Vort møde del.1

SPAR MANGE PENGE

Du vidste, at jeg ville få frit syn ned i din kavalergang, medens dit lange mørke hår dannede slør omkring din ene bryst. Du blev stående sådan i næsten uartig lang tid…

Det var blevet lørdag sidst på eftermiddagen. Jeg sad og ventede på caféen, hvor vi havde aftalt at mødes. Du havde bestemt, hvilken café vi skulle mødes på, og du var noget insisterende på, at det ville du bestemme. Jeg var egentlig noget i tvivl, om du ville møde op, for aftalen var efterhånden en gammel aftale, og jeg havde ikke fået nogen respons på mine mails eller beskeder de sidste to dag.

Vi havde aftalt at mødes kl. 17.00, men der kom ingen. Jeg havde taget chancen og bestilt hotelværelse, men forudså, at der kom jeg vist til at tilbringe natten for mig selv. Noget skuffet kaldte jeg på en tjener for at bestille, men hun havde ikke tid. ”Jeg kalder lige på en anden” svarede hun. For øvrigt en smuk pige i slutningen af 20’erne. Hun havde en stram skjorte på, der aftegnede et par dejlige bryster på bedste vis. De øverste knapper stod åben, så man lige anede en skøn kavalergang. En kort nederdel og vil jeg tro selvsiddende strømper fuldendte et smukt syn. Det undrede mig lidt, at hun ikke havde tid, for det så da ellers ikke ud til, at hun havde særlig travlt, men det bed jeg ikke sådan videre mærke i. Nød vel egentlig bare synet af den smukke kvinde.

Det varede nogen tid, så så jeg, at hun stod og talte med en af sine medtjenere. Hun stod med ansigtet skjult oppe i baren, men jeg kunne se, at tøjet var standard her i caféen. Hende hun talte med udfyldte ikke skjorten mindre. Et bar fantastisk smukke bryster fyldte skjorten helt ud. På det venstre bryst hang hendes lange mørke hår ned over, det gav et underligt ryk i mig, da jeg opdagede det.

SEX I DAG?

Tjeneren, jeg havde kaldt på pegede hen imod mig, i det samme trådte den anden tjener ud fra baren. Det underlige ryk, blev til et sug i min mave. Der stod du. Du begyndte at gå hen imod mig med dit charmerende og uskyldige udtryk i ansigtet. Tankerne for gennem mit hoved, du burde da ikke arbejde her. Du havde et helt andet job.

Du standsede ved mit bord: ”Hvad ønsker herren?” Jeg kunne ikke få et ord frem, mine øjne var skiftevis på din dejlige krop og i dit frække blik. Du stod helt stille og ventede blot på min bestilling. Jeg ved ikke hvor længe det varede inden jeg fik mig taget sammen, men på dit blik og det smørrede smil om munden, varede det et stykke tid. Jeg kunne slet ikke få blikket fra dig og ned på menukortet, så jeg bestilte stjerneskud uden at vide om det egentlig var med i menukortet.

Du trådte et skridt nærmere og jeg duftede din sensuelle parfume. Det var garanteret ikke nogen tilfældighed, at du netop havde taget den på i dag. ”Ønsker herren noget at drikke til?” nærmest hviskede du, i det du meget diskret lod din tunge fugte dine læber. Jeg var ved at sprænges ind i. Min længsel efter dig steg, men jeg fik da fremstammet, at jeg gerne ville have en danskvand med citrus.

I det samme bøjede du dig frem og tog mit vinglas som stod på bordet, sammen med menukortet. Du vidste, at jeg derved ville få frit syn ned i din kavalergang, medens dit lange mørke hår dannede slør omkring din ene bryst. Du blev stående sådan i næsten uartig lang tid, og samtidig hvisker du næsten uhørligt. ”Er der måske andet, herren ønsker?” Langt om længe begynder jeg at få styr på mig selv. ”Jeg ønsker det bliver serveret trusseløst,” hviskede jeg tilbage ”og du skal bevise, at det bliver serveret sådan.” Du rejste dig op og med et kast med hovedet, lod du mig forstå, at du havde forstået bestillingen.

Du vendte dig om og gik hen mod baren. Jeg kunne ikke få blikket væk fra din dejlige velformede røv. Jeg var helt opslugt af dig. Da du var nået op i baren forsvandt du ud i køkkenet. Der gik en rum tid, inden du dukkede op igen. Du kom med drikkevarerne. Dine dejlige kinder rødmede en smule. Dine læber var fugtige og du kom hen imod mig med lidt åben mund. Da du nåede hen til mig, hviskede du: ”Var det med citrus smag, herren ønskede sin danskvand?” Jeg forstod dine frække hentydninger og svarede: ”Ja, hver ting til sin tid.” Du lod dine hænder glide op ad din nederdel for at signalere, at den ikke stødte på noget inden under nederdelen. ”Du må gerne mærke efter,” sagde du med et forførende blik i dine øjne, ”men først når jeg kommer med dit stjerneskud.”

Du var noget fræk. Egentlig havde vi aftalt, at det var mig, der skulle være den bestemmende, men lige nu kørte du rundt med mig helt efter din plan. Jeg kaldte på den anden kvindelige tjener. ”Jeg er bestemt ikke tilfreds med den betjening, jeg får,” sagde jeg i en skarp tone. ”Ja, jeg er godt klar over, at det ikke er den bedste service, men bær lige lidt over med hende, det er hendes første arbejdsdag her i caféen.” Jeg fik ikke svaret på det, og i det samme kom du ind med min mad. Du stillede dig meget tæt på mig og i det du satte tallerkenen på bordet, hviskede du. ”Så er det nu.” Jeg lod diskret min hånd glide op under din nederdel og den mødte ingen modstand, jeg lod min finger glide hen over dine glatbarberede skamlæber, og du sukkede ganske svagt. ”Jeg har fri, når du har spist din mad.” I det samme var du væk.

Aldrig har jeg spist stjerneskud med så stiv en pik. Jeg havde meget svært ved at koncentrere mig om at få spist. Men det smagt rigtig godt og langt om længe fik jeg også styr på bulen i mine bukser, så jeg fik fat på dig igen og ville gerne bede om en regning. Du bar servicen ud, og kom med regningen. Der stod: ”På husets regning, men det kommer til at koste dig fra nu af J” De andre i caféen må have bemærket vores flirt, men jeg var ligeglad. Det eneste, der nu betød noget, var dig. ”Du bliver bare siddende i fem minutter, så mødes vi udenfor.”

Jeg gjorde som jeg havde fået besked på. Fem laaaaange minutter. Så rejste jeg mig, og udenfor stod nu. Du havde en frakke på, men jeg var overbevist om, at du inden under havde det samme på som før. Du kunne se på mig, at jeg havde rigtig mange spørgsmål. Men du kom hen i mod mig med dit lækre smil om munden. ”Forklaring følger, men fra nu af, er jeg din.” sagde du, idet vore læber mødtes i et vidunderligt kys.

porno med danske piger