Jeg er blottet foran den muskuløse sorte mand

Jeg står blottet foran den muskuløse, sorte mand, mens hans blik glider op og ned af min nøgne skikkelse. Han vurderer mine bryster, min røv og min fisse, hvad slags knald jeg mon vil byde på, og om han overhovedet gider bruge energi på at kneppe mig. Jeg skælver lidt af ophidselse og nervøsitet. Det er ydmygende at være til bedømmelse som en ko på et dyrskue. Samtidig håber jeg brændende, at den sorte mand vil synes om det, han ser, få lyst til at bestige mig og fylde mig ud, som kun han kan!

Negeren grynter, på en gang begærlig og samtidig lidt hårdt og foragteligt. Til slut giver han mig et anerkendende klask bagi, så ballerne dirrer.
Det svier og varmer, jeg udstøder et hvin, halvt i protest, halvt i vellyst… hvem har nogensinde kunnet forstå, hvad der foregår i os kvinder? Men den sorte mand har demonstreret, hvem der bestemmer her.
Og det er ikke mig.
Jeg nyder i smug synet af hans stærke, unge krop. Hans fløjlssorte hud. Musklerne. De hvide tænder. Men først og fremmes tiltrækkes mit blik af den store, sorte slambert af en kæp, der dingler mellem hans lår.
Jeg har aldrig set så stor et parringsorgan på en mand. Den skræmmer og fascinerer på en gang!
Min skede kildrer og bliver fugtig ved tanken om størrelsen på negerens kæmpemæssige lem og samtidig er mit underliv lidt forskrækket ved tanken om at det om lidt skal penetreres af så voldsomt et værktøj.
Og hvad røvhullet angår, skriger det nærmest af frygt ved tanken om at kunne blive spiddet af sådan en lanse!
Negerens store, sorte lem hænger lidt faretruende ud i rummet. Det er halvstift, men endnu ikke rejst i sin fulde størrelse.
Negeren er glatbarberet forneden, hvilket får den sorte frankfurter til at se om muligt større og frækkere ud. Jeg nyder synet af årerne, der løber i overfladen på skaftet, beundrer det mørkerøde pikhoved, der stikker ud af det kraftige, sorte rør.
Den sorte mand følger mit blik. Han lægger grinende hænderne på sine sorte kugler og kæler selvbevidst for den kæmpestore ynglekæp.

Lige fra han for en halv time siden tog min hånd og førte mig op på sit værelse, var jeg klar over, at jeg ganske enkelt var nødt til at sprede ben for denne sorte hingst og hans redskab.
Der var ingen andre tanker i mit hoved end, at han ganske enkelt skulle tage mig og bruge mig, jeg var simpelthen nødt til at mærke det lange, tykke skaft indeni mig… og det skulle være nu og her!
Den sorte mand og jeg har ikke talt meget, siden vi mødtes til receptionen nede på første sal for en time siden. Han gik bare hen til mig i baren, trak mig ud på dansegulvet og så var jeg solgt.

Åh! Sikket mandfolk!
Hans stærke, sportstrænede krop, hans hvide tænder og frække smil, hans flotte, sorte fløjlshud og hans maskuline duft!
Den flotte sorte mand lagde hænderne om mig og trykkede mig tæt ind til sig, jeg fornemmede hans varme, hans styrke, men også hans enorme, stive stang mod mit underliv, der vuggede i bolletakt til musikken.
Mine ben blev som gelé, da han greb med stærke hænder om mine baller og pressede mig ind mod sin enorme erektion. Selv gennem fire lag stof kunne jeg tydeligt mærke den.
Jeg var ved at protestere over hans frækhed: – Næh, hør nu, unge mand… men lyden forsvandt og blev til en klump i halsen.
Han grinede selvsikkert til mig, vidste udmærket, at jeg allerede var fortabt.
Kun to danse senere tog han mig ved hånden og førte mig op på sit værelse.
Med et par målrettede bevægelser lynede han min dyre selskabskjole ned i ryggen, strøg stropperne væk fra skuldrene og lod kjolen falde til jorden. Brystholderen fulgte sekundet efter.
Til slut trak han med øvede hænder trusserne af mig. Lydigt lod jeg ham gøre det hele.
En våd og duftende plet foran på mine trusser afslørede, hvordan det stod til med mig, hvor håbløst liderlig jeg allerede var.
Han så igen på mig med et kritisk blik: – Du må gerne beholde dine strømper og dine stiletter på! sagde han. Det får dig til at se mere luderagtig ud!
Jeg var igen ved at protestere. Luder, næh hør nu!

