Årets bedste par julekalendere – Med STORE rabatter!👍🏼

Årets bedste par julekalendere – Med STORE rabatter!👍🏼

Bedst i test julekalendre med forførende sexlegetøj

Spar flere 1000 kr: Se de 2 mest populære danske julekaldere, med frækt legetøj og med de største rabatter.

Der findes flere frække adventskalendere og julekalendre, som du kan overraske din partner med og få en jul ud over det sædvanlige. Se de 2 anbefalede julekalendre fyldt med fræk julestemning, begge med store besparelser og fra danske sexshops.

Overrask din kone, mand, kæreste eller en meget god ven med Danmarks absolut frækkeste kalendergaver.

Julekalender 2021ÅRETS KØB: JULEKALENDER FRA ORION

I år tilbyder ORION’s julekalender en original Womanizer i en specialudgave og det med en værdi på 3.919 DKK. Pris kun 1.149 DKK

Hvert år er ORION klar med en spændende julekalender i et erotisk design … og i år med en specialudgave af orgasmevidunderet Womanizer. ORION-julekalenderen gør juletiden nemmere at komme gennem end nogensinde før!

Sammen kan i sikre jer et eksemplar, og overraske hinanden med denne hotte julegave eller bare forkæl dig selv. Opdag nye aspekter til jeres kærlighedsliv – dag efter dag, låge for låge.

Se mere og køb ORION julekalenderen i dag!


BEDSTE PRIS: JULEKALENDER FRA PRIVATEPLAY

Ønsker du at forkæle din partner eller dig selv? Så har vi noget unikt til dig. Julepakken fra Satisfyer med en normalpris på over 6.000 DKK. Fås nu til kun 799 DKK.

Det populære mærke, Satisfyer, har lavet en vidunderlig julekalender, der indeholder masser af frækt sexlegetøj til både ham og hende. Legetøjet er af højeste kvalitet og er den perfekte gave til par, der ønsker lidt ekstra stemning derhjemme.
24 dage med ophidsende legetøj, lingeri, glidecreme/massage-produkter. Satisfyer julekalenderen er det ideelle valg til både mænd og kvinder samt singler og par, der vil gøre den kolde julemåned lidt bedre.
Se mere og køb Satisfyer julekalenderen i dag!

 

 

GLÆDELIG JUL


 

 

porno med danske piger