Tur til Disney land med familien endte i rå utroskab

Det var anden gang vi var i Paris, første gang havde vi været af sted alene uden børn og boet på et lille hotel inde i byen. Men det er en helt anden historie.

Denne gang var vi taget til Disney-land med børnene, vi var kørt derned selv og havde bestilt et ophold på Sequoia Lodge med entre i parken til et par dage.

Vi startede med at besøge parken for at stille børnene tilfreds, næste dag ville vi så ind i Paris og gense Eiffel tårnet osv.

Om eftermiddagen går vi ind på en restaurant inde i Disney – land for at få noget at spise. Restauranten er en efterligning af et gammelt amerikansk spisehus som ligger på Main street, lige op imod torneroses slot.

SEX I DAG?

Inde på restauranten får vi et dejligt bord med udsigt over Main street, og bagerst i lokalet er der udsyn til køkkenet.

Jeg kan mærke at jeg bliver iagttaget, og ser mig forsigtigt rundt i lokalet. Jeg opdager at det er kokken der kigger på mig, og da jeg møder hans øjne ser han hurtigt væk. Jeg kan ikke lade være med at kigge efter ham og hver gang fanger jeg ham i at studere mig og nærmest klæde mig af med øjnene, hver gang jeg ser på ham kigger han skyndsomt væk.

Han er ellers et lækkert hug.

Vi spiser vores mad da den kommer, og sidder og hygger os lidt inden desserten. Jeg mumler en undskyldning til familien og rejser mig og går mod toiletterne. I den lille mellemgang ved toiletterne møder jeg kokken.

Vi ser hinanden i øjnene, taler overhovedet ikke sammen, men ved begge at vi er nødt til at have sex, her og nu, hurtigt og uforpligtende, rå og dampende SEX. Jeg er drivvåd og mit skridt nærmest brænder efter at mærke hans pik i min kusse. Jeg trækker ham ind på et W. C. trækker bukserne af ham og lader hans bankende lem springe mig forventningsfuldt i møde, skubber ham ned på toilet sædet. Imens jeg kigger ham i øjnene, skræver jeg over hans skød, trækker mine trusser til side og glider ned over det pulserende lem. Han gisper og mumler noget på fransk, jeg lader ham få vejret inden jeg med mit underliv massere og malker hans pik. Jeg bevæger mig med roterende bevægelser sidelæns og op og ned på hans vidunderlige franske og frække pik, indtil jeg bliver overmandet af en heftig orgasme der får mig til at give et lille skrig. Hele tiden har jeg set ham ind i øjnene og nu ruller han vildt med øjnene, og han sprøjter op i mig i en uendelighed. Jeg rejser mig, tørre mig, og forlader ham uden et ord.

Inde i restauranten sidder familien stadig ved desserten.
 

porno med danske piger