Voldtaget foran kæresten af fremmed mænd (Politi/løgn)

SPAR MANGE PENGE

Mit navn er Gitte. Jeg er en fræk pige, der simpelthen elsker frække udfordringer fra min mand.

Jeg er i et forhold med Kim, der er min kæreste… men jeg er en ”hotwife”, og han er helt med på, han ikke kan have mig for sig selv, hvilket han absolut ikke har noget imod.

En af vores fælles passioner er fotografering. Det er som regel mig, der er modellen, og Kim finder så steder, hvor det er frækt og udfordrende at lave en fotoserie. Billederne lægger vi op forskellige steder på nettet. Jeg tænder helt vildt på tanken om, der kan være nogen, der belurer mig under modelarbejdet.

Kim havde planlagt, vi skulle ud på et af vores små eventyr. Jeg gik i bad, og tog frækt undertøj på; det er en underlig fræk og pirrende fornemmelse, at klæde sig frækt, og så gemme sig under almindeligt tøj.

I bilen fik jeg at vide, turen gik til den gamle flyveplads ved Avnø.

Vi ankom til flyvepladsen, der nu er naturcenter. Der holdt et par biler, men ellers var der stille. Kim bliver altid så febrilsk, når vi skal skyde billeder. Han er lidt som en lille dreng, men det er rigtigt rart, jeg kan mærke, han er på; han glæder sig virkelig. I dag var han ligesom ekstra på. Det var lige før han stammede.

Kim førte an ind i den gamle kontroltårnsbygning. Vi gik først en omgang, hvor vi kikkede lidt. Jeg gik og småblottede mig lidt for Kim, og det havde sin tydelige virkning.

Efter 20 minutter var begge biler væk, og vi var helt alene. Vi gik op i kontroltårnet, hvor jeg fik smidt alt det kedelige almindelige tøj, og jeg kunne rigtigt vise mig frem foran de store panoramavinduer. Jeg lå på knæ og holdt fast i rækværket ved vinduerne, mens jeg skød røven lige i vejret. Kim var henne og flytte strengen på trusserne, så man kunne se min glatbarberede fisse… den skurk kom lige til at røre tappen, så der skød en vellystfornemmelse gennem kroppen. Kort efter konstaterede Kim, man nu kunne se, jeg var våd!

Pludselig hørte jeg Kim sige: ”Hvad er det, du står og laver?”.

Uden vi havde bemærket det, var der kommet en fremmed mand op ad trapperne, og stod med sin mobil i hånden. Der var ingen tvivl om, han havde filmet optrinnet! Jeg er altid anonym på billederne pga. mit arbejde, så det var en rigtig skidt situation.

Kim gik over til fyren, der var et helt hoved højere end Kim. ”Du kan godt slette det der” sagde Kim. Fyren havde en dyb stemme, rar, men ikke i denne situation.

Fyren pakkede telefonen sammen og lagde den med et grin i lommen, og det med en smilende overlegen kommentar: ”Det kan du glemme, kan du!”.

Kim blev helt hysterisk, og greb fat i fyren. Jeg nåede ikke rigtigt at se, hvad der skete, men hørte noget med politi, og pludselig stod fyren med et politi ID kort og Kim lå på gulvet. Fuck noget pis, fyren var politi, og Kim havde åbenbart fået langet ham en, og værre endnu, så var fyren åbenbart Kim overlegen. Hurtigere end jeg ville kunne have fået trusserne af, havde fyren smækket et par håndjern på Kim, så han sad op ad en trappestolpe. Kim så absolut ikke glad ud, men det var egentlig min mindste bekymring, for jeg kæmpede med at få tøj på.

”Pas på” råbte Kim, og lige som jeg vendte mig om, snuppede ham fyren fat i mig. Jeg blev slæbt eller rettere båret hen til rækværket igen, hvor han smækkede et par håndjern omkring gelænderet og til begge mine håndled. Der lå jeg på knæ ligesom før, med hænderne sat fast med håndjern.

”Så i to turtelduer hygger jeg med frække billeder hvá?” sagde fyren. Jeg havde fået mine bukser halvt på, og jeg kunne nu mærke, han begyndte at trække dem af mig. ”Hvad fanden laver du sit svin?” spurgte jeg, mens jeg forsøgte at sparke ud efter ham; det er ikke nemt med bukserne nede om knæene.

”Det er meget simpelt” sagde han, ”jeg kører nu og efterlader jer sådan her, og så kan du finde filmen på nettet i morgen…”.

Jeg kunne høre Kim hvæse som en vild hankat. ”Prøv at tænke dig lidt om” forsøgte jeg, ”det er pisse ulovligt, det du gør…du er politi, du bliver fyret”. Fyren grinede, og begyndte at gå… ”Hvad fanden vil du” råbte jeg efter ham.

