Tidlige erfaringer med pigerne del.1

SPAR MANGE PENGE

Først løftede hun blusen op så vi kunne se hendes små strittende bryster og hendes trusser hvor hendes venusbjerg struttede frem. Så trak hun sin trusser ned…

Da jeg var ung knægt boede jeg i lejlighed i en etageejendom med 4 opgange og kælder underst til de forskellige beboere.

SEX I DAG?

Da vi var på nogenlunde samme alder med et par undtagelser, holdt vi meget sammen og lavede mange fælles ting. Ikke mindst da vi kom i teenagealderen bleve pigerne meget mere interessante. Især de to genbo piger var meget friske og ikke spor generte og meget nysgerrige må man sige. Den store pige Lene, var ca 17 på det tidspunkt og lillesøsteren Jane et par år yngre som os. Lillesøsteren som vi var mest sammen med om eftermiddagen, var med på den værste og hun grinte bare når vi sneg os til at tage hende på brysterne og løftede gerne op i blusen så vi kunne se dem. Det var noget der gav en godt stiv pik på os knægte. En dag da en kammerat og jeg vi hyggede os med forskelligt, foreslog hun vi skulle lege skjul og det havde vi jo ikke gjort i nogle år da. Men det gik ud på vi skulle hitte hende, men vi vidste godt hun rendte ned i den mørke kælder for der var ikke ret mange andre steder at gemme sig. Vi fjollede lidt rundt efter hende og vi havde lidt svært ved at finde hende indtil vi så en lysstribe ved døren indtil et servicerum under bagtrappen hvor viceværten ordnede vandmålere osv. Der stod hun inde i lyset fra kældervinduet og kiggede efter os. Nå så fandt i mig..sæt jer ned så skal i se mig. Først løftede hun blusen op så vi kunne se hendes små strittende bryster og hendes trusser hvor hendes venusbjerg struttede frem. Så trak hun sin trusser ned og åbenbarede sin let behårede kusse. Lidt efter satte sig lidt på hug så vi kunne se op i kussen. Det kan nok være vi rødmede lidt men vi blev godt ophidsede af synet og da hun sagde vi godt måtte røre ved hende hvis vi også trak bukserne ned, blev de ikke mindre stive. Det ville vi jo gerne så vi fik åbnet gylpen og lagde os på knæ, så hun kunne se vores stive pikke. Vi begyndte at røre hendes kusse og hun skftedes til at hive i vores pikke og så sagde hun at drengene også skulle røre hinanden og det gjorde vi. Det var vildt spændende at røre en kusse med den ene hånd og kammeratens stive pik i den anden. Mere blev det ikke til den dag, men hun fik os lokket derned flere gange hver for sig indtil hendes storesøster fik nys om hvad hun gik og lavede i kælderen med os.

Storesøster Lene hev fat i mig en dag hvor jeg var sammen med min kammerat og begyndte at spørge os hvad vi lavede med hendes lillesøster og hvor det var henne. Jo det var nede i kælderen, men hun havde selv sagt at vi skulle gå med hende. Nå..sagde hun så vis mig hvor det er i går hen, så vi traskede ned i kælderen med hende efter os og ind i det lille kælderrum under trappen. Og hvad laver i så her spurgte hun, jeg var ikke helt klar over hvad hun ville, men vi sagde så i munden på hinanden at Jane havde vist os hendes bryster og taget trusserne af. Ingen af os havde lyst til at sige mere. Kunne i så godt li at se det spurgte hun så..joeh det måtte vi da indrømme at det var spændende. Nu skal i få lov til at kigge på en pige der er ældre end jer – vi vidste godt hun havde kærester – så trak hun langsomt sin bluse over hovedet og blottede et par dejlige bryster i en lille BH hvor de dårligt kunne være. Bare rør ved dem sagde hun og det kan nok være pikken blev stiv af at kæle med sådan et par lækre bryster på en ældre pige. Så åbnede hun BHen og de strittende ungpigebryster stod frækt ud i luften med store stive vorter. Kæl mere viskede hun, nu kunne vi både se og høre hun var godt ophidset. Træk jeres bukser ned, så skal i få lov til at røre min fisse sagde hun så og vi fik da løsnet bukserne og så stod vi der med hammerstive pikke og hun kiggede interesseret på dem mens hun trak trusserne af. Hold da op hvor vi gloede på en flot dusk som hun stolt viste frem mens hun åbnede den med fingrene. I må gerne røre den og vi legede lidt med kussen og vores fingre op den, indtil hun sagde hun ville kysse vores pikke. Men det blev lidt mere for hun tog dem skiftevis i munden og suttede på dem og kørte tungen rundt på vores pikhoved. Det var helt vildt frækt og dejligt. Til sidst tog om vores pikke og spurgte om de kunne sprøjte. Vi nikkede bare og så gik hun i gang med at spille dem af på os, skiftevis en ad gangen mens hun kørte på sin kusse. ÅÅååå sagde hun til sidst..spil dem færdigt mens jeg ser det og vi onanerede løs mens hun onanerede sig selv og da vi kom en efter en, kom hun i en kæmpeorgasme..mens vi stod med vores dryppende pikke.

Hvor er i søde sagde hun så..ikke sladre vel..Nej vi rystede bare på hovedet.

I det følgende års tid havde vi stadigvæk sjov i kælderen med Jane, men hver for sig nu, for hun sagde selv hvornår hun ville selv om det ikkke var så ofte. Men jeg tror de 2 piger havde snakket lidt sammen, for nu stod den mest på petting, hvor jeg legede med hendes kusse mens hun spillede min pik af. Hun nød meget at se jeg sprøjtede mens hun så på det.

porno med danske piger