Svigermor-sex er det bedste sex for unge drenge!

SPAR MANGE PENGE

Hallo! Er der nogen hjemme?
Jeg trådte ind ad Mona og Daniels bagindgang. Jeg var gennemblødt da himmel og hav stod ud i et.

Idet jeg tog min jakke af hørte jeg Mona svare oppe fra soveværelset. Mona er min svigermor. Hun er 45 år, er ikke særlig høj og har en fast krop med nogle gode, fyldige og helt igennem pragtfulde svigermoder-bryster.

Et øjeblik efter stod hun i køkkendøren.
– Jamen, Simon kommer du her! Hvordan er det du ser ud? Du er jo gennemblødt! Kom dog indenfor og få noget af det våde tøj af.

Hun gennede mig op af trappen mens hun snakkede videre.
– Det er da forskrækkeligt som du er våd. Du må have noget tørt på. Du kan låne noget af Niels. Han er jo på udstilling i København. Han kommer først hjem i morgen. Gå nu ind i soveværelset og træk af tøjet. Så tag bare noget af Daniels du kan få på. Det er i skabet!

Hun lukkede døren efter mig. I soveværelset var der en duft af fyrretræ og jeg kunne se at hun havde sovet alene, og hun havde ikke fået redt sengen endnu. Der lå en stor BH på hendes hovedpude og et par krøllede strømpebukser. Ved synet af dem begyndte min pik at røre på sig. Jeg trak det våde kluns af og gik om på siden af dobbeltsengen. På gulvet lå der et par af hendes brugte trusser. Jeg kunne se en gullig plet i trusserne og min pik blev totalt stiv.
Jeg kunne ikke lade være. Jeg samlede trusserne op og anbragte dem for ansigtet. De duftede af tis og kusse. Min pik var ved at sprænges og jeg begyndte at onanere mens jeg indsnusede trussernes duft.

Pludselig gik døren op og Mona stod der med et stort badehåndklæde. Det må have været et chokerende syn! Der sad jeg på sengen. Med siden til døren og med ansigtet begravet i hendes brugte trusser, sad jeg og onanerede inderligt!

Mona virkede ganske rolig, situationen taget i betragtning. Hun trådte ind i soveværelset og lukkede roligt døren efter sig. Hun slog øjnene ned og lagde håndklædet blidt på sengen. Jeg var som forstenet!

Så gik hun rundt om sengen og satte sig ved siden af mig. Uden at sige et ord tog hun fat om min pik og begyndte at kæle for den. Det var så utrolig frækt! Hun havde en mørk, blomstret skjortebluse på og en blå plisseret nederdel. Jeg var lige ved at komme i hænderne på hende, men jeg reddede den på målstregen.

En mild luftstrøm fra hendes krop, duftende af parfume og kropsvarme, kom mig i møde, da jeg vendte mig mod hende og lagde trusserne fra mig. Vi så hinanden i øjnene og så kyssede jeg hende på munden. Hun smilede luret.

– Drømmer du om at have noget sammen med din svigermor, Simon?

Jeg svarede ikke, hvad skulle jeg sige? Så begyndte hun at knappe skjorteblusen op og så var udsynet frit til hendes store, moderlige patter! Hun tog også brystholderen af og hendes patter strittede frit frem fra hendes overkrop.

Jeg tog fat om de store patter med begge hænder. De var dejlige. Bløde og velformede og jeg nød at massere dem. Og så trak hun mig hen imod dem, og pludselig var mit ansigt begravet mellem patterne. Hun tvang mit hoved ind mellem brysterne og derefter nulrede hun sine brystvorter mod mine læber. Jeg mærkede hvordan vorterne blev spændte og Mona stønnede heftigt.

SEX I DAG?

Ganske naturligt begyndte jeg at slikke min svigermors brystvorter. Hun nød det hørbart! Så fandt hun min pik igen og begyndte at onanere på mig med hurtige tag. Jeg bevægede mig nedad hendes krop og jeg begravede mit ansigt i hendes skød. Jeg trak nederdelen op og trykkede mund og næse mod hendes kusse. Gennem de brune strømpebukser kunne jeg mærke at hun var blevet våd og hendes kusse duftede dejligt af tis.

