Hotelværelset, en udfordring fra min Herre

SPAR MANGE PENGE

Pludselig bankede det på døren. Hjertet for op i halsen på mig. Jeg stod jo temmelig udsat og blottet. Herren åbnede døren og der var nogen der kom ind. De var meget stille…

Jeg havde fået en opgave af min Herre. Noget han sagde ville være en udfordring. Jeg skulle klæde mig pænt på. Det sædvanlige, pænt men tilstrækkeligt udfordrende. Han ved godt at jeg bliver smålummer af bare at tage et frækt sæt tøj på, en lille kjole eller noget, og så bevæge mig ud i offentligheden. Denne gang var ikke anderledes. Så jeg havde taget en lille sort kjole på, ganske nedringet, lige til at trække ned under mine store bryster hvis det skulle blive aktuelt. Dertil nylonstrømper og ingen trusser.

Jeg skulle tage toget til en anden by, finde det hotel Herren havde udpeget, og gå direkte op til det værelse hvor han havde lovet at han ville vente på mig. Det var et større hotel i et højhus. Jeg må indrømme at jeg var noget nervøs, for dels var jeg rimelig ny til alt dette Herre/slavinde-noget, Herren var min første Herre nogensinde, og vi havde kun set hinanden få gange, dels ved man jo aldrig hvad en Herre kan finde på af frække, ydmygende ting. Så jeg var nervøs, men meget meget spændt. Faktisk så spændt at jeg kunne mærke det dunke i missen allerede da jeg var på vej op i elevatoren til 10. sal. Ingen tvivl om at jeg var våd allerede.

SEX I DAG?

Jeg stillede mig foran døren til hotelværelset og sendte som instrueret Herren en besked om at jeg var ankommet. Ikke mange øjeblikke efter kom svaret. Instrukserne lød på at jeg skulle lukke øjnene, blotte mine bryster og trække kjolen op, så der var frit udsyn for dem der evt. ville komme forbi. Der gik laaang tid. Hele tiden var der lyde rundt omkring mig, døre der åbnede sig, på andre etager..? Det føltes som om jeg stod derude i en evighed, inden Herren endelig lukkede døren op og trak mig ind på hotelværelset med et fast greb i mit lange hår. I virkeligheden gik der nok ikke mange minutter.

Jeg havde stadig øjnene lukket da jeg mærkede bindet blive placeret foran mine øjne. Men jeg skulle heller ikke se, sagde Herren. Jeg skulle bare gøre hvad der blev sagt. Og føle. Mine hænder blev bundet bag ryggen på mig, og jeg blev ført gennem rummet, og endte ved hvad jeg går ud fra var vinduet. Jeg kunne i hvert fald mærke at mine bryster rørte ved koldt glas da vi stoppede. Herren lod mig stå der. Hvor meget kunne man se udefra? Vi var godt nok højt oppe, men jeg stod lige foran vinduet med blottede bryster og mis. Bag mig kunne jeg høre Herren bevæge sig rundt, og hans telefon der bippede. Jeg ventede stadig. Jeg var begyndt at undre mig over hvad vi ventede på, men Herren havde før ladet mig vente, trukket pinen ud, gjort mig rigtig utålmodig…

Pludselig bankede det på døren. Hjertet for op i halsen på mig. Jeg stod jo temmelig udsat og blottet. Herren åbnede døren og der var nogen der kom ind. De var meget stille, så var der en, to, tre, flere, jeg kunne ikke vide det. Jeg fornemmede at de tog plads bag mig, og Herren holdt en hel lille tale til dem. Han sagde at de var kommet for at bevidne udnyttelsen af hans slavinde, og først skulle jeg varmes op. Jeg fandt ud af at det betød at min røv skulle være rød og stribet inden jeg skulle bruges. Herren begyndte, først med hånden. Som jeg havde skullet før ved andre lejligheder, skulle jeg sige "Tak, Herre" efter hvert slag. Det var hårdt, det gjorde så ondt, og på samme tid var det så frækt. Jeg var så liderlig af ydmygelsen af at få så mange smæk foran de fremmede. Da der kom en pause, troede jeg endelig at Herren var færdig. Det var han også, med hånden. Den må også have sviet lidt efter alle de smæk jeg allerede havde fået. Hvad han dernæst fandt skal jeg ikke kunne sige, måske en ridepisk eller et spanskrør, men det var i hvert fald en langt skarpere smerte end før. Og nu blev det virkelig en udfordring at sige tak for hvert slag. Ved hvert eneste slag overraskede det mig, at smerten var så intens. Men jeg ville udholde. Det lykkedes også. Til sidst lod Herren hænderne køre over mine baller og lår der var ømme og røde.

