Vasketøj

SPAR MANGE PENGE

Hun lod som om hun ikke så mig, og fortsatte med at kneppe sin skønne fisse. Blidt kærtegnede hun sine inderlår og skamlæber og med et par fingre masserede hun sin lystknop…

SEX I DAG?

Sonja stod på terrassen og tog vasketøj ned og imens skrævede hen over et hjørne i trappeåbningen, så jeg fik en fantastisk udsigt.
Jeg så lige op under hendes nederdel. Hendes dejlige bløde lår og de små trusser, som ikke helt kunne skjule den skønne fisse bagved. Et flot og inspirerende syn, som gav mig vanvittig lyst til hende. Det varede nogen tid før hun havde fået al vasketøjet ned, og udsigten op under hende havde forplantet sig ned i mine bukser.
Hun lagde vasketøjet ned i bryggerset, hvorefter hun gik frem og hængte noget nyt tøj til tørre. Udsigten vendte tilbage og nu havde jeg fået en gevaldig ståpik. Igen varede det noget tid inden hun var færdig, og da hun kom tilbage sad jeg med pikken i hånden.
Hun sendte mig et sigende blik: -sidder du og spiller pik?
Jeg svarede ikke og slap heller ikke pikken.
-Var udsigten så god? Fortsatte hun kælent: -fik du ståpik af at se op under min nederdel? Hun løftede demonstrativt op i nederdelen så hendes små trusser kom frem i lyset: -er det den her du vil há? Sukkede hun og trak trussekanten lidt til side, så en lyserød skamlæbe omkranset af sorte hår kom til syne.
Ophidset og noget overrasket over hendes reaktion, kunne jeg kun nikke. Der var ikke noget jeg hellere ville end kneppe hende.
-Hmmmm, mumlede Sonja og rystede let på hovedet.
Jeg havde naturligvis forventet, at hun ville komme ind og tage sig kærligt af min stive pik, som kun ventede på hende, men i stedet gik hun ind i børneværelset. Jeg kunne ikke regne ud, hvad hun skulle der og da hun havde været derinde et stykke tid, gik jeg hen og åbnede døren for at se, hvad hun lavede.
Og hvilket syn – hun lå med lukkede øjne på sengen og blusen trukket op over de store dejlige bryster. Med den ene hånd kærtegnede hun sine spredte lår, mens den store gummipik vibrerede i hendes underliv. Hun stønnede allerede højt.
Hold da helt kæft, hvor liderligt og det dunkede nu voldsomt i min pik. Hun lod som om hun ikke så mig, og fortsatte med at kneppe sin skønne fisse.
Blidt kærtegnede hun sine inderlår og skamlæber og med et par fingre masserede hun sin lystknop, alt i mens gummipikken sagte vibrerede oppe i fissen. Ind i mellem gav hun den et skub med en finger, så den gled helt op i hendes underliv – så slap hun den igen og lod sine fingre kærtegne sit skød.
Gud, hvor var hun skøn! Jeg kunne ikke få øjnene fra hende. Stod blot der og nød showet med en gevaldig ståpik i hånden!
Der gik nogle minutter, hvor hun lå dér og legede med sit dejlige underliv og blidt kneppede sin fisse med gummipikken.
-Nyder du det? Hviskede hun kælent uden at åbne øjnene: -ophidser det dig, at se mig kneppe med gummipikken?
Jeg sukkede bekræftende, for ophidset til at svare og hun fortsatte med en sagte stønnen: -Når du kan spille pik, kan jeg også selv kneppe min fisse!
-Ja skat, stønnede jeg ophidset: -blev bare ved, det er skønt at se dig sådan – så dejlig liderlig!
Sonja løftede sig lidt op og støttede på albuen. Med hånden kærtegnede hun sit ene runde bryst og mens hun længselsfuldt så ned ad sin dejlige krop, trak hun gummipikken ud af fissen og lod den kærtegne hele sit våde underliv.
Ganske langsomt førte hun den frem og tilbage over indgangen til fissen mens hendes øjne meget interesseret fulgte bevægelserne. Hun lænede sig igen tilbage på køjen og skød sit underliv lidt opad alt i mens hun spredte benene lidt mere. Hendes dejlige røv blev på den måde løftet lidt op fra køjen og hun lod nu gummipikken vibrere mod sit stramme røvhul. Fantastisk! Og det var ved at være for meget for mig. Jeg måtte slippe min pik for ikke at den skulle gå!
Med hendes højlydte stønnen som baggrund, så jeg nu, at hun blidt førte gummipikkens våde og vibrerende hoved op i sin stramme røv.