Nu var jeg vildt liderlig og jeg flåede nederdelen af hende i en fart og trak strømpebukser og trussser ned på hende så hendes kusse var blottet. Så spredte jeg hendes ben og nærmede igen mit ansigt til hendes skød. Men hun standsede mig med hænderne.

– Det mener du da ikke, gør du? Spurgte hun.

– Hvad, er der aldrig nogen der har slikket dig før? Svarede jeg og jeg skubbede hendes hænder væk og begyndte at slikke hendes store hul. Der var en masse hår og hendes skamlæber var store og fyldige. Kussen smagte salt af tis og jeg slikkede hende med hurtige tungebevægelser.

I begyndelsen spændte hun og gjorde modstand, men så slappede hun af og spredte benene for mig. Og så fandt hun ind i en vuggende rytme og hendes fyldige, modne krop bevægede sig mod min mund i takt til hendes sanselige lyde.

Lidt efter rejste jeg mig op og befalede hende at sutte den af på mig, jeg havde fået mere selvtillid nu!
– Det har jeg ligegodt aldrig før gjort! Sagde hun grinende.

Men hun satte sig frem på sengekanten og fattede om roden af min pik. Så tog hun den ind i munden og begyndte langsom at sutte og slikke på mit pikhoved. Hun blev mere og mere fri og snart tog hun pikken helt ind i munden og hun klemte hårdt om mine testikler. Hurtigere og hurtigere lod hun pikken glide ind og ud af hendes mund og jeg nærmest kneppede hende i munden. Ind i mellem sugede hun hårdt med hele pikken inde og lod tungen køre frem og tilbage under pikhovedet. Det var pragtfuldt!

Det var et drømmesyn! Jeg stod op og fik den suttet af og det var min svigermor, Mona, der gjorde det! Jeg nød at se på hendes modne krop og de dejlige store patter der gyngede under hendes behandling af mig.

Til sidst huggede hun ansigtet frem og tilbage og sugede på mig, så det var en fryd. Jeg mærkede orgasmen komme og jeg eksplodere lige i det hun trak pikken ud. Hun havde også fornemmet at jeg ville komme! Jeg sprøjtede min sperm ud over ansigtet på hende og det drev ned af hendes kinder og jeg så at hun sank en del af det.

Mona tog håndkædet og tørrede ansigtet. Hun sukkede.

– Årrh, det var hårdt, Simon. Var det dejligt for dig?
– Ja, det var det virkelig, Mona, men kom, læg dig ned!

Jeg skubbede blidt til hende og hun lagde sig på ryggen. Så lagde jeg mig ovenpå hende og stak pikken ind i hendes store kusse og begyndte at kneppe hende. Utroligt!, tænkte jeg. Jeg knepper min svigermor!

Jeg kneppede hende med al den kraft jeg havde i mig. Ind og ud svuppede min pik i den sjaskvåde kusse. Hendes krop vuggede frem og tilbage og sengen knirkede højlydt til akkompagnement. Hendes store patter væltede frem og tilbage og jeg kunne se hendes vorter stritte. Hun stønnede højere og højere.

– Årh, Simon! Knep din svigermor! Årrrh, knep hende, kom lille skat! Stik din pik langt op i din svigermor! Årrrrh, ja. Din pik er dejlig! Mmmmmh, ååårh!

Igen kom jeg voldsomt. Jeg sprøjtede spermen langt op i skeden på Mona og hun trak mig ned og vi mødtes i et liderligt tungekys.

De sidste elektriske stød fra orgasmen forplantede sige i vores kroppe og jeg sank udmattet sammen oven på hende.

Så lå vi ved siden af hinanden på sengen og Mona kælede blidt for min pik. Jeg havde en par fingre oppe i kusen på hende. Hun kyssede mig blidt på kinden og hviskede: Det var bare skønt at have din pik oppe i mig, Simon. Jeg håber du vil kneppe mig igen senere?

– Det var jeg ret sikker på, jeg gerne ville!

porno med danske piger