Udfordret i at blive vist frem for fremmed mænd

Mit hoved summer hvordan kan jeg overhovedet overveje at få i aften ned på papir…. Hvordan kan jeg forstille mig at jeg kan finde ord der kan rumme de følelser jeg er fuld af – men jeg vil prøve. Så et krus te, en 33 år gammel Glenlivet sammen med Leonard Cohens Suzannah er mit selskab mens jeg forsøger at få styr på virvaret af tanker i mit hoved.

I aften har været i støbeskeen længe, og Du har vist nydt planlægningen – jeg kunne hvis jeg ville – følge med i Din planlægning og det havde været i orden med Dig – men jeg følte at jeg fratog Dig glæden ved at overraske mig – og ja jeg har været nysgerrig…. meget nysgerrig – stoltheden og den drengede glæde i Din stemme var uvisheden og den brændende nysgerrighed værd.

Dit helt store ønske var at få lov til at vise mig frem – og nu skulle det være. Du havde beordret mig til at møde op et bestemt sted iført min røde corsage, sorte selvsiddende strømper, støvler og en lang frakke. At vi skulle mødes på en oplyst p-plads hvor jeg skulle skifte bil var frækt, pirrende og tæt på at få mine safter til at løbe ned af lårene.

SEX I DAG?

Stoltheden i Din stemme da Du bød mig velkommen i Din bil og Dine hænders varme på mit lår tog vejret fra mig – jeg glemmer at trække vejret når Du er i nærheden. Vi kørte afsted til det aftalte mødested og var fremme i god tid – galant som altid åbnede Du bildøren og bad mig stige ud – måske også for at se et glimt af hvad der gemte sig under min frakke. Nu var det regnskabets time – der skulle falde smæk for alle de gange jeg har tilladt mig selv at få orgasme uden at bede Dig om lov – og Dine hænder på mine baller på en våd parkeringsplads en mørk november aften var så tæt på at få mig til at komme, men selv ikke jeg kan få mig selv til at komme mens Du straffer mig – det ville selv for mig være at gå over stregen… Jeg kan mærke den sviende følelse i ballerne mens jeg sidder og skriver… og tro mig jeg smiler en smule selvtilfreds.

Vi satte os ind i bilen igen og Du ville lige tjekke om jeg var våd – det der blide pres på mit lår, der betyder at jeg skal lade Dine fingre komme til, har jeg ikke glemt – hvilket jeg kunne høre Din tilfreds over i Din stemme da Du kommenterede det. Så dukkede den første bil op og Du steg ud, tjekkede at alt var som det skulle være og bad mig stige ud… endnu engang overraskede stoltheden i Din stemme mig for jeg er jo bare mig… mens jeg mærkede din krops styrke bag min ryg kunne jeg mærke fremmede hænder på min bryster lige så snart du havde lynet min frakke op – nu er jeg jo vant til at se mine bryster i spejlet og ja de er store men at høre begær i en mands stemme og stoltheden i Din stemme var ved at slå benene væk under mig – og jeg mærkede ret hurtigt en finger – næ to i min kusse og lige før jeg kom bad Du om en pause – Din stemme i mit øre spurgte blidt om jeg var ok, om jeg nød det og havde jeg ikke vidst hvad det ville give af slag havde jeg fortalt Dig at det simpelthen var for dumt et spørgsmål… Han fik lov til at lege lidt mere og så sendte Du ham væk med besked om at vi kontakter ham … nej det er ikke arrogance det er selvsikkerhed. Mand nr. to dukkede op og denne gang en mand, der nød at tage fat om mine bryster – wauv den følelse går stadig direkte i min kusse – og jeg kom ret hurtigt, hans fingre ramte lige hvor de skulle i min kusse og denne gang gav Du mig lov til at mærke hans pik i mine hænder – at stå lænet op ad Dig med en anden mands fingre i min kusse og hans pik i mine hænder og Din stemme i mit øre hvor Du hvisker at Du håber jeg nyder det…

Der blev sagt pænt farvel og jeg fik lov til lige at hvile benene i bilen inden mand nr. 3 dukkede op – Du fortalte endnu engang hvor stolt Du var over den udvikling jeg har været –og er i – Du er tilfreds med hvor modig jeg er blevet – nu dukker mand nr. 3 op og han er slet ikke så tosset – og det er ret tydeligt at han tænker det samme – og hans pik… endnu engang måtte jeg mærke og kæle for den – uden det blev sagt med ord var vi enige om at det ikke skulle en pik i min kusse hertil aften – nr. 3 formår også at give mig en orgasme med sine fingre – og at mærke orgasmen bølge i mig samtidig med at jeg mærker din varme og styrke i hele min krop og jeg hører Din stemme hviske i mit øre hvor smuk min orgasme er og hvor meget Du nyder lyden af den – var lige ved at få mig til at falde sammen på en våd parkeringsplads. Om Du kunne fornemme at jeg havde fået nok eller jeg fik sagt det må stå hen i det uvisse – men under alle omstændigheder stoppede vi her – og dog for Du skulle lige tjekke at min kusse nu også var så våd og dejlig som det var blevet sagt og Dine fingre i min kusse var lige ved at få mig til at ryge igennem taget – men for at jeg ikke skulle være i tvivl om hvem der bestemmer, hvem der har magten stoppede du og sagde ”ikke flere orgasmer i aften” åh gud hvor var jeg tæt på at blive voldelig…

Du udfordrer mig, Du tvinger mig til at se min lyst og min liderlighed i øjnene og ikke mindst til at acceptere at jeg er en kvinde med et stort behov og en stor lyst. Du giver mig mod til at undersøge den erotiske verden og Du nyder mine fremskridt. Du må til enhver tid gerne vise mig frem og nyde at jeg var Din først og nyde at Du så bag facaden, bag hæmningerne og fandt den ærlige, rigtige kvinde frem.

porno med danske piger