulpet hende med at score mere end en gang. Det var pænt store og ret faste. Hun vendte sig om og gik ud mod gangen, og hun gik langsom og vuggende ud og hentede et ud & se. Da hun vendte om ude i gange og tog om bladet, kiggede hun efter ham. Han sad og åd hende med øjnene. Hendes nederdel sad stramt om hendes hofter, de hofter som mere end en gang havde gjort en mand blød. Hun gik langsomt tilbage til sin plads og satte sig ned. Deres øjne havde været som låste på hendes vej tilbage til sit sæde. Nu smilede han frækt igen og hvad var det? Blinkede han til hende? Hun sad uroligt på sædet. Hun kunne ikke koncentrere sig om bladet? Hun kunne mærke hendes trusser var blevet våde og hun vidste at det ikke kun skyldtes sved. Tør jeg, tænkte hun! Hun kiggede ned gennem sin vogn og kunne kun se en ældre mand sidde helt ned i den anden ende med ryggen til. Hun trak forsigtigt sin nederdel lidt op. Hun sørgede hele tiden for ikke at løfte sig fra sædet eller bevæge armene tydeligt. Så lod hun som om at hun tabte bladet og måtte rejse sig og bukke sig ned for at samle det op igen. Hurtigt trak hun nederdelen lidt længere op og ligeså hurtigt trak hun trusserne og nederdelen ned igen. Da hun satte sig på sædet igen, kiggede hun indgående på ham for at se om han gav noget tegn på at have set hendes hemmelige stripnummer. Han sad stadig bare og smilede frækt til hende. Hendes trusses sad nu nede om hendes knæ og var synlige for alle der kiggede ind til hende. Hun brugte benene til at manøvrere trusserne helt ned til sin sko. Hun skubbede sine sko af og fangede trusserne med den ene fod og fik løftet dem op i sin hånd uden at vise ham hvad hun lavede. Hun kunne mærke trusserne i hånden var meget våde og nu hvor hun sad med let spredte ben, kunne hun mærke luften kærtegne hendes køn. Det føltes rart og ikke så indelukket, som da hun havde trusser på. Trusserne stak hun ned i sin taske og prøvede igen at se ud som om hun læste i bladet.
Hun lukkede øjnene og genkaldte billedet af ham komme ind i kupeen. De stramme bukser og den velformede bule foran i dem. Mon han også har lyst? Mon han er på vej hjem til en kæreste som venter med aftensmad eller som ligesom jeg har fået lyst til ham og det hans bukser gemmer. Nu hvor hun havde smidt skoene og sat sine fødder på sædet overfor, kunne hun mærke hendes køn åbne sig lidt. Hun havde lyst og hun følte at det lyste ud af hende. Hun grinede for sig selv ved tanken om at der måtte stå “tag mig” skrevet med stor skrift i panden. Hendes knælange nederdel var gledet lidt op af låret og afslørede nu det meste af hendes lår. Hun lod forsigtig en hånd glide ned på det ene lår og lidt ind på inderlåret. Tiden stod stille og hun holdt vejret mens hendes hånd kom tættere og tættere på hendes køn. Netop som hånden var lige ved at nå hendes blodfyldte kønslæber, bremsede toget op, og hun skyndte sig at fjerne hånden og trække nederdelen ned på plads igen. Bare nu der ikke kommer nogle nu og vil sidde herinde, tænkte hun. Efter et kort holdt, startede toget igen mod Farum. Der var ikke kommet nogle ind i kupeen, men alligevel drejede hun sig lige rundt for at se om der var kommet andre i hendes vogn. Det var der ikke og den gamle mand var også stået af, så nu var hun helt alene i vognen.
Da hun opdagede at hun nu var alene, blev hun pludselig genert. Nej tænkte hun. Det kan du ikke gøre. Du kan ikke sidde her og udstille din lyst for en vildtfremmed mand. Hendes fornuft og hendes lyst var nu i vildt oprør i hendes krop. Hun havde bare lyst til at vise ham alt og gøre alt for og med ham, og alligevel kunne hun ikke. Hun kunne mærke at hun var blevet fugtig helt ned mellem ballerne og det var denne følelse der afgjorde det næste hun gjorde.
