Til optagelsesprøve

SPAR MANGE PENGE

Pigen sluttede under klapsalver og piften, og mit nummer blev råbt op. jeg går op på scenen og kigger mig omkring. Der er en del mennesker i baren…

Hvorfor havde min blind-date sat mig stævne på “Camelot”? Han havde sagt at han ville invitere mig på middag, men så vidt jeg ved er det da en stripbar? Serverer de mon også mad der? Jeg havde aldrig været indenfor, men tit gået forbi og luret ind – det var et fint kvarter og så ud til at være et ganske pænt sted.

Der var et skilt uden på døren hvorpå der stod “optagelsesprøve” med store røde bogstaver. Hvad var nu det for noget? Havde han forestillet sig at jeg skulle til stripperoptagelsesprøve? han kunne da tro nej. Tanken pirrede mig da lidt, men jeg havde altid været meget genert med hensyn til min krop. Jeg blev hurtigt enig med mig selv om at han nok bare ikke vidste at der var prøve netop idag, og gik ham smilende i møde da jeg genkendte ham fra billedet han havde mailet mig.

Vi gav hinanden et forsigtigt knus og gik indenfor. Han hviskede et eller andet til servitricen og hun kiggede op og ned ad mig, nikkede og fulgte os til et bord. Hun tager imod vores bestilling (de havde faktisk mad sådan et sted – så lærte jeg det!), og da hun kommer tilbage med drikkevarerne rækker hun mig, uden et ord et papskilt med nummeret 6 på.

I det samme annoncerer en stemme i mikrofonen “Nummer 4!” og jeg kigger mig forvirret omkring, og ser en ung pige rejse sig fra nabobordet og gå op på scenen. Hun har ganske almindeligt tøj på og ser meget nervøs ud. Musikken starter og hun begynder at tage tøjet af (først nu går det op for mig hvorfor jeg fik et papskilt med nummer på!). Pigen er ikke særligt god – alt for nervøs og stiv i sine bevægelser. Hun får langt om længe sin BH af men tør ikke sænke armene som hun har placeret beskyttende foran brystet medens hun tager et par ubehjælpsomme danseskridt. Musikken stopper og hun skynder sig at tage sit tøj og løbe ud af lokalet. Min date er den eneste som klapper af hende – flinkt af ham…

SEX I DAG?

“NUmmer 5” – Det går hurtigt, og jeg er nummer 6!? Mit hjerte begynder at slå hurtigere og også jeg bliver lidt nervøs og får pludseligt endnu mere ondt af pigen fra før. Jeg iagttager den næste pige. Hun er uden tvivl professionel fra en af de andre stripbarer. Hendes bevægelser er hurtige, lidenskabelige og sikre. Min date må have fornemmet min usikkerhed, for han tager min hånd og hvisker “Du behøver ikke gå op på scenen hvis du ikke vil, men jeg vil så gerne se dig strippe for mig”. Han havde det sødeste smil og de mest bedende øjne, så hvordan kunne jeg næsten tillade mig at sige nej?

Pigen sluttede under klapsalver og piften, og mit nummer blev råbt op. jeg går op på scenen og kigger mig omkring. Der er en del mennesker i baren så jeg vælger at fokusere på min date. Jeg kigger ham dybt i øjnene, lukker de andre ude og danser kun for ham. Han smiler og nikker for at give mig støtte – ingen tvivl om at han kan lide hvad han ser. Jeg var jo heldigvis forberedt på at det nok var en fræk date (vi havde alligevel chattet meget sammen, så det anede mig nok hvad han kunne finde på), så jeg havde mit bedste og frækkeste blondeundertøj på. Mine trusser kaster jeg ned til ham. Han fører dem op til ansigtet og indsnuser min mest intime duft – til stor tilfredsstillelse for resten af publikum.

Jeg kender sangen og bliver mere og mere sikker i mine bevægelser efterhånden som jeg fornemmer at jeg har publikum med mig. Han sidder helt tæt ved scenen så jeg kravler hen til ham, tager fat om hans ansigt og kysser ham. Så vender jeg mig så jeg, stadig på alle fire, har enden mod hans ansigt. Han spreder mine balder med sine hænder og stikker pludseligt tungen op i mig – dybt op i min fisse, som er blevet godt våd af det lille nummer.

Efter et øjeblik vender jeg mig igen, så han istedet han slikke min klitoris. Det gør han, medens han begynder at kærtegne min skedeindgang med et par fingre. Publikum er nu helt vilde. De fleste står op og kommer med tilråb om at fortsætte, eller bevæger sig nærmere scenen for bedre at kunne se.

Min date rejser sig og åbner sine bukser. Hans pik er dejligt stiv og den ser flot ud. Jeg får dog ikke lov til at beundre den længe, for han kravler op på scenen til mig, lægger sig indover mig, presser mine ben fra hinanden og begynder at sutte på mine bryster og bide let i dem.

Pludseligt kan jeg mærke hans pik trænge op i mig, og han kører den rytmisk ud og ind i takt til dels musikken og dels publikums taktfaste klappen. Musikken er meget høj og i det øjeblik orgasmen skyller ind over mig befinder jeg mig i en lille liderlighedsbobbel hvor kun hans og min krop er til stede. Jeg mærker ham komme op i mig lige som musikken slutter og klapsalver, trampen i gulvet og masser af positive tilråb skyller ind over os. jubelen vil ingen ende tage og jeg er høj af lykke over at være blevet presset ud i at overskride en personlig grænse og leve en fantasi helt ud.

Chefen i baren kom hen til os da vi var ved at tage tøj på igen, klemte min ene balde lidt og sagde “Du er ansat! – Hvad skal du have for 3 forestillinger som denne her om ugen?”. Jeg kiggede på min date som smilede, tog min hånd og sagde “Tro mig – det har du slet ikke råd til!”. Så førte han mig triumferende ud af baren, og hjem til ham hvor vi elskede hele natten.

Indsendt af Sommer

porno med danske piger