Konen betaler af på sin mands spillegæld del.4

SPAR MANGE PENGE

Jeg havde kun et døgn til at finde dem, der ville betale for en fantastisk omgang gruppesex med den generte Pernille. Jeg overvejede nøje, hvem jeg ville spørge, og til sidste havde jeg en liste med nogle navne, som jeg tænkte var med på ideen. Jeg ville aftale ydelserne med hver enkelt med udgangspunkt i de priser, som jeg selv brugte. Så kunne jeg være sikker på, at der til slut ville være 20.000,- kr til Pernille.

De to første på listen var de to studentermedhjælpere Mikkel og Jonas, der lavede forskelligt forefaldende arbejde på kontoret. Tabermanden behandlede dem altid dårligt, og jeg tænkte, at de nok ville betale godt for at kunne ydmyge ham ved at kneppe hans kone. De var begge to helt vilde med ideen, men da deres økonomi var dårlig, kunne de højest betale 2.000 hver. Jeg forbarmede mig over dem. Deres studenterløn var jo ikke så stor, og man kunne jo næsten betragte arrangementet som en lønbonus. De første 4.000 var i hus.

Den næste jeg kontaktede var min tidligere kollega Bo, som jeg havde arbejdet sammen med i en anden virksomhed. Bo var altid fyr og flamme ved julefrokosterne, hvor han gjorde alt for at komme i bukserne på kvinderne. Det lykkedes ham ikke så tit, så jeg tænkte, at han nok gerne ville betale godt for en gang gruppesex med Pernille. Det tog dog lidt overtagelse at få ham helt op på 5.000. Bo havde ikke tidligere prøvet analsex, men da jeg forklarede ham, at Pernille skam ville være ren og klar, så bed han på.

Den fjerde på listen var en gammel kammerat Per, som jeg havde kendt i mange år. Vi havde holdt kontakten i årevis, selvom vi nok ikke kunne være mere forskellige. Han var en stor fedladen håndværker af den gamle skole, mens jeg sad bag skrivebordet i en moderne virksomhed. Per var altid sjov, men han var også altid meget kontant. Han manglede ikke penge, så han var med på hele pakken og lagde gerne 5.000 for sådan en oplevelse. Faktisk havde han også en lærling, som helt sikkert også gerne ville være med. Hvis det var ok, så garanterede Per, at lærlingen også ville lægge 5.000.

Nu havde jeg faktisk allerede 19.000, og med mine penge oveni var der rigeligt. Det skulle nok blive en rigtig god aften. Pernille og 6 stive pikke.

Den efterfølgende aften samledes vi 6 mænd på en bar i nærheden af Pernilles hus. Stemningen var anspændt, men det var samtidig tydeligt, at alle glædede sig til at komme i gang. Mikkel og Jonas var meget tilfredse med, at tabermanden selv ville være til stede i huset. Faktisk ville de gerne have, at han skulle se på, mens de ordnede hans kone – hvis det altså kunne lade sig gøre. Bo glædede sig som et barn til juleaften. Han talte hurtigt og kiggede hele tiden på uret for at se, om vi ikke snart skulle afsted. Per og lærlingen tog det mere afslappet. De var nok også de eneste af os, der havde erfaringer med købesex. Jeg vidste i hvert fald, at Per fik taget trykket hos en luder en gang imellem. Tiden gik hurtigt og snart var vi på vej.

Det var tabermanden selv, der åbnede døren. Han stivnede, da han så, hvem der stod udenfor.

“Hej med dig”, sagde Mikkel og Jonas i kor. “Har du en kone, som vi kan udnytte?” Tabermanden sendte mig et ondt blik, mens de to knægte var ved at flække af grin. Jeg smilede bare og bød gæsterne indenfor. Mens vi tog overtøjet af, forsvandt tabermanden ud af syne.

Inde i stuen sad Pernille uroligt i sofaen. Hun havde en kort hvid natkjole på og ellers ikke andet. Hun smilede straks, hun så mig, men da der kom flere ind i stuen, smilede hun ikke så meget mere. Da Per, som den sidste trådte indenfor, stivnede smilet helt.

“I er jo 6”, hviskede hun til mig.

“Ja”, hviskede jeg tilbage.

