Du ligger nu helt hjælpeløs bundet på sengen

SPAR MANGE PENGE

Celina i bondageDu ligger iført kun flot blonde-undertøj på sengen, efter en god middag og en flaske rødvin. Stemningen er sexet og luften er tyk af det, så spændingen over hvad der skal ske nu er næsten ikke til at holde ud…Der er stearinlys hele vejen omkring sengen som giver et flot genskind på din faste og spændte krop. Jeg binder et silkeblødt tørklæde for dine øjne og lader dig ligge lidt i spænding. Jeg begynder at rasle med noget som lyder som metal, men du ved ikke hvad det er før jeg giver dig håndjernene omkring håndledene og fastgør dem til senge stolperne….og du nyder det.

Du ligger nu helt hjælpeløs på sengen, bare ventende på hvad næste skridt bliver. Jeg tager langsomt din bh af, så der er frit udsyn til dine store og runde bryster. Dine brystvorter er begyndt at blive stivere og hårdere. Jeg kører mine fingre blidt over dine læber og du napper lidt efter dem for at ta’ fingeren i munden. Jeg kører dem videre blidt ned over dine bryster og brystvorter, som hurtigt bliver endnu stivere. De kærtegner blidt dine brystvorter, hvorefter jeg begynder at slikke dem og derefter bide blidt i dem hvilket giver et lille suk i dig.

Jeg kører nu fingrene længere ned over din krop indtil de kommer til kanten på dine trusser, som jeg langsomt hiver ned over dine hofter. Jeg kysser dig lige over din mis og hiver trusserne ned over knæene og helt af, så din lidt våde og stramme mis og din klitoris er helt afsløret. Min tunge kredser nu langsomt og pirrende omkring din mis og klitoris og du be’r mig om at slikke dig længe og grundigt. Jeg adlyder, og både tunge og fingre leger nu med din klitoris og din mis. Imens jeg slikker og leger med din klitoris, kører jeg en finger op i din mis, som igen får dig til at gi’ et suk fra dig. Jeg leger videre og kører hele tiden fingeren hurtigere og hurtigere op i din stramme mis. Hele dit understel vrider sig i takt med min finger imens jeg slikker din klitoris og du stønner svagt. Jeg kører nu en finger mere op og du stønner lidt højere igen, i takt med at jeg sætter tempoet op….

SEX I DAG?

Jeg fjerner nu tunge og fingre fra dig og finder en lille skål frem fra under sengen med isterninger i….det ved du selvfølgelig ikke før en isterning begynder at dryppe på dine bryster og du giver et gisp fra dig. Jeg lader den dryppe lidt længere, hvorefter jeg sænker den og lader den køre hele vejen fra dine læber ned over din krop til dine andre læber, og du stønner og be’r om mere. Jeg kører den langsomt rundt om din klitoris og mis hvorefter jeg igen begynder at slikke dem.

Jeg spreder nu dine ben lidt mere, blottende din flotte barberede og våde mis. Jeg ta’r fat i min hårde og stive pik og fører den langsomt ind i din stramme fisse som får dig til at gi’ et støn fra dig. Pikken kører langsomt ind og ud, først kun pikhovedet, men efterhånden længere og længere ind til den endelig er helt i bund. Du stønner nu højt og i takt med at pikken bevæger sig hurtigere og hårdere helt i bund i din våde og stramme fisse. Jeg løfter dine ben op så jeg nærmest sidder ned imens jeg penetrerer din dejlige fisse, hvilket gi’r mine hænder mulighed for at massere dine bryster imens og klemme dem en smule. Alt imens pikken stadig kører hurtigt og hårdt i bund, masserer jeg dine spændstige bryster og brystvorter, og du kan næsten ikke holde ud ikke at kunne deltage med dine hænder….men det er bare ærgerligt. Jeg begynder at nive i dine brystvorter imens jeg boller dig for hårdt i fissen, og begynder at bide blidt i dem. Du stønner højt og hele din krop vrider sig i ekstase imens jeg forkæler næsten hele din krop.

Jeg vender dig derefter rundt på alle fire klar til Doggy Style, stadig med dine hænder lænket til stolperne og tørklæde for øjnene. Jeg ta’r dig nu bagfra, hårdt og helt i bund. Dine bryster svinger i takt med din krop hver gang jeg støder og du stønner højere og højere. Jeg kører på i samme tempo mindst fem minutter imens jeg klasker dig let og blidt på balderne. Efter de fem minutter hvor du næsten ikke kan klare mere uden at komme i ekstase, løsner jeg håndjernene og lægger mig på ryggen og be’r dig om at sætte dig på min hårdt pumpende og stive pik. Du begynder at ride mig fuldstændig som du vil, op og ned, frem og tilbage, hårdt og hurtigt….alt imens jeg klemmer og masserer dine spændstige bryster og niver dine brystvorter.

Efter et stykke tid er vi begge på toppen af hvad vi kan klare, og kommer synkront. Hele din krop dirrer imens du kan mærke spermen strømme ud oppe i dit underliv. Orgasmen varer længe, hvorefter vi lægger os ned og nyder hinandens kærtegn.

porno med danske piger