”Du skal bare sige, jeg kan tage, hvad jeg vil have, så er jeg snart den, der er gået… efter jeg er kommet” grinede han.

Kim hylede op ”det gør du fandeme ikke”.

”OK” sagde jeg, ”tag for dig, men det er satme ikke i orden”.

Han trak bukserne af mig, trusser og det hele.

Han stod ved siden af mig, da han tog tøjet af. Jeg forsøgte ikke at kikke, men kunne ikke lade være. Da han trak underbukserne af, kikkede jeg helt bevidst væk. Jeg kunne høre Kim kom med et gisp, og så var jeg nødt til at kikke. Der stod ham fyren med en pik på mindst 22 cm. og på tykkelse med min underarm; kæmpestor halvstiv pik!

SEX I DAG?

Smilende satte han sig på gelænderet, jeg var lænket til, og som det mest naturlige i verden, tog han et fast greb i mit lyse lange hår. Han tvang min mund op til den varme pik; den var så stor, jeg kunne fornemme strålevarmen fra den. Jeg måtte åbne munden helt, og man kan ikke påstå, han var blid, da han kørte den indenbords. Det var første gang, jeg havde en pik i munden, der var så stor, jeg ligefrem kunne mærke hans puls helt ned i min kæbe. Den simpelthen dunkede af forventning, og jeg kunne mærke, hvordan den blev større og mere hård.

Pludselig lød en fremmed mandestemme: ”Hvad er det, i laver?”.’

Jeg spyttede pikken ud og forsøgte at sige noget, men det blev til noget: ”Hent hjælp, han voldtagggnnuun…” da han pressede pikken langt ned i halsen på mig.

”Vil du være med?” spurgte kæmpepikken venligt. Jeg ved ikke, hvad Kim tænkte på, men han sagde ingenting.

Hvis aftagning af tøj var en olympisk disciplin, så ville ham den nye fyr vinde guld. Han næsten fløj hen bag mig, hvor jeg mærkede hans fingre ved min fisse… min forræderiske fisse, der var så drivende våd, jeg næsten kunne sejle på den flod, der løb fra den. Her bliver man voldtaget foran ens kæreste, og så er man så våd som aldrig før!

Man tror det ikke muligt, men da jeg kunne mærke hans pik med hullet, var jeg klar over en ting: Hans pik var lige så stor som den andens! Hvor satan kom de fyre fra?

Jeg tabte næsten pusten, og gled ned på gulvet, da han trængte op i mig. Det var en helt vild følelse! Stille og roligt begyndte han at kneppe mig, mens mit hoved blev holdt som i en skruestik af den anden fyr. Jeg blev svimmel, og jeg mistede alt selvkontrol. De jublede højt, da de opdagede, hvordan jeg skød røven bagud, når han pressede sig op i mig; jeg ville have det hele!

Jeg nåede lige at tænke tanken: ”Jeg kan sgu ikke få skedeorgasme” og så kom den rullende. Aldrig før havde jeg mærket, hvordan hele mit underliv vendte vrangen ud på sig selv i kramper omkring den store fede pik, der som et stempel bankede i bund på mig.

De lo højt, og der var ingen tvivl om, de nød det. Jeg var slap som en karklud, men blev holdt fast mellem 2 hårde stive pikke.

Jeg blev nærmest skræmt, da jeg mærkede fyren bag mig pille omkring mit bagerste hul. Hans ene finger begyndte at udvise en interesse, der ikke var lige velkommen med tankerne på, hvor stor hans pik var. Fingeren gled ind, og det gik forbavsende let; hvad fanden er det for fyre, der render rundt med en lille tube glidecreme i lommen… Han fingerkneppede mit røvhul ude af trit med pikken, der gennemhonede min fisse.

Politifyren slap sit tag i mit hoved, og med et ”svup” trak han pikken ud af min mund. Jeg savnede den allerede, inden den var ude, og det værste var næsten, at da den var væk, kunne jeg ikke skjule min stønnen og nydelse for Kim.

”Lad os lægge hende ud på gulvet, så vi begge kan komme til” sagde politifyren.

De løsnede håndjernene, men kun for at lægge dem på igen, hvor jeg var totalt hjælpeløs med hænderne fastlåste på ryggen.

Politifyren lagde sig på ryggen på gulvet. Hans pik pegede lige op i luften. Den anden fyr trak mig hen over, så jeg kunne ride politifyren, mens mine arme var låst bag ryggen. Det gik hurtigt op for mig, det kun var en lille del af deres plan.

Jeg mærkede den store pik glide op. Jeg kunne nu se Kim, der kikkede med. Han smilede lidt til mig, som for at give mig lidt mod!

Jeg blev presset ned over pikken. Det gjorde lidt ondt, og jeg er da ikke bleg for at indrømme, jeg efterhånden var kneppet godt øm.

