Affæren som ikke kunne stoppe!!!

Det var anden gang lysten havde taget deres fornuft. De stod op af bilen sammen og røg en smøg, begge lidt røde i kinderne og med en snurren i kroppen.

De snakkede lidt om løst og fast inden de blev enige om at de heller måtte hjemad, de kyssede farvel og hun satte sig i bilen, den lange vej hjem syntes endnu længer i dag, hun viste det var forkert det de gjorde med lyste til ham var så stor, han krop så tiltalende, de store muskuløse overarme, så smukt dekoreret med de flotteste tatoveringer, hver gang hun så på han, fyldes hendes hoved med beskidte tanker, hun måtte have ham igen..

Han gik af stien hjem mod familiens hus, en million tanker for gennem hans hoved. Han havde slet ikke tiden eller overskuddet til det her, han overvejede flere gange at bryde kontakten men for helvede, hun var så lækker, han kunne slet ikke modstå når de sås, det var ligesom hun forstod ham, hvad han ønskede og savnede.

Et par dage efter snakkede de sammen i tlf., han fortalte at han skulle i byen med nogen kammerater den følgende lørdag, han ville gerne se hende der, men de blev enige om at det jo nok ikke var verdens bedste ide, når han nu var sammen med nogen som kendte både ham og hans kone.

Hun foreslog ham at hun da bare ville komme og danse lidt for ham, så kunne kan nyde synet lidt og samle appetit til deres næste møde.

Lørdagen kom, hun stod hjemme i sit badeværelse og gjorde sig klar til en aften i byen, hun kunne mærke hvordan kroppen snurrede og at hun allerede var våd, hun glædede sig.
Hun havde fundet en fræk, tætsiddende lille lårkort kjole frem, de selvsidende strømper og små fine stiletter, nu var der kun tilbage at barbere missen så den var fin og glat som han kunne lide den.

SEX I DAG?

Hun tog toget alene ind til byen, gik til den bar hvor hun viste han var, hun fik hurtigt øje på ham i den ellers ret fyldte bar, han så også hende og sendte hende et forsigtigt smil.

Hun kunne mærke hvordan hendes safter begyndte at løbe, umm han var så lækker. Hun ville vise ham hvad hun kunne, en hurtigt øl i baren og så på dansegulvet, hun havde stillet sig et sted hvor hun viste han kunne se hende og hun nød det, kunne fornemme han blik æde hende op. Hun vred sig rundt og flere gange trak hun lidt op i kjolen så han lige kunne ane den øverste kant på hendes blonde strømper.

Han var lige ved at gå til, vennerne snakkede men det var ligesom han ikke hørte noget, betragtede blot den smukke pige foran ham, kunne se hvordan hendes krop glinsede af varme og de øjne, hun kunne kigge på ham på en sådan måde at han glemte hele verden omkring sig.

Hun gik ud mod toilettet og han fulgte hurtigt efter, han måtte røre ved hende, bare kort, hurtigt.

De kiggede på hinanden i den lille smalle gang foran wcét, de var alene. Han lænede sig frem og kyssede hende, du er sgu for lækker smukke, hans hånd kørte langsom op af hendes lår, ingen trusser, han smilede og bulen i hans bukser blev endnu større en den allerede var, han var så klar, kunne tage hende lige her, mennesker eller ej, han førte hånden hele vejen op til hendes lækre glatte fisse og han kunne hurtigt mærke hvor våd hun var, hun var nøjagtig ligeså klar og liderlig som ham.

Men på trods af deres store lyst til hinanden stod de fast, ikke i dag.

De skulle ikke pludselig opdages, det ville være ødelæggende for dem begge.

De kyssede hurtigt farvel og han gik tilbage til sit bord og hun gik ud på gaden, prajede en taxa og kørte hjemad… en dejlig aften.

Dagen efter modtog hun en mail fra ham, meget kort og enkel:

Mød mig på mit hotel på torsdag

porno med danske piger