Ny undersøgelse: Alle kvinder er lidt lesbiske!!! (FILM/BILLEDER)

Ny undersøgelse: Alle kvinder er lidt lesbiske!!! (FILM/BILLEDER)

PIGER TÆNDER PÅ PIGER!!!

Nu er der ingen undskyldning, for ikke at inviteret en ekstra pige med hjem i dobbeltsengen.

Et nyt studie viser, at de fleste kvinder der siger de er heteroseksuelle, også tænder på kvinder. Studiet konkluderer at kvinder generelt aldrig er helt hetero, men enten er homo- eller biseksuelle.

Frække Film: Bisexuel – Lesbisk – Trekantsex

EROTISKE HISTORIER MED PIGER DER LGER SAMMEN

Bisexuel - Lesbisk - Trekantsex

Guide til din eller jeres første trekant med mand eller kvinde!

STUDIET I TRE SÆTNINGER

  • 345 kvinder fik vist videoklip med nøgne, attraktive kvinder og mænd.
  • De heteroseksuelle kvinder tændte både på mænd og kvinder
  • De lesbiske tændte meget mere på kvinderne end mændene

KVINDER ER ALTID LIDT BI- ELLER HOMOSEKSUELLE – ALDRIG HELT HETERO.

Undersøgelsen, der lavet af dr. Gerulf Rieger, der er tilknyttet institut for psykologi på University of Essex, ved at studere reaktionerne på 345 kvinder, der fik vist videoer med attraktive, nøgne personer af begge køn.

Eksempelvis blev pupillens udvidelse ved seksuel stimulans undersøgt. Og hele 82% af de testede kvinder blev opstemte af både de nøgne mande og kvindekroppe.

Blandt kvinder, der beskrev dem selv som heteroseksuelle, var 74% stærkt ophidsede ved synet af både de attraktive kvinder og mænd.

SEX I DAG?

Lesbiske kvinder følger samme mønster som mænd
Hos lesbiske kvinder, var den procentsats væsentligt lavere – de lesbiske kvinder viste meget større interesse i at se på kvinder end på mænd.

Det samme mønster – altså at man i meget høj grad kun tænder på kvinder – ses, ifølge Gerulf Reiger, ved lignende undersøgelser af mænd, der altså generelt har en mere markant seksuel præference end kvinder.

– Selvom størstedelen af kvinderne mente de var heteroseksuelle, viser vores undersøgelse uden tvivl, at når det kommer til, hvad der tænder dem, er de enten bi- eller homoseksuelle, men aldrig hetero, siger Gerulf Rieger ifølge The Telegraf.

Undersøgelse viste også, at lesbiske med en meget markant maskulin fremtoning ikke havde mere maskulin adfærd end de mere feminine lesbiske kvinder.

– Selvom nogle lesbiske var mere maskuline i deres måde at vise seksuel ophidselse på, og nogle lesbiske var mere maskuline i deres adfærd, var der ingen indikation af, at disse kvinder var identiske, forklarer dr. Rieger og fortsætter:

– Undersøgelsen viser os, at ydre fremtoning hos kvinder ikke siger noget som helst om deres seksuelle præferencer.

Det er ikke kun kvinders seksualitet, der er under forandring for tiden. I september fortalte 25-årige Yannick Harrison om sin flydende seksualitet. Hør mere i videoklippet øverst i artiklen.

Frække Film: Bisexuel – Lesbisk – Trekantsex

BILLEDE GALLERIER MED PIGESEX/LESBISKE

porno med danske piger