En privilegeret mand del.8

SPAR MANGE PENGE

Til trods for der var rigeligt plads i huset, valgte jeg at tage på hotel og overnatte der, om natten vågnede jeg midt i en drøm hvor min kone deltog i et kæmpe gangbang. Min pik lå stiv og hård op ad min mave, jeg var simpelthen nødt til at spille den af før jeg kunne sove igen.

Mandag morgen, jeg tænkte med taknemmelighed på mine forældre og specielt min far, der da jeg var ganske ung formanede mig at passe på mine værdier. Sørg altid for din kone, sørg for du kan se dig selv i øjnene med god samvittighed, og sørg så for at placere dine værdier i særeje. Da mine forældre døde var alt jeg arvede betinget af særeje, og det er blevet holdt der siden, hus, biler og virksomhed. Virksomheden havde jeg som tidligere nævnt solgt, men pengene fra handlen er for størstedelen placeret i en fond og resten er særeje.

Om formiddagen var jeg ved den lokale ejendomsmægler, jeg bad ham se hvad udvalg der var af ejerlejligheder, heldet var med mig og inden jeg gik derfra, havde jeg givet tilsagn om køb af en herskabslejlighed på 140 kvm med udsigt over Øresund. Herefter var jeg i banken, jeg fik min rådgiver til at oprette en fast overførsel til min kones konto, beløbet burde dække så hun kunne klare sig hvis hun tænkte sig lidt om.

Da disse praktiske ting var overstået, tog jeg tilbage til huset, gik ind og blev mødt af min kone der startede med et forsøg på at undskylde sig, jeg afviste hende og fortalte om overvågningsvideoerne som jeg havde set. Hun satte sig nu med hænderne for ansigtet og hulkede mens jeg fortalte at hun var nødt til at fraflytte huset så snart handlen med ejerlejligheden var gået igennem. Indtil ville jeg bo i sommerhuset og hun skulle altså ikke vente jeg dukkede op lige pludselig. Vi gik på borger.dk og fik styr på skilsmissen, jeg fortalte hende at hun hver måned ville modtage et beløb at leve for, ud over det ville der ikke være noget at komme efter.

SEX I DAG?

Hun hulkede, hvad skal jeg sige til mine veninder og naboerne, hvad vil de tænke. Du kan jo sige du har været i træning med at kneppe udenom siden du startede på tennis, og du nu har nået et niveau hvor du kan klare dig på højt plan. Selvom hun lignede et såret dyr da jeg forlod hende, er jeg sikker på hun nok snart skal rejse sig igen.
Om eftermiddagen havde jeg det møde min advokat havde indkaldt mig til, det trak ud så vi gik på restaurant og fik en god middag som afslutning. Da jeg lå på hotellet om aftenen kom der en sms, det var Jytte der skrev at de nu var tilbage i huset, de glædede sig begge til jeg kom tilbage, er du nu sikker på du gerne vil have os til at holde ferie i dit hus spurgte hun. Selvfølgelig ellers havde jeg ikke tilbudt det. Men jeg har 3 ugers ferie skrev hun, helt ok, i kan blive så længe i har lyst.

Lidt tidligere kom der en brummede lyd fra kælderen under poolen, jeg gik derned men rummet hvor lyden kom fra var låst og lyden forvandt igen skrev hun. Det er nok bare solcelleinverteren, den brummer ind imellem kortvarigt. Okay, hvorfor er den låst inde spurgte hun. Den er i en lille mellemgang der fører til et større rum hvor jeg har noget mere privat opbevaret, det kan jeg vise dig en gang ved lejlighed hvis du er nysgerrig. Det bliver jeg da nu skrev hun efterfulgt af en grinende smiley.

Hygger i jeg ellers spurgte jeg. Ja det gør vi da, Sofie plasker i poolen og jeg sidder i saunaen med et glas rødvin lige nu skrev hun tilbage i en mms, billedet viste en smilende Jytte hvor man kunne se det øverste af brysterne, billedet stoppede lige før brystvorterne blev synlige. Længere ned skrev jeg tilbage, med en smiley med tungen ud af munden. Din frækkert skrev hun tilbage, jeg sidder jo helt nøgen. Og? Skrev jeg. Der gik et stykke tid, så kom en mms hvor der godt nok ikke var ansigt, til gengæld var der et par store bryster med stive brystvorter en lidt buttet krop med brede hofter, og man kunne ane hår striben over fissen som dog var næsten helt skjult af lårene. Skal jeg ikke have noget tilbage? Spurgte hun. Jeg slog dynen til side og strakte armen så meget jeg kunne og tog et billede, jeg betragtede det et øjeblik, min pik var halvstiv og lå op ad maven og brystkassen var også med, det må være godt nok tænkte jeg og sendte det afsted. Der gik et lille stykke tid så kom der svar tilbage. Mmmmm det må der vist ses lidt nærmere på ved lejlighed. Jeg gav hende ret.

Er du barberet forneden, det er lidt svært at se på billedet, spurgte jeg selvom jeg godt vidste det, jeg håbede på et bedre billede. Delvis var svaret der kom tilbage, men ikke noget billede. Jeg tog mod til mig, hvad med et billede. Ikke nu skrev Jytte tilbage, Sofie er lige kommet og har bedt mig smøre fugtighedscreme på hendes ryg, hun synes hendes hud er blevet lidt tør af al den badning og hun kan ikke selv nå derom. Jeg forestillede mig hvordan det så ud, Jytte der stod nøgen og gned fugtighedscreme på den lige så nøgne Sofies ryg, pikken rejste sig ved tanken, og stod nu stiv og hård med et hoved der var fugtigt af presperm.

Jeg tog et billede og begyndte at spille pik mens jeg i tankerne så mor og datter nøgne sammen, og tænkte om det kun var i min syge fantasi der skete mere end blot smøre creme på ryggen. Da jeg var ved at komme, tog jeg igen telefonen, slap pikken og tog endnu et par billeder mens pikken sendte de første stråler sperm ud. Jeg så på billederne, man kunne tydeligt se spermen rende ned af pikken, et billede var speciel godt syntes jeg, her sås spermen i en stråle op mod brystkassen. Uden yderligere betænkning sendte jeg to billeder til Jytte, og ventede spændt på reaktionen.

WOW! Hvad har mor og dig gang i? Det var en sms fra et andet nummer, Jytte var gået på toilettet netop som jeg sendte mine billeder afsted og hendes telefon havde ligget på bordet lige ved siden af Sofie. Det kan jeg fortælle dig om en gang skrev jeg tilbage. Efter nogle minutter svarede Jytte med et nærbillede af hendes fisse, hun havde spredt skamlæberne med et par fingre, hendes klitoris var stor og svulmede, den lignede en helt lille minipik, de indre skamlæber hang indbydende og fugten i fissen var ikke til at overse. Skal jeg sove i nat, er jeg vist nødt til at gøre noget ved den skrev hun.

Jeg havde mere end almindeligt svært med at vente til jeg var tilbage i huset.
Det var blevet tirsdag, jeg tog atter til ejendomsmægler der havde lovet at have papirerne klar, jeg læste det hele igennem, overtagelse af lejligheden d.1. september, godt og vel et par måneder. Jeg skrev under på købsaftalen, jeg smed aftalen af hos min advokat og bad han sørge for at skrive skøde og ordne så tinglysning blev lavet i min kones navn.
Over middag var jeg færdig med mine ærinder og jeg satte kursen mod Vestjylland, nu kunne det næsten kun gå for langsomt.

porno med danske piger