Han hældte derefter olie ud over mine baller og fortsatte hændernes vandring. Vandringen fortsatte til min stjerne, der ellers næsten var gået fri. Det var åbenbart dens tur nu. Han masserede først udenpå, og stak dernæst en finger indenfor i mit efterhånden meget liderlige bagerste hul. Han kørte fingeren ud og ind, tilførte mere olie, og endnu en finger kom til. Langsomt fyldte han mit røvhul mere og mere ud, en finger ad gangen, indtil jeg kunne mærke at det blev rigtig stort. Nu måtte det være hele hånden han forsøgte at få ind. Jeg havde aldrig prøvet at blive fistet i røven før, så selvom jeg var supertændt, var jeg alligevel stadig en smule nervøs. Men jeg havde jo lovet at jeg ville gøre hvad der blev sagt, så da Herren provokerende bad mig selv bede om at få hele hans næve op i stjernen, gjorde jeg hvad han bad om. Jeg spurgte "Herre, vil du ikke nok kneppe min røv med hele din store næve?" Jeg blev faktisk selv helt overrasket over at jeg kunne få ordene over min mund, men man kan åbenbart lidt af hvert hvis man bare er liderlig nok. Som sagt så gjort. Herren gik igen i gang med at bearbejde mit røvhul, der efterhånden var blevet udvidet meget af hans travle fingre, før at der ikke var lang vej igen før min røv kunne fyldes helt ud. Et sidste pres, der skulle vist lægges lidt kræfter i, før end Herrens store hånd forsvandt helt op i mit røvhul. Jeg havde helt glemt vores tilskuere i mellemtiden, men synet fremkaldte en klapsalve hos dem. Ups, der var vist lidt flere end jeg havde regnet med…

Herren kørte sin store hånd rundt oppe i min røv, trak den ud og skubbede den op i mig igen. Jeg havde aldrig anet at det skulle være så dejligt at få fyldt sit bagerste "forbudte" hul så meget ud. Jeg var supertændt! Ikke mindst af at høre de velkendte lyde i baggrunden der afslørede at der var flere der sad og legede med sig selv. Det har altid tændt mig rigtig meget at se en mand spille sin pik af, så det gjorde mig kun endnu vildere. Pludselig trak Herren dog armen ud af min røv og beordrede mig ned at ligge på gulvet. Jeg lagde mig ned på ryggen, spillelydene fortsatte på alle sider, og inden længe kunne jeg mærke de varme striber ramme mit ansigt og min åbne mund. Så ramte de mine bryster, min mis, min mund igen. Mmmmm, det var dejligt. Overalt regnede det med sperm, og jeg fik lov til at få det hele.

Herren rakte ned under mig og løsnede mine hænder. Jeg lå og gav mig lidt, jeg havde jo heller ikke fået besked på at rejse mig. Jeg kunne høre døren gå op, det var åbenbart vores gæster der gik. Pludselig gik det op for mig at jeg måske var den eneste der var tilbage i rummet. Jeg vidste ikke, kunne jeg rejse mig? Var Herren der alligevel, og ventede på en god grund til at straffe mig næste gang vi sås? Så hørte jeg min telefon ringe med Herrens ringetone. Så måtte han være gået. Jeg skyndte mig op og tage den, og ganske rigtigt, det var Herren i røret. Jeg havde været en dygtig slavinde. Værelset var betalt indtil næste morgen, jeg skulle bare blive så længe jeg havde lyst, jeg måtte gerne lege med mig selv, men jeg måtte ikke komme. Han skulle nok sørge for at jeg fik hvad jeg skulle bruge næste gang vi sås. Der skulle jeg også se hvordan min røv havde set ud her til aften. Rød, stribet og udspilet af en hel hånd.

………. Frit fra fantasien ;o)

porno med danske piger