Konen betaler af på sin mands spillegæld del.1

SPAR MANGE PENGE

Min kollega var virkelig på skideren. På få måneder havde han fået opbygget en alt for stor spillegæld, og nu kunne han ikke betale. Desværre havde han lånt pengene de forkerte steder, hvor misligholdt gæld betød skyhøje renter og brækkede fingre.

Han havde fået nogle få dage til at skrabe pengene sammen, og han var ikke i nærheden af at nå sit mål. Han var virkeligt på skideren. Han havde længe holdt gælden hemmelig for sin kone, men til sidst måtte han gå til bekendelse. Hun blev selvfølgelig stiktosset. Han havde spillet alle deres penge op – også pengene til brylluppet og rejsen til Asien.

Jeg havde aldrig brudt mig særligt meget ham. Han var sådan en verdensmand, der kunne det hele og altid havde fart på, men når det kom til stykket, var han ikke en helvedes karl alligevel. Han var ikke nogen god kollega, men nu, hvor han var desperat, synes han pludselig, at vi var de bedste venner. Han ville selvfølgelig bare låne nogle penge af mig. Han fortalte mig hele historie om spillegælden og fik det næsten til at lyde som om, at det slet ikke var hans skyld, at han nu stod i lort til halsen. Jeg lyttede, selvom jeg godt vidste, at jeg ikke ville låne ham en krone. Jeg ville jo aldrig få pengene tilbage alligevel.

“Kan jeg ikke låne 10.000 af dig”, spurgte han til sidst. “Du får dem tilbage den første, når jeg får løn igen.”

“Jeg vil ikke låne dig en krone”, sagde jeg meget bestemt til ham. “Jeg tror nemlig ikke, at jeg nogensinde vil få de penge at se igen. Du ved udemærket godt, at du ikke kan betale mig tilbage den første”. Finn kiggede ned i jordet og rystede opgivende på hovedet.

“Jeg har solgt bilen og huset er allerede belånt til op over skorstenen”, forklarede han.

“Og du mangler stadigvæk en del, gætter jeg på?”

“Jeg mangler 3.000. Så har jeg de 10.000, som jeg skal betale i morgen”, forklarede han. “Og jeg har ikke andre steder at gå hen nu.”

“Hvornår skal du betale igen?”, spurgte jeg.

“Om 3 dage”, svarede han. Så skal jeg kunne lægge 5.000 mere”. Jeg lagde en trøstende hånd på hans skulder, mens han kæmpede med at holde tårerne tilbage.

“Måske kan jeg hjælpe dig”, sagde jeg så. Han kiggede op på mig og smilte.

“Vil du låne mig pengene?”, spurgte han og forsøgte at smile taknemmeligt.

“Nej”, svarede jeg kort. “Men jeg vil måske købe noget af dig.”

“Hvad?”, spurgte han tydeligt overrasket.

“Jeg vil købe sex med din kone”, sagde jeg.

“Fandeme nej”, svarede han vredt og gik et skridt tilbage. “Er du sindsyg?”

“Jeg har drømt om at kneppe din kone siden julefrokosten sidste år”, svarede jeg sandfærdigt. Konen var en næsten diametrale modsætning. Hun var genert og lignede en, der aldrig var blevet revet rigtigt rundt i sengen. Jeg tvivlede faktisk på, om hun nogensinde havde fået en orgasme.

“Jeg vil give dig 1.000 for et blowjob. 2.000 for en tur i fissen med kondom. 3.000 uden kondom. 4.000 for at sprøjte fisse fuld og 5.000 for analsex.”

“Fuck dig”, svarede han bare og gik sin vej. En time senere ringede min mobil.

“3.000 for et blowjob”, sagde han kort. Jeg gentog mine priser for ham og forklarede, at de ikke var til forhandling. Han lagde på igen. 5 minutter senere ringede han tilbage.

“Du kan få et blowjob og en kort tur i fissen for 3.000”, forklarede han.

“Hvis du vil have 3.000, så bliver det uden kondom”, svarede jeg og forsøgte ikke at lyde for overrasket. Jeg havde sgu ikke troet, at han ville gå med til det, men nu begyndte jeg faktisk at glæde mig.

