Taget på fersk gerning

Jeg vender mig så rundt så vi ligger til en 69er, mens han sutter min pik, hvilket han gør til UG med kryds og bolle, ligger jeg og sutter samt slikker hans nosser…

Hejsa… Som dem der har læst min anden historie: fra fyr til tøs ved, har jeg en lidt sær hobby, jeg er cross-dresser men dog stadig på hobby plan, da det kun sker når jeg er alene hjemme…

SEX I DAG?

Det skete i vinterferien, min kone var taget på ferie med ungerne, jeg kunne ikke komme med da jeg skulle på kursus.
Jeg benyttede naturligvis lejligheden til at dresse op, når jeg var hjemme med make-up, paryk og det hele…
Vi bor langt ude på landet, så chancen for at blive opdaget er ret lille, jeg havde taget min sorte korte kjole på, fyldt BHen op med vat og var godt igang med at øve mig i at gå i mine nye stilet-støvler i køkkent da det banker på døren, havde det bare været hoveddøren kunne jeg nå at gemme mig men det var på køkkendøren, som er lavet som en havedør altså helt i glas.

Derude stod et bud med en pakke og der var jo ikke andet for end at lukke op, han havde jo set mig, så jeg forberedte mig på at høre ham le af mig når han fik chancen.
Han tog det nu i stiv arm og afleverede pakken og han havde en af de der fine dimser med en skærm på, hvor man skal skrive under med en lille pen.
Da jeg havde gjort det kiggede han et par gange op og ned af mig og jeg rødmede, for det var tydeligt at han havde luret hvad jeg var for en.
Jeg kiggede tilbage på ham, selv om jeg ikke er til mænd officelt så fik jeg en hard-on, han var vel ti år ældre end mig og det tændte mig vildt at han så mig dresset op.
Jeg spørger så om han ikke vil ind og have kaffe, det ville han gerne for det var det sidste sted han havde på sin tur, jeg går over og begynder at sætte kaffe over da jeg mærker hans hånd på min numse, jeg drejer lidt rundt og siger så at det var vist ikke kun kaffen han ville have, nej siger han, et blowjob før kaffen ville da være rart.

Jeg knæler ned foran ham og knapper hans bukser op, ud kommer en dejlig stiv og noget stor pik, jeg starter med at give ham lidt hånd inden jeg lader mine røde læber glide ned over den, han tager fat om mit hoved og mund knepper mig, først er det stille og roligt men han sætter hurtigt farten op samtidig med at han presser den helt ned til roden, jeg er ved at kvæles i hans pik men samtidig bliver jeg mere tændt og vil bare have endnu mere af ham, så jeg forslår at vi dropper kaffen og finder en seng.
Vi går ind i soveværelset og jeg siger så at han skal smide tøjet men at jeg selv vil beholde mit på, det er han med på.
Han ligger sig på ryggen og jeg er med det samme over hans pik igen, den smagt efter mere, han stønner og vrider sig noget men jeg stopper ikke, først da han siger at han er ved komme, holder jeg en pause med hans pik og kysser mig vej op af hans brystkasse, finder hans ene brystvorte og tager den uder kærlig behandling med min tunge…samme tur får den anden inden jeg rykker helt op og kysser ham på munden.
Jeg putter mig ind til ham mens vi kysser mere og dybere, han får trukket kjolen op så han kan få fat om min stive og meget våde pik, han giver mig stille et hand-job og spørger så om han må prøve at give mig et blowjob men han ville ikke love at han kunne gennemføre det , jeg siger naturligvis at det er ok og vender mig så rundt så vi ligger til en 69er, mens han sutter min pik, hvilket han gør til UG med kryds og bolle, ligger jeg og sutter samt slikker hans nosser.
Da jeg kan mærke at jeg er tæt ved at komme får jeg ham stoppet i tide, for nu ville jeg have noget som jeg ikke havde fået længe, jeg ligger mig på alle fire og strutter med numsen og han var ikke længe om at fatte budskabet,jeg fandt gidecremen frem og han smurte sin pik ind, så fandt han mit hul og begyndte at presse sig ind i mig, det gik nu ret nemt men havde jo også øvet mig med fruens dildo hele ugen.
Han startede stille ud men lige som i køkkent varede det ikke længe inden han fik fart på, jeg nød det alt hvad jeg kunne og fik den første agf mange orgasmer, da han opdagede det gjorde han noget jeg ikke havde prøvet før, han tog om min hals og kvalte mig, bare sådan lige så jeg ikke fik luft.
Så skal jeg da lige love for at jeg fik orgasme så det gjorde noget, jeg sank fuldstændig sammen og lå bare og rystede.
Han trak sig ud, vendte mig om på ryggen og fandt en pude jeg kunne få under numsen så spredte han mine ben helt ud og trængte ind igen, så lænede han sig ned over mig og gav mig nogle delige lange kys inden han gik igang med at kneppe mig igen, jeg var i den 7. himmel og ike langt fra at komme, da han kunne mærke min numse trække sig sammen som starten på en orgasme, gjorde han det igen, hænderne omkring min hals men denne gang var han øverst og havde derved mere vægt med i, jeg gispede efter luft mens orgasmen rullede ind over mig og jeg gled bort i en følelse af velvære og da jeg kom til mig selv igen, havde jeg det vidunderligt, dog var min numse noget øm, han havde trukket sig ud og lå nu ved siden af mig og holdt øje med om jeg vågnede, vi lå og kyssede og kælede lidt inden han sagde at han nok hellere måtte hjemad, jeg satte mig op i sengen og først der opdagede jeg hvordan min kjole så ud, den var smurt ind i glidecreme og hans sæd.
Han begyndte at tage sit tøj på og jeg gik over i skabet og fandt en anden kjole frem og tog den på, nu var jeg jo ikke længere genert over at være klædt som kvinde.
Vi gik ind i køkkent og jeg fulgte ham hen til døren, han spurgte om det var noget der skulle gentage sig, jeg forklarede ham så at jeg jo kun dressede op når jeg var alene hjemme, det mente han nu ikke var noget problem, for han boede alene og jeg kunne jo bare tage tøjet med ud til ham og så dresse om der, jeg sagde at det måtte vi se på og så udvekslede vi telefon numre og kyssede farvel.

Vi har siden sendt hinanden mange hede smser men vi har stadig til gode at mødes hos ham, så måske jeg vil skrive om dette møde en dag, hvis der er stemning for det herinde..

porno med danske piger