Hun tog sin taske og gik stille ud af kupeen. Hun sørgede for igen af gå langsomt og vuggende, og mens hun bevægede sig ind i kupeen ved siden af, drejede hun hovedet og kiggede efter manden. Ham sad stadig og kiggede på hende. Hun lod døren til kupeen stå åben og satte sig igen ned overfor manden. Hun satte sig igen med fødderne på modsatte sæde, men nu skjulte hun ikke at hun lod nederdelen blotte sine lår. Hun kiggede på manden imens og syntes at hun kunne se at han rettede sig op i sædet og strakte hals. Kan han mon se noget, tænkte hun? Hvis han kunne, ville han kunne se hvad hun kunne føle med sine fingre. En pænt afgrænset behåring. Hendes glatte og hævede kønslæber og så ville han kunne se at væden næsten løb ud af hendes køn. Så meget havde hun lyst. Hun lod sine fingre løbe gennem behåringen flere gange og så ganske forsigtigt lod hun en finger glide ned gennem revnen i sit køn. Da hendes finger ramte klitoris, gav det et sæt i hende og hun kunne ikke kvæle det støn som nu skød op gennem hendes hals. Hun klemte benene sammen om sin hånd og lod hovedet falde ud til venstre og lod det hvile mod ruden. Hun åbnede øjnene og kiggede på ham. Hun synes at hans ansigtsudtryk havde ændret sig nu. Hun synes at han så mere undersøgende ud nu, end bare fræk. Hun sank lidt længere ned i sædet og spredte sine ben igen. Fingeren lod hun fortsætte ned til sin åbning og lod den glide lidt ind. Hun trak vejret tungt og lod fingeren forsigtigt glide ind og ud. Nu var hun ved at glide helt væk i sin egen verden. Lysten havde overtaget styringen af hende nu, og hun lod frækt den anden hånd glide op til sine bryster og mens hun kiggede manden i øjnene, klemte hun sine hårde brystvorter. Hun lukkede sine øjne mens hun klemte sin venstre brystvorte hårdt. Endnu et støn slap over hendes løber. Hånden mellem hendes ben bevægede sig nu hurtigere. Hun lod fingrene glide ind og ud, og nogle gange gned de hårdt på hendes klitoris. Hun åbnede svagt hendes øjne og kiggede efter manden. Hun ænsede knap nok at han ikke sad der mere og kiggede på hende. Hendes øjne gled i igen og hun koncentrerede sig om sin onani. Åhh hvor er det godt stønnede hun. Den normalt stille og arbejdsomme kontor mus, var nu omdannet til et stønnende perverst sex uhyre. Nu gav hun f….. i det. Hun spredte sin ben helt og brugte begge hænder mellem dem. Hun kom tættere og tættere på forløsningen. Hvor blev han af tænkte hun? Og kiggede endnu engang gennem de beskidte ruder. Nej han var der ikke mere. Igen fangede hendes perifere syn nået. Der var han. Han havde flyttet plads og stod nu tæt mod ruden i modsatte side og havde frit udsyn til hende nu. Han kunne se alt som hun lå der og nød sin lyst. Hun kunne ikke stoppe nu, men smilede til ham og lukkede øjnene igen. Bag de lukkede øjne udspillede sig en film. En film hvor de nød og brugte hinandens kroppe. En film hvor han klemte hende op mod en håndvask og tog hende hårdt. Nu skete det. Forløsningens øjeblik! Hun kastede sin krop rundt på sædet i en lang og forløsende orgasme. Efterhånden som kramperne og sitren i hendes krop klingede af åbnede hun stille øjnene. Hun fangede mandens øjne som smilte og sagde tak. Hun kunne se at hans højre arm bevægede sig rytmisk foran kroppen. Han onanere, tænkte hun! Jeg har tændt ham og han vil have mig! Næste stop Farum. Næste station er Farum, toget kører ikke videre, bekendtgjorde højtaleren. Hun trak nederdelen ned. Tog sin taske og rejste sig op. Da hun gik ud af vognen, kunne hun se at manden stadig var i toget. Hurtigt tog hun sine små hvide blondetrusser op af tasken, og hængte dem tydeligt på håndtagene til dørene i hans vogn og så gik hun ellers videre ned langs toget. Da hun var kommet forbi hans vogn kunne hun høre nogle døre bag hende åbnede sig og lyden af sko på perronen sendte gys igennem hendes krop og ned i hendes køn. Hun havde aldrig drømt om at hun kunne finde på sådan noget. Der lignede normalt ikke hende at spille så meget op og da slet ikke udstille sig selv i det mest personlige intime øjeblik i en kvindes liv. Hun kiggede sig ikke tilbage, hun gik bare med faste skridt ned af perronen og ud af stationen. Hun fortsatte over rundkørselen og op af stien gennem den lille park. Der sad nogle unge mennesker på græsset og drak øl. Der lå et par og kyssede og krammede. Ja unge mand, tænkte hun. Gå til den på den rigtige måde og så vil hun måske give dig det du vil have. Nu hvor hun var kommet ud i den friske luft kunne mærke hun var lidt fugtig på lårene. Det føltes køligt mod den brændende hud og det varme køn. Hun smilede ved tanken om manden i toget. Hvad mon han tror om mig nu? Tog han mon mine trusser med sig hjem som et minde? Hun nåede lyskrydset og måtte vente til det blev grønt. Hun hørte skridt bag sig, men turde ikke vende sig om. Det blev grønt og hun begyndte at gå. Fødderne bag hende satte også i gang og fulgte efter hende op mod blokkene. Når hun drejede om et hjørne fulgte fødderne efter. Hun var egentlig ikke nervøs. Det var jo stadig lyst og der var masser af mennesker, men det pirrede hende. Hun kunne mærke lysten vende tilbage til hendes køn. Hun tænkte på at det skulle blive godt at komme hjem på sengen og så ellers bringe lysten i hendes krop til ro. Er det mon ham, tænkte hun? Vil han elske med mig nu? Vil han voldtage mig? Tankerne satte nu rigtig gang i hendes køn igen. Hun kunne mærke hendes brystvorter blive hårde igen og hvordan hendes køn lod saften løbe. Nu manglede hun kun 300 meter så var hun hjemme. Hun følte det som om at hendes lystsafter løb ned af benene og dannede et spor efter hende. Hun fantaserede om hvad hun skulle hjem og gøre nu. Da hun gik op af trapperne kunne hun høre at fødderne fulgte med op. Hun fandt sine nøgler i tasken inden hun nåede døren og hurtigt låste hun op og gik ind. Hun lod døren stå på klem og stillede sig i entreen med ryggen til døren.
