Sex-kontrakten

SPAR MANGE PENGE

Et eller andet sted blev jeg pludselig meget bange, jeg havde mistet min selvbestemmelse og jeg var underlagt hendes regler og havde ikke mulighed for, at lave om på dem, mit tøj var brændt og…

Jeg glædede mig helt vildt til at komme hjem, jeg havde været på kursus i 14 dage og havde noget i bukserne der strammede ganske enormt, inden jeg tog afsted havde min dejlige kæreste tvunget et mandligt kyskhedsbælte på mig, jeg havde protesteret, men hun var ubøjelig, -der er ingen vej udenom sagde hun, du skal være væk i 14 dage og aftner, sammen med en helt masse kvinder og jeg kan ikke være der til at passe på dig. Så nu havde min stakkels pik altså været spæret inde i et alt for lille plastikbur i 14 dage og nætter ikke mindst, for de var det værste, som de fleste andre mænd ” tror jeg ” har jeg ofte rejsning om natten og det kan være temmelig smertefuldt i en Cb 3000 kyskhedsbælte, så hver nat var jeg vågnet med en pik der forsøgte at presse denne plastikdims af, hvilket jo er totalt umuligt, den er låst forsvarligt fast med en lille hængelås, så der er ikke noget man kan stille op, kun prøve at slappe af, tænke på alt muligt andet end sex, måske bruse med koldt vand og forsøge at tisse.

Min søde kæreste tog imod mig med et stort smil — Nåeee hvordan har min pik haft det i alle disse kolde aftner hvor jeg har måtte undvære den ? Hun greb omkring mine ømme nosser og kiggede medlidende på mig da jeg krympede mig – det har været lidt hårdt for den sagde jeg og jeg tror bestemt den trænger til luft og ikke mindst en ordentlig gang vask, den lugter ikke ligefrem af rosenvand.

Vi gik begge ind under bruseren og jeg nød for første gang i lang tid, at røre hendes dejlige bløde krop med de fuldmodne men stadig spænstige bryster, som stod imod mig som to uimodståelige kloder af begær og sexlyst.

Langsomt bøjede hun sig ned og låste Cbén af mig, pikken sprang straks frem og rejste sig i fuld størrelse, det var dette øjeblik den havde ventet så længe på, endelig fri og blodet bankede den større og større, hendes ivrige hænder gnubbede og gned sæbe overalt på den, imens den bare voksede og voksede, de varme stråler ramte min ryg og jeg prøvede febrilsk på ikke, at nyde dette øjeblik alt for meget, jeg kunne meget let komme til at sprøjte.

— Åh den har da vist været forsømt sagde hun og smilede sødt til mig. — den trænger da vist at blive kysset og krammet, hun dykkede ned og gav sig til at kildre med tungen lige under pikhovedet imens jeg forsøgte at koncentrer mig om at vaske hår, hvilket var nærmest umuligt. Hun tog den i munden og suttede og sugede den dybt ind i sig, det flimrede for mine øjne og jeg kunne ikke stoppe det, med et´ var det som al min fustration og indespærede mandighed ville give los.

Jeg sank i knæ imens stråler af varm hvid sæd væltede ud i hendes mund, jeg sprøjtede og sprøjtede så hun var ved at kvæles, men hun sank det hele og gned og sugede hver en dråbe ud af mig.

Senere sad vi ved aftensmaden og delte en dejlig flaske rødvin, vi snakkede om løst og fast om, hvordan det var gået på mit kursus og hvordan hun havde haft med at være alene herhjemme.

Jeg kunne mærke på hende, at der var noget hun ville fortælle mig og som havde det lidt svært med at komme ud, så jeg fortalte bare løs om hvad der var sket på mit kursus.

