Vores første møde – fra dating.dk til sex!

SPAR MANGE PENGE

Det er vores første date, vi mødes på dating.dk og du har indvilget i at komme hjem til mig. Det er sgu ikke nemt at gå her og vente, stadig over 20 minutter til, spændingen er ikke til at holde ud, men så sker der noget.

Du ringer på min dør og jeg åbner, smiler stort over at se dig, du er jo mere dejlig end jeg havde forestillet mig. Du går med ind i stuen, hvor jeg har dækket op med ost og rødvin, vi snakker og ryger og hygger helt vildt. jeg lægger min hånd på dit lår, for lige at lodde stemningen og den er god nok, det har du ikke noget imod.
jeg kigger på dine kønne øjne og vi nærmer os hinanden, det banker helt vildt i mit bryst, lige før vi begynder at kysse. min hånd kæler for din nakke og det er sgu lige før at du begynder at spinde. jeg begynder at få pladsmangel i mine bukser, da din hånd lægger sig på mit lår og søger ned mellem mine ben.

Jeg kysser dig grådigt, mens min hånd glider hen over din mave og op mod dine dejlige bryster, jeg kæler for dem uden på tøjet, du vrider dig og nyder det , kan jeg se. du kommer med et lille gisp, da din hånd lægger sig oven på min nu meget stive pik og jeg stønner af velvære, jeg var ikke sikker på at det ville ske, men havde jo håbet det på trods af at det var første date. Min hånd søger ind under din bluse, jeg kan mærke din varme hud og din brystvorte igennem stoffet på din BH, jeg nulrer dine brystvorte og du stønner dybt nede fra maven af velvære.

Vi rejser osse begge, jeg vender dig om så du står med ryggen til, mens jeg knapper din bluse op og tager din nederdel af, det er helt vildt, du har sgu ingen trusser på, jeg var sgu lige ved at komme i mine bukser.
jeg kupler mine hænder om dine bryster uden på din BH, de er meget lækre, du lægger nakken tilbage, mens jeg kysser din hals og skuldre og øre. dine hænder søger om mod mine bukser og kæmper med min livrem, jeg griner lidt og åbner mine bukser for dig, det går lidt hurtigere.

SEX I DAG?

Jeg åbner din BH og mærker nu de skønneste bryster falde ud i mine hænder, jeg leger med dem, mens din ene hånd kæler for mine spændte nosser og pik. Nu kan jeg ikke mere, jeg trækker dig med ind til sengen og vælter dig omkuld, mens jeg tager mit sidste tøj af.

jJg trækker i dig så din dejlige røv kommer ud på kanten af sengen.
begynder at kysse dine ankler og arbejder mig op til dit venusbjerg. kigger på dig, du ligger med lukkede øjne og bider i dine knoer, jeg smiler, det er lækkert at se hvor meget du nyder det.
jeg lægger mig ovenpå dig, så min stive pik, ligger på din klit, mens jeg kysser dig grådigt på munden og ælter dit ene bryst med hånden, jeg kysser din hals på vej ned mod dine indtagende bryster, det virker som om vorterne rækker ud mod mig og ja, jeg skal nok tage mig af dem nu. jeg kysser og slikker overalt på dine skønne bryster, mens du vrider dig under mig og prøver på t få fat i min pik, men jeg holder den lige uden for din rækkevidde.
jeg kysser dig nu på toppen af din nu drivvåde fisse og slikker lidt på ydersiden af dine skamlæber, det drypper simpelthen ud af dig, du forsøger at styre mit hoved og tunge hen mod din klit og revne, men jeg undviger og begynder igen at kysse fra dit knæ og op efter. nu kan jeg heller ikke vente mere, jeg vil smage dig, min tunge nærmer sig din glinsende fisse og stikker den ind i dig og smager på dig, nu vil jeg aldrig drikke vin mere. min tunge finder din klit og der går et stød igennem dig, du hvisker at du osse vil smage mig. ok jeg vender mig om og du suger min pik ind i din mund, mens jeg slikker som besat på din klit og drikker af dine skønne safter, stikker jeg en finger op i dig og fingerknepper dig, du slikker mit skaft og mine nosser og jeg har mest af alt lyst til bare at sende hele ladningen ned i halsen på dig nu.
men det går ikke.
jeg lader nu 2 fingre glide op i din varme villige og våde fisse, fedter dem begge rigtigt godt ind, for at stikke dem ind i din mund, så du osse kan smage, hvad jeg smager og nyder så meget, du slikker dem helt rene og ryster lidt.
jeg fingerknepper dig igen med begge lidt endnu.
så lader jeg den ene finger trænge op i røven på dig og lader min hånd kneppe dig hårdt og hurtigt og så kommer du som et vandfald, du ryster og klynker helt vildt, hvor er det lækkert at se.
nu vil jeg osse have, jeg vender dig om og støder min stive spændte pik op i din fisse, hårdt, hurtigt og helt i bund hold kæft hvor er der skønt og varmt, står stille et øjeblik og nyder det, mens jeg kæler for dine bryster.
nu begynder jeg at pumpe hurtigere og hurtigere, mens jeg bruger en finger til at kneppe dig i røven, det er vildt lækkert at kunne mærke min pik gnide mod min finger igennem den tynde væg.
jeg trækker mig tilbage, og trænger forsigtig op i røven på dig, har lyst til at komme der, nu knepper jeg dig hårdere og hårdere, mens jeg har 2 fingre oppe i din fisse og du har den ene hånd mod din klit, du skriger at jeg skal komme nu, at jeg skal sprøjte dybt op i dig at jeg skal fylde dig og så bliver det for meget for mig, kan ikke længere holde mig tilbage. tømmer mine safter langt oppe i dig, mens du vrider som om du prøver på at stikke af, fylder jeg dig med min varme sperm. jeg kan næsten ikke stoppe, jeg pumper og sprøjter helt vildt, mens orgasmen ruller ind over mig så jeg næsten ikke kan stå på benene.
jeg falder sammen ovenpå dig og vi ligger nu tæt og helt stille, mens vi prøver på at trække vejret og få blodtrykket ned i et leje, hvor vi kan se noget igen.