“Jeg kan da ikke kneppe 6 mænd på en gang. Jeg har kun prøvet at kneppe min mand og dig”, hviskede hun og så helt rædselsslagen ud. “Jeg troede bare, at du ville tage en kammerat eller måske to med.”

“Nu er vi altså 6, og du vil få en fantastisk oplevelse, som du aldrig vil glemme. Vi kommer til at kneppe dig sønder og sammen i mange timer, og du vil bagefter ligge tilbage på gulvet med øm fisse og røven fuld af en blanding af glidecreme og sperm. Dine balder vil være ildrøde og dine brystvorter så følsomme, at du ikke engang vil kunne holde ud at have den der tynde natkjole på. Du vil få så mange orgasmer, at du vil opgive at tælle dem” Pernille tog en dyb vejrtrækning og nikkede så.

“Det er sindssygt, det her”, hviskede hun.

“Er du klar?”, spurgte jeg hende. Hun nikkede. Så rejste jeg hende op og trak natkjolen af hende.

“Smid tøjet, drenge, så skal jeg fortælle jer om dagens menu”, sagde jeg og smed tøjet sammen med de andre. Pernille stod bare og kiggede genert på os. Kort efter stod vi alle sammen helt nøgne. Pernille og 6 stive pikke.

“Pernille er helt glatbarberet”, begyndte jeg og tog hende i skridtet. “Hun er våd og klar til besøg. Hendes bryster er ikke så store, men hendes brystvorter er meget følsomme, og hun bliver endnu mere liderlig, når man niver og hiver i dem. Og så kan hun også lide at få smæk.” Per smilede nu over hele hovedet. “Pernille er dog ikke så erfaren, men vi skal nok få lært hende en hel masse. Hun prøvede analsex for første gang forleden dag, og hun er klar til mere.” Jeg vendte hende om, så de 5 andre kunne se den store buttplug, som hun havde i røven. For at de allesammen kunne få syn for sagen, trak jeg buttplugen ud og spredte Pernilles balder, så hendes klistrede røvhul stod helt åbent. Nu var det Bo og lærlingen, der smilede mest.

“Hun er helt ren og klar til brug”, forklarede jeg til sidst og satte buttplugen tilbage på plads. Pernille sagde ikke en lyd, men lod mig bare gøre det. “Så er der serveret. Værsgo!”

“I må hellere begynde”, sagde Per til lærlingen, Jonas og Mikkel. “ellers er der ikke noget tilbage til jer. Så tager vi 3 gamle en bajer imens.” Per råbte nu, at tabermanden skulle hente 3 kolde øl, mens de unge gik hen til Pernille. Der gik ikke længe, før tabermanden kom med bajerne.

Lærlingen var den første, der tog affære. Han satte sig i sofaen og beordrede Pernille ned på knæ foran ham. Først hev han lidt i brystvorterne og så masede han Pernilles hoved ned over sin pik. Jonas og Mikkel fulgte med Pernille ned på knæ. Her gramsede de på hendes bryster, hev i vorterne, mærke efter i fissen og trak lidt i plugen bagi, mens lærlingen med begge hænder på Pernilles hoved styrede piksutteriet.

Pernille var allerede så våd, at Jonas nemt kunne liste sin pik op i hende. Han kneppede hende stille og roligt for ikke at komme for hurtigt. Han var temmelig ophidset, kunne man se, og han måtte lægge bånd på sig selv for ikke at kneppe hende mere hidsigt. Imens havde Mikkel fået fat i glidecremen. Han havde fedtet sin pik godt ind. Der gik nu ikke lang tid, før han begyndte at brokke sig over, at han ikke kunne være med. Jonas trak sig derfor ud og Mikkel tog hurtigt over. Mikkel ville dog op i røven på Pernille. Han trak plugen ud, trykkede en store klat creme direkte ind i hullet og borede så sin pik langsomt op bag i hende. Lærlingen holdt samtidig Pernilles hoved så godt fast, at hun ikke havde mulighed for at undvige eller brokke sig.