Da hun bliver mere alvorlig i ansigtet og spørger mig. — Kan du huske hvad vi snakkede om lige inden du tog afsted ? — Ja vi snakkede om vores bryllup og hvor mange vi skulle have med og sådan noget. .. Jo men vi talte jo også om, at lave en kontrakt. — Jaee sagde jeg og tog hurtigt en slurk af den dejlige rødvin. — Jeg har faktisk lavet en kontrakt, jeg vil bede dig om at underskrive, ja altså hvis du ønsker, at blive gift med mig. Hun rakte mig et stykke parpir. — som du kan se vil jeg imødekomme din lyst til at gå i pigetøj herhjemme, men jeg kan ikke leve med sådan noget halvhjertet noget, enten er du pige eller også er du det ikke, derfor vil jeg have den totale kontrol og jeg mener total kontrol.

Det betyder, at så snart du kommer hjem fra arbejde lægger du dit arbejdstøj i skabet i gangen og smækker låsen og du skal vide at hvis du glemmer dette, vil du blive straffet hårdt. Du vil nu være totalt i min magt, jeg vil forme dig til lige nøjagtigt den kvinde jeg kunne ønske mig og ikke den du tror du kan gå og lege, når du syntes du har lyst engang imellem.

Er Det Forstået ? Jeg sank engang, — Øhee ja selvfølgelig.

–Du vil altså fra nu af ikke længre kunne bestemme om du har lyst til at være pige eller ej, så tænk dig godt om, for der bliver ingen vej tilbage og indtil brylluppet vil jeg så se om du kan leve op til mine krav og så tage endelig stilling til om jeg vil gifte mig med dig.

— Jeg er ikke umenneskelig, jeg kan godt forstå hvis du kan have lidt betænkligheder med at skrive under, for det er jo en stor beslutning for dig at tage, alene det at du sammen med mig kun kan udvælge to sæt herretøj som du får lov at beholde, ganske vist under min kontrol, da det vil blive låst forsvarligt inde, så du ikke har nogen som helst mulighed for at tage det på uden min tilladelse.

Jeg prøvede at læse hele kontrakten, men skrev bare under som var jeg i trance og fuldstændigt uden selvbestemmelse.

–Godt sagde hun med et smil, jammen så kan opdragelsen jo godt begynde, du skal lige vide at denne kontrakt vil blive deponeret hos min advokat, sammen med den lille film jeg lige har taget af dig hvor du skriver under.

Jeg fulgte efter hende ind i soveværelset hvor, hun åbnede mit tøjskab og begyndte at hive alt mit tøj ud på gulvet. –Gå ud og find nogle sorte affaldssække og kom herind med dem.

— Se her, du kan selv få lov at vælge nu, vil du beholde denne trøje eller denne ?….

Jeg kunne se at der allerede lå flere af mine svinedyre trøjer og bukser på gulvet, mærketøj af bedste kvalitet som hun bare vragede, hun opdagede selvfølgelig at jeg havde lidt svært med at smide tøj ud for en mindre formuge.

— Jeg har selv valgt disse 2 sæt tøj til dig, de klær dig godt og ikke mindst kan du passe det, men hvis du hellere vil have noget af det på gulvet, så kan du jo bare bytte det om.

Jeg var i syv sind, jeg vidste ikke hvad hun ville gøre med dette tøj eller hvad jeg skulle vælge, men hun havde valgt et jakkesæt som var næsten helt nyt og jeg også var meget glad for, så det godtog jeg. Dernæst havde hun valgt noget pænt mere hverdagstøj, så jeg nikkede bare…. OK.

–Så fyld resten i de affaldssække og gå ind og klæ dig ordentligt på, Det betyder fuld makeup, lakerer negle, sæt dit hår og vis mig at du kan ligne en ordentlig pige, så jeg kan være dig bekendt.

Jeg udførte hendes ordre som hun sagde og begyndte at lede efter hende rundt i huset, da jeg så at hun stod ude i haven og havde tænt et bål. Jeg kiggede spørgende på hende– — Ja.! – gå du bare ind og hent tøjsækkene og kom herud med dem.. NU !

Jeg tænkte, at det måtte være hendes spøg, men på den anden side har hun jo været meget alvorlig hele tiden, så jeg tøvede lidt.

