Lure bag dør mens kammerat knepper konen del.2

Hvad man ønsker skal man få!

Det var efterhånden seks uger siden, at Søren og Annette havde været i sommerhus med Jan. Søren havde ikke fortalt Annette om sine oplevelser bag døren den nat, og hun havde heller ikke antydet noget som helst. Morgenen efter Annette og Jans forbudte leg, var Søren vågnet op ved siden af sin kone, som lå med let spredte ben med ryggen til ham og sov tungt. Dynen lå halvvejs på gulvet, og han kunne tydeligt se hendes fyldige skamlæber, som Jan havde forlystet sig med hele natten.

Søren lod forsigtigt en hånd glide ned over hendes velformede røv, og lod prøvende en finger glide ned mellem ballerne og frem til hårvæksten mellem hendes ben. Annette klynkede lavt, og trak dynen op omkring sig. Sørens pik var stenhård, og han havde lyst til at trække dynen af hende og kneppe hende, mens hun stønnede højt, så Jan kunne høre det hele. Inden han nåede videre i sin fantasi, blev radioen tændt i køkkenet, og døren til værelset blev forsigtigt skubbet op. Søren trak hurtigt dynen op over sig. Jan stak hovedet ind, og kiggede først på den sovende Annette, inden han med et smil spurgte, om de skulle løbe en tur. Søren nikkede, og sagde at han lige skulle finde løbetøjet frem fra tasken.

De løb langs vandet. Søren var en rutineret løber, som løb langt hver eneste uge, og Jan havde svært ved at følge med. På en længere bakke op mod et sommerhusområde stoppede Jan pustende, og Søren vendte rundt for at samle ham op. De luntede tilbage mod sommerhuset, mens de talte om løst og fast, og Søren overvejede et kort øjeblik, om han skulle fortælle Jan, at han havde set Annette og ham sammen. Men han gjorde ikke, og nu var der altså gået seks uger.

Søren havde flere gange i løbet af de seks uger onaneret til minderne om oplevelserne bag døren, men desværre havde oplevelsen ikke gjort hans sexliv med Annette mere spændende. Det var fortsat begrænset til et par gange i måneden, selvom Annette tydeligvis onanerede oftere om natten, når hun troede, at han sov. Hendes natlige udskejelser gjorde ham enormt liderlig, og han fik lyst til at blande sig. Lyst til begrave sit ansigt dybt i hendes glinsende skød mens han slikkede hendes safter i sig. Eller lyst til at presse sin pik ind i hendes mund og kneppe hende som Jan havde gjort i sommerhuset. Men han lod hende have fornøjelsen for sig selv. Han ville ikke tage fantasien fra hende.

Jan og Annette talte fortsat en del sammen i sportsklubben, og hver gang Søren så dem stå sammen, kunne han mærke en blanding af jalousi, begær og liderlighed stige op i sig. Han havde jo opdaget sin kones utroskab, men selvom det måske var forkert, så tændte det ham også helt vildt. Tanken om at en anden begærede hans kone, var på en måde skræmmende og forkert, men på en anden måde fyldte det ham også med en form for stolthed og kærlighed, for det var jo ham, som hun havde valgt at få børn med. Han vidste faktisk heller ikke om, det blot var sket den ene gang i sommerhuset, hvor alkoholen måske havde haft en hvis indflydelse. Dette satte Søren sig for at undersøge den førstkommende torsdag, hvor der skulle være bestyrelsesmøde, som både Annette og Jan skulle deltage i.

Søren løb forsigtigt hen til hoveddøren ind til hallen. Han kiggede over mod cykelskuret, hvor Annettes cykel stod lænet op af væggen. Bestyrelsesmødet var sluttet for 30 minutter siden, og Annette havde skrevet, at hun ville komme hjem lidt senere, da hun lige ville tage nogle kilometer på løbebåndet. Søren skubbede til døren, som langsomt gik op, og trådte indenfor. Lyset var slukket i gangen, og der var helt stille. Han gik forsigtigt lidt længere ind, og kunne lige ane, at der var lys i træningslokalet. Han listede nærmere, og kunne høre en lav summende lyd blandet med lyden fra hallens ventilationsanlæg. Døren til træningslokalet stod på klem, og han kunne se halvdelen af lokalet gennem sprækken. Søren gispede lavmælt over det syn, som mødte ham.

Ved endevæggen stod en træningsbænk, som var hævet 45 grader. På denne lå Annette. Hun var nøgen og bundet fast, så hendes arme sad fast over hovedet, mens benene var spredte og bundet fast til træningsbænkens ben. Hendes øjne var dækket af et par boksershorts. Hendes trusser hang på en håndvægt, der lå på gulvet. Mellem hendes spredte ben, lå forklaringen på den summende lyd, for en stor vibrator sad i hendes fisse, presset op af træningsbænkens sæde som holdt den på plads. Hendes mund var halvt åben, og hendes bryster var røde og våde.