Ganske langsomt gled den længere og længere op, og halvt oppe standsede hun og lod den sidde og vibrere i det stramme hul. Med hånden kærtegnede hun sin blidt sit skød, hvorefter hun også ganske langsomt førte en finger op i fissen. Gummipikken kørte stadig i røven og nu begyndte hun lidt hårdere at fingerkneppe sin kusse.
-Vil du há pik, stønnede jeg vildt ophidset.
-Jahhh, stønnede hun og sendte mig et liderligt bedende blik: – og jeg vil slikkes i fissen.
-Mens du får pik? Hviskede jeg og lod pikhovedet glide hen over hendes læber.
-Jahh, jeg vil há pik og slikkes, gispede hun og stødte endnu en finger op i sin fisse: -det ville være skønt. Mærke en stor pik oppe i mig.
Hun lod sin tunge lege lidt med mit pikhoved inden hun tog den i munden. Min pik kunne næsten ikke klare mere og det fornemmede hun nok, for hun tog den igen ud af munden og slikkede i stedet hele pikken fra nosserne til det dunkende pikhoved.
Gummipikken kørte stadig i hendes røv og med to fingre kneppede hun sin fisse i hårde stød: -åhhh, jeg længes efter en stor pik, gispede hun sagte.
Min pik var ved at sprænges, da jeg hviskede: -vil du há pikken i fissen eller i røven?
Hun gispede højt i sin liderlighed: -I fissen, hviskede hun og hendes stemme gled over i en hæs stønnen: -og mærke en mod min røv.
-Så lad mig kneppe din røv, stønnede jeg.
Hun svarede ikke og tog igen min pik i munden. Begærligt suttede hun pikken, mens hun med gummipikken kneppede sin røv.
-Slik min fisse, hviskede hun.
Jeg lænede mig ind over hende og lod tungen lege med hendes opsvulmede våde skamlæber og den store klitoris. Hun lod gummipikken sidde i røven og gispede højt af lyst: -Åhhh, hvor skønt, bliv ved sådan. Hun vred sit liderlige underliv om min tunge og skød fissen op mod mig, så hun lå i en bue på køjen. Gummipikken kørte stadig og hendes krop begyndte at sitre voldsomt, mens underlivet kørte som en karrusel.
-Nu, gispede hun højt: -Nu vil jeg há pik, knep mig!
Jeg stillede mig ind mellem hendes spredte ben og lod pikken kærtegne hendes skød ved fisseåbningen. Hun gjorde ikke noget for at fjerne gummipikken, så forsigtigt pressede jeg min dunkende pik op i hendes fisse. Hun gispede højt, da den gled op i hende og pladsen var nok for trang, for hun trak gummipikken et lille stykke ud, så der blev lidt mere plads.
-Åhhh jahh, hvinede hun: -det er skønt, knep mig.
Det var alt for meget for min pik. Hendes liderlighed og den vibrerende gummipik oppe i hendes røv. Jeg mærkede tydeligt at hun blev kneppet i røven og pludselig kom min eksplosion. I hårde stød bankede jeg pikken op i det stramme hul og kaskader af sperm sprøjtede op i hende. Det var vanvittigt ophidsende stadig at mærke gummipikken i hullet ved siden af, så min pik forblev stiv og jeg kneppede hende som besat.
-Jahh for fanden, skreg hun pludselig: -knep mig, brug gummipikken, knep min røv!
Jeg fik fat i den vibrerende gummipik og mens jeg kneppede hendes fisse som en gal, lod jeg gummipikken kneppe hendes røvhul.
-Åhhhh, skreg hun og orgasmen rullede voldsomt ind over hendes udblokkede underliv. Hun vred sin krop om de to pikke, som holdt hende fast til køjen, og hendes skød sitrede og rystede afsindigt, mens udløsningens kramper jog igennem fissen: -Åhh stop, gispede hun højt: -ikke mere, jeg kan ikke klare mere i røven!
Jeg lod dildoen blive siddende halvt oppe i det stramme hul og fortsatte i langsomme glidende bevægelser med at kneppe hendes fisse. Pikken var stadig halvstiv og min liderlighed aftog kun ganske langsomt. Det var en fantastisk fornemmelse at mærke den vibrerende pik i hendes røv.
Hun sank højt stønnede sammen på sengen og jeg lod mig glide ned over hende, mens hun gispede: -ikke mere i røven skat!
Jeg trak gummipikken ud af hende og vi lå længe på køjen og nød det, mens hendes orgasme og min rejsning langsomt ebbede ud.
En fantastisk oplevelse og hun må gerne snart hænge vasketøj ud igen.

porno med danske piger