SEX I DAG?

–NU ! snærrede hun.

Jeg så målløs til da hun uanfektet smed en af mine gabanitrøjer på bålet, jeg krympede mig, det var en ydmygelse jeg havde svært ved at sluge, men hun fortsatte bare med at kaste mit dyre og lækre tøj på bålet.

–Ja ! — Tag du bare selv og tøm den anden sæk, smid det på bålet, du får alligevel aldrig mere i dit liv brug for det, det er et overstået kapitel for dig min tøs.

Så pludselig gik det op for mig, at jeg nu ikke længre havde nogen vej tilbage, jeg var i færd med at brænde hele min fortid af på et bål i min egen have.

Det osede fælt og luften var fuld af små sorte strimler og sort røg, Det sidste blev smidt i bålet med posen, som straks flammede op med en kvælende sort røg, jeg hostede og kom til at tænke på , at al dette lækre tøj egentlig burde være afleveret til genbrug i stedet.

Vi gik tilbage til huset og på vejen gik det langsomt op for mig at den sidste rest af mand netop var gået op i flammer, det jeg havde tilbage var arbejdstøj og noget der var låst inde.

Jeg havde svært ved at trække vejret frit, nu var der jo ingen vej tilbage, jeg ville fra nu af altid være i kyskhedsbælte uden mulighed for, at forlyste mig selv, min pik var ikke længre MIN, hun og kun hun kunne bestemme hvornår den skulle bruges af hende og kun af hende.

Et eller andet sted blev jeg pludselig meget bange, jeg havde mistet min selvbestemmelse og jeg var underlagt hendes regler og havde ikke mulighed for, at lave om på dem, mit tøj var brændt og jeg havde kun kvindetøj at tage på fra nu af.

Hun smilede til mig. — Du ser jo fin ud nu, så jeg syntes at vi skal tage ud og lufte dig lidt, så du kan vænne dig til det, så tog hun en lækker frakke frem , jeg ikke havde set før. — prøv lige om den ikke passer dig min skat..

Den passede mig fint og var dejlig at have på, jeg kiggede i spejlet i gangen og så en flot kvinde foran mig, lidt maskulin måske, men dog en kvinde.

Vi gik ud til bilen, jeg var sikker på, at alle kunne se at det var en transvestit der kom gående der, men selvom jeg blev set af flere på vejen, var der ingen der tog notits af mig, kunne det virkelig være rigtigt tænkte jeg og følte mig straks mere rolig.

Hun stoppede nede ved den lokale pub og vi gik derind, hun bestilte en øl til os begge, jeg fant et ledigt bord og plantede mig der, hun smilede hele vejen tilbage og satte sig overfor mig, hendes ene stilletsko ramte mig pludselig i mit underliv imens hun lod som ingenting, hun masserede mig, med stilletskoen, udenpå min trusse og strømpebuksebeklædte pik, jeg havde svært ved at sidde stille nu hvor hun lirrede vildt med mig.

En kvinde kom ind i pubben og gik direkte hen til vores bord. — Hej har i ventet længe sagde hun henvendt til min kæreste. — Nej svarede hun — vil du ikke have en øl, så kan vi lige sidde og snakke lidt. — Jo tak—- og du må så være Laila ? — Ja øhe ! jeg var lidt forvirret, for hvad var det nu lige der foregik, Jeg kunne se at min kæreste og hende sad og udvækslede blikke, men hvad skulle der nu ske…

— Jeg hedder Pia og jeg har noget jeg gerne vil vise jer sagde hun og drak af sin øl. — Ja du behøver ikke at blive urolig, jeg ved skam godt hvad det hele drejer sig om… — Jeg kiggede på min kæreste ? Hun smilede — Vi har bare en lille overraskelse til dig som jeg tror du vil blive glad for.