Hun hørte ikke han kom ind, men hun mærkede hans varme ånde i hendes nakke. Hun vendte sig stadig ikke om, men nu hørte hun en lynlås blive åbnet og hun mærkede noget ramme bagsiden af hendes ben. Der var stadig ikke nogen der sagde noget. Nu mærkede hun 2 hænder, tage om hendes hofter og føre hende hen til kommoden i gangen. Hun bukkede sig automatisk forover og mærkede at hendes nederdel blev løftet op over hendes ryg. Han gled helt i bund i første stød. Hun gispede og spredte sine ben noget mere. Han holdt godt fast i hendes hofter og stødte hårdt og hurtig i hende. Hun kunne mærke sine kønssafter løbe ned af benene og fedte hele hendes køn. Hun sukkede, klynkede og småskreg efterhånden som manden bag hende byggede endnu en orgasme op i hende krop. Manden lod en finder finde hendes klitoris og gned blidt på den og så kom hun. Hun rystede og faldt næsten af han stive lem som han stadig bankede op i hende. Så pludselig trak han sig ud og hun mærkede hans varme saft på sine baller og det nederste af sin ryg. Hun faldt ned på knæ foran ham og tog ham i munden. Han blev ikke slap mens hun slikkede resten af hans safter i sig. Uhm, det smagte dejligt og lidt salt. Han trak hende op og løftede hende op på kommoden. Han trak hende ud til kanten og stak igen sit lem ind i hendes varme hule. Hun var våd som aldrig før og hun havde aldrig oplevet nogen mand kunne tænde hende som denne mand gjorde. Hun lænede sig op mod væggen og lod manden gøre arbejdet. Hun klemte sine vorter, mens manden pumpede i hende og samtidig gned hendes klit. Nu kom hun igen. Denne gang ikke så vildt som før, men en lang og dyb orgasme rev i hendes krop. Manden trak sig ud og trak hende ned på gulvet. Hun lagde sig på alle 4, men numsen i vejret. Hun regnede med at han ville tage hende bagfra, men hun regnede ikke med at han ville tage hende i det hul. Hun vred sig lidt og forsøgte på at slippe væk, men manden holdt hende fast og pressede det store hårde og blå hoved mod det lille rynkede hul. Nej, nej. Du må ikke, sagde hun. Ikke det hul, ikke det hul. Manden blev bare ved med at presse på.
Væde var der nok af og efter kort tid gav hullet muskel efter og hovedet gled ind. Han flækker mig, tænkte hun, men manden vidste hvad han gjorde. Han holdt en pause og lod det stramme hul vænne sig til størrelsen. Mens han ventede lod han et par fingre lege med hendes klit. Hun kunne mærke at den smertende følelse ændrede sig til lyst. Hun blev liderlig af at blive taget i det frække hul. Manden arbejdede nu sit lem længere ind og til sidst var han helt inde og hun kunne mærke ham fylde hende helt op. Han bevægede sig langsomt og blidt i hende og hun begyndte at stønne igen. Hun havde aldrig prøvet det før, men synes at det var en rar følelse af mærke en mand der også. Manden satte tempoet op og begyndte at stønne. Nej skreg hun, ikke endnu, ikke endnu. Jeg vil også være med. Hun gned og gned sin klit og de stønnede om kap. Netop som orgasmen igen for igennem hendes krop, kunne hun mærke at han pumpede sin sæd ud langt oppe i hende. Da orgasmen var klinget af, faldt hun fladt ned på maven og med et svub forsvandt manden fra hendes indre. Hun hørte at han gik på toilettet og vaskede sit lem og så mærkede hun det kys hun fik på den ene balle og så hørte hun ellers døren blive lukket og låst og kort efter kom nøglerne gennem brevsprækken, så faldt hun i søvn……….

porno med danske piger