Konen betaler af på sin mands spillegæld del.2

SPAR MANGE PENGE

(Læs Del.1) Min kollega undgik mig fuldstændigt den efterfølgende dag. Jeg så ham kun et kort øjeblik i frokoststuen, som han straks forlod, da jeg kom ind. Han undgik mig forståeligt nok.

Jeg spiste hurtigt min frokost og gik derefter en tur i byen. Heldigvis lå der tæt på arbejdet en sexshop, hvor jeg kunne købe to buttplugs og en tube glidecreme. Den lille buttplug og glidecremen blev pakket pænt ind, mens jeg puttede den store buttplug i min taske. Tilbage på arbejdet fik jeg diskret placeret pakken på kollegaens skrivebord sammen med en kuvert med instruktioner.

“Instruktioner til i aften.
Pernille skal vaske sin tarm grundigt en times tid, inden jeg ankommer. Hun skal spule tarmen indvendigt med lunkent vand, indtil vandet, der kommer ud af røven igen, ikke længere er brunt. Bagefter skal hun fedte buttplugen og røvhullet ind i rigeligt glidecreme. Hun skal sørge for, at glidecremen kommer minimum en fingers længde op i hende. Så skal hun putte pluggen op i røven og lade den sidde der, indtil jeg tager den ud. Bagefter får får du 5.000. Buttpluggen kan I beholde!”

Jeg var temmelig spændt, da jeg samme aften igen ringede på døren. Denne gang var det Pernille selv, der åbnede. Hun havde en kort rød kjole på, og jeg fik et smil som velkomst. Hun virkede ikke helt så genert som sidste gang.

“Min tabermand er i stuen, så vi går ind i soveværelset med det samme. Så kan han høre os, men ikke se os”, sagde hun hånligt. Så tog hun min hånd og trak mig med ind i deres soveværelse. Her kunne jeg med tilfredshed konstatere, at hun allerede havde gjort glidecreme og kondomer klar til brug. Her smed jeg også min taske.

“Har du fulgt mine instruktioner?”, spurgte jeg hende og løftede op i kjolen.

“Ja”, svarede hun kort og og vendte røven til mig. Under kjolen kunne jeg se, at buttpluggen sad, hvor den skulle.

“Var det svært at få den op?”, ville jeg vide.

“Først kunne jeg ikke få den op, uden det gjorde ondt, men så smurte det hele godt ind i en stor klat creme, og så gik det meget bedre”, fortalte hun.

“Er du også vasket helt ren indvendig?” Hun nikkede og fortalte så, hvor vanskeligt og grænseoverskridende det havde været. Efter flere smertefulde forgæves forsøg, havde hun googlet sig frem til vejledning, og så var det gået nemt. Faktisk måtte hun stille indrømme, at det havde tændt hende at blive spulet godt igennem. Hun havde onaneret lidt. Det havde hun ellers aldrig gjort før. Jeg smilede tilfreds og håbede, at min kollegas afbetalinger på spillegælden ville vare en rum tid endnu, så jeg kunne nå at indføre hans kone i flere af sexlivets glæder – hvis jeg altså havde råd.

“Tag bukserne af mig”, kommanderede jeg så, mens jeg smed skjorte og t-shirt. Hun gik straks ned gå knæ og trak bukserne og underbukserne af mig. Min pik var halvstiv, men det tog hende ikke mange sekunder at få den gjort kampklar. Jeg bøjede mig ned og trak kjolen helt af hende. Hun var helt nøgen indenunder. Nede ved hendes røv kunne jeg se, at hun arbejdede med pluggen. Først spændte hun musklerne omkring røvhullet, og så slappede hun af igen. På denne måde gled pluggen en lille smule frem og tilbage i hende. Det så frækt ud oppefra.

“Tag lige den anden buttplug op af min taske”, sagde jeg til hende, da hun havde suttet mig et stykke tid. Hun så lidt bekymret op på mig, men fulgte ellers min ordre. Op af tasken kom den store buttplug, der så endnu større ud i hendes små hænder.

