Tjek hos lægen

SPAR MANGE PENGE

Bøjede mig indover briksen og spredte mine balder, gummihandsker på med creme og vupti fik jeg en anal undersøgelse, som tog lang tid, nød det ski…

Havde i en periode døjet med en øm skulder og havde derfor bestilt en tid hos min nye læge – var lige flyttet.

SEX I DAG?

Jeg er lige blevet 45 år, er høj, slank og solo. Da jeg sad og ventede på det blev min tur så jeg for første gang lægen som var en flot mand vel omkring 60 år så trænet ud og med grå stink i håret.

Så blev det min tur var åbenbart hans sidste patient. Han spurgte hvad han kunne gøre for mig (tænkte tja af med tøjet til at starte med tak) fortalte om min skulder og blev bedt om at tage t-shirten af, han mærkede, bøjede følte rundt på armen, skulderen og ryggen ret så grundigt. Så spurgte han, hvornår jeg sidst havde fået et fuldt tjek up…. han syntes at han lige så godt kunne lave et nu jeg jo alligevel var halv nøgen så af med resten af tøjet, hmmm stod der i mine boxertights som han også bad mig tage af, det var jo lidt det omvendte af hvad jeg havde tænkt på.

Blev nu taget på og befølt med bløde nænsomme hænder hvilket min krop jo reagerede på så lidt rød i hovedet stod jeg nu der med en halv fed pik, men han gjorde som om han ikke så det, skulle bøjede mig indover briksen og spredte balderne gummihandsker med creme og vupti fik jeg en anal undersøgelse som tog lang tid, nød det ski og små stønnede vist. Han stak nu hånden ind mellem mine ben alt imens hans finger eller to fortsatte sin undersøgelse af mit hul han greb uden videre fat i min nu helt stive pik og kørte frem og tilbage og viskede kan du lide det jeg nikkede. Blev beordret helt op på briksen og kunne nu mærke at han bearbejdede min stjerne med sin ru tunge, det var top nice.

Så sagde han at han vist hellere måtte undersøge min pik med sin tunge og presse mig ned på knæ, han stod der i hvid kittel med buksner nede om anklerne og sikken en stor lige og ikke mindst tyk pik, han presse den ind i min mund var da bange for at munden skulle gå af led, men han pressede mit hoved mod sin pik så jeg næsten blev kvalt, savlen løb ud af min mund han stønnede vildt og højt. Så er det vist nu du skal ha fars store stive hårde stolpe og i din lille stramme røv blev nærmest løftet op og presset ned over hans bankende pik så jeg hang der med benene oppe på hans skuldre han i fri luft mens han bare pumpede og pumpede løs. Hele min krop en hver muskel dirrede af liderlighed, var aldrig tidligere blevet taget på den små brutale måde, men nød det, min krop skreg mere, mere, mere. Lige så hurtig som det startede endte det han kom i et brøl. Jeg blev bedt om at klæde mig på og komme igen om en uge samme tid. Så nu går jeg og glæder mig til næste onsdag.

porno med danske piger