Efter lidt tid kunne de tre godt se, at de hellere måtte finde på noget, hvor de alle tre kunne være med. Lærlingen beordrede derfor Mikkel ned af ligge på ryggen. Så fik han placeret Pernille som en krabbe oven på ham, så pikken igen kom op i røven på hende. Nu kunne Jonas komme til at kneppe hendes fisse, mens lærlingen gik hen til hendes hoved og proppede pikken ind i munden på hende igen. Igen tog han fat om hovedet, så han kunne styre tempoet og komme langt ind i munden på hende. Han sørgede dog for, at Pernille jævnligt kunne få lov at trække vejret, inden han igen pressede sig langt ind i munden på hende. Pernille kunne intet gøre. Hun var nød til at bruge begge armen til at holde sig oppe.

Nu kaldte Per igen på tabermanden, der straks åbnede døren på klem og kiggede ind. Først stak han kun hovedet ind, men så blev han beordret helt ind i stuen. Han havde ingen bukser på og pikken stod stiv. Både Per og jeg slog en hånlatter op, og også Mikkel og Jonas fik grinet og smilet hånligt til tabermanden, der skyndte sig ud af stuen igen.

Stillingen gjorde, at Mikkel kunne få begge hænder op på Pernilles bryster, hvor han nev og hev i vorterne. Sådan ordnede de den hjælpeløse Pernille i en rum tid, før de satte tempoet i vejret. Snart gennemrystedes Pernille af aftenens første orgasme, men drengene var ligeglade. De kneppede løs, mens Pernille kom og kom nærmest uden stop. Til sidst måtte først Jonas give sig. Han trak pikken ud af hende og sprøjtede aftenens første ladning ud over hendes fisse. Kort efter måtte også Mikkel give efter og sende sin ladning op i røven på hende. Lærlingen var dog slet ikke klar endnu. Han fik vendt Pernille om på knæ og gik så hen bag hende. Nu borede han sin pik op i fissen på hende og kneppede hende hårdt, mens han jævnlig gav hendes balder nogle hårde klaps. Pernille stønnede og hendes små bryster gyngede frem og tilbage.

“Så for fanden”, sagde Lærlingen så og trak pikken ud af hende. Så pressede han sig op i hendes røv og sendte sin sperm op bag i hende i hårde rytmiske skød. Balderne fik de sidste klaps, inden han trak sig ud og dumpede ned i en stol ved siden af. Pernille satte sig op på knæ, så spermen kunne løbe ud af hende. Der kom dog ikke særligt meget ud, selv om hun med fingrene forsøgte at grave det ud. Hun så allerede godt brugt ud – og hun var ikke engang halvvejs endnu.

Pernille fik ikke lov til at hvile så længe, før Per gik hen til hende og trak hende op fra gulvet.

“Så er sgu min tur”, sagde han og pressede to fingre op i fissen på hende. Her mærkede han tilfreds, at der stadigvæk var vådt. Bagefter mærkede han efter i røven, hvor resultatet var det samme. Han tog hende nu med hen til bordet, som han pressede hendes overkrop ind over. Så tog han fat i sin pik og jog den op i fissen på hende. Han gik straks i gang med at kneppe hende hårdt og brutalt, mens han gentagne gange slog hende hårdt på de allerede meget røde balder. Så trak han sig ud af fissen og jog pikken op i røven på hende. Sådan skiftede han hul nogle gange, inden kneppede hende så hårdt, at bordet begyndte at rykke sig hver gang, han stødte op i hende. Til slut hev han hende ned fra bordet og satte hende på knæ foran sig. Så pressede han pikken helt ned i halsen på hende og kom, mens han prustede som en hest. Pernille gispede og hostede, da han trak sig ud af halsen på hende igen.

“Pause”, hostede hun og satte sig ned på gulvet. Det gav et sæt i hende, da hendes højrøde balder ramte gulvet. De sveg allerede.

SEX I DAG?

Bo gav hende ikke mange minutter til at komme sig. Først lagde han hende på gulvet, så han kunne kneppe hende i en god gammel missionærstilling. Så lagde han sig selv på gulvet, og bad hende ride ham med pikken i røven. Pernille parerede ordre og satte sig på hug oven på ham. Så tog hun fat i hans pik og sænkede sig, så pikken gled op i røven på hende. Snart red hun Bos pik med ryggen ham. Han fik kort efter stukket hende ned, så hun kunne støtte med armene på gulvet. På denne måde kunne han også komme til at lege med hendes bryster.

“Hold da kæft, hvor er analsex fedt”, nærmest råbte Bo. “Hvorfor fanden har jeg ikke prøvet det noget før!”