“Vis mig så, hvordan man får sådan en bandit op bagi”, sagde jeg til hendes og satte mig mageligt ned på sengen. Hun kiggede først på mig et kort øjeblik, og så gik hun i gang med at fedte plugen ind i glidecremen. Så vendte hun røven mod mig og trak den lille plug ud. Så puttede hun spidsen af tuben med glidecreme op i røven og trykkede en stor klat op bagi. Hun tog nu fat i den store bandit og forsøgte at presse den op, men det lykkedes ikke rigtigt. Hun slappede ikke nok af i musklerne, kunne jeg se.

“Giv mig pluggen og spred balderne med hænderne så meget, du kan.” Hun gav mig pluggen og spredte så sine balder, så det klistrede røvhul var helt tilgængeligt. Så satte jeg pluggen til hullet og pressede let.

“Prøv at skubbe den ud”, instruerede jeg hende. Hun slappede nu af, mens jeg pressede til, og ind gled pluggen. Hun gav et lille skrig fra sig. Ikke fordi det gjorde meget ondt, men fordi hun blev overrasket over, at den bare sådan lige gled op i hende.

“Jeg havde aldrig troet, at der var plads til den”, svarede hun småstønnede.

“Der skal jo være plads til min pik, og den er nogenlunde samme tykkelse”, forklarede jeg. “Så længe du bare slapper af, så er der plads nok.” Jeg stak nu to finger op i fissen på hende. Hun var meget våd og klar.

“Du får lige en tur i fissen først”, sagde jeg. Hun knurrede bare lidt og stak røven længere bagud, så jeg bedre kunne komme til. Min pik gled let op i hende, og snart kneppede jeg hende, mens hun stødte imod, så jeg rigtigt kunne komme langt op i hende. Den store plug i røven gjorde hendes fisse endnu mere stram, end jeg huskede den fra i går. Jeg skulle passe på ikke at give for meget los. Jeg skulle gerne holde så længe, at jeg kunne kneppe hendes røv i laser.

SEX I DAG?

“Læg dig på ryggen med røven lige ud over sengekanten”, kommanderede jeg og trak mig ud af hendes våde og stramme fisse. Hun fulgte strak mine ordre og lagde sig til rette. Jeg behøvede ikke engang fortælle, at hun skulle tage benene op og ud til siden, så jeg kunne komme til. Det gjorde hun helt af sig selv. Samtidig tog jeg kondom på og fedtede pikken ind i glidecreme, så den var klar til at komme op bag i hende.

“Du skal spille din fisse, mens jeg trækker pluggen ud.” Hun adlød og vædede straks to fingre i fisse, inden hun gik i gang med at stimulere sin klit. Jeg trak med vilje pluggen langsomt ud, så hendes røvhul blev udvidet ekstra meget. Hver gang hun gav sig lidt, lod jeg den glide lidt ind igen for så at trække den langsomt ud igen. Til sidst poppede den ud og faldt ned på gulvet. Røvhullet var nu så åbent, rødt og klistret, at jeg langsomt kunne glide op i hende. Hun holdt vejret, indtil jeg var helt i bund. Så udstødte hun et dybt suk og begyndte så at spille sin fisse hurtigere og mere hidsigt.

“Åh, hvor er det dejligt”, stønnede hun højt. “Knep mig i røven!” Bag mig kunne jeg høre døren til soveværelset gå op. Udenfor stod tabermanden helt nøgen og gled på sin ikke alt for store stive pik. Han kunne høre sin kone stønne tungt, og jeg flyttede mig lidt til siden, så han også kunne se, hvordan jeg kneppede hende i røven. Jeg nev hende også i brystvorterne, hvilket kun fik hende til at stønne endnu højere og endnu mere voldsomt. Til sidst puttede jeg tre fingre op i fissen på hende og fandt hurtigt hendes g-punkt. Nu blev hendes støn nærmere til små skrig, og jeg kneppede hende nu mere voldsomt og hårdt.

Både Pernille og tabermanden havde ikke langt igen. Pernille var den første, der kom. Orgasmen væltede ind over hende og hun skreg højt af fryd og velvære, men hun rytmisk spændte hver en muskel i kroppen. Så gik skrigene over i nogle meget hurtige vejrtrækninger, der nærmest lød som om, at hun var i fødsel. Kort efter lod tabermanden sin sæd sprøjte op af døren. Han gav ikke meget lyd af sig, og han forsvandt hurtigt igen.

