Vort møde del.4

SPAR MANGE PENGE

Du rejste dig op med det ene ben på spabadets kant med røven vendt mod mig. Dine to fingre kørte i en rasende fart ud og ind af din liderlige fisse. ”Knep mig, knep mig,”…

Lagde mig indtil dig og hviskede, ”, du er smukkere end nogensinde før. Jeg elsker at elske med dig. Men nu er det tid til et bad i spaen. Bagefter mmmmmm??????????”

Jeg løftede dig op og bar dig hen i sengen, selv gik jeg ud på badeværelset og åbnede for vandet til spabadet. Du kunne høre, hvordan spaen fyldtes med vand og du lå og glædede dig til det afslappende bad, hvor boblerne skulle løsne de sidste spændte muskler i din krop.

Jeg kom ind til dig, lagde mig ned ved siden af dig. Der ville gå lidt tid, inden spaen var klar. Lagde mig tæt op af din krop, hvorved vi kunne mærke hinandens åndedræt. Mærkede, hvordan vi fandt hinandens rytme, og jeg lod min fingre massere dit smukke ansigt. Kunne mærke hvordan spændtheden i dit ansigt forsvandt og jeg nød virkelig bare at ligge her ved siden af dig og nyde dig som kvinde. Strøg med mine fingerspidser ned over din krop, begyndte det at kilde, masserede jeg det bort med mine håndflader. Du lå der bare og nød mine berøringer.

Spaen var ved at være klar, vi gik hånd i hånd ud på badeværelset og jeg steg op først og sagde, at du skulle komme op også og sætte dig med ryggen til mig. Der stod to glas med kold hvidvin i og en lille skål med frugtstykker på kanten af spaen.

Tog det ene glas og rakte det om foran dig med ordene: ”Velkommen til mit univers.” Du lagde hovedet ned mod min venstre skulder. ”Tak, hvor er jeg glad for at være her.” Vi tog et slurk af det kølige vin og jeg tændte for spaen. Den masserede vore nøgne kroppe, og afspændtheden bredte sig helt ind i det inderste af os. Jeg lod min hånd glide gennem dit mørke hår og begyndte stille at massere hovedbunden. ”Nu skal du fortælle mig, hvad i alverden, du lavede på caféen?” Du begyndte at smile ved tanken. ”Ja, det kunne du tænke dig at vide,” sagde du med din sensuelle stemme. ”Ja, jeg er født nysgerrig,” sagde jeg, idet jeg kyssede dig på siden af halsen.

SEX I DAG?

”Jeg tænkte, at nu havde vores forhold, helt og aldeles været på dine præmisser. Du havde bestemt, hvornår og hvor vi skulle mødes. Nu ville jeg tage styringen. Så jeg havde aftalt med min veninde, som ejer caféen, at jeg skulle være tjener der for en dag. Du hilste jo også på hende.” Du smilede for dig selv. ”Og du kunne da vist også godt lide synet af hende,” sagde du i en drillende tone. ”Indrømmet, synet af en smuk kvinde, gør noget ved mig,” svarede jeg. ”Men du er nu det dejligste og skønneste, jeg har set i lang tid.”

Jeg tog et stort jordbær fra frugtskålen og førte den mod dine læber, lod det blot berøre dine læber. Du prøvede at gribe det, men du fik ikke bare sådan lige lov. Dine læber kyssede det, mens du lod dit hoved falde ned på min arm. Min pik begyndte at reagere på det smukke syn, jeg så. Dit smukke ansigt, der lå på min arm, dine læber der kyssede det smukke røde jordbær, dine øjne, der udstrålede kvindeligheden og afslappetheden i din krop og dit smukke mørke hår, der omkransede det hele. Dine fantastisk smukke bryster, der lå der indbydende og med strittende vorter. Dine smukke ben som lå oppe i overfladen af vandet og modtog den skønneste massage fra den boblende spa. Du fik lov at tage jordbærret, du lod det stille blive suget ind i din mund.