SEX I DAG?

Søren kunne høre det skramle fra et sted i lokalet, og pludseligt så han Jan komme gående hen foran træningsbænken. Jan var nøgen, og holdte en lille sort pisk i den ene hånd. Han stillede sig ved siden af Annette, som stønnede sagte, mens vibratoren arbejdede i hendes fisse. Jan stak en finger ind i hendes mund, og hun suttede den villigt. En finger mere fulgte og en mere så hun nu havde halvdelen af Jans hånd begravet i munden, mens hun suttede og slikkede. Savlen dryppede fra hendes hage, og samlede sig på hendes bryster, hvor det fortsatte ned over maven, inden det forsvandt mellem hendes kønshår. Jan trak hånden ud af hendes mund, og gned sin halvstive pik med hendes savl.

Søren trak forsigtigt ned i sine løbeshorts, og lod en hånd glide ned til pikken, der var vokset betydeligt ved synet af Jans udnyttelse af Annette. Hele hans krop sitrede, og han kunne mærke hjertet hamre i brystet. Han følte sig stakåndet som efter en lang og hård løbetur, men samtidig let i hovedet uden at han vidste hvorfor. Søren kiggede igen ind på Jan og Annettes forbudte leg.

Jan havde stillet sig med det ene ben oppe på træningsbænken, så hans pik strittede frem mod Annettes mund. Han havde stadig pisken i hånden, og nu lod han den falde mod Annettes bare bryster, som drev af hendes savl. Hun gav et forskrækket hvin fra sig, og huden blev rød, hvor pisken havde ramt hende. Han lod pisken falde igen, og da hun igen åbnede munden for at hvine, stak han sin pik ind mellem de røde læber, mens han holdte hendes hoved fast med den anden hånd, og mundkneppede hende. Hun hostede halvkvalt, og hendes hænder knyttedes om de stramme reb, som holdt hendes arme fast. Jan trak pikken lidt ud, og en strøm af savl fulgte med, og landede på hendes hals og bryster. Jan pressede igen pikken langt ind i munden på hende, og denne gang lod han den være lidt længere, mens han lod pisken falde tungt på hendes bare mave.

Hun forsøgte at skrige, men pikken i munden lod kun nogle halvkvalte lyde komme ud. Jan trak pikken helt ud af hendes mund, og tørrede med en hånd det klistrede savl ud over hendes bryster og mave, inden han trak vibratoren ud af hendes fisse, der var svulmet godt op. Søren kunne se lige op i den, og hans liderlighed var lige ved at slå benene væk under ham. Jan samlede savl fra hendes bryster og mave, og tørrede det ud over den svulmende fisse. Med den ene hånd spredte han hendes skamlæber, og lod to fingre glide op i hende. Søren vidste, at hun elskede at blive fingerkneppet hårdt, og det vidste Jan tilsyneladende også, for han begyndte at fingerkneppe hendes fisse i et hurtigt tempo, mens han lod mere og mere af sin hånd følge med ind i fissen for hvert stød. Annette stønnede højlydt, hvilket blot fik Jan til at sætte tempoet yderligere op. Han havde nu fire fingre dybt begravet i hendes fisse, og med den anden hånd pressede han sin tommelfinger ind i fissen også. Annette skreg i en blanding af fryd og smerte. Pludseligt stoppede Jan, og trak fingrene ud af hendes fisse, der stirrede på Søren som et stort gabende og savlende hul.

Jan løsnede hurtigt rebene, som havde holdt Annettes arme og ben fast, og slog hende hårdt over brysterne med flad hånd. Hun skreg, men Jan tog blot fat i hendes brystvorter med begge hænder, og trak hende op at stå. Søren kunne se et rødt mærke brede sig på hendes store bryster, og et øjeblik overvejede han at bryde ind, men inden han nåede at tænke tanken til ende, havde Annette sat sig på knæ foran Jan, så han kunne mundkneppe hende igen. Jan lod hende først smage på sit store pikhoved, og Søren lod for første gang mærke til, hvor stort det egentligt var. Annette måtte krænge sine læber tilbage for at kunne tage det hele i munden, og da Jan var inde, tog han med begge hænder fat om hendes nakke, og pressede sin pik helt i bund. Hun rallede, og Søren kunne se hendes halsmuskler arbejde. Jan trak sin pik ud igen, og igen strømmede savlen ud over hendes bryster.

