Ærlighed betaler sig del.2

Den er da vist ikke til at få lagt ned den dér!”, sagde hun smilende, mens hun rødmede. ”Nej…”, sagde jeg og tilføjede hurtigt; ”Jeg tror, den trænger til at blive kælet med…

To uger kan nærmest føles som en evighed! For mig føltes de næste to uger uendelige, og jeg kunne slet ikke tænke på andet end den dejlige Lise og hendes lækre krop. Starten på jurastudiet var gået godt, men det var selvfølgelig noget med ”Velkommen”, som slet ikke kunne fange mig. Min pik var nærmest konstant stiv ved de længselsfulde tanker om Lise, og jeg var nødt til at onanere så ufatteligt mange gange, som jeg aldrig har gjort på så kort tid. Men endelig langt om længe oprandt dagen, hvor jeg skulle ud til Lise igen. Nøjagtigt som sidst, så var denne lørdag også en rigtig dejlig dansk sensommerlørdag, hvor solen dominerede hele den klare blå himmel. Cykelturen ud til Lise blev tilbagelagt i Tour de France-tempo, og jeg var derfor ret forpustet, da jeg ringede på hendes dør. ”Hej! Kom indenfor –dejligt at se dig igen!”, sagde Lise varmt og smilende, da hun lukkede mig ind. Hun var endnu smukkere end for to uger siden! I dag var hendes flotte, lyse, krøllede hår slået ud, så det faldt naturligt ned om skulderen. Hendes solbriller sad i panden, så jeg blev mødt af hendes dejlige, klare, smilende blå øjne. Signalerne, hun sendte, virkede varme og imødekommende, og jeg drømte så brændende om, at jeg ville komme til at svinge med andet og mere end haveredskaberne i dag! Det håb blev kun styrket af velkomsten.

Da vi sad på terrassen tog hun straks sin trøje af, så hun sad i den lille top, som jeg udmærket kunne genkende fra forrige lørdag. Jeg tog også min T-shirt af, ”så jeg kunne få noget sol”. Mine hæmninger var helt forsvundet efter alle de gloende onanifantasier og drømme om Lise. I dag havde jeg besluttet mig for at se, hvor langt hun egentlig ville gå!

”Ja, som du måske husker, så kan jeg godt lide at slikke sol, når chancen byder sig –sååå jeg håber det her er i orden og ikke distraherer for meget?”, spurgte Lise smilende, mens hun strøg let og hurtigt hen over sine store struttende bryster, der næsten pressede på for at komme ud af toppen. ”Ja, det er da helt i orden! Tværtimod er det da kun dejligt at have noget lækkert at kigge på i ny og næ, når man skal lave havearbejde!”, svarede jeg så frækt, smilende og flirtende, som jeg kunne.

Lise grinede lidt, mens vi gik ned mod buskene i haven. Her fik hun et solidt kig på bulen i mine bukser. Hun så ud til at rødme, men heldigvis så hun også ud til at nyde det.

De næste par timer bød på en god portion seriøst havearbejde kombineret med liderlige blikke. Jeg huggede brænde til hendes pejs, og jeg lagde flere gange mærke til, at Lise kiggede –ja… nærmest stirrede intenst på mig. Min pik var konstant stiv, og jeg sørgede for, at hun så tit som muligt ”tilfældigvis” stod i den rigtige vinkel til at se den store bule i mine bukser. Jeg kiggede selvfølgelig også meget på Lise, mens hun lugede ud i en masse af havens buske og bede. På et tidspunkt tog hun også sin top af, så de store dejlige bryster ”kunne få lidt sol”. Blikkene og de flirtende kommentarer blev hedere og hedere, og nu var jeg ikke længere i tvivl om, hvad der skulle ske!