Jeg var betaget af dig, betaget af din kvindelighed, af din krop, af din seksualitet. Du lå med hovedet på min arm, og hver en muskel i din krop slap sit tag, mens jeg begyndte at massere din hals, ned over dit bryst, lod min hånd glide mellem dine bryster, den cirklede op af dit højere bryst, indtil den nåede toppen. Nev let i din brystvorte, cirklede ned over brystet igen, og gav dit venstre bryst samme tur. Det var ren afslapning.

Mærkede din hånd glide op af mit højre inderlår, indtil den nåede min pik. Du greb forsigtigt om den, mens den voksede i dine hænder. Du masserede den forsigtigt, nulrede mine nosser og jeg skød røven lidt frem, så du kunne komme til at massere mig på mellemkødet. Det var vildt liderligt og jeg begyndte at stønne ganske svagt.

Fandt ned mellem dine ben og ramte din klit, din krop sank endnu længere ind i afslappetheden og vi mærkede bare samhørigheden i mellem os. Jeg var total overgivet til nydelsen af dine berøringer og din krop, så jeg knap registrerede, at du vendte dig om, og vore læber mødtes i et langt og lidenskabeligt kys. Vore tunger legede tagfat, og du havde sat dig op på alle fire, mens du stadig masserede min pik. Jeg var ved at sprænges indvendig. Du tog et jordbær halvt ind i din mund afleverede det til mig i et skønt kys. Jeg bed det over og afleverede halvdelen tilbage til dig.

Du satte dig op på kanten af boblebadet og begyndte at lege med dig. Det var et fantastisk syn. Dine hænder, der masserede dine smukke bryster, mens du holdt mig helt fast med dit blik. Jeg satte mig overfor dig og begyndte også at massere min pik. Du fandt din klit og liderligheden lyste ud af dine smukke øjne, idet du lod to fingre glide op i din elskovsgrotte. Jeg måtte slippe min pik for ikke at komme i en vild orgasme.

Du slikkede dig om munden, rejste dig op med det ene ben på spabadets kant med røven vendt mod mig. Dine to fingre kørte i en rasende fart ud og ind af din liderlige fisse. ”Knep mig, knep mig,” hviskede du næsten uhørligt. Jeg rejste mig. Lod min pik glide ned mellem dine balder, masserede let dit bagerste hul. Du havde stadig dine fingre i din fisse, og jeg kunne mærke på dig, at det varede ikke længe før du ville eksplodere i en vidunderlig orgasme. Du ænsede næsten ikke min pik, som nu ramte dine fingre. Jeg rev din hånd ud og erstattede den med min stive pik, der kun længtes efter at kneppe dig, til du skreg din orgasme ud.

Du var så våd, så det var ingen sag at støde pikken helt i bund. Jeg kneppede dig dybt, og du begyndte at finde rytmen sammen med mig, idet du jamrende i liderlighed næsten skreg det ud: ”ååååååååhhhh jaaaa knep mig hårdere, knep mig med din liderlige stive pik. Jaaaaaaa, jeg kommer, jeg kommer. Knep mig. Lad din sperm komme langt op i mig. Mmmmmmmmmmmmmmmm:” Jeg mærkede din fisse stramme sammen om min pik og fik min hånd om til dine skamlæber og mærkede, hvor blodfyldte de var. Tog noget af din fissesaft og smurte det ud på din stramme stjerne. Satte en finger imod og mærkede, hvordan din ringmuskel gav efter, for i samme øjeblik at presse sig sammen om min finger, så det næsten gjorde ondt. For i det samme kom du i en mega orgasme og min pik sprøjtede i det samme sin sperm langt op i din liderlige fisse.

Vi var totalt færdige, da vi igen gled ned i det boblende vand. Denne gang i hver sin ende, hvor vi fangede hinandens blikke. Vel tilfredse og med et glimt i øjet, der sagde: ”Det er ikke sidste gang!”

Efter nogen tid rejste vi os, tørrede hinandens kroppe, og lagde os ind på sengen. Her lå vi bare i hinandens arme, mens vi aftalte, hvad der skulle ske næste gang. ”Glæder mig allerede.”

Faldt i søvn i hinandens arme. Næste morgen vågnede vi begge med en underlig fornemmelse i kroppen. Vidste begge, at der stadig var noget uforløst, som bare måtte forløses.

porno med danske piger