Da vi begge er blevet rolige, trækker jeg dig med ud i badet. Vi vasker hinanden og nyder det varme vand og den bløde sæbe, som villige hænder fordeler over alt på vores kroppe, mens vi kysser hinanden, så intenst at man skulle tro det var den eneste måde, vi kunne trække vejret på.

vi kommer ud fra badet, du lægger dig på ryggen på sengen.
jeg sætter mig på dit skød, kysser dig grådigt på munden, UHM du dufter så dejligt efter badet, jeg kysser dine skuldre, dine hænder griber ud efter mín pik, jeg ber dig om at lade være og bare ligge og nyde det og du lystrer sgu *SS*.
jeg glider lidt længere ned, mit pikhoved ligger på din klit, men jeg kysser og slikker dine skønne bryster og både dine brystvorter og min pik vokser. du stønner dejligt under min behandling, mens du støder dit skød op mod min nu meget stive pik, så den trykker hårdt mod din voksende klit. jeg fortsætter lidt med at lege med dine bryster, indtil jeg langsomt glider længere ned, for til sidst at lade min tunge lege med klitten, UHMM det smager skønt, men kan blive bedre, tænker jeg.
jeg tager din højre hånd og placerer den på dit venstre bryst, så du kan lege med det og tager din venstre hånd ned til dit varme hungrende skød, der går et stød igennem dig, da dine fingre rammer din følsomme klit.
jeg rejser mig og siger hyg dig lidt selv et øjeblik, men du er helt væk i nydelse, så du hører ingenting.
jeg går ud i køkkenet og roder lidt rundt, mens jeg gør ting og sager *GF*
da jeg kommer tilbage, har du 2 fingre oppe i din varme våde og meget villige fisse, men din tommelfinger gnider din klit og du nulrer og kæler for dine bryster med den anden hånd.
jeg kan se at det er lige før du kommer.
jeg fjerner dine hænder, sætter mig overskrævs på dig, så dine arme er låst indtil kroppen. jeg læner mig frem og kysser dig dybt og længe, mens jeg mumler at du ikke skal åbne øjnene og bare ligge helt stille, du klynker et stille ja.
jeg kysser og slikker dine stive brystvorter på vej ned mod dit hede skød.
jeg stikker tungen ind i din sjaskvåde fisse og smager på dig igen, en lille orgasme ryster din krop, men det er for tidligt.
jeg tager den skål jeg har taget med fra køkkenet og hælder forsigtigt den varme honning ud over din skønne krop, da det rammer din klit, kommer du så hårdt at du næsten kaster mig af.
jeg begynder at slikke dig ren, først dine bryster, det tager dejlig lang tid. derefter din mave, jeg venter til hele maven er ren, før jeg suger din navle tom.
jeg kigger ned på dig, nyder synet af honningen der langsomt glider ned mellem dine skamlæber mod dit anus.
jeg vender mig om, så mine glatte nosser er ud for din mund, mens jeg begynder at slikke din dejlige fisse ren, uhmm smagen af honning og dine varme safter er en skøn blanding. din tunge leger ivrigt med mine nosser og roden af mit skaft. jeg spreder dine ben så meget som de kan, så jeg kan slikke dig ren omkring dit nu glinsende anus, det lykkes dig at få en hånd fri og du får fat i min meget stive pik og tager den i munden.
nu er du helt ren, jeg lægger mig på ryggen, du tager skålen og hælder resten af honningen ud over min pik og nosser, sætter dig på mit hoved, mens du slikker mig ren (jeg må have været meget nasset, for du er længe om det *SF*)
jeg stikker et par fingre op i din fisse og tommelfingeren op i anus og fingerknepper dig, mens jeg suger på din stive klit.
nu kan vi ikke vente længere, du rykker frem og lader min pik glide op i anus på dig og begynder at ride mig, mens du stikker en finger op i mit anus for at presse på mit G-punkt.

Uerfarne danske Nadia i sin første sexfilmjeg kan mærke at jeg er ved at komme, jeg ber dig om at vende dig om så jeg kan se på dit ansigt, mens jeg kommer, det gør du uden at slippe taget på noget som helst. jeg kan se på dig at du osse er ved at komme, jeg griber fat i dit højre bryst, mens jeg med højre hånd stikker 2 fingre op i din varme fisse, åhh hvor er det skønt, jeg kan mærke min pik igennem den tynde væg, nu kommer du så hårdt at du er ved at falde af, du tager hårdt fat i mine nosser, mens du rider mig så hurtigt og hårdt at det næsten gør ondt.

jeg tager fat om dit ansigt og trækker dig ned mod mit, og kysser dig hårdt og inderligt, men jeg sprøjter min varme sperm langt oppe i dit anus og nyder vores fælles orgasme, rystelserne, de elektriske stød, den intense varme fra vores kroppe, duften af vores blandede safter. Der går sikkert ikke længe før vi falder i søvn i denne stilling.

porno med danske piger