Trekant en lørdag nat

SPAR MANGE PENGE

Alma begyndte at lege med mine boller mens hun slikkede. Jeg brølede min orgasme ud, så dejligt var det og jeg sprøjtede min sperm langt op i røven på Hanne…

En af de ting jeg elsker allermest ved min kone Hanne, er at hun uden tvivl er den frækkeste kvinde jeg nogensinde har mødt. Hun er fræk at se på og så har hun det frækkeste blik i øjnene, men bedst af alt er hun sindssyg fræk i sengen. Hun elsker at eksperimentere og er praktisk talt med på den værste, når det kommer til sex.

På det sidste er vi begyndt, fra tid til anden, at lege en trekant sammen med en af hendes lesbiske veninder. Hendes veninde Alma er en smuk latinamerikansk kvinde med nogle store velformede bryster og en dejlig rund røv. Alma var ikke det man kalder en feminin lesbisk og jeg fornemmer da også at hun nyder mine kærtegn og min pik når jeg knepper hende.

SEX I DAG?

Første gang vi havde en trekant var en lørdag nat, hvor Hanne og jeg havde været til en koncert inde i byen og bagefter var taget på en bar, hvor vi mødte Alma. Vi dansede og drak drinks og på et tidspunkt begyndte Alma og Hanne at danse frækt op af hinanden og tungekyssede. Hanne kiggede på mig med det mest liderlige og frække blik nogensinde og hun pegede på mig og kommanderede mig hen til dem. Da jeg kom hen til dem hviskede hun mig i øret, om vi ikke skulle gå hjem alle tre og knalde resten af natten. Hendes stemme og spørgsmålet gik lige i pikken på mig og jeg svarede ”Helt klart, selvfølgelig skal vi det!”.

I taxaen på vej hjem, sad Alma og Hanne og kyssede hinanden begærligt, mens Hanne havde et fast greb om min pik blev jeg fuldkommen liderlig og helt klar til en lang nat med de to frække og liderlige kvinder. Da vi kom hjem fortsatte de to med at kysse mens jeg hentede et par øl vi kunne varme op på. Da jeg kom tilbage havde de to kvinder smidt alt tøjet og Hanne var begyndt at slikke Almas fisse. De begge stønnede begærligt og hvis min pik ikke var stiv i forvejen så blev den det i hvert fald nu. Det var så frækt at se på så jeg smed også tøjet og satte mig på knæ bag Hanne og førte min stive pik op i hendes dejlige våde stramme fisse.

At se de to kvinder nyde hinanden med så meget lyst, gjorde det virkelig svært ikke at sprøjte min sperm op i hendes dejlige stramme fisse og det krævede meget koncentration. Jeg trak mig ud og satte mig i sofaen og blev straks overmandede af de to kvinder som lystigt begyndte at sutte på min pik og boller. Hanne tog min pik helt ned i halsen og Alma var i fuld gang med at sutte på mine boller mens hun samtidig befamlede Hannes dejlige krop. Det var så fantastisk og en livslang drengedrøm der gik i opfyldelse lige dér, to smukke og frække kvinder der begærligt suttede på min pik.

Efter noget tid løftede Hanne hovedet fra min pik, som nu var helt våd af alt hendes spyt og sagde: ”jeg vil ha’ din stive pik i røven, mens Alma slikker min fisse, er I friske på det?” Selvfølgelig var vi det og flyttede nu hele legen ind i soveværelset. Hanne lagde sig på siden og trak den ene ben op langs kroppen så der var fri adgang til hendes frække underliv. Jeg greb glidecremen og smurte min pik godt ind i og lagde mig bag Hanne. Da jeg førte min pik ind i hende stønnede hun heftigt, men det var intet imod som hun stønnede da Alma begyndte at slikke på hendes klit. Hannes i forvejen ret så stramme hul blev kun stammere af at Alma slikkede hende og det føltes fantastisk i min pik, det kildede helt utroligt og da Alma begyndte at lege med mine boller mens hun slikkede, var det ikke længere til at styre.

Jeg brølede min orgasme ud, så dejligt var det og jeg sprøjtede min sperm langt op i røven på Hanne. Det var den mest utrolige orgasme jeg nogensinde havde haft, men aftnen var lang fra slut endnu. Efter jeg havde fået luften tilbage gik jeg ud og hentede vores øl og en smøg, men da jeg kom ind igen havde Hanne fundet sin dildo frem og var nu i gang med at kneppe Alma med den. Alma så virkelig ud til at nyde det og da Hanne begyndte at slikke hende mens hun i et højt tempo kørte dildoen ind og ud af hendes smask våde fisse begyndte hun at skrige ”JA JA JA JAAAAA” Det var super fræk at se på og jeg måtte bare gribe fat om Almas store chokoladebrune patter og klemte fast om hendes stive brystvorter med den ene hånd, mens jeg med den anden igen begyndte at rive i min pik.

De to frække kvinder forstod virkelig at tilfredsstille hinanden og de begge kom med støn og skrig i nogle voldsomme orgasmer. Da vi havde leget i et par timer faldt vi alle tre om i sengen af bare udmattelse og var alle tre fuldkommen tilfredsstillet. Dette var bare den første af mange nætter Hanne og jeg har nydt i selvskab med Alma og jeg føler mig så heldig, at jeg har en så skøn kone som helt åbent og uden forbehold giver er mig sådan nogle dejlige oplevelser. Hanne, du er mit livs kærlighed!!

porno med danske piger