Stilling gjorde, at Pernilles fisse blev meget synlig for os andre. Den var rød og hævet og inviterede til mere. Jeg gik derfor hen til dem og satte mig på knæ ved siden af. Nu stak jeg to fingre op i hende, fandt g-punktet og gik i gang med at masserer det. Virkningen kom øjeblikkeligt. Pernilles støn tog til, og hun begyndte af ride Bo mere tung og kraftfuld.

“Fuck, hvor er du stram”, stønnede Bo og tog fat om hendes hofter med begge hænder. Jeg tror, at han forsøgte at sætte tempoet ned, men Pernille havde ikke i sinde at stoppe nu.

“Ja, ja, ja”, stønnede hun. “Mere. Knep mig i røven!” Bo forsøgte nu mere i hærdigt at holde hende fast, mens jeg masserede hendes g-punkt med fingrene. Nu ramte en ny orgasme Pernille, og Bo gav op og slap hendes hofter.

“Jaaaaaaaa”, skreg Pernille og red Bo så tungt, som det overhovedet kunne lade sig gøre. Det blev også for meget for Bo, der stivnede, mens han skød alt sin opsparede liderlig op i røven på hende. Pernille fortsatte med at ride ham og hurtigt blev hans pik så følsom, at han igen forsøgte at få hende til at stoppe, mens han vred sig på gulvet. Jeg trak nu fingrene ud af fissen. Så satte Pernille sig helt tilbage på Bo, så hans pik kom så langt op i røven på hende, som den kunne komme.

“Fuck”, sagde Bo bare og slappede af i alle muskler, så hans krop kom til at ligge som en slap klump på gulvet. Så væltede Pernille af ham og lagde sig i fosterstilling ved siden af. Hendes krop rystedes at små sammentrækninger, kunne man se.

“Kom herhen, Pernille”, sagde jeg kort efter.

“Ikke mere. Jeg skal have en…” Mere nåede hun ikke at sige, før jeg mere bestemt gentog min ordre. Pernille kom nu op på alle fire og kravlede hen til mig. Jeg skubbede nu røven ud på kanten af min stol, og beordrede Pernille til at sætte sig op på mig. Hun kom nu op til mig og styrede min pik på plads i sin fisse. Så sænkede hun sig ned. Jeg havde hende nu helt tæt på mig og holdt godt fast om hendes balder, som fik et par klask i ny og næ.

“Du er en fræk luder”, hviskede jeg til hende.

“Ja”, stønnede hun. “Jeg er øm i fissen, men det er også meget dejligt at mærke dig igen.” Jeg stak nu to fingre op i røven på hende.

“Er du også øm i røven?”

“Ja”, svarede hun igen. “Det føles som om, at hullet ikke rigtig kan lukke helt sammen igen.” Jeg tog nu en brystvorte i munden og bed i den. Det gav et sæt i hende.

“Er vorterne også ømme?”

“De er så følsomme, at jeg kan mærke det, hvis du bare puster på dem”, svarede hun.

“Jeg vil så gerne have noget op i røven, mens du knepper min fisse”, stønnede hun. Jeg fik Jonas til at hente plugen og putte den op bag i hende. Der blev nu væsentligt mindre plads i fissen, der strammede godt om min pik. Pernille sagde ikke så meget. Hun red mig bare stille og roligt.

Sådan red hun mig, mens jeg bed hende i vorterne, gav hende klask i røven og trak lidt i plugen. Det blev dog snart for meget for mig, og Pernille kunne godt mærke, at jeg snart ville komme.

“Åh, hvor er du stor i mig”, sagde hun. “Nu kommer du vist snart!”

“Ja”, stønnede jeg og tog fat i hendes hofter.

“Skal du komme i min fisse?”, spurgte hun mig.

“Ja”, stønnede jeg. Hun tog nu fat i mine nosser og red mig det sidste stykke, indtil hun mærkede de første sprøjt.

“Mnn”, knurrede hun frækt og klemte blidt om de pulserende nosser. Da jeg havde sprøjtet færdig rejste hun sig og dumpede ned på gulvet igen.

“Jeg er helt færdig”, sukkede hun.

“Det er vi ikke”, lo Per.

