Vort møde del.3

SPAR MANGE PENGE

Gik hen på sofaen og satte mig. Du ville følge efter, men fik besked på at blive liggende. ”Rør lidt ved dig selv” befalede jeg. ”Lad mig se dig onanere med dildoen…

Vi var bestemt ikke færdige, liderligheden tog nærmest blot til i styrke. Min stive pik lå imellem dine skamlæber. ”Knep mig!” hviskede du ind i mit øre. ”Jeg vil mærke din stive pik langt oppe i min våde fisse.” ”Knep mig, så jeg ikke kan navnet på mig selv.” Jeg rejste mig op på knæene og lod min pik massere din klit, du ville gribe om den, men fik straks at vide, at du bare skulle beholde din arme over hovedet. Jeg masserede dine skamlæber og klit, så du næsten var ved at komme igen. ”mmmmmmmmm knep mig nu!” nærmest skreg du. Jeg løftede dine ben op, spredte dem ud til siden, mens jeg kærtegnede dine inderlår. Du var et fantastisk smukt syn, som du lå der med hænderne over hovedet, hvorved dine skønne bryster strammedes endnu mere om, end de var i forvejen. Jeg placerede mit pikhoved lige i åbningen af din fisse. ”Vil du gerne have pik?” spurgte jeg i en drillende tone. ”Jaaaa, giv mig den nu, knep mig med din stive pik.”

Jeg pressede imod og gled let ind i din velsmurte elskovs hule. Ååååååhhh ja, hvor var det skønt endelig at mærke, hvordan du villigt tog i mod. Dinne fissemuskler masserede og omsluttede min pik på en vidunderlig måde. Kørte stille frem og tilbage. Tog omkring dine hofter og øgede farten en smule, men ikke mere end at jeg var i kontrol. Pressede dine ben op mod dine skuldre, så jeg nemmere kunne ramme dit g-punkt med min pik.

Kunne tydelig høre og mærke på dig, når det lykkedes mig at ramme. Dine øjne veg fra mit blik og blev fjerne, og du stønnede hver gang jeg ramte. ”Mere, mere, mere…… knep mig hårdere.” sukkede du. Men det var heldigvis alene mig, der bestemte tempoet her. Lod min finger massere din klit i mens, og pludselig kunne du ikke holde din liderlighed tilbage. Hele dit underliv spændtes i en skøn orgasme. ”åååååmmmmmmmmmmmm,” kunne næsten mærke din liderlighed. Kastede mig ned over dig, mens min pik stod helt stille inden i dig. Ville bare nyde øjeblikket sammen med dig.

SEX I DAG?

Endnu havde du ikke fået lov at røre min pik, kun lige ganske kort henne i stolen. Jeg trak mig ud af dig og rejste mig. Gik hen på sofaen og satte mig. Du ville følge efter, men fik besked på at blive liggende. ”Rør lidt ved dig selv” befalede jeg. ”Lad mig se dig onanere med dildoen som ligger lige ved siden af dig.” Du greb den, kørte den ind mellem dine skamlæber. Det var et vildt frækt syn. Nød bare dig, nød din kvindelighed, din seksualitet, og nød at måtte få lov at dele det med dig. Pludselig forsvandt dildoen op i din liderlige fisse, og det var tydeligt, at her var det en øvet hånd, der var i arbejde. Du skulle ikke bruge lang tid, inden en ny orgasme var på vej.

”STOP” sagde jeg meget bydende. Kom herhen. Du rejste dig, men fik besked på at stille dig på alle fire og kravle hen til mig. Du kom kravlende mens vore blikke holdt hinanden fast. Dit hår omkransede dit smukke ansigt, mens jeg lige nøjagtig kunne se dine svajende bryster. Det var utrolig frækt at se dig komme hen imod mig, som en lydig tjener. ”Hvad ønsker herren” nærmest spandt du ud, da du var nået hen til mig. ”Sut min stive pik, men rør den ikke med dine hænder,” svarede jeg.

Du lagde dine hænder på mine lår, mens du med din tunge fangede mit pikhoved. Den reagerede straks på dit kæleri. Du lod din tunge kredse lige omkring kransen inden dine læber lukkede sig om den. Begyndte at mundkneppe mig. Slap den igen og slikkede mig fra roden og op til kransen, mens du så mig dybt i øjnene. Du kunne se på mig, hvor meget jeg nød din behandling. Mine øjne udstrålede et begær og en liderlighed, du sjældent havde set.

Jeg nød virkelig at se dit smukke ansigt og dine frække øjne, mens du mundkneppede mig hurtigere og hårdere, end jeg nogen sinde havde oplevet det før.

Måtte stoppe dig, for ville ikke have lov at komme dybt i dit indre. Så jeg bad dig ride min pik. Du vendte røven til mig, greb om min pik, og lod din fisse favne den. Først roterede du med din fisse bare med pikhovedet indenfor, men med et satte du dig, så den røg helt i bund. Jeg nød at se din velformede røv ride mig. Kunne mærke, hvordan dine fissemuskler lukke sig om min pik. Det var som om du var i stand til at suge den ind i dig. Mine nosser begyndte at stramme sig sammen samtidig med, at du begyndte at stønne højere og højere. Jeg stoppede dig igen og bad dig om at vende dig rundt. Ville se dig dybt i øjnene når jeg kom. Du sank med et dybt ååååååååååååå jaaaaaaaa ned over min pik.

Vore øjne mødtes, mens vi stønnede højere og højere, vore sukke blandede sig med hinanden. Dine fissesafter løb ned, så jeg kunne mærke dem på mine lår, jeg begyndte at støde med på dit ridt. Vore blikke lyste mod hinanden og så skete det. Din orgasme blandede sig med min. Du kastede dit hoved tilbage og skreg det ud. Jeg kunne heller ikke holde noget tilbage og i det du sank ned over min pik, mødte jeg dig i det jeg stødte op i dig med et brøl. Vort jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lød ud i rummet. Det sortnede for mine øjne, mens du kastede dig ind til mig.

Jeg greb dig og vi sad/lå i hinandens arme. Min pik gled stille ud af din fisse, mens dine safter stille silede ned ad mine lår. Jeg løftede dig op, lagde dig på sofaen. Lagde mig indtil dig og hviskede, ”, du er smukkere end nogensinde før. Jeg elsker at elske med dig. Men nu er det tid til et bad i spaen. Bagefter mmmmmm??????????”

porno med danske piger