Senere sad vi i bilen og var på vej ud af byen, ikke særlig langt, snart drejede vi ind på en grusvej og endte på en lille gårdsplads. Da vi kom ind blev vi vist ovenpå og bedt tage plads i nogle magelige lædermøbler. Pia serverede kolde øl og sodavand og vendte lidt efter tilbage med nogle blade, hun sadte sig ved siden af min kæreste og de gav sig til at bladre i siderne.

— Vi har jo snakket lidt om hvad for en stil du ønsker laila skal have og hvilke roller hun skal udfylde for, at det vil kunne tilfredsstille dig i hverdagen. Derfor vil jeg foreslå noget af dette her, det vil nok kunne sætte hende lidt på plads. Min kæreste grinede—- Ja det ved jeg nu ikke rigtigt, det er måske lidt for meget, det kan jeg ikke rigtigt forholde mig til.

Okay—- sagde Pia, så klæder vi hende bare på og så må vi se om det holder eller ej. — kom her lille Laila, du skal lige prøve noget tøj.

Jeg rejste mig og fulgte med Pia ud bagved, der var en slags garderobe og jeg blev bedt om at tage tøjet af, jeg følte mig ikke helt tryg ved at afklæde mig foran en kvinde jeg overhovedet ikke kendte, hvilket hun straks lagde mærke til og sendte mig et strengt blik. — se nu bare at komme i gang, du vil jo være pige IK så det bliver du, vi skal bare lige finde det rigtige tøj til dig lille skat.

Jeg sank engang og klædte mig af imens hun trak tøj ud af et garderobeskab, hun smed tøjet foran mig og sagde — prøv lige dette, på med det jeg tror det passer.

Hun nikkede anderkendende med et lille smil, da hun så at jeg var iført et mandligt kyskhedsbælte, det kunne hun tydeligvis bifalde og betragtede mig grundigt imens jeg klædte mig på i det hun havde lagt frem til mig, hun mønstrede mig bagefter. — Ja det ser ikke så dårligt ud, du skal lige sætte den nederdel ordentligt sagde hun og rettede på den og så de håbløse bryster du har. Nå men dem skal vi nok få lavet, så du kommer til at ligne en rigtig tøs. Jeg kiggede i spejlet, der stod jeg så og lignede mest af alt en blanding af en fransk stuepige og en severingsdame. Så ind med dig og vis dig frem og gør det nu ordentligt så din kæreste kan få indtryk af at du kan lide det, jeg vil ikke se at du surmuler…. Afgang.

Jeg gik ind i stuen igen og hen imod min elskede kæreste som sad med et stort smil på.

— Ja det er da rigtigt nydeligt sagde hun — drej dig lige lidt rundt, så jeg rigtig kan se dig. Jeg poserede så godt jeg formådede og følte mig lidt som en påklædningsdukke, men min kæreste nikkede anderkendende. — Jo det er ikke så dårligt..! Men strømperne passer ikke til, har du ikke nogle netstrømper hun lige kan prøve, så tror jeg det vil være helt rigtigt.

Sådan fortsatte det i mindst 3 timer, med at prøve alt muligt forskelligt tøj og sko, noget blev vraget, men min kæreste sagde ja til rigtig mange ting.

Min kæreste var også inde bagved og prøve noget, så det var helt befriende, at sidde lidt med en kop kaffe og forsøge, at slappe lidt af efter at have prøvet alt muligt af undertøj, korsetter, bh og alt muligt andet, mindt 50 kjoler, nederdele og skjortebluser og sko af alle slags, lige fra de højeste stilletter, til pumps og ballerinasko

På vej hjem sad jeg i bilen og funderede over om min bankkonto mon var totalt tømt, hele bagagerummet var fyldt, ligesom bagsædet var stoppet op med tøj og sko i massevis.

–Jammen søde skat, se dog ikke så modfalden ud, du har selv valgt det sådan og så bliver det sådan, hvis du skal være pige så skal det også være ordentligt, det har vi snakket om, du ved at jeg ikke vil finde mig i at det bare skal være noget halvt og ligegyldigt noget, nu har du fået noget ordentligt tøj der passer til dig, så du kan godt se lidt glad ud.