Efterhånden kunne jeg ikke længere tøjle min liderlighed. Derfor sneg jeg mig over mod Lise, da jeg var færdig med at hugge brænd. Jeg listede, så stille jeg overhovedet kunne på havefliserne, og til sidst stod jeg lige bagved hende. Egentlig havde jeg tænkt mig at sige ét eller andet dumsmart eller kækt, men i samme sekund forsøgte hun at rejse sig op og stødte sin dejlige røv lige op i skridtet på mig. Automatisk skød jeg pikken lidt frem, og hun stødte uvilkårligt sin røv op mod min pik –men desværre kun i få sekunder. Lise vendte sig om, rejste sig op og kiggede mig forfjamsket i øjnene.

”Hov, den er da vist ikke til at få lagt ned den dér!”, sagde hun smilende, mens hun rødmede. ”Nej…”, sagde jeg og tilføjede hurtigt; ”Jeg tror, den trænger til at blive kælet med –vil du gerne gøre det?”, spurgte jeg smilende og lavmælt. Nu var det alt eller intet! ”Jaaa”, hviskede Lise, ”men ikke her!”. Så tog hun mig i hånden og flettede fingre med mig.

”Faktisk så tror jeg, at vi to fortjener en lille pause fra havearbejdet! Vil du med ind i skyggen?”, spurgte hun smilende og kiggede mig varmt i øjnene, mens hendes fingre kærtegnede mine. Om jeg ville? Hver en celle i min krop skreg af fryd, da jeg blev ”trukket med ind i huset” og ført direkte ind i soveværelset. Et stykke ad vejen derind gik jeg bagved hende og kunne nyde synet af hendes dejlige røv i den tætsiddende lille bikini. Brysterne kunne lige skimtes i siderne, som de dér dansede i fri natur. Og hendes hår…. Jeg har altid syntes, at skulderlangt, lyst hår er vidunderligt, og til Lise var det i hvert fald meget flottere end for to uger siden, hvor hendes hår sad i en hestehale.

Da vi kom ind i soveværelset, kiggede Lise mig igen kærligt i øjnene og bad mig om at lægge mig ned på ryggen. Jeg gjorde som hun sagde, uden så meget som at blinke med øjnene. ”Er der nogensinde nogen af pigerne hjemme i Nordjylland, der har leget med din dejlige pik?”, spurgte hun, mens hun langsomt gik i gang med at kæle for bulen i mine bukser. ”Ja, men….det er vist også noget nær det eneste, jeg har prøvet”, svarede jeg ærligt. ”Nå! Ved du hvad…. Så tror jeg vi to skal have en rigtig dejlig og lærerig eftermiddag!”, sagde Lise, inden hun åbnede mine bukser og trak dem af. Hun fik kun lige nøjagtigt fat omkring pikken, før jeg ligesom forrige lørdag fik afløb for en hel eftermiddags opsparet liderlighed. Denne gang fik Lise en del sæd i hovedet og en hel del ud over de dejlige bryster. Hun kravlede helt tæt på pikken. ”Det var vist hårdt tiltrængt, men du kan nok snart igen!” sagde hun kærligt til min pik, som hun nu sad helt tæt på. ”Kunne du tænke dig at få en rigtig slikketur?”, sagde hun igen henvendt til pikken og kiggede derefter mig i øjnene med et begærligt blik.

SEX I DAG?

”Ja… det vil jeg meget gerne prøve, og må jeg ikke gerne røre ved dine bryster imens?”, stønnede jeg lavmælt. ”Jo –du skal faktisk røre ved mine bryster imens, det kan vi kvinder nemlig rigtig godt lide”, stønnede Lise og tog min pik i munden. Først slikkede hun kun på hovedet, men der gik ikke længe, før hun tog det meste af den ind i munden. Jeg rørte for første gang ved Lises store faste bryster, og det var tydeligt, at det var noget, hun virkelig kunne lide.

