Ding Dong – hurtig sex!!!

SPAR MANGE PENGE

hurtig sex nuJa det er din ringklokke der ringede, og du gik ud for at åbne, jeg stod der, og du sagde kom ind, men jeg er lige igang med noget.

Du rendte ud i køkkenet, hvor du åbenbart var ved at lave noget oppe under et skab, din dejlige numse stak frækt frem.

Jeg tog på dig, lod hænderne glide op under blusen, og tog på dine skønne bryster, med den ene hånd åbnede jeg dine bukser og sagde du trænger vist til at få noget op i dig, jeg trak dine bukser ned, og tog min stive pik frem, og jog den i bund i din lidt våde fisse.

SEX I DAG?

Jeg kneppede dig rigtig hårdt mens du stod ind over bordet, og stønnede, jeg trak mig ud og sagde at du skulle sutte pikken til jeg kom i munden på dig, du vendte dig og begyndte at sutte mens din hånd arbejdede på din klitoris. Vi kom i en vild stor orgasme og du skreg da spermen sprøjtede ind i munden på dig.

Jeg sagde kom med ind i stuen og rid min pik som aldrig før, du sagde ja men jeg skal lige være færdig. Jeg tog og bar dig ind i sofaen, lagde dig og slikkede din fisse ind til du bad om at ride min pik hårdt.

Du satte dig op og red, jeg kunne mærke din dejlige fisse stramme om min pik, og nød dit vilde ridt, du kom og satte tempoet op, og kort tid efter kom jeg i lange seje sprøjt langt op i dig.

Dejligt med et hurtig knald 🙂

porno med danske piger