“Ok”, svarede han. “Men jeg vil have pengene først”. Jeg lo bare og fik ham hurtigt til at forstå, at pengene først ville falde, når ydelsen var leveret. “Jeg kommer hjem til jer i aften kl. 20.00. Og husk at fissen skal være barberet”.

“Det koster ekstra”, svarede han resolut.

“Ok”, svarede jeg og grinte lidt for mig selv. “Du får 500 oveni”.

Det var et hjem, der var støvsuget for værdier, der mødte mig samme aften. Inde i stuen sad konen i en gammel lænestol og kiggede ned i jorden. Hun havde en kort natkjole på, men ellers ikke andet. Man kunne se hendes faste spidse bryster gennem stoffet. Min kollega satte sig nervøst i en stol, mens jeg gik hen til konen og lagde hænder blidt på hendes knæ.

SEX I DAG?

“Jeg hedder Finn. Og du hedder Pernille, hvis jeg ikke husker helt forkert.” Hun nikkede, men løftede ellers ikke hovedet fra gulvet.

“Er det meget grænseoverskridende, at jeg skal kneppe dig?”, spurgte jeg hende og løftede hendes ansigt, så jeg kunne se hende i øjnene.

“Du skal da bare se min fisse, og så skal jeg give dig et blowjob”, svarede hun overrasket. Jeg smilede til hende.

“Dit fjols af en mand har solgt mig din fisse”, sagde jeg. Hun kiggede vredt over på sin mand.

“Du skal bare nyde det”, hviskede jeg til hende. Jeg spredte hendes ben forsigt. “Er din fisse helt glat?”. Hun vendte blikket mod mig igen og nikkede. Jeg løftede kjolen, så jeg kunne se hendes fisse. Den var ganske rigtigt helt glatbarberet. Så bøjede jeg hovedet ned og gik i gang med at slikke hende.

Efter nogle minutter kunne jeg mærke med fingrene, at fissen var godt våd. Hun trak vejret tungt, og det var tydeligt, at hun nu var ophidset og klar til mere. Jeg løftede derfor hovedet og begyndte af tage mit tøj af. Da min stive pik sprang frem lænede hun sig forover og tog den i munden. Hun var ikke nogen fantatisk pikslikker, men hele situationen gjorde det alligevel pissefrækt.

“Du skal have kondom på”, sagde Pernille. Min kollega rejste sig fra stolen og kastede et kondom hen til os. Pernille samlede det op og rullede det på min pik. Nu kunne jeg se, at Finn heller ikke var helt upåvirket af sceneriet foran ham. Da min pik var klar, rejste Pernille sig og vendte sig om. Så smed hun kjolen og struttede frækt med sin lækre lille røv.

“Knep mig så”, sagde hun så højt, så Finn tydeligt kunne høre hende. Jeg satte pikken til hullet og trængte ubesværet op i hendes våde indre. Hun sagde ikke noget i begyndelsen, men da jeg satte tempoet op og kneppede hende hårdt, så begyndte den tunge vejrtrækning og de små støn så småt. Jeg rakte den ene hånd fremad og fik fanget et bryst foran hende. Jeg nev hende i brystvorten, der straks blev hård. Pernille stønnede nu hver gang, jeg nev hende. Det var vist nogen, som hun kunne lide.

Lidt efter spredte jeg hendes balder og dryppede en spytklat lige ned på hendes røvhul. Pernille mærkede ikke noget, før min tommelfinger var på vej op bag i hende. Hun stivnede og ville til at protestere, men så slappede hun af og lod mig presse fingeren op i hende. Nu kunne jeg igen gribe fat i et bryst med den frie hånd, og det var noget Pernille kunne lide. Fingeren i røven og mine niv i brystvorten fik hende til at stønnede mere tungt og kraftfuldt. Ovre i stolen sad hendes mand nu med åbne bukser onanerede på fuld kraft.

“Kan du lide, når jeg er lidt hård ved dig”, spurgte jeg.

“Ja”, stønnede hun. “Det er så dejligt!” Jeg kneppede hende hårdt og tungt nu.

“Faktisk har din tabermand solgt mig din fisse uden kondom”, hviskede jeg til hende. “Nu trækker jeg mig ud, og så trækker du kondomet af.”