”Jeg kan ikke holde ret længe på den her måde…. Faktisk….. så kommer jeg nu!”, nåede jeg lige at stønne, inden den næste ladning var på vej efter velsagtens højst to minutter i Lises mund. Dengang tænkte jeg slet ikke over, at Lise må have været ganske trænet i at slikke pik, for hun slugte det hele med stor nydelse. ”Uhmmm….. Hvor var det skønt!”, sagde hun glad og gav mig et kys. ”Det er simpelthen det fedeste, jeg nogensinde har prøvet i mit liv!”, udbrød jeg spontant og besvarede hendes varme tungekys. Efter nogle minutter med lidenskabelige tungekys skubbede Lise mig ned i sengens fodende med et drillende blik, mens hun langsomt lagde sig tilrette på ryggen. ”Kunne du så godt tænke dig at prøve noget andet, som er noget af det dejligste for en kvinde, når det bliver gjort godt?”, spurgte Lise og strøg sine hænder ned over brysterne, ned mod trussekanten.

”Ja, selvfølgelig kunne jeg det!”, svarede jeg og var allerede på vej henover hende med min kampklare pik. ”Så, så, så…. Nu ikke så hurtig med ham dér, han må lige holde en lille pause nu! Først er det min tur! Kunne du tænke dig at lære, hvordan en kvinde godt kan lide at blive slikket?”.

”Kom her!”, hviskede Lise varmt og trak mig hen til sig og lagde igen op til at vi skulle tungekysse. Jeg kærtegnede hendes bryster, og det nød hun i fulde drag, men jeg var ikke helt med på, hvad der nu skulle ske. ”Nu skal du slikke mig på halsen og i øreflipperne, stille og roligt og grundigt, frem og tilbage”, hviskede Lise. Jeg gjorde som hun sagde, mens min ene hånd stadig kærtegnede brysterne. ”Jaaa….hvor er det dejligt! Det er skønt at mærke dine hænder og din tunge, og jeg glæder mig sådan til rigtigt at mærke din store stive pik inde i mig. Jeg har tænkt utrolig meget på dig…”, stønnede Lise, der nu tydeligvis også var meget liderlig. ”Nu skal du slikke mine bryster og især mine brystvorter”, stønnede Lise, som nu også var blevet slikket længe i ørene og på halsen. Jeg slikkede som en lille dreng, der vil slikke en dyb tallerken ren for de sidste dråber koldskål på en varm sommerdag. Lise stønnede og nød det, og det var vist mere end i orden, da jeg prøvende stak min højre hånd ned i hendes trusser. ”Jaaaaaa….Jaaaaaa……Jaaaaa, du skal også røre ved min kusse!”, stønnede Lise. Hun var plaskvåd, og min pegefinger gled meget nemt ind i hendes drivvåde kusse. ”Jaaaa….hvor er det dejligt!…..Brug en finger mere, og … jaaaaaaaaaaaa…”, stønnede Lise igen, da også min langfinger ubesværet gled ind i kussen. Der gik ikke længe før Lise fik en orgasme, der fik hende til at ryste så meget over hele kroppen, at jeg blev så overrasket, at jeg brat satte mig op i sengen. ”Ååååh…. Hvor var det skønt! ….Kom her!”, hviskede hun og vinkede mig ned til sig med en lille fingerbevægelse, som om jeg var hendes kæledyr. Hun trak mig ind til sig og vi tungekyssede igen lidt, inden jeg, ”erfaren” som jeg pludselig var (!) kunne mærke, at hun havde endnu en ”opgave” til mig, da jeg havde slikket og kærtegnet hendes bryster godt og grundigt.

