Giv din partner smykker lavet af sperm (semen jewelry)

Giv din partner smykker lavet af sperm (semen jewelry)

SPAR MANGE PENGE

Ny smykketrend: Kvinde laver perler af sperm.

En video florere lige nu på TikTok af en kvinde, der er ved at lave smykker af et “pulver”, der viser sig at være sæd. I videoen viser Amanda Booth, hvordan hun forvandler den pulveriserede kropsvæske til små perler. Hun fortæller, hvordan hun forsøgt at lave nogle små test til at starte med, som lykkedes på flot vis.

Lav selv en pearl necklace til din kone eller kæreste

Kvinder får smykker med perler der er lavet af ægte sæd

Overraskende nok forklarer hun, hvordan hun ikke selv fandt på idéen. I stedet kom den faktisk fra en klient, der havde henvendt sig til hende med det overraskende forslag.

Hun studsede lidt over det til at starte med, men kvinden og resten af hendes team hoppede straks med på det og havde en fest med det: “Mit hold syntes, det var sjovt,” tilføjede den unge kvinde med et grin og huskede, hvordan de alle til sidst fandt på navnet “sprudlende juveler”.

Amanda laver også smykker ud af kremerede rester, hårlokker, modermælk og blod.

SEX I DAG?

Selvom det måske lyder en kende ulækkert, vækker det jubel på Tik-Tok: “Nu har jeg virkelig set det hele,” skrev en forbløffet seer, mens en anden svarede ekstatisk: “Elsker det her så meget!!! Sjovt og kreativt!”

Folk er altså ret vilde med det nye produkt, som Booth sælger. Faktisk har efterspørgslen været stor lige siden Booth lancerede dette overraskende produkt på sin hjemmeside. Faktisk har canadieren allerede modtaget en række bestillinger og glæder sig til at lave halskæderne og øreringene. Det eneste hendes klienter skal gøre er at komme igang med at spille pik og sende ladningen til hende i en pose sæd – og så begynder magien.

Jo større perlerne er jo mere udstråler det status og virilitet

Efter at have delt et TikTok indlæg om hendes første sæd smykker i sidste måned, er hendes video gået amok, og hun modtager så mange bestillinger.

Epsy, en af Amandas kunder, forklarede ifølge Unilad, at de havde bestilt et “perle” vedhæng lavet af sæd, fordi de ville have noget, der ville repræsentere hende og hendes mands dominerende og underdanige forhold.

Epsy fortæller: “Vi endte med at vælge at få min mand til at bruge kondom og derefter skære enden af kondomet for at deponere prøven i et glas. Vi forseglede derefter røret med tape og vakuumforseglede det, før vi lagde det i en polstret konvolut, der skulle sendes.”

Har du ikke en partner der kan giver dig sæd til de nye smykker, så må du ud i byen – find en mand og tøm ham for de værdifulde dråber 😆 

porno med danske piger