Sådan måler du din pik på den rigtige måde

Sådan måler du din pik på den rigtige måde

SPAR MANGE PENGE

Mål penis og se gennemsnitlige penis længde.

Hvordan måler man bedst penis-længden og tykkelsen? – Få svaret her og se den helt korrekte måde at måle på.

Den målemetode med højst nøjagtighed kaldes for . Til denne metode skal man bruge en lineal, som man lægger ovenpå penis og skubber linealens ende ind mod huden, indtil man rammer knoglen.

Denne tilgang er blandt de mest nøjagtige, fordi du også inkluderer det stykke penis på 1 til 2 cm, der ”gemmer sig” indeni kroppen.

“De fleste kvinder vil hellere have en penis der er tyk end lang”

SEX I DAG?

For at måle omkredsen af dilleren, skal man bruge et målebånd (det kan ikke gøres præcist uden). Man måler nu to steder, det tykkeste sted og ved penisroden. Målebåndet skal ikke være stramt, og heller ikke for slapt om skaftet.

Stiv/slap: Størrelsesforskelle på penis længde

Størrelsen på en mands diller svinger meget fra slap til stiv tilstand – faktisk kan den voksen fra mellem 0-15 cm, når den går fra slap til erigeret tilstand.

Undersøgelser viser, at det er mere sandsynligt, at den vokser mere fra slap tilstand, hvis den i forvejen er lille.

Størrelsen på en mands penis har meget sjældent noget at gøre med hans evner i sengen. Men den har betydning for hvilken prævention, man skal vælge, fordi der findes flere forskellige kondom-størrelser.

Hvad er den gennemsnitlige penis størrelse? Penisstørrelse svinger ikke kun fra slap til stiv tilstand, men også temperaturer og humør har noget at sige. Kulde viser sig at have en betydning for størrelsen, og pikken bliver ofte mindre, hvis den udsættes for koldere temperaturer. Hvis man er nervøs, kan det mindske længden.

Mange fyre er bange for, om deres penisstørrelse er mindre end alle andres, men faktisk er gennemsnitslængden i Danmark på lige omkring 13-16 cm under erektion og 9 cm slap. Den gennemsnitlige omkreds er på 11-13 cm under rejsnings, og omkring 9

Gør din pik mere stiv, hård og kampklar!

porno med danske piger