Pernille var meget overfølsom, da jeg trak mig langsomt ud af røven på hende. Hun spændte og vred sig, mens hun skiftevis stønnede ja og nej. Helt ude af røven, rev jeg kondomet af og huggede pikken op i fissen på hende.

“Åhhhhh”, stønnede hun tungt. “Neeeej!” Men jeg havde ikke i sinde at give mig, så jeg satte i et heftigt tempo, mens jeg holdt godt fast i hendes ben. Efterhånden slappede hun mere af i kroppen, og også voldsomheden af hendes støn og skrig lagde sig en smule. Hun var dog stadigvæk godt oppe at køre.

“Op på alle fire”, kommanderede jeg. Hun vendte sig hurtigt og pressede røv mod mig. Hurtigt fik jeg pløjet pikken op i fissen igen, og så fik hun ellers den hårdeste omgang baghyler, jeg nogensinde har givet en kvinde. Pernille stønnede og småskreg hver gang, jeg borede mig helt op i hende, og det kunne jeg selvfølgelig ikke holde til. Da jeg kunne mærke, at nosserne snart kogte over, gav jeg hende nogle hårde klask på balderne og stønnede:

“Sig, at jeg skal fylde din fisse med sæd!”, sagde jeg, mens jeg gav hende endnu et hårdt klask på balden.

“Du skal komme i mig!”, sagde hun højt og fik endnu et klask.

“Sig, at jeg skal fyre min sæd langt op i dig!”

“Du skal sprøjte mig fuld. Kom i mig! Nu”, skreg hun. Så fik hun et sidst hårdt klask, inden jeg kom i den mest voldsomme orgasme, som jeg nogensinde havde oplevet. Og knap havde det første sprøjt ramt hende, før hun kom igen. Denne gang så voldsomt, at jeg måtte holde godt fast for at holde mig inde i hende. Bagefter faldt vi sammen på sengen og pustede ud.

“Fuck, fuck, fuck”, stønnede Pernille. “Jeg har aldrig troet, at sex kunne være så vildt og dejligt. Det var som om orgasmen aldrig rigtigt tog af”. Jeg strøg hende forsigtigt over skulderen, men hun skubbede min hånd væk.

“Hele min krop er simpelthen så følsom lige nu”, sukkede hun. “Vi bliver nødt til at vente, indtil din pik falder ud af fissen af sig selv.” Bag os kunne vi høre døren åbne igen.

“5.000”, nåede tabermanden at sige, inden Pernille afbrød ham.

“Skridt ud, dit tabersvin”, råbte hun. “Du skal nok få mine penge senere.”

“Dine penge?”, smålo jeg.

“Er det ikke mig, der tjener dem?”, sagde hun fnisende, og kom så til at klemme om pikken, så den faldt ud af fissen. Det gav et lille sæt i hende, men bagefter slappede hun helt af igen.

“Hvornår kommer du og knepper mig igen?”, spurgte hun lidt efter, mens jeg tog tøj på.

“Tja, hvornår mangler han penge igen?”

“Glem ham”, sagde Pernille så. “Hjælp ham lidt med afbetalingerne, og kom så og knep mig, når du har lyst.” Jeg smilede tilfreds.

“Hvad hvis du bliver gravid?”, spurgte jeg hende. Det var jo godt at være forberedt, hvis det nu skulle ske.

“Så beholder jeg barnet. Han har forsøgt at bolle mig tyk i et par år uden held, så nu får du måske chancen”, sagde hun. “Han er stadigvæk min ægtemand, og vi skal stadigvæk have en fremtid sammen, men det var ham, der solgte min fisse til dig, så nu må han tage konsekvensen.”

“Hørte du det”, råbte jeg i forventning om, at han nok stod lige udenfor værelset og lyttede med. Han svarede ikke, men kort efter kunne vi tydeligt høre ham liste væk.

“Du lukker dig selv ud”, sagde hun til sidst. “Jeg kan ikke rigtigt komme på benene endnu”. Hun fik et sidste klask på den røde balde, inden jeg lagde 5.000 kroner på sengen og forsvandt ud af døren igen.

 

Forfatter: Store Alexander

porno med danske piger