Udnyttede bundet kvinde i baghaven!

SPAR MANGE PENGE

Det er en dejlig fredag sommerdag først i august måned, jeg har aftalt med et ungt par at jeg skal besøge dem på deres nyerhvervede husmandssted på Fyn. Parret vil gerne have foretaget et energitjek på ejendommen, så de kan se i hvilken rækkefølge der bør foretages forbedringer på den lidt ensomt beliggende ejendom.

Der er aftalt at jeg skal være på adressen ca. kl. 16.00, men da mit forrige besøg gik meget hurtigere end planlagt, tog jeg chancen og mødte op på adressen kl. 14.30.

Jeg kørte ind i gårdspladsen, parkerede og gik hen og ringede på døren. Der skete intet, så jeg ringede endnu et par gange på døren, og da der stadig intet skete tog i dørhåndtaget, og det viste sig at døren var ulåst. Jeg råbte for at markere at jeg var kommet, men fik intet svar. Fræk som jeg er, vovede jeg mig længere ind i den ensomt beliggende bolig, og dette uden at møde nogen. Nåede frem til en dejlig stue med franske døre ud til det frie, og da disse stod åbent, troede jeg at de unge mennesker var ude i haven. Gik hen til dørene for at kikke ud i haven, og dette syn jeg her så, fik mit hjerte til at slå et par ekstra slag, for ude i den dejligste have, omkranset af tæt buskads, stod noget af det lækreste kvindemenneske jeg længe har set.

Hun stod helt uden tøj, og med bagdelen lige i vejret, for hun var lænket med armlænker, liggende på maven, over den buk som vi i skoletiden brugte til springgymnastik. Armene var lænket til hvert sit ben, og benene var ligeledes lænket til hvert sit ben. Denne fiksering af kvinden gjorde at der var frit udsyn til det hele. De dejligste bryster på den ene side af Bukken, og noget af den lækreste bagdel til den anden side, og først nu så jeg at den dejlige kusse var glatbarberet, og at kvinden havde bind for øjnene.

Hvad jeg ikke vidste, var at manden og kvinden havde et hersker/slavinde forhold, og først nu så jeg en kurv under bukken. Kurven indeholdt to dildoer, en kæmpe stor og en lidt mindre og derudover lå der også en ridepisk og lidt olie i kurven.

En anden ting jeg heller ikke vidste, var at kvinden gerne ville have kærlige klask i bagdelen, givet af en hånd, men hun frygtede når manden en sjælden gang gav hende med ridepisken, så for at undgå ridepisken havde kvinden lært at hun ikke skulle sige nej til noget.

Nu stod jeg her bagved denne dejlige bundne skabning, med en pik der var på vej ud gennem buksestoffet, hvad skulle jeg gøre? Jeg tog chancen og rømmede mig, kunne se at det gav et sæt i kvinden. Så spurgte jeg kvinden, som jo stadig havde bind for øjnene, om hun var til fri afbenyttelse, der gik et lille øjeblik og så svarede kvinden ja ja. Dette svar undrede mig, men først nu kan jeg se, at kvinden troede at hendes mand havde arrangeret dette, og af frygt for ridepisken, turde hun ikke sige nej.

Jeg benyttede mig nu af at mærke på kvindens dejlige bryster, slikke vorterne stive, nulre lidt med vorterne. Går om bag kvinden og sætter mig på hug mellem hendes spredte ben, hvor jeg nu havde frit udsyn til den lækreste barberede kusse. Mærkede på denne, stikker en finger op, og jeg kan fortælle at den var varm, jeg begyndte nu at slikke kvindens kusse efter alle kunstens regler, alt imens jeg fingerkneppede hende, og der gik ikke langt tid inden kvinden begyndte at sitre, så derfor stoppede jeg, rejste mig og trak nu mine bukser af. Endelig kom min indeklemte pik ud i det frie, men den var begyndt at savle efter denne her oplevelse, så jeg gik om foran til den bundne kvinde, og sagde at nu ville jeg have suttet pikke, og om hun havde noget at sige til dette. Som hun stod der, troede hun åbenbart stadig at manden stadig stod bag hende med ridepisken parat, så uden at sige noget åbnede hun straks munden og ventede på at jeg skulle give hende min pik i munden.

SEX I DAG?

Det var noget af det mest fantastiske og dejlige, som denne her kvinde dog kunne sutte pik, og synet af kvinden med bind for øjnene, og det at se de dejlige røde læber omslutte mit pikhoved, det var for meget for mig og jeg kom i en fantastisk kraftig udløsning, og fandeme om ikke denne her dejlige skabning tog hele ladningen i munden.