“Ja”, svarede hun bare. “Kom nu!” Jeg trak mig hurtigt ud, og lige så hurtigt fik hun trukket kondomet af og puttede pikken ind i fissen igen.

“Du må ikke komme i mig”, stønnede hun. “Jeg er ikke beskyttet.” Jeg sagde ikke noget, men kiggede over på min kollega, der hurtigt slog blikket ned. Jeg fortsatte med at kneppe hende i hårde stød, og hun tog godt imod.

“Din mand har ikke noget imod, at jeg fylder din fisse med fed sperm”, sagde jeg højt. Min kollega reagerede stadigvæk ikke, men onanerede nu hidsigt sin stive pik. Inden Pernille fik sagt noget, så kom han og sendte lange sprøjt ud over gulvet. Pernille stødte nu hårdt tilbage mod mine stød, så jeg kom til at kneppe hende endnu hårdere. Samtidig satte vi tempoet op.

“Jeg tror, at jeg kommer nu”, stønnede hun. Jeg nev hendes brystvorte ekstra hårdt og pressede fingeren så langt op i hendes røv, som jeg kunne komme.

“Jeg kommer også meget snart”, sagde jeg så til hende, mens jeg satte tempoet og hårdheden lidt ned.

“Knep mig hårdt”, stønnede Pernille. “Hårdt!”

“Skal jeg komme i dig”, sagde jeg til hende og begyndte igen at kneppe hende hårdt. Hun stønnede nu voldsomt, og det var tydeligt, at hun ikke havde langt igen.

“Nu kommer jeg meget snart”, sagde jeg. “Så bliver jeg jo nød til at trække mig ud”

“Nej, nej”, stønnede Pernille. “Ikke nu! Lidt mere!”

“Men jeg kan ikke mere”, svarede jeg og begyndte at trække mig ud af hende.

“Nej, nej”, stønnede hun igen og forsøgte at støde bagud, så min pik kunne komme op i hende igen. “Kom i mig”, sagde hun så højt. “Knep mig! Knep mig hårdt! Giv mig din sperm!”

Nu fik hun fuld power. Jeg kneppede hende nu så hårdt, jeg overhovedet kunne, og kort derefter kom hun, mens jeg fyrede al min opsparede liderlighed langt op i hende. Det var en fantastisk orgasme. Jeg tømte mig fuldstændigt op i den kvinde, som jeg længe havde drømt om at kneppe.

Vi var knap nok kommet til os selv, før min kollega rev os ud af liderligheden igen.

“4.500”, sagde han kort. Jeg trak fingeren ud af røven, gav brystvorten et sidste niv og trak mig så ud af fissen. Pernille dumpede ned på knæ og lagde sig ind over stolen foran hende. Spermen begyndte straks at løbe ud ad hende. Jeg tog tøj på og gav så min kollega de 4.500.

“Var det 5.000 om nogle dage”, spurgte jeg ham så. Han kiggede på mig og nikkede kort.

“Så var det måske noget analsex næsten gang”, sagde jeg og bøjede mig ned, og gav Pernille et klask i røven.

“Har du prøvet det før”, spurgte jeg hende.

“Nej”, svarede hun stille.

“Kunne du tænke dig at få min pik op i røven? Du kunne jo god lide fingeren, ikk?”

“Jo”, svarede hun og smilte lidt.

“Sig, at du gerne vil have, at jeg skal kneppe dig i røven.” Hun rejste hovedet og kiggede på mig.

“Du skal kneppe mig i røven”, sagde hun så.

“Skal vi sige samme tid i morgen”, spurgte jeg dem. Min kollega nikkede opgivende og fulgte mig ud til hoveddøren. Lige inden han smækkede døren, vendte jeg mig om.

“Forresten du. Jeg tager en lille buttplug med på arbejde i morgen. Den skal Pernille have oppe i røven, når jeg kommer. Har I noget glidecreme?”

“Ja”, svarede han. “Pernille kan godt være lidt tør i fissen.” Jeg grinte højt og gik så min vej. Jeg glædede mig allerede til i morgen aften.

 

Forfatter: Store Alexander

porno med danske piger