”Det var bare rigtig skønt, og det er sådan vi kvinder ofte tilfredsstiller os selv, når vi onanerer”, fortalte Lise i et tonefald, der et øjeblik var så neutralt og nøgternt, at man skulle tro det var en udvidet lektion i seksualundervisning –”I dag skal vi lære at onanere!” for pigerne i hendes 7.klasse! Lise viste mig sin højre langfinger og pegefinger, mens hun smilede sødt. ”Onanerer du meget?”, spurgte jeg helt spontant og forbavset. ”Ja, selvfølgelig gør jeg da det!”, svarede Lise med en lys latter. ”Jeg onanerer faktisk næsten hver aften lige inden jeg skal sove. Og i de sidste uger har jeg tænkt meget på dig! Faktisk har jeg tænkt så meget på dig, at jeg tit også har onaneret om morgenen i brusebadet. Mange kvinder synes også det er rigtig skønt at få orgasme ved stimulering af strålerne fra en håndbruser, og det er helt naturligt”, fortalte Lise kærligt med et listigt smil. Jeg følte mig næsten som en flue på væggen henne i hendes 7.klasse, hvor drengene for en stund var forvist fra klasselokalet! Jeg kiggede vist bare lidt paf og tranceagtigt op i luften, for det var en overraskelse for mig at høre, at lækre kvinder onanerer meget! Man kan roligt sige, at jeg lærte en ting eller to om kvinder og sex den dag! I det hele taget lærte jeg nærmest ALT om kvinder og sex af Lise dengang. ”Ved du egentlig hvad vi kom væk fra før?”, spurgte Lise et øjeblik senere og hev mig ud af trancen. ”Nej”, svarede jeg lettere konfus og genvandt fatningen. ”Vi kom fra, at du skulle prøve at slikke min kusse, inden du tog fat med de der dejlige fingre . Vil du stadig gerne prøve det?”.

Som den lærevillige elev, jeg var, krøb jeg hurtigt ned mellem hendes ben og tog fat i trusserne. Jeg trak trusserne af hende, og straks havde Lise sine to ”yndlingsfingre” mellem benene.

”Kan du se her… det her er min klitoris”, fortalte Lise. Jeg nikkede villigt og krøb helt tæt på hendes klit. ”Du skal især slikke på klitoris, for det er bare så dejligt”, svarede Lise og begyndte straks at stønne, da min tunge ramte hendes klit. ”Jaaaa…..Jaaaa……Åååååå, hvor er du bare dejlig! Din tunge er dejlig! Jaaaa…. Åååååå …… -slik mig! ….både lange strøg og korte strøg. Jaaaaaa,…. men hele tiden på min kilder –jaaaaa ……ååååå….jaaaa”. Efter lang tids slikkeri skreg Lise sin anden orgasme ud i soveværelset, og hun skreg så højt, at jeg fik et chok! Hvis der var andre i nabolaget, der havde fået den ide at ordne have den dag, så kan det sagtens tænkes, at de hørte Lise gennem det åbentstående vindue, men det tænkte hun helt sikkert ikke på i det øjeblik.

”Nå… vi har vel også noget havearbejde, der ikke ordner sig selv!”, sagde jeg pludselig selvsikkert og ironisk og gjorde tegn til at rejse mig fra dobbeltsengen, hvor vi igen lige havde ligget og fået en puster og talt om mine opdagelser inden for elskov. ”Nej, nej, nej –du kan tro nej!”, grinede Lise liderligt og trak mig atter ned til sig i sengen. ”Nu har jeg gået og tænkt på dig i to uger og drømt om din dejlige hestepik, så du skal ingen steder nu!”, uddybede hun hviskende og kærligt. Hurtigt fik Lise anbragt mig, så jeg lå på ryggen. Lise kravlede igen ned til min pik, som hun nu glubsk med forventningens glæde strålende ud af øjnene atter tog i munden.

”Ja, hvor er det bare sindssygt dejligt, når du slikker min pik!”, stønnede jeg. Efter mindre end ét minut stod den stiv og kampklar op i luften, og Lise tog den ud af munden.