Efter at jeg har sundet mig, får jeg lyst til noget som jeg aldrig har prøvet før, og nu da lejligheden byder sig så kan jeg ikke lade være med at giver denne her indbydende lækre bagdel nogle kærlige klask med hånden, og minsandten om ikke kvinden nyder dette og begynder med en sagte stønnen. Efter et stykke tid bliver hendes bagdel helt rød og varm og hun beder mig nu om at blive kneppet i kussen, men da jeg lige er kommet, tager jeg nu den kæmpe store dildo i kurven og forsigtigt begynder jeg at give hende den i den glatbarberede, alt imens jeg slikker hendes kilder.

Denne behandling giver inden længe en oplevelse som er svær at beskrive, for kvinden siger sagte ja ja ja og dette bliver nu højere og højere og til sidst sitre hun voldsomt alt imens hun skriger jaaaaaaaaaaaaaa.  Jeg har aldrig oplevet noget lignende, og dette at se en kvinde komme i en så fantastisk orgasme, er for mig noget af den bedste oplevelse jeg har været med til.

Der var på nuværende tidspunkt gået omkring 45 minutter og jeg havde lyst til at udforske kvinden noget mere. Derfor tager jeg igen den store dildo og kører den langsomt op i den dejlige glatbarberede, og så tager jeg den lidt mindre dildo, giver denne lidt olie hvorefter jeg langsomt giver denne her dejlige skabning den analt. (lidt frækt da jeg aldrig har prøvet at give en kvinde den analt) Det ser ud til at kvinden nyder behandlingen, så jeg går om foran kvinden og begynder nu med lidt tungearbejde på de dejligste stive brystvorter. Vorterne bliver endnu stivere og jeg siger nu til kvinden at hun skal sutte min nu halvstive pik stiv igen, alt imens jeg leger med de dejlige bryster og brystvorter.

Der går ikke lang tid inden jeg er kampklar igen, så derfor går jeg om bag kvinden og samtidig med at hun har den store dildo i den glatbarberede, så jager jeg for første gang min stive pik op i bagdelen på en kvinde, efter at jeg har givet den noget olie. Det føltes dejligt stramt og det vare noget inden jeg har fået den helt i bund. Den store dildo er motorstyret og jeg tænder nu for denne, og vibrationerne forplanter sig gennem kvinden og til min pik, hvilket den bare bliver endnu stivere af. Jeg begynder nu at kneppe kvinden analt, alt imens vibratoren kører i den glatbarberede og samtidig med at jeg leger med kvindens klitoris. Disse kombinationer gør nu at kvinden efter kort tid skriger sin orgasme ud over markerne og ved dette kommer jeg også i den mest fantastiske udløsning jeg til dato har fået.

Det er nu snart ved at være tiden hvor vi har aftalt konsulentbesøget, så manden må jo snart komme hjem, så derfor lægger jeg alle tingene på plads i kurven, hvorefter jeg forlader den bundne og blændede kvinde som jeg fandt hende.

Jeg forlader nu den lille ejendom, men parkere i en skovlysning hvorfra jeg kan holde øje med ejendommen. Det varer heller ikke længe inden jeg ser en bil køre op til ejendommen og efter lidt tid kan jeg se kvinden påklædt gå over gårdspladsen.

Jeg tager nu min mobil og ringer op, jeg får kvinden i telefonen og jeg siger at vi nok er nød til at aflyse konsulentbesøget fordi jeg er blevet forhindret. Men kvinden genkender min stemme, og fortæller mig, at hun troede at hendes mand var til stede under hele seancen, så af frygt for at manden skulle give hende med ridepisken, så derfor havde hun deltaget i løjerne, men manden var lige kørt ned til byen efter et par flasker vin til weekenden, men glemte at hun stod bundet, så han havde lige fået et par øl sammen med nogle kollegaer. Manden havde undskyldt at hun havde stået bundet så længe, men han skulle bare vide.

Kvinden siger nu at det havde været en dejlig og fræk oplevelse, også det at blive taget af en fremmed uden at vide hvem det var, så hun ville gerne hvis jeg kunne komme en anden gang, for så ville hun arrangere at manden skulle køre i byen efter at have bundet hende.

Så denne oplevelse glæder jeg mig til.

Hilsen Lystsejleren

porno med danske piger