Men jeg opgav protesten, for hvad var jeg, når det kom til stykket? En halvgammel, gift overklassekone, der stod med bar røv og blottede patter og som en skamløs tæve bød sin fisse til for en sort tyr. Alt for nem at komme i kassen med. Bare et glimt af en sort sixpack og færten af en sort alfa-han, så var jeg solgt som en anden teenagepiger. Så billig var jeg bag min dyre facade.
Den sorte nev mig let i den ene balle, grinede småsadistisk af min hjælpeløshed.
– Hvad hedder du? fik jeg omsider stammet.

– Patrick! sagde han nærmest ligegyldigt, som om det intet betød. Jeg var her ikke for at han skulle tale med mig, jeg var her, for at han skulle kneppe mig. Navne var lige meget, han skulle bare bruge min fisse og stille sin lyst på mig. Ingen grund til omsvøb.
Patrick trak selv sin skjorte og sine bukser af i et snuptag, sparkede sko og sokker af og smed det på gulvet.
Jeg var helt åndeløs over synet af hans flotte krop, men helt hypnotisk blev mit blik tiltrukket af den enorme bule i hans underbukser. Grinende viste han den frem, satte tommelfingrene under elastikken og begyndte drillende at trække dem ned.
Med en vældig svuppende bevægelse sprang den halvstive, sorte stang ud af sit fængsel, vippede faretruende og frækt med det mørkerøde pikhoved op og ned. Det var, som om den grinede af mig: Vent du bare, lille ven, vent du bare, så skal du få at mærke, hvad jeg kan!
Nu står jeg her, helt fortabt.

SEX I DAG?

Negeren nyder den magt, han har over mig, lægger selvbevidst hånden på skaftet og ler hånligt til mig: – Sådan én har du vist aldrig set før, lille ven. Den kan ham din fine mand med villaen og BMW ‘en nok ikke præstere…
Jeg ryster på hovedet. Her kunne Carsten ikke være med.
– Nej vel? Han vipper igen lidt med skaftet og fortsætter: – Men nu skal du få at mærke, hvad en rigtig negertamp kan gøre for en kvinde…
Den sorte mand går hen mod mig, griber mig om ballerne og kysser mig brutalt. Her er tydeligvis tale om en mand, der er vant til at få det med kvinder, som han vil. Hans krævende tunge er overalt i min mund og kvæler ethvert tilløb til protest.
Det flintehårde pik gnubber sig mod mit underliv, jeg rækker hånden ned, er ganske enkelt nødt til at mærke det enorme skaft med mine fingre. Jeg griber om det, det er hårdt og spændt som en stålfjeder, pulserer og dunker som et vildt dyr.
Patrick tvinger mig ned på knæ, så jeg er i øjenhøjde med hans enøjede legetøj. Tøvende, men stadig fascineret, begynder jeg at lade tungen glide op ad det lange, sorte skaft.

Så går jeg længere ind, slikker hans mellemkød, tager hans sorte, glatbarberede kugler blidt i munden en efter en, lader så igen min lille tunge glide kælent op af hans lange, sorte stiverik, indtil jeg tag hans enorme, svulmende pikhoved i munden.
Det er større end noget mandligt værktøj, jeg før har haft, så jeg må gabe helt op. Jeg kigger op på ham, han ser ned og grynter tilfreds.
Jeg prøver at sluge så meget at ibenholtsstangen som muligt, men kan ikke rumme andet end det enorme pikhoved.
Patrick lægger hovedet tilbage i nydelse og griner. Han griber om mit hår og styrer med et fast greb, mens han mundknepper mig hårdt og lidt brutalt.
Efter at have brugt min mund nogle minutter skifter han stil, rejser mig op og vælter mig om i den bløde dobbeltseng. Sengebunden fjedrer og sender mig op i luften igen, jeg bumper op som et forspil til de op- og nedture, den sorte mand vil give mig lige om lidt, tænker jeg frydefuldt.
Patrick sætter sig på knæ ved fodenden, trækker mig ned mod sig og smider mine spredte ben ud over sengekanten, et på hver side af ham.
Jeg kigger ned på ham, ser det sorte hoved med de tætte, sorte krøller og får øjenkontakt med ham hen over min glatbarberede mis.
Den sortkrøllede hovedbund dykker ned over min fisse, der mærker en stor, våd tunge skille kønslæberne og kæle for min åbning.
Det er et frækt syn med det sorte hoved mellem mine lår, kontrasten mellem elfenben og ibenholt…
”Ebony and ivory / go together well” som Paul McCartney sang.
Mmmhh..åh ja..

