Din kone eller kæreste har pigesex fantasier!

Din kone eller kæreste har pigesex fantasier!

De tænder på piger og fantasere om pigesex, men tør ikke!

Piger sammen i intenst elskov er i mange pigers fantasi, men kun de få får fantasi gjort til virklighed og udlevet deres lyst til, at prøve elskov med en anden pige.

Tiltrækning handler ikke kun om seksualitet og bare fordi man føler sig tiltrukket af eller dyrker sex med personer af sit eget køn betyder det ikke nødvendigvis, at man er homoseksuel eller har lyst til, at definere sig selv som homoseksuel.

Mange oplever at de i løbet af deres liv er tiltrukket både seksuelt og følelsesmæssigt af forskellige køn – og måske endda på samme tid.

At føle sig tiltrukket af en person af eget køn kan handle om nysgerrighed eller være en fantasi. Fantasier om at have sex med en person af eget køn er en af de mest almindelige seksuelle fantasier.

Se pigesex film med danske Elvira og en rigtig god veninde

SEX I DAG?

Udlev pige/pige fantasien

Lidt over 50 procent af alle hunkøn i det danske land, har på et tidspunkt haft en fantasi, om sex med en anden pige. Ca 30 procent har i en eller anden grad oplevet, at føle sig seksuelt tiltrukket af en nær veninde eller helt frememde kvinde. Ud af alle de mange procenter, fantasier og uforløste lyster, er dét desværre kun ca. 10 procent af alle kvinder, der på et tidpunkt i livet får udlevet deres lesbiske drøm.

Læs de hedeste pigesex historier

Lesbisk sex – pige/pige – sexveninder – lebber – Tiltrækkes af samme køn – Pigeleg – Biseksuel  – Lige børn leger bedst.

Læs lesbiske sexhistorier her på siden

Læs pigesex noveller på G6N.dk

Se danske piger i hede intime videofilm

Se piger lege med hinanden fra Danmark eller Skandinavien (Sverige, Norge)

Om at udleve fantasier

Det vigtigste ved undersøgelser af sexfantasier er nok, at mange mennesker finder ud af, at de er ret gennemsnitlige og helt normale. Det er med til at fjerne følelsen af at være forkert, hvilket også er et godt udgangspunkt, hvis du ønsker at udleve en fantasi.

Og når du har accepteret dig selv og din lyst, kan du nemmere tale med din partner om dine erotiske fantasier.

Men lad være med at præsentere din fantasi som et krav. Sig bare, at du engang imellem har tænkt, at pigesex kunne være frækt, eller du synes, det kunne være spændende at prøve en trekant med en ekstra pige eller lign. Det gør det meget nemmere at have tale om sex og fantasier, hvis der ikke er ultimative krav.

Endelig skal du være tålmodig med din partner. Du har måske haft en fantasi flere år, og derfor har du vænnet dig til tanken. Din kæreste har brug for nogle dag, uger eller måneder. Så lad være med at presse for meget på.

porno med danske piger