Jan tog fat under Annettes hage, og trak hende op fra gulvet. Han vendte hende rundt, så hun stod med ryggen til ham. Han holdte stadig pisken i højre hånd, og svingede den dovent mod hendes baller, men dog med så meget kraft at man tydeligt kunne se de røde striber, hvor den havde ramt. Jan var tilsyneladende ligeglad med, at der ville være tydelige mærker på Annettes krop efter den hårdhændede behandling, som ville afsløre hans forbudte leg med Sørens kone. Annette klynkede lavmælt, og Jan smed pisken på gulvet, og skubbede hendes overkrop frem, så hun stod med hænderne på træningsbænken. Han førte en hånd ned mellem hendes baller, og lod hende vide, at hun skulle sprede benene, så han kunne presse to fingre op i hendes fisse. Han fingerkneppede hende roligt et par minutter, hvorefter han spyttede i hendes røvhul, og trak fingrene ud af hendes fisse. Han lod dem glide rundt i spyttet, mens han masserede hendes bageste hul. Søren havde aldrig kneppet hende i røven, men de havde da leget lidt med en finger og en enkelt gang også med en analplug. Det havde ikke lige været noget for hende, men nu tiggede Annette nærmest Jan om at kneppe hende i røven.

Søren kunne se spyt og fissesafter dryppe fra Annettes fisse, mens hun skubbede sin fyldige røv tættere på Jans pik, som var nærmest dobbelt så stor som Sørens. Jan lod sin højre tommelfinger glide ind i hendes røvhul, mens han placerede sin pik ud for hendes fisse, så pikhovedet lige rørte de svulmende skamlæber. I en langsom bevægelse pressede Jan sin pik langt op i Annettes fisse, så hans glatbarberede nosser næsten forsvandt mellem skamlæberne. Annette stønnede højt, mens Jan kneppede hende med lange seje stød, som fik hendes bryster til at gynge frem og tilbage over træningsbænken. Samtidig fingerkneppede han hendes røvhul med to fingre, og Søren kunne høre, at hun var tæt på at komme. Jan stoppede, og trak sin pik ud af hendes fisse, og i samme øjeblik sprøjtede en voldsom orgasme ud over gulvet.

Søren kunne ikke holde sig længere, og trak sin stive pik ud af bukserne. Et kort øjeblik efter sprøjtede han sin sperm ud over væggen og gulvet.

Analsex med lækre Edita I Analsex med lækre Edita får du det hele! Den frække og livlige Edita tager dig med på en vild og intens anal oplevelse, fra start til slut. Hun elsker simpelthen at få en hård pik dybt op i sin stramme røv, og denne film skuffer bestemt ikke. Forbered dig på at blive fuldstændig forbløffet, når Edita viser dig, hvorfor hun er den ubestridte dronning af analsex på nettet. Hun er ikke bange for at vise sin hengivenhed for hårde og intense fornøjelser, og hun vil have det hele. Du vil blive fanget i hendes sensuelle dominans, når hun åbner sig op på allerfrækkreste vis og lader sig blive fyldt ud af en tyk og pulserende pik. Med store bryster, en åben røv og en lyst til analsex, der aldrig får nok, er Edita den ultimative inkarnation af frækhed. Med denne film vil du opleve ægte lidenskab og ekstase, mens hun bliver taget vildt i alle huller. Og selvfølgelig ender det hele med en sprøjteorgasme i hendes bagerste hul. Forbered dig på at blive blæst omkuld, når du ser Analsex med lækre Edita. Denne pornofilm vil tage dig med på en oplevelse, du aldrig vil glemme. Det er ikke for sarte sjæle, men hvis du er klar til at udforske dine mest forbudte fantasier, så er denne film lige noget for dig!Jan var tilsyneladende ikke færdig, for da Søren igen kiggede ind gennem døren, havde Jan placeret sin stive pik ved Annettes røvhul, der efterhånden var godt udvidet af Jans fingerleg. Annette lå slapt hen over briksen, og Jan gled uden besvær op i hendes røv. Hun stønnede lavt, mens han langsomt kneppede hende, og efter kort tid kunne Søren se, Jans nosser trække sig sammen, og kort efter løb spermen fra Annettes røvhul ned over hendes brugte fisse og videre ned på gulvet, hvor det blandede sig med spyt, sved og den blanding af safter fra Annettes fisse som var sprøjtet ud af hende tidligere.

Jan tog sine boksershorts fra gulvet, og tørrede sin pik af, og et kort øjeblik troede Søren, at han ville vende sig om mod døren. Men Jan gik blot ud mod omklædningsrummet, og lod Annette ligge på træningsbænken, som var hun en genstand, han var blevet træt af at lege med.

Søren undertrykte sin trang til at åbne døren, og gå ind og hjælpe hende. Han trak hurtigt sine bukser op, og listede hen mod udgangen, mens han tænkte på, hvordan Annette ville forklare de mange røde mærker, og hendes ømme fisse.

porno med danske piger