Hotel

SPAR MANGE PENGE

Kunne simpel. ikke lade værer med lige at smage på den. hold kæft den var lækker. og sikke det rykke i den. så det blev ikke så meget til massage af resten af kroppen…

SEX I DAG?

Er. stadigvæk i den 7 himmel. fik en aftale på scor.dk. med en på 52, der ville ha noget massage. vi skrev lidt frem og tilbage. han boede på hotel i nyborg. jeg skulle ankomme kl 23,30 så ville han ligge nøgen på sengen. med tørklæde om øjene..

Det eneste jeg fik at vide hvor han boede var. gå rundt om bygningen. om til værelsene, når du ser et rødt håndklæde og gule kondi sko. stå på terassen er det der, døren stod åben. går ind og der på sengen ligger han nøgen. kun med tørklæde på. den mest dejlige krop slank solbrandt. og en dejlig lækker pik. finder olien frem. og begynder på det ene lår. der går ikke lang tid. så ligger han med nok 22 cm. fin stiv pik. kunne simpel. ikke lade værer med lige at smage på den. hold kæft den var lækker. og sikke det rykke i den. så det blev ikke så meget til massage af resten af kroppen. kom oilen på hænderne. så den dejlige pik. kunne blive smurt ind. så skiftevis slikke og gav den massage. på et tidspunkt. spurgte han om jeg vil kneppes… uha mon jeg kan ta den. jo hvis du er stille og rolig. så la os prøve. den var jo godt fedtet ind i oile..han lå på ryggen. og jeg sad med stille op på ham. ned over pikken og den kom ind… dejlig følelse. og sidde der og ride ham. efter et stykke tid. ville han ha jeg skulle ned på ryggen. og med bene op på hans skulder.og så blev jeg ellers kneppet igennem. en dejlig følelse… hvor vil du ha spermen. spurgte han… tak i munden sagde jeg. okay. går lige ud og vasker pikken. så kom han ind igen. troede han havde taget tørklædet af. men nej. det havde han stadigvæk på. så lagde han sig ned på ryggen i sengen. sad mellem hans ben. og så slikke og suttet den dejlige pik. og pludselig kunne han ikke holde det tilbage. og så pumpe spermen ellers ud i min mund. det hele tog 1,5 time. og i den tid så han mig overhovedet ikke. men takke mange gange for jeg ville komme til ham.

Jeg smutte lige så stille ud af terasse døren igen. med et smil om munden. men skriver han igen en dag. er jeg helt sikker klar igen.

porno med danske piger