Patrick er en guddommelig fisseslikker, der lige præcis ved, hvordan en kvinde skal have det. Jeg læner mig tilbage på puden, lukker øjnene og bider mig i tommelfingeren af nydelse, nu, da jeg ikke længere kan lade munden fylde af den sorte mands bløde pikhoved.
– Åh ja, du skønne sorte mand, sådan, jaaaaaaaaa…
En målbevidst finger presser sig ind i mit forbudte bageste hul, jeg snerper sammen!
– Åh nej, ikke det, du må ikke…
Den hårde, sorte langfinger vrikker lidt og tænder for en ny følelse af lyst.
– Åhhh ja, også det, du må gerne, din frække fyr… jeg vil også gerne åbnes bagi… af dig…

I flere minutter slikker min sorte elsker med sin lange, følsomme tung mig ind i kvinders himmerige, samtidig med at han på frækkeste vis stimulerer min bageste åbning, indtil han med et grynt beslutter sig: Nu vil negeren have noget hvid kvindefisse!
Og jeg længes efter at blive penetreret af den store, stive negerpik!
Kussen kildrer i fræk forventning.
Med sine stærke arme skubber Patrick mig længere op i sengen og anbringer sine sorte knæ mellem mine spredte, hvide lår, mens han lægger mig til rette, som han vil have mig. Han anbringer strategisk en pude under min fyldige numse, så min fisse er hævet fra sengebunden og let at støde til bunds i.
Patricks sorte ibenholtsstav glinser af mit mundvand, fra da jeg suttede på den…
Samtidig glinser min lyse hud på venusbjerget af hans spyt fra da han slikkede mig før.
Min åbning glinser også af mine egne safter fra skeden, der er ved at flyde over.
– Skal du have negerpik, din lidelige gamle overklassemokke? Skal du mærke en rigtig sort mand oppe i dig? håner han mig.
Det står mig klart, at negeren har gjort det mange gange før. Den pæne pige i mig protesterer over at jeg bare er en i en række af mange kvinder, hvide, sorte og gule, unge og gamle, den sorte tyr har lagt ned og brugt, som det passede ham.
Måske endda flere kvinder ad gangen i flere hudfarver, som han har lokket op i dobbeltsengen, kvinder, som har skreget og hvinet, mens han har ordnet dem efter tur, uendelig potent som han er..

Ja, jeg er kun en af mange, som denne mand har lagt ned. Men jeg er ligeglad, min krop længes bare efter at blive taget, brugt, udnyttet, hårdt og hidsigt af denne brunstige urmand, der på sin side kun har en tanke i hovedet, nemlig at lade sin lange sorte kæp sprede mine kønslæber, åbne mig støde til bunds for at kneppe, hore, pule, bolle, knalde mig og til sidst pumpe en kæmpeladning varm sæd langt op i min fisse.
– Skal du have pik, spurgte jeg? Negeren hæver stemmen og ser utålmodig på mig.
– Ja, hvisker jeg skælvende.
– Det hedder Ja tak! siger negeren brysk.
– Ja tak, giv min din store, stive negerpik, nu, din frække dreng! råber jeg og utålmodigt griber jeg om hans pik for at føre den ind i den ventende våde grotte.
Åh, hvor skønt at mærke hans fløjlsbløde hud omkring den flintehårde stang. Jeg kigger ned og nyder det frække syn af hans sorte hingstepik, der nu lægger sig mod åbningen af mit venusbjerg. Vi nyder begge det liderlige syn, da min hånd anbringer det mørkerøde pikhoved imod mine kønslæber.
Et øjeblik ligger vi stille, jeg har trukket knæene helt op til ørerne omtrent for at åbne mig helt og tage stødet fra den enorme, sorte rambuk.
Han sender mig et frækt og liderligt grin, da han strammer ballemusklerne og begynder at trænge op i mig, en smule hånlig over min viljesløshed.
Jeg ser ned og nyder at se kontrasten mellem min lyse hud og hans glinsende sorte stang.
Det store røde agern skubber på og mine kønslæber åbner sig mere end villigt for ham.
Tomme for tomme glider han op i mig, hans enorme, sorte manddom spiler mine kvindelige dele ud, som de aldrig er blevet det før.
Det går ikke let, min skedemuskulatur er på arbejde for at kunne rumme dette enormt store kønsorgan. En let smerte og en stor nydelse blander sig med hinanden.

