Unger piger tænder på ældre modne mænd (Videnskabligt)

Unger piger tænder på ældre modne mænd (Videnskabligt)

SPAR MANGE PENGE

Ældre mænd og unge kvinder passer godt sammen

Kuvøseguf med silverfox: Nogle vil råbe op med ordene “det er klamme gamle mænd der er samme med unge piger!”. Men når det så er modne kvinder der forføre unge mænd, er tonen en helt anden og mere rummelig “tjaaaa de hygger sig jo bare” agtigt.

Find de unger piger på datingsider som Dating.dk, Scor.dk eller på en af de mange andre populære datingsider der findes.

Videnskaben fortæller os, at mænd vil have og vælger yngre partnere end dem selv, mens kvinder vil have og vælger en partner ældre end dem selv, Hvor stor forskellen er mellem parrene svinger, men selvom vi lever i et af verdens mest ligestillede lande, er det stadig i store træk naturen, der afgør, hvem vi skal være sammen med.

Det viser et nyt studie fra Psykologisk institut ved NTNU (Norges teknisk-naturvidenskabelige universitet i Trondheim). Studerende i Trondheim deltog i studiet og blev spurgt om alder, køn og status.

Desuden fik de spørgsmål om alderen på den person, som de betragtede som en ideel korttidspartner, samt alderen på deres ideelle langtidspartner.

“sexappel dén indre ro og styrke”

Se populære film med unge piger der har sex med ældre mænd

Så hvorfor vælger mænd yngre kvinder, og kvinder ældre mænd? Er det noget, vi har med os i vores bevidsthed, når vi skal vælge, hvem vi vil være sammen med?

SEX I DAG?

Sandsynligvis ikke, mener Trond Viggo Grøntvedt, der i sin undersøgelse konkluderer, at evolutionsteorien kan give os det bedst mulige svar på den mystiske aldersgåde.

»Højst sandsynligt er dette med alder ikke helt bevidst hos det enkelte individ, når man vælger partner. Hvorfor vi vælger, som vi gør, tror vi, kan forklares ud fra evolutionsteorien. Den siger, at vores partnerpræferencer kan skyldes de forskellige problemer, som mænd og kvinder har stået over for i evolutionær tid,« siger han.

Læs erotiske historier hvor Unge og ældre mødes og begær opstår

Langtidspartner & korttidspartner

Langtidspartner var i studiet defineret som en, du kunne have noget seriøst og langvarigt med, og som du måske ville flytte sammen med og gifte dig med, og en korttidspartner som en du ville have sex med en eller flere gange.

Når kvinder skulle vælge en langtidspartner, var gennemsnittet for manden alder +6 år. Kvinderne ønskede generelt set en ældre partner end dem selv, og største forskel mellem partneren og forsøgspersonen selv var i aldersgruppen 24-30 år. Når det kom til ønsket om korttidspartner, var kvinderne generelt mere villige til at gå endnu længere op i alder.

Resultatet synes med andre ord at være, at mænds ønske om yngre partnere stiger med deres alder, mens kvinder i alle aldre vil have ældre mænd.

3 unge kvinder fortæller hvorfor de vil have “gamle” mænd.

MILLE PÅ 18: Jeg vil kunne få en 35-årig på en hvilken som helst dag, men de har ikke lige så let ved at få en kvinde på 18 år. Derfor er de taknemmelige og værdsætter mig, når vi er sammen, og man kan næsten se julelysene komme frem i deres øjne. Der er, modsat fordommene, intet økonomisk formål med at date ældre mænd for mig.

JULIE PÅ 19: De ældre fyre har mere erfaring, er mere seriøse og direkte. Fyre på min alder (18-20) er tit bare “fuckboys”, som ikke ved, hvad de vil i livet og heller ikke har erfaring/tålmodighed i sengen til at tænke på andet end deres egen udløsning.

CLARA PÅ 21: Jeg har de seneste år set en mand i start-50’erne ugentligt, og jeg ses jævnligt med andre mænd, der er mellem 30 og 50. Jeg elsker den ro, de mænd har. Og jeg elsker, at de vil gøre næsten alt for at gøre mig tilfreds i sengen. De er ikke så kropsforskrækkede længere, og hvem kan stå for sølvstænk i håret?

Den ældre mand som læremester

Se mere med unge piger og voksne mænd

 

porno med danske piger