Vindueskiggeri i sommerhusområdet del.5

Meget frækkere end at spille den af foran pcen. Kvinderne der kunne jo ikke se mig. Måske kunne jeg overtale min kone. Det ville være en opgradering af mit natteonani…

Ovre fra udlejningshusets indkørsel hørte jeg en bildør smække, og kort tid efter kørte bilen forbi ude på vejen. Da den måtte være nået op til landevejen, rundede den rødhårede kvinde mit hushjørne og kom ned til mig i baghaven, hvor jeg stadig var i gang med morgenkaffen.

Solen varmede allerede, så jeg sad i adamskostume for at få lidt farve.

Da hun så det, åbnede hun slåbrokken og lod den glide til jorden. Så var vi som Adam og Eva i paradis. Jeg forstod godt, at Adam lod sig lokke.

Vi så dig ikke på stranden til morgen, sagde hun spørgende.

Jeg hentede croissanter i stedet og håbede, at du ville dukke op, så jeg kunne sige tak for i går. Jeg nød dig virkelig. Du så hammergodt ud, og dine sprøjteorgasmer var frække.

Hun satte sig i den kurvestol, jeg havde sat frem til hende.

Jeg nød også at vide, at du stod på taget også, svarede hun, mens jeg skænkede kaffe til hende. Det var fantastisk ophidsende. Jeg fantaserede mig ind imellem til, at det var dig, der forkælede mig og mine huller.

Mens vi drak kaffe, spurgte jeg nysgerrigt til, hvordan hun kunne få orgasme bare ved at have sin mands fingre oppe i fissen. Hun forklarede mig, at der skam skete noget derinde, selvom det ikke så sådan ud udefra. Hendes mand masserede hendes g-punkt op og ned, i stedet for ind og ud, som når man fingerknepper.

Jeg havde godt hørt om kvinders g-punkt, og vidste også, hvor det sad, og hvordan det føltes.

Men min kone har aldrig tændt på at have mine fingre i det hul.

Alligevel var jeg nysgerrig. Hvis jeg kunne give min kone sådanne orgasmer, som den rødhårede kvinde havde fået i aftes, så måtte jeg lære det. Gode orgasmer kan min kone godt lide, og jeg elskede at give hende dem. Desværre var det længe siden sidst.

Den rødhårede kvinde fortalte, at det var hendes mand, der lidt tilfældigt havde stiftet bekendtskab med metoden i forbindelse med, at han havde været på nettet og læse erotiske noveller.

På en hjemmeside, nanna.dk , havde Nanna beskrevet metoden ret udførligt.

Måske kunne jeg friste min kone med g-punkts-massage, sagde jeg. Det har vi aldrig prøvet sammen.

Prøv det, svarede hun, og giv ikke for hurtigt op. Det kræver lidt øvelse, men øvelse gør mester.

Hun fortalte mig, at hun tændte meget på at vise sig frem. Det havde hun gjort gennem længere tid, og hun gjorde det jævnligt. Hun var hele tiden på udkig efter nye steder og nye måder.

Hendes mand vidste det ikke, for det mente hun bestemt ikke, han ville bryde sig om. Det var ham, der insisterede på, at gardinerne skulle være trukket for, og det var af hensyn til ham, at hun havde spillet kysk på stranden i går.

Det var bare heldigt, at gardinerne gjorde dig nysgerrig, og at du fandt vej op på taget. Og hvor er jeg glad for, at jeg også opdagede dig i buskene, for det gjorde mig ekstra liderlig.

Jeg fortalte hende om min nøgenvandring langs fjorden dagen før, og hvor grænseoverskridende og ophidsende jeg havde følt det, især da jeg onanerede mens kvinden på sejlbåden så på.

Nu ophidsede det mig at tænke tilbage på turen, og især at fortælle hende om den.

Det undgik ikke hendes opmærksomhed, og mens hun kiggede på min pik, som havde rejst

sig, sagde hun:

Ja, det ser ud til at have været en god tur. Den ville jeg rigtig gerne have været med på. Så kunne jeg have spillet med.

Jeg foreslog hende, at vi gik turen sammen i dag, men hun fortalte, at de skulle aflevere huset kl. 12, så hun skulle gøre rent og rydde op, og så ville hendes mand komme og hente hende.