”Nu skal du bare blive liggende sådan dér, så skal jeg give dig en ordentlig ridetur!”, stønnede Lise og skrævede hen over mig. Hun førte pikken ind i kussen. Først kun lige hovedet. Så bevægede hun sig lidt prøvende frem og tilbage, og få øjeblikke senere gled min pik helt i bund i Lises dejlige kusse. Lise sad helt stille og kiggede mig med glødende begær i øjnene. ”Åååååååå…. Hvor føles det bare skønt!”, sagde hun. ”Nu skal du bare nyde det, så rider jeg dig!”, sagde Lise. Så begyndte hun at ride mig. Først langsomt, men snart red hun mig helt vildt og uhæmmet, og nu stønnede hun endnu mere end før. ”Jaaaa…. Åååååå hvor jeg elsker din store dejlige pik, det her er bare så skønt, så skønt, så skønt!”, stønnede Lise højlydt. Jeg var helt oppe at køre, og der gik næppe mere end to eller tre minutter, inden jeg var klar til at affyre ladning nummer tre den eftermiddag. ”Jeg kommer snart…. Åååååååå….jaaaaa -hvor er det godt!”, stønnede jeg. ”Ja, ja, ja, du skal sende alt din dejlige sperm op i min liderlige kusse… åååå …jaaaa”. Alt blev sløret og tåget i flere sekunder, da jeg sprøjtede min sperm op i Lises kusse. Jeg råbte min orgasme ud i soveværelset, mens hun red mig vildt og tappede hver en dråbe ud af min pik.

”Hvor var det bare skønt! Du er bare skøn”, hviskede Lise intimt. Min pik var stadig inde i hendes kusse, og hun lå hen over min solbrune overkrop og vi tungekyssede, mens hun kærtegnede mit karseklippede sorte hår. Blandt meget andet lærte jeg af Lise, at tid til kærtegn og fortrolig snak er en meget værdifuld del af dejlig elskov. Min pik var snart kampklar igen, og jeg begyndte instinktivt som et dyr at kneppe hende igen.

”Åååååå….åååå, nej, jeg ville altså gerne kneppe med dig hele dagen, men vi må stoppe nu, for jeg SKAL på familiebesøg i aften. Ååååå…..”, stønnede Lise. Eftermiddagen var for alvor ved at gå på hæld, og jeg blev med ét ulykkelig ved tanken om, at den dejlige nyfundne verden af elskov skulle ende så brat. Jeg kneppede videre, som om jeg intet havde hørt, men spurgte så lidt efter; ”Skal jeg stoppe nu?”. ”Neeeej…. Ååååååå…… åååååå ….. du skal blive ved med at kneppe mig!”. Lise begyndte igen at ride mig, og denne gang blev rideturen om muligt endnu mere vild end før. Efter de tre udløsninger holdt jeg selvfølgelig meget længere denne gang. Jeg aner ikke, hvor lang tid der gik, men Lise røg i overført betydning ud gennem vinduet! Lige inden jeg kom, hoppede hun hurtigt af og tog grådigt fat om min pik. ”Jeg vil have din sperm i munden igen!”, stønnede hun, og tog pikken i munden og spillede den af. Få sekunder senere fik hun sperm i munden igen.

Vi lå endnu en halv times tid i sengen og talte om den dejlige eftermiddag. Jeg synes, det var helt fantastisk at miste ”min uskyld” på den måde, og Lise var glad for, at jeg havde nydt det. Hun lagde ikke skjul på, at hun også havde ”haft det helt ubeskriveligt dejligt, og at vi da bestemt skulle ses igen meget snart”. Alligevel havde jeg en udefinerlig paranoid fornemmelse af, at hun var ved at kassere mig som et stykke brugt legetøj. Hun virkede pludselig lidt stresset og kort for hovedet, som om hun fejede mig af, ”fordi-jeg-jo-skal-på-familiebesøg-her-i-aften”, og det forvirrede mig. Heldigvis viste det sig snart, at afskedens time ikke var et ”farvel” men et varmt ”Vi ses igen!” ”For resten..!”, sagde Lise og kiggede kærligt på mig, da jeg stod på hendes dørtrin. ”Vi blev jo ikke helt færdige med den have. Har du lyst til at komme en anden dag og hjælpe mig med den, for ……Jeg har jo virkelig brug for din hjælp!”, smilede hun, og kiggede kærligt på mig med de dér helt uimodståelige havblå øjne.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: [email protected]

porno med danske piger