— Ja men jeg er skam også glad for det, men jeg sidder og tænker på min bankkonto, for jeg tror ikke at det var helt billigt.

— Nej det var det da heller ikke, men sådan er det nu engang min pige, en helt ny garderobe koster da, men igen vil jeg lige sige, at hvis du forventer, at jeg skal følges med dig, jammen så skal du sgu også se ordentlig ud, jeg gidder ikke blive set ude i byen af en kolega, sammen med en trans, du skal være klar over at jeg har tænkt mig at gå i byen med dig, men så skal det også være sådan at du kan gå for at være pige, kan du ikke det, så dropper jeg det hele. Det er også derfor at jeg er så opsadt på at du får noget tøj der passer og ikke mindst klær dig.

–i morgen kommer der en hjem til os som skal hjælpe dig med at lægge en ordentlig makup, finde de farver der passer til dig og give dig nogle teknikker, så du kan fjerne de mandetræk du har, det har jeg store forventninger til, for selv om tøjet gør meget så er der stadigvæk noget der mangler.

Da vi kom hjem, begyndte vi sammen at lægge alt det nye tøj på plads i mit skab, der nu var gabende tomt efter afbrændningen om eftermiddagen, alt blev lagt sirligt på plads og hængt på bøjle, der var faktisk rigtigt meget af der var rigtigt lækkert og jeg greb mig selv i at glæde mig til, at skulle have det på.

8 par sko blev det til og jo ! De fleste var også dem jeg selv ville have valgt, måske lige med et par undtagelser, der var et par stykker der var så høje, at jeg havde meget svært ved at holde balancen i dem. Men som min kæreste havde sagt. — Du vil have godt af at få den udfordring, så du kan lære at gå som en rigtig kvinde.

Bagefter gik vi ind i soveværelset og hun sagde, at jeg skulle tage tøjet af og lægge mig på sengen, jeg skulle naturligvis beholde mit korset på og tage den fine nye lyserøde silkenatkjole over, men af med trusserne, de var bare i vejen.

Hun mig nogle øretelefoner på og derpå en gummimaske der sluttede tæt omkring mit hoved, der var kun lige et par små huller ud for næsen, så jeg kunne få luft.

Så fyltes mine øre af hendes monotone stemme der langsomt men sikkert bragte mig i trance, jeg befandt mig i en elevator der kørte nedaf og for hver etage blev jeg mere og mere kvinde og da jeg nåede stueetagen var jeg virkelig kvinde, jeg havde ikke andre muligheder.

Et eller andet sted registrede jeg godt, at mine arme blev bundet fast og mine ben spredt og hævet op i luften, men det var ikke ubehageligt, det var helt naturligt og ganske rart, jeg følte mig godt tilpas, jeg var rolig og fuldstændig kvinde nu, jeg lyttede blot til min dejlige kærestes stemme der messede i mine ører. — Du er kvinde nu og du elsker det….. Igen og igen blev det sagt.

Så mærkede jeg noget trænge ind i mig, først meget forsiktigt men så blev det til en rytmisk dunken i min anus, jeg kunne høre hende stønne ved hvert stød indimellem den monotone stemme i øretelefonerne, pludseligt kunne jeg også mærke hendes underkrop der bankede imod mig, stadigt mere og mere heftigt og tungt bankede hun sin pik op i mig.

Det rykkede nu voldsomt fra mit kyskhedsbælte, der var noget der voksede og voksede hvor det ikke havde plads til det, men ligegyldigt hvor ondt det gjorde, var det betydningsløst lige nu hvor jeg stille og roligt, men sikkert blev trukket længere og længere ud i en kæmpeorgasme.

Jeg skreg, men hun lagde bare hånden over mit lille hul i gummimasken, jeg kunne ikke få luft og alt flød pludseligt sammen, jeg havde ikke kontrol over mig selv og mine safter løb ud af mig i pumpende stråler i takt med at hun stadigt bankede sin pik op i mig…

porno med danske piger