Den oplevelse må jeg have til gode, smilede hun, men jeg har en anden idé. Lad os tage en fællesspiller. Du ser ud til at kunne trænge til en, og det er vel kun rimeligt, at det nu er min tur til at kigge på og lege med mig selv imens.

Den var jeg helt med på. Både kigge på og vise mig frem. Det var en win-win situation.

Vi drejede stolene, så vi sad over for hinanden.

Så fik jeg en idé.

Hvad siger du til, at jeg filmer det, så jeg har mulighed for at se det sammen med min kone, hvis jeg tør vise hende det. Det, synes jeg, kunne være fedt, og måske vil hun blive nysgerrig, især hvis du kan få en sprøjteorgasme. Eller skal din mand være med for at det lykkes.

Nej da, det kan jeg godt klare selv. Jeg synes, at det er en fin og fræk idé. Men du har jo allerede fået et forspring, sagde hun med et sigende nik mod min dirrende pik. Så lad mig lige indhente dig, mens du gør klar til optagelse, så vi kan komme i mål sammen.

Så lagde hun benene op over hver sit armlæn på kurvestolen og begyndte at kæle for sig selv.

Jeg løsrev mig, og flyttede glasbordet lidt væk. Mobilen lå allerede på bordet. Det var bare at få den til at balancere på højkant stilling. Det gik nu meget godt. Jeg støttede den ved at sætte den mellem de to tallerkener, og snart havde jeg kurvestolene på skærmen.

SEX I DAG?

Jeg gik lidt i stå.

Den rødhårede kvinde betragtede sit skød, mens hun blidt legede med sine små skamlæber. Hun trak i dem og masserede dem, og så skilte hun dem ad. Det var altså en syn for guder, når de blev foldet til hver sin side.

En lyserød fugtig sommerfugl.

Jeg måtte hellere komme på plads, inden jeg overhalede hende indenom. Forsigtigt tændte jeg på video-optage-knappen og satte mig til rette i min stol.

Vi sad lidt og smilede til hinanden, mens hun forsigtigt nulrede sin klitoris med pegefingeren. Jeg holdt fingrene fra pikken, der stod dirrende op mod min mave.

– Se nu godt efter, sagde hun så.

Det var helt unødvendigt. Mit blik var fastlåst på hendes underliv.

Hun førte to fingre ind i fissen og lagde den anden hånd på maven.

Som den naturligste ting af verden forklarede hun mig, hvad der foregik inde i fissen. Jeg stirrede, og kunne godt se de dirrende bevægelser på hendes håndryg, når hun bevægede fingrene op og ned derinde.

Jeg samlede langemand og ringfinger på min højre hånd og vippede dem op og ned. På min håndryg fremkom nu de samme bevægelser som på hendes. Nå! sådan.

– Nu må du hellere komme i gang med pikken, hvis vi skal følges over målstregen, sagde hun lidt efter.

Jeg greb fat om pikken. Den var så stor, som den nu engang kunne blive og mere end klar.

Vi havde blikket rettet mod hinandens underliv, mens vi spillede på hver vores instrument.

Så hev hun med en pludselig bevægelse hånden væk fra underlivet, og så snart fingrene forlod fissen, sprøjtede det ud af hende og ud over mine underben.

Der gik kun sekunder inden jeg sprøjtede mig selv op ad maven.

Vi sad veltilfredse og nød synet af hinanden et stykke tid. Så rejste den rødhårede kvinde sig, smilede varmt til mig og sagde:

Nu trænger du da til en tur i vandet, og jeg må over og gøre huset rent, sagde hun efter at have sundet sig lidt. Det har været nogle dejlige dage. Hvis du mailer denne her optagelse, så mailer jeg optagelsen fra i går til dig, sammen med et par tip til gode steder, hvor du kan vise sig frem, uden større problemer.

Hun gik over til mig og trak mit hoved ind mod sin våde fisse. Sikke en duft.

Husk at vaske dig om munden, grinede hun, samlede badekåben op i hånden og gik.

Jeg nød synet af hendes vippende balder, mens hun gik hjemad.

Det kunne godt vente lidt med den dukkert ved stranden. Jeg skulle lige nyde duften, hun havde efterladt på mig.

Sådan en fællesspiller var en rigtig fræk ting. Meget frækkere end at spille den af foran computeren. Kvinderne der kunne jo ikke se mig.