Politifyren stak sine arme ind under mine, så han hold om mig; pressede mig ned mod sig. Så jeg var fuldstændigt fastholdt. Den anden fyr rullede lige foran mine øjne et kondom på sin store pik. Nu gik det op for mig, de havde til hensigt at tage mig i begge huller på en gang. Jeg blev nærmest panisk, med tanke på, hvor store deres pikke var.

Jeg var hjælpeløs og blev holdt så fast, jeg kun kunne trække vejret, intet andet!

Jeg mærkede den andens pik foran mit lille røvhul, der aldrig havde været udsat for noget lignende. Jeg bed politifyren i skulderen, da den anden forsøgte at trænge ind. Jeg slappede af efter bedste evne, men det hjalp ikke en skid. Det gjorde bare sindssygt ondt, og han kom ikke ind.

”Prøv at trække dig ud af fissen, så bliver der sikkert plads, og så glider du bare på plads, når jeg er kommet op i røven på hende” sagde fyren.

Det sagde nærmest svup, da politifyren trak sig ud. Det gjorde ikke direkte ondt, men for pokker, hvor kunne det mærkes, da pikken gled op i mit lille stramme røvhul. Det strammede helt op i maven, men det var på en eller anden måde bare så frækt. Jeg kikkede op, og nu kunne jeg se, Kim fulgte godt med.

”Jeg er oppe, men hun er godt nok snæver” sagde fyren. ”Så glider far på plads” brummede politifyren, og jeg kunne mærke, hvordan hans pik fandt frem til hullet. Det var en helt ubeskrivelig fornemmelse, da den store pik gled op i min fisse, mens røvhullet var spændt til det yderste.

Stille og roligt begyndte de at kneppe mig. Det gjorde både ondt og sindssygt godt på en gang. De pumpede løs, og jeg kunne bare mærke, hvordan den ene orgasme efter den anden begyndte at rulle. De ramte en rytme, hvor de kørte ude af trit med hinanden, og der eksploderede hele min verden. Jeg kom i en orgasme, hvor jeg bare skreg og hulkede mig igennem… Da jeg lå helt slapt mellem dem, og det mere var gråd end vellyst, der kom ud af min mund, stoppede de. De trak sig begge grinende ud af mine ømme huller, og fyren krængede sit gummi af.

Jeg lå på siden, og bare kikkede over på Kim, der så rigtigt bekymret på mig. Hvor var det synd for ham, han skulle udsættes for dette!

De 2 fyre trak mig op, så jeg lå på knæ mellem dem. De holdt hver med en hånd fast i mit lange lyse får, og beskeden var klar ”Nu sluger du hver en dråbe, og som belønning får i nøglen til håndjernene” sagde politifyren.

Der lå jeg på knæ, holdt fast mellem 2 fyre, der stod og spillede pik foran mit ansigt. ”Åben kæften dit frække tøs” brummede fyren hæst, og jeg kunne mærke, hvordan den varme sperm sprøjtede helt ned i halsen på mig. Han brølede som en tyr, og pressede pikken i bund. Jeg måtte sluge hele ladningen for ikke at blive kvalt, og i samme sekund han trak sig ud, mærkede jeg næste bølge var på vej. Det var en helt utrolig stor udløsning, og jeg måtte synke over et par gange. Han nød virkelig at kikke ned på mit ansigt, mens jeg suttede det store dunkende pikhoved helt rent for safter.

Da de slap taget i mit hår, faldt jeg bare omkuld på gulvet. Jeg var bare så færdig!

De begyndte grinende at tage deres tøj på. ”Hvad med os” spurgte jeg. Men de grinede bare.

Politifyren gik over til Kim. Han bukkede sig ned og løsnede Kims håndjern. ”Har du husket det hele?” spurgte politifyren den anden. ”Ja, det står nede på trappen” svarede den anden.

Politifyren gik ned af trappen, og kom op med en gaveæske, hvor der var 2 flasker rødvin og en flaske champagne.

Grinende gav de æsken til Kim, der stod og grinede sammen med dem, mens de kikkede på mig. ”Hun kan jo skylle de salte dråber ned med champagnen nu, hvis hun har lyst… og håndjernene, dem beholder du bare Kim, for det her var sgu bedre, end du havde lovet” sagde politifyren.

Det gik op for mig, jeg var blevet taget… taget af fremmede fyre, men ikke som hotwife, men som en fræk og naiv tør, der har en kreativ og endnu frækkere fyr.

Da Kim og jeg sad i bilen, og jeg bare ikke kunne sidde roligt på sædet, for mine huller var kneppet så ømme, jeg bare ville have en badering at sidde på, hviskede jeg blidt i Kims øre: ”Tak, og du kan tro, du skal få en oplevelse senere, du heller aldrig vil glemme”.

porno med danske piger