Da vi nu allesammen sad med slappe pikke, kaldte Per igen på tabermanden. Også han havde slap pik, kunne vi se, da han trådte ind af døren. Han kiggede på sin kone, der lå på gulvet og slappede af efter de orgasmer, som hun havde fået. Først hentede han øl til os allesammen, og så gav Per ham en særlig opgave.

“Slik hende indtil hun kommer igen”, beordrede Per ham. Han kiggede vantro på os, men Per gentog ordren, og han lagde sig nu ned mellem hendes ben og gik i gang med at slikke hende. Fissen var hævet og rød, og Pernille ville først ikke slikkes, men Per fik holdt hende fast, så tabermanden kunne komme til. Per fik også instrueret tabermanden i, hvordan man masserer kvindens g-punkt og snart gennemrystedes Pernille af endnu en orgasme. Vi gav hende nu en pause, så hun lige kunne komme sig inden sidste omgang. Tabermanden forlod hurtigt stuen igen med resterne af min sperm i mundvigen.

Da vi havde drukket nogle øller, var vi ved at være klar igen. Mikkel og Jonas var helt klar, og vi fik nu i samlet flok hevet Pernille op på alle fire.

“Nu knepper vi hende kun i røven”, instruerede jeg. “Vi skal fylde hendes røv med 6 portioner sperm, og hun må ikke lade det løbe ud, før jeg giver hende lov.” Vi kneppede hende nu på skift bagfra, så brysterne gyngede, og røven igen blev højrød. Pernille kom en enkelt gang, da lærlingen kneppe hende, og Per samtidig stimulerede hendes klit. Sådan kneppede vi på skift hendes brugte hul, indtil vi allesammen havde afleveret en portion sperm i hendes røv. Så proppede jeg plugen op i hende igen og kaldte på tabermanden for sidste gang. Hans pik var nu stiv igen.

“Læg dig ned på ryggen”, beordrede jeg ham. Han lagde sig uden brok. Så hev jeg den udmattede Pernille op og fik hende placeret med røven direkte over tabermandens ansigt.

“Så åbner du munden godt op”, sagde jeg til ham og endnu engang fulgte han ordren uden brok. Så hev jeg plugen ud og straks løb al vores sperm ned i munden på ham. Han sank det, så godt han kunne, men han måtte hoste en del. Et host blev så voldsomt, at noget af spermen stod ud af næsen på ham.

“Han kommer fandeme” sagde lærlingen, og ganske rigtigt sprøjtede hans pik ud over hans egen mave og brystkasse. Vi lo, mens jeg smilede til Pernille, der smilede træt og tilfreds igen.

“Du har ikke fået det hele med”, sagde hun så og satte nu røven helt ned i hovedet på ham, så hans tunge kunne komme op bag i hende og hente den sidste sperm ud.

Vi 6 fik nu vasket os og fik tøj på igen. Alle var begejstrede ovenpå aftenens oplevelser, og de var klar til mere end anden dag, hvis det skulle være. De betalte og forlod huset, så der kun var tabermanden, Pernille og mig tilbage. Inde i stuen lå Pernille helt nøgen og gennembollet på gulvet.

“Der ligger 25.000,- i en kuvert omme bag wc´et ude på badeværelset”, hviskede jeg til hende.

“Tak”, sagde hun. “Tak for alt!” Jeg gav hende et sidst klask i røven og forlod huset.

Tabermanden sagde sit job op ugen efter. Ydmygelsen havde været for stor, og Pernille var også pludseligt flyttet. Hun havde ikke engang efterladt en adresse, hvor han kunne få fat i hende. Jeg hørte senere, at han flyttede til Tyskland og fik job der.

Pernille hørte jeg ikke fra igen, før jeg fik en mail fra hende et halvt års tid senere:

“Tak for nogle fantastiske og lærerige dage. Jeg bor nu for mig selv og har en lille fast gruppe kunder, der køber sex hos mig. Det er utroligt, hvad man kan tjene. Jeg behøver ikke andet arbejde og har endda fået råd til en lækker lejlighed. Det giver selvfølgelig også lidt ekstra, når man er gravid i 6. måned. Jeg håber, at jeg må besøge dig, når jeg en dag skal have et barn mere. Du er selvfølgelig også altid velkommen hos mig.”

Nu sidder jeg så her i toget på vej på besøg hos den højgravide Pernille.

 

Forfatter: Store Alexander

porno med danske piger