Men måske kunne jeg overtale min kone. Det ville være en god opgradering af mit natteonani. Godt nok havde jeg af og til på fornemmelsen, at hun var vågen og betragtede mig i det svage lys, der faldt ind i soveværelset fra gadelygterne, men jeg var ikke sikker.

Og jeg savnede virkelig, at se hende onanere. Det var det, der tændte mig allermest, dengang vi stadig havde gang i vores sexliv. Det og så at barbere hende helt glat, og bagefter slikke hende til orgasme.

Jeg rejste mig og slukkede for videoptagelsen.

Nu var det med at komme til stranden, og bagefter få lukket sommerhuset af og komme hjem til min kone.

Jeg ville gøre endnu et forsøg på at vække hendes lyst til en eller anden form for sex med mig.

Prøv det, havde kvinden med den dejlige lyserøde sommerfuglefisse sagt.

Ja, det ville jeg gøre.

Som planlagt tog jeg mod til mig og gjorde forsøget, da jeg kom hjem. Det kom ikke til at gå, som jeg havde håbet, men helt anderledes, “og det var i grunden ikke så galt”, for at citere en af vores kendte forfattere.

Jeg var meget usikker på, hvordan min kone ville reagere, men jeg bed al skam og frygt i mig og fortalte hende om mine oplevelser i sommerhuset.

Det tog hun overraskende pænt. Hun var fuld af forståelse for, at jeg stadig havde lyst til sex selvom hun ikke havde, og for hende var det ok, at jeg havde luret på ægteparret i udlejningshuset.

Min nøgenspadseretur drøftede vi mere grundigt. Min kone havde klare synspunkter vedrørende blufærdighedskrænkelse, og dem diskuterede vi.

Hun tændte altså ikke, som jeg havde håbet, på mine oplevelser, og hun havde slet ikke lyst til at se videooptagelserne. Dem kunne jeg beholde for mig selv, så kunne jeg jo spille pik til dem en gang imellem.

Men hun kom med et genialt forslag, skulle det vise sig.

Hun foreslog mig at bruge mine oplevelser til at skrive en erotisk novelle i stil med dem, jeg havde fortalt hende, jeg læste på nettet. Så kunne jeg sende den – som værende fiktion – til en af de hjemmesider, jeg benyttede mig af.

Det havde jeg ikke lige set komme, men jeg mærkede i begge hoveder, at det kunne være en forløsende måde at komme videre i mit frustrede sexliv.

Weekenden efter tog vi sammen i sommerhus, og jeg havde min I-pad med.

Hele weekenden gik med at skrive og gå ture på skift.

Vi sad i haven. Det meste af tiden. Jeg skrev og min kone strikkede og læste korrektur.

Ind imellem holdt vi pauser, og så var vi sammen ovre og kigge ind af vinduerne på udlejningshuset.

Vi gik også sammen turen langs fjorden, og denne gang beholdt jeg bukserne på.

Jeg udpegede for min kone de steder, hvor jeg var blevet overrasket af kondiløberen, havde set de tre piger, og hvor jeg havde stået og onaneret for kvinden i båden.

Jeg blev dejlig ophidset af at opleve det igen i erindringen.

Det kunne min kone godt se på mine shorts, men mere kom der ikke ud af det.

Undervejs i vores samtaler og under korrekturlæsningen af min novelle gik det op for min kone, hvor meget jeg savnede vores tidligere så dejlige og frække sexliv. Hun fortalte mig endnu en gang, at hun bare ikke havde lysten og behovet mere, og at hvis vi skulle have sex, blev det udelukkende for min skyld.

Det vidste jeg jo udemærket godt, at jeg ikke kunne tænde på.

Så ville jeg hellere undersøge, om ikke det at skrive, kunne hjælpe mig af med frustrationerne og give mig forløsning.

Det havde jeg en god fornemmelse af, at det kunne. Især fordi min kone accepterede mine fantasier og kunne dele dem med mig.

Og for mig kommer det næsten på højde med at ligge på et tæppe i sommerhusbaghaven og barbere min kone helt glat for bagefter at slikke hende til en dejlig orgasme, eller se hende tilfredsstille sig selv, mens jeg kigger på.

Novellen blev færdig, og jeg var glad og tilfreds, da den blev udgivet på erotikmix.dk

porno med danske piger