Min debut på hotelværelset

Nu troede jeg at det var slut, men nej. Vedkommende brugte min drengesæd til at smøre rundt ved mit hul og stak lidt efter en finger op. Jeg lå helt stille og vidste ikke…

Den fortælling jeg kommer med her, er autentisk, men navnene er naturligvis ikke ægte.

SEX I DAG?

Jeg havde fået arbejde på en landevejskro, og logi indgik som en del af lønnen. Desværre var der ikke noget ledigt værelse den første uge, så jeg blev indkvarteret sammen med en anden, ældre, ansat. Da jeg kun var 16 år, måtte jeg ikke arbejde så længe, men da jeg havde "fri bar"(kun sodavand), tilbragte jeg en del tid i slyngelstuen, da det var her der var god musik. Jeg faldt i snak med nogle af gæsterne, men måtte på et tidspunkt bryde op, da jeg skulle tidligt op næste dag.
Jeg går op på værelset, smider tøjet, og kryber ned i min seng, hvor jeg ret hurtigt falder i søvn. Nogen tid efter -jeg ved ikke hvor længe – vågner jeg op ved at der bliver kælet for min krop med følsomme hænder. Jeg lader som om jeg stadig sover, og holder øjnene lukkede, mens jeg bare ligger og nyder hånden, der indtil nu bare har kælet for min ryg.
Nu kommer den imidlertid om på min mave, og nærmer sig min pik, som fører et liv for sig selv, og begynder at rykke lidt, mens den vokser. Da jeg altid sover nøgen, er der ingen hindringer for at hånden får fat om skaftet, og med blide bevægelser kører op og ned ad mit efterhånden stive skaft. Alting dejligt får som bekendt en ende, og den kom, da min pik kom ud i hånden der kælede for mig.

Nu troede jeg at det var slut, men nej. Vedkommende brugte min drengesæd til at smøre rundt ved mit hul, og stak lidt efter en finger op. Jeg lå helt stille, og vidste ikke hvad der ville komme. Da der var blevet leget lidt med mit hul, med et stigende antal fingre, mærkede jeg pludselig en anden følelse, som jeg siden registrerede som en halvslap pik, der langsomt trængte op i min numse. Det gik let nok, da der havde været godt med sperm i min pik, så inden længe var den helt oppe i mig.

Nu kørte den ukendte langsomt sin pik ind og ud af min røv, og i takt med at pikken blev stivere og stivere, begyndte den ukendte at trække vejret mere anstrengt, for til sidst at lade spermen fylde min jomfruelige røv. Han lod pikken blive i mig til den blev helt slap, og selv faldt ud af min røv, alt imens han legede med min nu igen helt stive pik. Han rejste sig forsigtigt fra sengen, for at komme om foran mig, så han kunne tage min pik i munden, hvor han langsomt suttede den til jeg igen kom med en kaskade af sperm. Jeg tror at han slugte det hele, for der kom ikke noget på lagenet, da han slap den. Uden en lyd forlod han min seng, og jeg faldt i en tung søvn, vel tilfredsstillet, omend med en lidtøm røv, hvor han sperm langsomt silede ud.

Det var min første oplevelse hvor jeg blev tilfredsstillet af en mand, og blev brugt som værktøj for at tilfredsstille ham. Tro mig, der kom flere efter denne, men det må komme i min næste historie.

porno med danske piger