Vindueskiggeri i sommerhusområdet del.2

Jeg kunne nu se hendes bryster, lidt bar mave, men desværre ikke hendes underliv, som var skjult af det løftede ben. Ærgerligt, men jeg turde ikke røre mig ud af stedet…

På vejen hjem fra stranden tænkte jeg på mødet i det lave vand med den dejlige rødhårede kvinde med den glatbarberede fisse. Underligt, at hun genert havde holdt armene ind foran kroppen i et forsøg på at skjule sin nøgenhed.

Der havde bestemt ikke været noget genert over hende i går aftes, da jeg stod i bar røv på taget af udlejningshuset og onanerede, mens hun lå på spisebordet nede i stuen og viste alle sine herligheder frem for mig. Men da vidste hun selvfølgelig heller ikke at jeg var tilskuer.

Jeg havde jo stået ude i mørket, og hun lå badet i lys, mens hendes mand filmede hendes leg med sig selv. Godt nok havde hun, netop som hun kom, kigget op mod tagvinduesrækken, men det skarpe lys i stuen og mørket udenfor gjorde, at jeg ikke blev opdaget.

Måske havde hun dækket sig for mig af hensyn til hendes mand, der jo stod inde på stranden og måske holdt øje med hende. Han havde dog kun haft udsigt til min bare røv, hvorimod hun havde udsigt til min stive pik. Det havde hun kortvarigt benyttet sig af, da jeg kækt sagde godmorgen til hende, og det var dejligt frækt, og vel kun rimeligt, når jeg nu havde nydt hendes lyserøde sommerfuglefisse – og tilmed close-up på den store fladskærm. Mandens mobil-optagelser af hendes onani havde været fantastiske, og han havde delt dem med hende – og uden at vide det med mig – ved at sende dem trådløst til fjernsynet.

Pludselig slog det ned i mig, at jeg jo selv havde haft min mobil i lommen. Bukserne lå godt nok nede om mine ankler det meste af tiden, men hvis jeg havde tænkt mig om, så skulle jeg da også have filmet hende. Det ville da være fedt, at have seancen til evig eje, så jeg kunne fornøje mig med den, når jeg trængte til lidt inspiration. Langt mere pirrende end de klip af onanerende kvinder, jeg af og til spillede pik til.

Nu var det jo ligesom for sent, men måske fik jeg en anden chance. Det håbede jeg virkelig.

Da jeg kom ud plantagen for enden af vores vej, råbte jeg opløftet godmorgen til gamle Viggo, som nussede rundt i haven med katten i hælene. Han svingede lidt med kasketten og fortsatte sine gøremål.

Nede ad vejen bakkede den kobberrøde Peugeot ud. Efter den kom den rødhårede kvinde i en hvid slåbrok. Hun vinkede kortvarigt, da bilen satte i gang og kørte op mod landevejen.

Så vendte hun sig, så op i retning af mig og plantagen, hvorefter hun forsvandt ind i indkørslen. Gade vide, om hun havde genkendt mig på den afstand?

Kort efter trillede jeg forbi udlejningshuset. Jeg kastede et blik ind mod huset og fik øje på hende i køkkenvinduet, hvor hun var ved at skænke kaffe eller te i et krus. I et sekund eller to havde vi øjenkontakt, så var jeg forbi og svingede ind til vores eget hus på den anden side af vejen lidt længere fremme. Måske havde hun set det!

Jeg var stadig optaget af hende. Der blev jo ingen opvisning, så længe manden var væk.

Alligevel satsede jeg på, at hun drak kaffen eller teen på stenterrassen i baghaven. Vejret var jo skønt, og selvom det stadig var tidligt på morgenen, var det allerede lunt.

Jeg vidste ikke, hvornår manden kom tilbage. Det var med at udnytte chancen, så jeg stillede cyklen op ad havebordet, skyndte mig ind i huset og trak en grøn t-shirt på. Jeg sikrede mig, at mobilen lå i lommen på shortsene og smuttede lige over vejen og ind på grunden, hvor jeg havde hentet stigen i går aftes. Jeg holdt mig tæt til rhododendronbuskene, der dannede skel ind mod udlejningshuset. På bare tæer og bøjet godt ned i knæene listede jeg op på siden af huset, og så langsomt videre til jeg kunne se udlejningshusets baghave og terrasse.

Ganske rigtigt og heldigt. Der sad hun, ikke langt fra mig, i en flugtstol. Kruset havde hun i hånden, en tallerken med en croissant og en mobil lå på et lille bord.

Jeg satte mig lidt bedre til rette og fandt min egen mobil frem – for alle tilfældes skyld.

Kvinden nød tydeligvis morgenen. Af og til tog hun en tår fra kruset og en lille bid croissant, mens blikket var rettet mod birketræerne i bunden af haven, hvor solen var på vej op.

Det var svært at sidde stille, men min tålmodighed blev belønnet. Hun stillede kruset på bordet og tog i stedet mobilen op. Hun skulle ikke ringe, måske sms’e eller tjekke Facebook.

Efter kort tid løste hun med den frie hånd slåbrokkens bælte op og åbnede den lidt. Desværre ikke nok til, at jeg kunne se noget. Alligevel trykkede jeg på foto-app’en, indstillede den på video og rettede den mod hende. I søgeren kunne jeg se, at nogle rhododendronblade kom ind i billedet. Selv om jeg forsigtigt flyttede den lidt til siden, var det ikke helt til at undgå. Det var faktisk ok, for bladene gav dybde i billedet og indtryk af at jeg lurede.

Da jeg havde bestemt mig for den bedste position, startede jeg optagelsen.