Jeg gisper efter luft. Negeren griner lumsk. Han nyder at sætte mig i den tilstand.
Jeg kan ikke lade være med at udstøde små klynkelyde i en blanding af fryd og smerte og er næsten grædefærdig af taknemlighed, da han omsider har fået hele sit lange skaft helt i bund.
Vi ser på hinanden og griner begge vellystigt. Nu har vi fået, hvad vi ville. Negeren har fået hvid overklassefisse og jeg er ved at få en stor, sort negerpik!
Den liderlige, sorte buk begynder at støde rambukken frem og tilbage, jeg nyder hans bevægelser med underlivet og følger ham, så godt jeg kan.
Først langsomme, dybe stød, der vækker helt nye og hidtil ukendte fornemmelser i mig.
Jeg stønner i liderlighed, har totalt mistet kontrollen. Væk er den dydige overklassefrue, her ligger kun en liderlig og lysten tæve, totalt hæmningsløs og åben for min sorte urmands pumpestang.
Han må gøre med mig hvad han vil, så længe han bliver inden i mig, hele min krop er bare en stor, lysten kvindefisse, der bare skal have en mand med en stor pik til at fylde mig ud og kneppe mig til jeg skriger min lyst ud mod universet.
Min sorte hingst har lagt mine ben med strømperne og stiletterne op på sine skuldre for rigtigt at kunne arbejde med mig.

Ubarmhjertigt pløjer den enorme sorte jernstang sig vej op i mig, Patrick pumper i en hård og fast rytme. Igen og igen bearbejdes alle nervetråde i mit underliv, jeg koncentrerer mig for at åbne mig så meget som muligt, så han kan komme til.
Min nydelse stiger til nye højder, hver gang hans stive pæl fylder mig og spidsen dunker mod min livmoderhals.
Langsom kommer orgasmen rullende, min kvindekrop er fyldt af vild lyst og liderlighed som aldrig før, det spænder og kilder alle vegne, indtil en enorm bølge af lyst skyller ind over mig, det sitrer og ryster og skælver, jeg begynder at klynke og hyle, det vokser til et enormt skrig af fryd, alting skælver på mig, mens negerpikken stadig hamrer løs i mit underliv.

Ja, ja, giv mig din negerpik! Hårdere! Hårdere! Hurtigere! Hurtigere!! hvisker jeg i min sorte elskers øre.
– Jeg skal give dig pik, skal jeg! hvisker han til gengæld, åndeløs af koncentreret kneppearbejde.
– Jeg kommer, jeg kommer, jeg kommer… Åhh… jeg kommer… nu, nu, nu, stønner jeg, samtidig med at jeg mærke negerens kæmpelem pumpe enorme mængder varm sæd op i mit lystne underliv.
– Åh, Patrick, skriger jeg, sekundet inden det hele går på mig, jeg skriger, eksploderer som en nytårsraket på himlen, opløses i tusinde små stjerner, som drysser ned igen og samles i min krop, der ligger skælvende, mæt og tilfredsstillet i dobbeltsengen…

– – – – – –

Jeg slår øjnene op og ser ind i ansigtet på min mand, Carsten.
Det er onsdag og jeg er ikke på hotel, men ligger i min egen dobbeltseng, hvor jeg for øvrigt har været hele aftenen, siden manden og jeg gik i seng. Tidligt og sammen, for det var som sagt onsdag.
– Hvor var du dejlig flot, min elskede, stønner han forpustet: – Du var helt fantastisk at elske med. Hvor var du flot, da du kom…
– Ja, det var skønt, siger jeg glad, men desorienteret. Hvor er jeg egentlig? – Jeg er ikke helt landet endnu, siger jeg forvirret, men skynder mig at tilføje: – Du gjorde det godt for mig, min egen…
Min lidt tykke og halvskaldede, men meget dejlige og kærlige mand Carsten ser på mig. Han har et lidt forundret udtryk i ansigtet.
Efter et stykke tid siger han: – Du var godt nok langt væk… som i en anden verden… du råbte og skreg helt vildt…
– Jooo, svarer jeg usikkert. Hvad foregår der? Hvad er det?
– Hmmm, mumler Carsten tøvende, og så kommer det: – HVEM FANDEN ER PATRICK?!

porno med danske piger