Vise sig frem for en fremmed

Min kone foretog samme metode og her var der gevinst, lige som hun bøjede sig forover, kigger han ned på hendes røv og han fik nok spærret glukkerne op da han så alle herlighederne…

SEX I DAG?

Her er så vores lille historie, på hvordan vi kan kryddere vores hverdag.

Efter at have haft fantasien i et stykke tid, besluttede min kone og jeg at nu skulle den prøves af. Vi er et modent par der nyder at være så lidt påklædt som muligt, specielt om sommeren.
Vores fantasi gik i al sin enkelthed ud på at vise sig frem for andre mennesker. vi starter med min kone, vi tog til et stort indkøbscenter på sjælland, her havde vi besluttet at vise min kone frem på en fræk måde, hun var kun iført en ultra kort nederdel, der lige dækkede det nederste af balderne og en tynd top lettere gennemsigtig og ingen bh eller trusser på. min kone er slank pige som mange mænd kigger efter. Vi gik ind i et stort supermarked, jeg skulle stå lidt på afstand og min kone skulle så udse sig en mand der var på indkøb, hvor efter hun så skulle blotte sig for ham, men hvor det skulle se naturligt ud.
efter et stykke tid havde hun fundet den første, han stod og kiggede på nogle vare i en reol og var alene i gangen hun gik stille forbi ham og stillede sig 3 meter fra ham, kiggede på reolen i normal højde og efter 30 sekunder bøjede hun sig ned og kiggede på varer på nederste hylde, derved blottede hun sin smukke elskovsrevne som er næsten glat, jeg stod i kullisen of lurede om han nu også fik øje på noget, men han var meget optaget af sine indkøb så han missede helt sikkert noget lækkert, kort efter gik vi over i lampeafdelingen, her stod også en mand alene og kikkede på lamper, min kone foretog samme metode og her var der gevinst, lige som hun bøjede sig forover, kigger han ned på hendes røv og han fik nok spærret glukkerne op da han så alle herlighederne, min kone kiggede over på mig og jeg gjorde tegn til at han havde set hende, og her skulle det så stoppe, men min kone var åbenbart blevet liderlig af fornemmelsen over mandens kiggeri, så istedet for at gå, satte hun sig på hug først med benene ind mod reolen og vente sig derefter med siden til reolen og ryggen til mig, men med benene rettet lige mod manden der stadigvæk stod og kiggede, derefter sprede hun benene, så der var fuldstændig fri udsigt til hendes fisse, jeg tror hun havde fået øjenkontakt med manden, for han stod og betragtede min kones fisse med et kæmpe smil på læben. Efter et minuts tid rejste hun sig vente sig om bukkede sig forover endnu engang og gik så mod udgangen efterfulgt af mig. Så var det min tur, men hvordan gør man sådan noget når man er mand, uden at virke pervers, jo man tager et par shorts på der er lidt for små, sætter dem lidt skævt så ens frederik vil falde ud af det ene bukesben ved et tilfælde når man sætter sig. vi tog metroen og og satte os begge foran en pige der sad i toget, og ganske rigtig faldt min pik ud af buksebenet og lå pænt på sædet, min kone satte sig ved siden af mig med lette spredte ben og efter et øjeblik kiggede på kone på kvinden der sad overfor og stirrede først på min pik, som efterhånden var vokset en del og derefter på min kones skød der også var blottet, min kone kørte hånden op og ned på mit inderlår og interessen på mig voksede og voksede, efter en lille køretur stod vi af og kørte hjem, hvor vi efter vores lille trip elskede det meste af eftermiddagen.
Det var en fed oplevelse, som vi vil prøve igen med sikkerhed, og vi opfordre også andre til at prøve det, for det stemmer en helt vildt op, samtidig håber vi også at vi kommer til at opleve at se andre gøre det.

hilsen det glade par.

porno med danske piger