Kvinden så tydeligvis på noget, der ophidsede hende, for hun vippede flugtstolen bagud, så hun kom til at ligge mere ned, skubbede slåbrokken mere til side, og lagde knæhaserne op på stolens armlæn.

SEX I DAG?

Jeg kunne nu se hendes bryster, lidt bar mave, men desværre ikke hendes underliv, som var skjult af det løftede ben. Ærgerligt, men jeg turde ikke røre mig ud af stedet.

Alligevel fortsatte jeg med at filme, da kvinden stak den frie hånd ned mellem benene. På hendes overarms bevægelser kunne jeg se, at hun masserede fissen. Tanken om hendes glatbarberede underliv, og tanken om, at det måske var optagelserne fra i går hun kiggede på, gjorde min pik stiv i shortsene.

Af frygt for at røbe min tilstedeværelse, lod jeg pik være pik, og koncentrerede mig om kvinden.

Hun bearbejdede fissen flittig og snart lod hun hånden med mobilen synke ned på brystet, lagde hovedet tilbage, mens den anden hånd gnubbede videre.

Så kom hun. Mavemusklerne strammedes, knæene blev trukket op og overkroppen lænede sig dirrende forover i stolen.

Hvor så det skønt ud.

Inden længe lagde hun sig tilbage i stolen, trykkede lidt på mobilens skærm og lagde den på bordet.

Så rejste hun sig, tøvede lidt, og gik så ud til kanten af terrassen over mod det sted jeg sad.Bare fem seks meter fra mit skjul, åbnede hun slåbrokken.

Hjertet hamrede i brystet på mig, så jeg var bange for at hun skulle høre det, men hun så over og forbi mig i retning af det store fyrretræ med stigen. Fligene på slåbrokken fik hun placeret bag armene, så forsiden af hendes krop var helt blottet.

Hun skrævede lidt, skød underlivet let frem, og med højre hånds pege og langfinger skilte hun de små skamlæber og strammede bagud. Så stod den fineste stråle i en bue ud i græsset, samtidig med at jeg kom i bukserne.

Jeg tjekkede stjålent, om hun stadig var i mobilens søger. Jo, det var perfekt.

Da hun havde tisset færdigt rystede hun hånden ned mod græsset og bandt slåbrokken. Hun snusede til fingrene og strøg dem mod slåbrokkens revers. Så vendte hun sig og gik ind i huset.

Jeg åndede tungt ud, flyttede forsigtigt på mig, så jeg kunne få gang i blodomløbet. I gavlen blev det smalle matterede vindue åbnet på klem, og jeg hørte bruseren blev tændt.

Nu turde jeg godt rejse mig og standse optagelsen. Jeg slukkede mobilen og lagde den i lommen. Der var en stor våd plet foran på mine shorts, og det dunkede stadig i pikken.

Sikker på at hun ikke kunne høre mig, når hun stod under bruseren, rejste jeg mig for at gå hjem.

Men så fik jeg øje på hendes mobil på bordet. Med ørerne rettet mod lydene fra badeværelset listede jeg ind på terrassen.

Det var en I-phone magen til min, så den havde jeg ingen problemer med at betjene, hvis den var uden kode. Jeg tog den op, og til min overraskelse kørte der stadig en video på skærmen.

Det var videoen fra i aftes. Jeg genkendte med det samme den lyserøde fisse med vibratoren, der blev presset ind og ud. I dag kunne jeg også svagt høre dens summen. Lyden på mobilen var ikke så høj, men høj nok til, at jeg kunne høre hendes stønnen også.

Hun måtte altså være kommet længe inden videoen var færdig, siden den stadig kørte, tænkte jeg.

Jeg var fristet til at se videre til der, hvor hun fik udløsning.

Alligevel stoppede jeg afspilningen, og i nederste venstre hjørne, trykkede jeg på symbolet med firkanten og pilen. På næste skærmbillede var der flueben i et billede fra videoen. Jeg trykkede næste, og så E-mail. Efter et øjeblik kom der en besked på skærmen om, at videoen var for lang til at blive sendt, og at man skulle vælge et mindre klip fra videoen.

Pokkers.

Så måtte jeg nøjes med klimaks. I redigeringsbjælken i toppen af skærmen trak jeg det orange mærke i venstre side mod højre, og billederne skiftede i lyntempo på skærmen.

Det skulle også gerne gå stærkt, for selv om bruseren stadig var tændt, var jeg nervøs for ikke at nå det, jeg havde sat mig for.

Da billedet af manden, der trak sin pik ud af kvindens røvhul, viste sig på skærmen, trak jeg det orange mærke langsomt videre, indtil nærbilleder af hendes glinsende lyserøde fisse med vibratoren stukket godt ind kom til til syne.

Så slap jeg den orange knap.

I øverste højre hjørne trykkede jeg arkiver og efter kort tid kom mailprogrammet frem. Videoen var vedhæftet og i til-feltet skrev jeg min gamle hotmail-adresse. I den indgår mit navn ikke, som det gør i min g-mail-adresse.

Jeg trykkede send, ignorerede beskeden om at mailen ikke havde noget emne og trykkede send igen. Nu lykkedes det. En susende lyd fortalte mig, at videoen var på vej til mig.

Mailen ville også ligge i hendes sendt-bakke, vidste jeg, men jeg turde ikke give mig tid til at slette den, da bruseren var blevet slukket.

Måske gjorde det heller ikke noget, hvis hun opdagede, at den var sendt. Hun kunne jo ikke uden videre spore den til mig.

Det var en pirrende tanke.

Hurtigt lagde jeg mobilen på bordet, tog den kvarte croissant med mig, og forsvandt over bag rhododendronerne.

Uden at se mig tilbage hastede jeg mod vejen og hjem til mig selv.

porno med danske piger